Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

"ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ;.." , αναρωτιέται η Γερμανική έγκριτη Frankurter Allgemeine Zeitung .

Σε σημερινό της άρθρο, το οποίο κοντεύει να γίνει στήλη λόγω της καθημερινής "ενασχόλησης" των ξένων ΜΜΕ με τη χώρα μας, η γερμανική έγκριτη εφημερίδα αναρωτιέται αν, μετά την Ελλάδα και την Πορτογαλία όπως όλα δείχνουν, σειρά έχει η Ιταλία...

Το δημόσιο χρέος των δύο χωρών είναι εξίσου υψηλό, λίγο κατώτερο, με το ελληνικό και οι δύο χώρες κινδυνεύουν να βρεθούν γρήγορα στην ίδια δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση με την Ελλάδα. Μάλιστα, για την Ιταλία η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι τα οικονομικά προβλήματα της χώρας είναι ίδια με της Ελλάδας. Όπως όλα δείχνουν ο Ευρωπαϊκός Νότος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και οι βορειοευρωπαίοι είναι σοβαρά προβληματισμένοι.


Πάντως, σε κάποιο σημείο της εφημερίδας αναγράφεται το παρακάτω ειρωνικό σχόλιο :


"..θέλετε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα ;.." (αφήνοντας να εννοηθεί ότι κινδυνεύετε συνεχίζει), "..μην ανησυχείτε ! το 112 ισχύει σαν ευρωπαϊκός τηλεφωνικός αριθμός εκτάκτου ανάγκης κι εκεί !...".

"ΕΦΑΓΕ ΜΠΑΝΑΝΑ"...



(ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ FIMOTRO...)

"ΠΑΤΑΤΑ" ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ...



Σε μεγάλη "πατάτα" για την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" εξελίσσεται η δημοσίευση του γνωστού μας ημερολογίου της γραμματέως του κ. Χριστοφοράκου, αν τελικά ο κ. Ρουσόπουλος έχει δίκιο και στο δυναμικό της εταιρείας υπήρχε την περίοδο εκείνη στέλεχος με το ίδιο επίθετο με τον πολιτικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Ρουσόπουλος παίρνει "άφεση" αμαρτιών για άλλες πράξεις και ενέργειές του που του καταλογίζουν, σε πολιτικό επίπεδο εφόσον το ποινικό φρόντισε ο κ. Καραμανλής να παραγραφεί.


Αν, όμως, ο κ. Ρουσόπουλος έχει δίκιο και στη Siemens υπάρχει στέλεχος, " υψηλού επιπέδου", που θα μπορούσε να συναντηθεί με τον ισχυρό άντρα της εταιρείας τότε, το δημοσιογραφικό ατόπημα της εφημερίδας είναι μεγάλο. Ο πολιτικός δήλωσε ότι θα στραφεί κατά της εφημερίδας δικαστικά. Εκτός κι αν δεν επρόκειτο για λάθος...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΗΜ. ΓΚΙΛΙΑΣ, ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ "ΤΡΟΚΤΙΚΟ".


Συνελήφθη σήμερα ως διαχειριστής του μπλόκ "Τροκτικό" μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του δημοσιογράφος της εφημερίδας VETO για συκοφαντική δυσφήμηση. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τα μπλόκ κλείνουν και οι "μπλόκερς" συλλαμβάνονται και μηνύονται κατόπιν παρεμβάσεων και ενεργειών των κυβερνήσεων.. Τώρα μαθαίνουμε ότι εναντίον μας είναι και οι "μεγαλοδημοσιογράφοι".. οι "βολεμένοι", "σκουριασμένοι" , δούλοι και υπηρέτες του συστήματος... Πολιτικού, επιχειρηματικού, τηλεοπτικού... Μπράβο παιδιά.. Έτσι, κάντε τη δουλειά της κυβέρνησης.. !

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ


ΕΛΛΑΔΑ.. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ !

Εχθές, ακόμα, στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός εξαπέλυσε οξεία επίθεση σε ΝΔ και Ευρωπαϊκή Επιτροπή που, αν μη τι άλλο, ήταν καθόλα δικαιολογημένη εκφράζοντας την οργή του ελληνικού λαού για την κατάντια της χώρας μας. Η προηγούμενη διακυβέρνηση και η Ε.Ε. δεν είναι άμοιροι ευθυνών.. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ !

Οι αναφορές του κ. Παπανδρέου, όμως, στο «Μεγάλο Ασθενή» και την «ιατρική» κατάσταση της Ελλάδας μας ταξίδεψαν 42 χρόνια πίσω.. Σαν τα χτες θυμούμαι τα λόγια του «Επαναστάτη» Παπαδόπουλου για τη χώρα που ασθενεί με κατάληξη επτά έτη να την έχομε εις τον γύψο ! Ατυχές ιστορικά το παράδειγμα του Πρωθυπουργού που αντί να προσδώσει την πραγματική εικόνα της Ελληνικής Οικονομίας, μας θύμισε μια καθόλου καλή εικόνα της πολιτικής, πατριωτικής κι απελεύθερης Ελλάδας.

Με αφορμή, μάλιστα, το σκεπτικό αυτό του Πρωθυπουργού θα λέγαμε ότι η καλύτερη ιατρικά κατάσταση που προσομοιάζει την «ασθένεια» της χώρας είναι ο Καρκίνος. Η Ελλάδα, λοιπόν, «πάσχει» από καρκίνο, σε προχωρημένο στάδιο, μεταστατικό κι επιθετικό. Ένα καρκίνο που δεν είναι τίποτε άλλο από τους πολιτικούς, τους δημοσίους υπαλλήλους, τη γραφειοκρατία, τους γιατρούς, δικηγόρους κι όλους εμάς, τους απλούς πολίτες, που χρόνια τώρα κλέβουν το δημόσιο χρήμα και είμαστε βουτηγμένοι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Την απάτη, τη μίζα, το μπαξίσι, κι όλα τα «καλά» της Ελληνικής πραγματικότητας. Υπάρχουν, βέβαια, και τα υγιή κύτταρα της Ελληνικής κοινωνίας, τα οποία όχι μόνον αδυνατούν να μας γιάνουν, αλλά δεν θέλουν καν να ασχολούνται με «πολιτική» , τα κοινά και οτιδήποτε «μιασματικό» .

Η Ελλάδα ασθενεί και η μοναδική θεραπεία που μας έρχεται από τους ξένους γιατρούς της Ευρώπης είναι «βαριάς» μορφής Χημειοθεραπείες και προσευχή. Θα μας πέσουν τα μαλλιά, θα «ζαλιζόμαστε», θα κάνουμε «εμετούς», κοινώς θα γίνουμε ΧΑΛΙΑ.. Αυτή είναι η θεραπεία, τέρμα !

Όσοι αντιδρούν ας πάνε να πιουν τη «Φραπελιά» τους, όπως τόσο καιρό κάνουν πολύ καλά κοροϊδεύοντας ημάς κι αλλήλους κι ας κάνουν στην άκρια μπας και ζήσουμε οι υπόλοιποι…