Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέχεια από την Καταγγελία μου για το Νοσοοκομείο Δράμας....

Σε συνέχεια από την Καταγγελία μου για το Νοσοκομείο Δράμας (βλ. σχετικά http://antartisgr.blogspot.com/2010/08/blog-post_25.html) και την αναφορά μου προς το Διοικητή του για τη διενέργεια ΕΔΕ για τον άδικο χαμό του πατέρα μου.. Με το σκεπτικό μόνον ότι θα "προστατέψουμε" συμπολίτες μας..Υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν ήταν της στιγμής να αναφέρω και ούτε πρόκειται να το κάνω πριν φτάσει η υπόθεση στα αρμόδια διοικητικά και δικαστικά όργανα.. Έτσι πρέπει... .

Ωστόσο, θέλω να αναφέρω μόνον τούτο και, θα διαπιστώσετε παρακάτω τη μεγάλη του σημασία, που αποδεικνύει τις "τύψεις" και τις "ενοχές" του συγκεκριμένου ιατρού που εκτελούσε τη βάρδια της εφημερίας του την ημέρα εκείνη και εμείς θεωρούμε ότι είναι υπαίτιος για τον χαμό του αγαπημένου μας προσώπου... Στο τμήμα εκτάκτων περιστατικών την ημέρα θανάτου του πατέρα μου, τρεις με τέσσερις φορές "πίεσα" , "υπενθύμισα", "προέτρεψα" και "παρακάλεσα" τόσο τον ειδικευόμενο της βάρδιας, όσο και στο τέλος τον 'Α Επιμελητή (που ήλθε για δέκα ακριβώς λεπτά) να επικοινωνήσουμε με το ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ για να μιλήσουν με τους ειδικούς γιατρούς που γνωρίζανε τον ασθενή και κατείχαν τον φάκελό του... Η απάντηση ήταν "ΟΧΙ".. Ανένδοτοι.. !

Επειδή, όμως, ο "..Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά..." (ή αν θέλετε "..ο Διάολος έχει πολλά ποδάρια...") πληροφορήθηκα ότι ο γιατρός αυτός, για τον οποίο ζητούμε την ΕΔΕ με συγκεκριμένα ερωτήματα και αιτήματα, που ευθύνεται για τον άδικο χαμό του πατέρα μου (..αυτό νομίζω στη νομική λέγεται "ανθρωποκτονία από αμέλεια" και είναι κακούργημα...) - τούτο μέλλει να αποδειχθεί - , τηλεφώνησε προχθές στο ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ , στους θεράποντες ιατρούς του πατέρα μου και ζητούσε "επιτακτικά" και "συναδελφικά" να "πληροφορηθεί" την κατάσταση του θανόντος και τα στοιχεία του φακέλου του.... !

ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ :

1. Με ποιο δικαίωμα ο γιατρός αυτός του Νοσοκομείου Δράμας ζητά την άρση του Ιατρικού Απορρήτου του ασθενούς από συναδέλφους του ; Προκειμένου να "προετοιμαστεί" για την ΕΔΕ νομιποιείται να χρησιμοποιεί παράνομα και δόλια μέσα (καταπάτηση του ιατρικού απορρήτου) ;

2. Γιατί δεν χρησιμοποίησε τη νόμιμη οδό (επίσημο αίτημα του Νοσοκομείου και του ιδίου ως ενδιαφερομένου με τη σύμφωνη γνώμη ίσως και της οικογένειας) παρά μονάχα ενεργεί και κάνει πράξεις που ενισχύουν την ενοχή του ;

3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ , ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ; και ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΟΥ ΟΔΟΥ, -κάτι που ακυρώνει νομικά τα στοιχεία που συνέλλεξε διότι είναι προϊόν παράνομης κατοχής και πληροφόρησης-, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ;

Και σας λέγω ότι εγώ και η οικογένειά μου δεν έχουμε κανένα πρόβλημα απεναντίας, εμείς ζητήσαμε επισήμως και νομίμως να μας παρασχεθούν τα στοιχεία του φακέλου του πατέρα μου, και σαφέστατα θα τεθούν στη διάθεση της Δικαιοσύνης και των Οργάνων της προκειμένου να λάμψει η Αλήθεια..

ΌΜΩΣ Κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ, ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ; ΠΡΩΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ... ΝΤΡΟΠΗ !

Τ' ακούτε κύριοι υφυπουργοί ; αυτά συμβαίνουν μέσα στο "σπίτι" σας... Στη Δράμα, στην Υγεία.. Αλλά μάλλον δεν τα γνωρίζετε ακόμα... περιμένετε "ενημέρωση".. .

ΥΓ. Για την ακρίβεια των στοιχείων, εκτός των μαρτύρων, σας λέγω ότι όταν πρόκειται για κακουργήματα ο νόμος λέγει ότι ο Εισαγγελέας έχει την ευχέρεια να ζητήσει την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών οπότε δεν λέγω τίποτε παραπάνω για την αξιοπιστία της πληροφορίας μου αυτής!