Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Φθιώτιδα: Άνοιγαν κεφάλια με τσεκούρια, ξύλα και μαχαίρια

Άγρια συμπλοκή στους Κομποτάδες μεταξύ δύο οικογενειών. Πέντε τραυματίες στο Νοσοκομείο.


Χθες το βράδυ, υπήρξε άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε δύο οικογένειες από την Αλβανία. Οι δύο οικογένειες ζούσαν πολλά χρόνια στους Κομποτάδες και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο...

Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα, πήγε στο σπίτι της άλλης οικογένειας για να ζητήσει "το λόγο" για κάποιο θέμα. Η αντιμετώπιση της ήταν επιθετική καθώς  την έβρισαν και την έσπρωξαν. Στη συνέχεια όταν έφτασαν και τα υπόλοιπα μέλη, η γειτονιά μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη.

Δέκα άτομα συνολικά με τσεκούρια, ξύλα, μαχαίρια και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους, χτυπούσαν με απίστευτη αγριότητα το ένα το άλλο. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων γειτόνων που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχαν πάθει ξαφνικά οπι δύο οικογένειες.

Η άγρια συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο 5 τραυματίες, (4 άνδρες και μια γυναίκα), εκ των οποίων οι 3 είναι σοβαρά με χτυπήματα στο κεφάλι. Ακόμη 3 οδηγήθηκαν στα κρατητήρια ενώ αναζητούνται και άλλοι 2, που εξαφανίστηκαν  για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου