Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Χαρίσκου-Στυλιανίδου Ευγενία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα όπως και οι γονείς της, πατέρας της ο Στυλιανίδης Νικόλαος (Μπαρμπα-Νίκος) και μητέρα της η Στυλιανίδου Καλλιόπη.

Τελείωσε την Α/Βάθμια εκπαίδευση στα εκπαιδευτήρια και συνέχισε στο 6τάξιο γυμνάσιο Θηλέων(2οΓενικό Λύκειο). Αργότερα άρχισε την καλλιτεχνική πορεία της κοντά στο μεγάλο ζωγράφο Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και φοίτησε σε ιδιωτική σχολή ζωγραφικής.

Ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική και την αγιογραφία από το 1980 έως και σήμερα.
Δίδαξε ζωγραφική στα ΝΕΛΕ του Δήμου Δράμας τις χρονιές 1983-84-85.

Είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974 ως και σήμερα, έχει εκλεγεί ως σύνεδρος το 2002, 2005, 2008 δύο φορές εκλεγμένο μέλος της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ του Δήμου Δράμας, ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές το 2002 και το 2006. Είναι στο ΔΣ της ΔΕΚΠΟΤΑ από τον Ιανουάριο του 2003 έως και σήμερα. Το 2006 διετέλεσε μέλος στο ΔΣ του ΚΕΚ Δήμου Δράμας  ήταν εκλεγμένο μέλος της ΕΓΕ από το 1983 έως και το τέλος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος ενώ, είναι μέλος του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου Δράμας.

Είναι παντρεμένη με τον Αντώνιο Χαρίσκο και έχουν 3 παιδιά.

               Η Περιφέρεια Στην Ανάπτυξη και οι Νέοι στη Δουλειά!

Ο Πρωθυπουργός, η Διεφθαρμένη Ελλάδα και τα πέναλτυ... Από "Τερματοφύλακας" , "Θεματοφύλακας" (του ΟΗΕ!)

Είναι αλήθεια ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας στη χειρότερη στιγμή για πολιτικό.. πως θα μπορούσε κανείς, πάλι, να αγνοήσει ότι θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη, θάρρος και κουράγιο για να αντιμετωπίσει το "Ελληνικό πρόβλημα" .

Η διαπίστωσή του, σε δείπνο στο εξωτερικό μεταξύ ομολόγων του, ότι κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένη, δεν εξέπληξε κανέναν από τους παριστάμενους.. Απεναντίας, αυτό που κατάφερε ήταν να τους αποσπάσει την προσοχή για μερικά λεπτά.. όπως, άλλωστε, αξίζει σε έναν πρωθυπουργό χώρας του μεγέθους της Ελλάδας .

Η "διεφθαρμένη" λοιπόν αυτή χώρα, που την Ελπίδα της έχουν κλέψει από καιρό οι δήθεν πολιτικοί που την κυβερνούν, θα σταθεί εκ νέου στις αρχές Νοεμβρίου μπροστά στις κάλπες για να αναδείξει, για πρώτη φορά την ιστορία της, "παντοδύναμους" δημάρχους και Περιφερειάρχες-Μίνι Πρωθυπουργούς.. . Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής ουσιαστικά θα είναι ο δεύτερος τη τάξει Πρωθυπουργός της χώρας, λόγω όγκου προτιμήσεως ψήφων σε ένα πρόσωπο (προσοχή, "πρόσωπο"-όχι κόμμα!) ;

Σε αυτό το σκηνικό, ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. ως τον τερματοφύλακα που αποκρούει συνεχώς "πέναλτι".. Ο ίδιος, από την Αλεξανδρούπολη, αποδέχτηκε το ρόλο του τερματοφύλακα-υπερασπιστή θέλοντας να καταδείξει τη λιποταξία του Καραμανλή από τα προβλήματα του Ελληνικού Κράτους και Έθνους.. Ενός Καραμανλή ο οποίος αγνοείται ακόμα, όπως εύστοχα ο ίδιος επεσήμανε.. Κι αν ένας "Καραμανλής" αγνοείται, δε θα έπρεπε να βάλουμε την Ιντερπόλ -την υπηρεσία που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ στην περίπτωσή του- να μας τον βρει ; .

Όμως, κύριε πρωθυπουργέ, η απόκρουση (εύστοχη ή μη) των πέναλτι προϋποθέτουν τα "φάουλ", συνέπεια των οποίων είναι οι "κίτρινες" και "κόκκινες" κάρτες απαραιτήτως, από τον κανονισμό διαιτησίας.. . Προς το παρόν έχετε ήδη μια "κίτρινη κάρτα" κ. Παπανδρέου.. Στην επόμενη έρχεται η κόκκινη ή απευθείας κόκκινη που οδηγεί σε έξοδο από το παιχνίδι.. .

Κι όσο δεν αναλαμβάνετε δράση εναντίον των "Καραμανλήδων-Τζοχατζοπουλαίων-Μαντέληδων" και λοιπών λυμαινόντων του Δημόσιου Συμφέροντος (μη πω τίποτε άλλο...), τόσο ο Ελληνικός Λαός θα αντιδρά στα ΕΠΑΧΘΗ ΣΑΣ μέτρα και κάποια στιγμή θα σας δείξει την έξοδο.. Μια έξοδο που στην περίπτωσή σας μπορεί να οδηγεί και στον ΟΗΕ... .

Είσαι ανάπηρος; Δεν γίνεσαι παπάς !!!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος Ιερέας είναι


α. Να είναι Χριστιανός Ορθόδοξος.
β. Να έχει νόμιμη ηλικία (όπως αυτή ορίζεται στο "Πηδάλιον", στον Α' κανόνα των Αγίων Αποστόλων, στον ΙΔ' της στ' Οικουμεν. Συνόδου, στον ΙΑ' της εν Νεοκαισαρεία τοπικής Συνόδου).
γ. Να διακρίνεται για την ορθόδοξη πίστη του.
δ. Να είναι αρτιμελής και να μην πάσχει ψυχικώς.
ε. Να μην έχει προγαμιαίες σχέσεις, έστω και με αυτήν ακόμη την αρραβωνιαστικιά του, και εντός του γάμου να μην έχει παρά φύση (σχέσεις), αλλά και κάθε άλλη έξω από τον γάμο του σεξουαλική σχέση, όπως είναι η πορνεία, ή η μοιχεία, ή η αρσενοκοιτία..
Άλλα κωλύματα Ιερωσύνης είναι: Η Αποστασία από την πίστη, η Αίρεση, ο φόνος, ο Ευνουχισμός, η Πορνεία η Μοιχεία, η Αρπαγή γυναικός, η Αθεμιτογαμία, η Διγαμία, η Φαρμακεία, η Μαντεία, η Γοητεία, η Ψευδομαρτυρία, η Τυμβωρυχία, η Ιεροσυλία.
Είναι επίσης τελείως ανεπίδεκτα οικονομίας τα κωλύματα Ιερωσύνης.
Δεν επιτρέπεται δηλαδή σε καμμιά περίπτωση να δοθή συμμαρτυρία, για να προσέλθη στις τάξεις της Ιερωσύνης κάποιος, που έχει κάποιο κώλυμα.


Σχόλιο μας: Τα υπόλοιπα καλύπτονται γιατί δεν είναι προφανή και οποίος θέλει να γίνει ιερέας μπορεί να τα κρύψει. Σκότωσε, κλέψε αλλά μην γίνεις ανάπηρος από ατύχημα ή άλλο λόγο. Η "μεγαλοσύνη" της εκκλησίας. Μόνο στην Τήνο τους θέλει για να προσφέρουν χρυσά τάματα...

Ηλικιωμένος στο εδώλιο για ασέλγεια σε ανήλικη με νοητική στέρηση!

Ο ηλικιωμένος θα καθίσει στο εδώλιο του Mικτού Oρκωτού Δικαστηρίου της Pόδου, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος μιας ανήλικης από την Αλβανία, που πάσχει από νοητική στέρηση! Όπως μετέδωσε ο ”kosmos tv Ρόδου”, το δικαστήριο είχε αναβάλει την υπόθεση, για να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στη φερόμενη ως θύμα.
Πρόκειται για μια υπόθεση του 2008.
Το απόγευμα της πρώτης Μαϊου, ο 67χρονος συνάντησε τη 14χρονη στην Κω.O κατηγορούμενος φέρεται να βοήθησε την ανήλικη να περάσει τα κάγκελα που οδηγούσαν σε αρχαιολογικό χώρο και μετά βρέθηκε και ο ίδιος εντός.
Eκεί φέρεται να ξάπλωσε στο έδαφος την ανήλικη κάτω από ένα δέντρο να ανέβηκε πάνω της και να κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο του.Στη συνέχεια άρχισε να βγάζει τα ρούχα της 14χρονης.
Eκείνη τη στιγμή διερχόμενος πολίτης αντιλήφθηκε το περιστατικό και ειδοποίησε την αστυνομία.Aκόμη δύο ανήλικοι είδαν τον 67χρονο να οδηγεί την ανήλικη εντός του αρχαιολογικού χώρου και να προσπαθεί να έλθει σε επαφή μαζί της.
Mάλιστα ο ένας εκ των ανηλίκων πήδηξε τα κάγκελα, βρέθηκε εντός του αρχαιολογικού χώρου και προειδοποίησε τον κατηγορούμενο ότι θα καλέσει την αστυνομία.H ανήλικη τη στιγμή εκείνη τράπηκε σε φυγή και ακολούθησε η σύλληψη του ηλικιωμένου.