Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Αξιωματικός έκλεψε το πορτοφόλι αστυνομικού!

- Ο αστυνομικός είχε χάσει το πορτοφόλι
- Μια μετανάστρια το βρήκε και το παρέδωσε
- Ο αξιωματικός υπηρεσίας αποφάσισε... να το κρατήσει

Η ιστορία είναι διδακτική, για πολλούς... Ειδικά για όσους συνηθίζουν να βάζουν ταμπέλες σε ανθρώπους. Ο αστυνομικός έχασε το πορτοφόλι του μέσα στο οποίο είχε 750 ευρώ και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.

Λίγη ώρα μετά μια μετανάστρια από τη Βουλγαρία βρήκε το πορτοφόλι στο δρόμο και πήγε αμέσως στο τμήμα (όπου υπηρετεί και ο αστυνομικός που το έχασε) και το παρέδωσε στους αστυνομικούς.
Για την ακρίβεια το παρέλαβε ένας αστυνομικός ο οποίος της είπε μπράβο και την ... έστειλε στο καλό.

Οι ημέρες περνούσαν και η μετανάστρια άρχισε να δυσανασχετεί που ο κάτοχος του πορτοφολιού (που γνώριζε ότι ήταν αστυνομικός) δεν την είχε πάρει ούτε ένα τηλέφωνο για να της πει ένα ευχαριστώ.

Πήγε λοιπόν στο Α.Τ. να βρει τον αστυνομικό που είχε χάσει το πορτοφόλι του. Εκείνος όταν την άκουσε να του ζητάει το λόγο που δεν της είχε πει “ευχαριστώ” έμεινε με το στόμα ανοιχτό.
Της εξήγησε ότι κανείς δεν του είχε δώσει πίσω το πορτοφόλι του και ... ακόμη χειρότερα τον περνούσαν και ΕΔΕ γιατί έχασε την ταυτότητα!

Όπως ήταν φυσικό ο αστυνομικός πήγε γραμμή στο διοικητή του Α.Τ. Πήρε μαζί του και τη μετανάστρια και του είπαν όλα όσα είχαν συμβεί...

Από την έρευνα εντοπίστηκε ο σκοπός του τμήματος και ο αξιωματικός υπηρεσίας την ημέρα και ώρα που έγινε η παράδοση του πορτοφολιού.

Ο σκοπός επαλήθευσε ότι η νεαρή Βουλγάρα είχε πάει στο τμήμα για να παραδώσει το πορτοφόλι, ενώ ο αξιωματικός υπηρεσίας, αρνήθηκε πως συνέβη κάτι τέτοιο.

Τα στοιχεία όμως ήταν αδιάψευστα... Τελικά ο αξιωματικός υπηρεσίας ζήτησε συγνώμη και είπε ότι θα δώσει πίσω τα χρήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου