Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ !

Βαριές εκφράσεις για τον πρώην Υπουργό κ. Αλογοσκούφη χρησιμοποίησε ο ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων της Γερμανίας, ελληνικής καταγωγής, κ. Γ.Χατζημαρκάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.


Σε "διευκρινιστική" ερώτηση του Σρόιτερ αποσαφήνισε ότι ο χαρακτηρισμός "απατεώνας" αναφέρεται στον πρώην Υπουργό ο οποίος "μαγείρευε" τα στοιχεία που έστελνε η χώρα στις Βρυξέλλες. Το κλίμα ήδη στο Ευρωκοινοβούλιο είναι βαρύ για τη χώρα και την προηγούμενη διακυβέρνηση και οι ευρωβουλευτές περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την Εξεταστική για την Οικονομία στην Ελληνική Βουλή.


Ερώτηση : Αν ο Αλογοσκούφης χαρακτηρίζεται από τους Ευρωπαίους "απατεώνας" για τον Καραμανλή τι λένε ;;;

"ΦΤΑΙΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !", λέει ο Έλληνας Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο Γερμανικό περιοδικό "DER SPIEGEL".





"..Φταίμε μόνοι μας.." , παραδέχεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός στο Γερμανό δημοσιογράφο του Γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel" (ο Καθρέπτης). Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πώς καταφέραμε να φτάσουμε το έλλειμμα στο 12,7% ο Πρωθυπουργός απάντησε ότι "..δεν ξέρουμε κι εμείς αυτό θέλουμε να μάθουμε !". Έτσι, έδωσε έμφαση στην Εξεταστική που θα διερευνήσει τις πτυχές τις οικονομίας που μας έφεραν σε αυτό το χάλι.

"..Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.." δήλωσε σε δραματικό ύφος στον Γερμανό δημοσιογράφο για τις προσπάθειες που καταβάλει ο ίδιος και η κυβέρνησή του για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας. Από την άλλη θέλοντας να επιδείξει ότι η κυβέρνησή του κάνει έργο και κινείται προς την ορθή κατεύθυνση τόνισε "..μόλις πρόσφατα μειώσαμε το δημόσιο τομέα απολύοντας 30 με 40 χιλ. εργαζόμενους συμβασιούχους..", (εννοεί τους stagier).

Απολογητικό το ύφος του Έλληνα Πρωθυπουργού και πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά.. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην επαίρεται για τις αντιλαϊκές πολιτικές των απολύσεων..




27 ΑΜΑΧΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ !..καιρός να ακολουθήσει την Ολλανδία και η χώρα μας !


27 ΑΜΑΧΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ «ΛΑΘΟΣ» ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

Μόλις εχθές σε επιχείρηση ρουτίνας των Νατοϊκών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν και από αέρος, με λανθασμένους υπολογισμούς σκοτώθηκαν 27 άμαχοι πολίτες! Η επίθεση που έγινε με αεροπορικά μέσα και την υποστήριξη των χερσαίων δυνάμεων είναι το πολλαπλό «φιάσκο» των Νατοϊκών στο Αφγανιστάν. Η δυσφορία των Αφγανών πολιτών μεγαλώνει εναντίον του «στρατού κατοχής» των ξένων ειδικά, μετά από τέτοιες άστοχες στρατιωτικές επιχειρήσεις που στοιχίζουν ζωές αμάχων στην περιοχή.

Πάντως, μετά και την πτώση της Ολλανδικής Κυβέρνησης με αφορμή την παραμονή ή μη των Ολλανδικών στρατευμάτων στην περιοχή καθώς και, τη βέβαια αποχώρηση μέχρι τον Αύγουστο των τελευταίων, αναμένεται να αρχίσει ο «χορός» των αποχωρήσεων στρατευμάτων και άλλων χωρών. Κυρίως οι μικρές χώρες, όπως η Ελλάδα, παρά τις διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης και ειδικά σε καιρούς δύσκολους για την Ελληνική Οικονομία, έχουν άμεσο ενδιαφέρον από την εκτόνωση της στρατικοποίησης του Αφγανιστάν.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ " ΟΡΓΑΝΑ " ...! ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ :" ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ! "


ΑΠΕΡΓΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ !
ΟΣΕ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΦΟΡΙΕΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ…

Απεργεί αύριο ολόκληρος ο δημόσιος τομέας σε μια πρώτη πανελλαδική και πανεργατική προσπάθεια να δείξουν στην Κυβέρνηση τη δύναμή τους. Τα συνδικάτα «δείχνουν» τα σαγόνια και «τρίζουν» τα δόντια τους αύριο στις αναγκαίες επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου. Σε μια προσπάθεια περαιτέρω προστασίας των «κεκτημένων» τους οι δημόσιοι υπάλληλοι σύσσωμοι βγαίνουν αύριο στους δρόμους διεκδικώντας ουσιαστικά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μη περικοπή μισθών και επιδομάτων !

Από την άλλη κι ενώ όλη η ελληνική κοινωνία, σε ποσοστό άνω του 45%, συντάσσεται με την προσπάθεια του Πρωθυπουργού για τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Οικονομίας και τη «σωτηρία» του Έθνους, οι δημόσιοι υπάλληλοι αποδεικνύονται, για πολλοστή φορά, τροχοπέδη στο παρόν και το μέλλον της χώρας. Αν πάντως, η Κυβέρνηση ενδώσει στις πιέσεις αυτές των συνδικάτων, πλέον του βέβαιου είναι ότι τα μέτρα θα μας επιληφθούν με πλειοψηφία στο Ecofin ερήμην μας!

Καλές, λοιπόν, οι κινητοποιήσεις, ειδικά των αδυνάτων, αλλά δυστυχώς πρώτοι σε τούτη τη χώρα υψώνουν την «παντιέρα» πάντα όσοι είναι «βολεμένοι» και ευνοούμενοι της κρατικής εξουσίας και της κομματικής νομενκλατούρας. Τα ψέματα τελείωσαν και το «Σοβιετικού» τύπου κομματικό κράτος της χώρας πρέπει να αποτελέσει παρελθόν.

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΕΡΑΣ !


ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ στην Αμερική !

Ο παιδίατρος τον οποίο εμπιστεύονταν οι γονείς τα παιδιά τους αποδείχθηκε παιδεραστής και βιαστής τους! Αυτό ανακάλυψαν αμερικανοί αστυνομικοί όταν ένα μικρό κοριτσάκι άρχισε να εξιστορεί τι του έκανε ο γιατρός όταν βρισκόντουσαν μόνοι τους στο ιατρείο για «εξέταση».

Το ανθρωπόμορφο τέρας είχε τη συνήθεια να βιντεοσκοπεί τις ανάλγητες πράξεις του με τα παιδιά και σε έφοδο που έκανε η αστυνομία σπίτι του βρήκε δεκάδες βιντεοκασέτες με υλικό. Τα παιδιά - θύματα ηλικίας από 5 ως 13 χρονών ανέρχονται σε πάνω από εκατό.

Η γνώμη μας είναι επειδή, ειδικά οι «παιδίατροι» είναι από τις πιο ευαίσθητες και σημαντικές ιατρικές ειδικότητες, κατά τα πρότυπα άλλων «ειδικών» επαγγελμάτων, να περνούν αυστηρά ψυχολογικά τεστ συνεχώς ούτως ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες παιδιάτρων κτηνών.

ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ .


ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ».

Δεν θα υπόκεινται σε «ποινές» όσοι έχουν συμπληρώσει 37 χρόνια συντάξιμα ωστόσο, θα τους συμφέρει να παραμείνουν εντός του ασφαλιστικού για να λάβουν μεγαλύτερη σύνταξη, διευκρίνισε το πρωί ο Υπουργός Εργασίας κ. Α. Λοβέρδος από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Πάγωμα του νόμου «Πετραλιά» ως την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού και σύνταξη για όλους, ακόμα και τους ανασφάλιστους, όταν αποδεικνύεται ότι δεν έχουν άλλους πόρους. Η βασική σύνταξη των 300 περίπου ευρώ θα καταβάλλεται αποκλειστικά από το Κράτος ενώ, το υπόλοιπο της συντάξεως θα υπολογίζεται από τα συνολικά ποσά των ασφαλιστικών εισφορών του ασφαλισμένου και όχι της καλύτερης πενταετίας, όπως ισχύει σήμερα και θα καταβάλλονται από τα Ταμεία. Σημαντικές αλλαγές στη διαδοχική ασφάλιση προς όφελος των συνταξιούχων..

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΫΛΑΝΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" !


ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !

Νέο σχέδιο νόμου ετοίμασε το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τη διαφθορά στους κόλπους των δημοσίων υπαλλήλων και των πολιτικών που πλουτίζουν από την αδιαφάνεια που υπάρχει στο Ελληνικό Κράτος.

Τα πιο σημαντικά από τα μέτρα είναι τα παρακάτω :
-Ακόμα και σε περιπτώσεις παραγραφής η ποινικοποίηση του αδικήματος θα υφίσταται και οι καταχραστές θα τιμωρούνται,
-θα δημεύεται η περιουσία την οποία δε θα μπορούν να δικαιολογήσουν από το πόθεν έσχες αφού, τούτο αποδειχθεί,
-δίνονται κίνητρα σε δημοσίους υπαλλήλους να «καταδίδουν» τους επίορκους συναδέλφους τους ακόμα και σε περιπτώσεις που είναι και οι ίδιοι ελεγχόμενοι,
-αποκτά το δικαίωμα ο Υπουργός να δίνει εντολή για έρευνα του πόθεν έσχες και των καταθέσεων των καταγγελλομένων, είτε υπάρχει καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη ή τον Υπουργό, είτε όχι.

Τα μέτρα αυτά που λαμβάνονται σε μια προσπάθεια να καταδείξουμε προς την Ευρώπη ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο πια τη διαφθορά στην Ελλάδα και ειδικά στους κόλπους της Κρατικής εξουσίας, μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ στην Κυβέρνηση αν οι «επίορκοι» βρουν τρόπους, (παραθυράκια), όπως συνήθως γίνεται, για να ξεφεύγουν. Πάντως, ήδη η χώρα μας με έρευνες διεθνών και ευρωπαϊκών οργανισμών θεωρείται η τέταρτη (4η) πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης και η πρώτη (1η) μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης.
Μάλιστα, η Ελλάδα δικαίως συγκαταλέγεται παγκοσμίως μαζί με χώρες όπως η Μποτσουάνα και η Ταϋλάνδη ενώ, είναι κάτω από τη Νιγηρία στην παγκόσμια κατάταξη.

"ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ" ! Οικονομικά "Ίμια" θυμίζει η προβοκάτσια των Γερμανών δημοσιογράφων.

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !

Το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Focus» το οποίο είχε την Αφροδίτη της Μήλου με απρεπή χειρονομία, ονομάζοντας ως κλέφτες τους Έλληνες, ήρθαν να διαδεχθούν σειρά αντιποίνων δημοσιευμάτων, από μεριάς των ελληνικών μέσων, που αναφέρονται στη γερμανική κατοχή, τον Χίτλερ και το άγαλμα της Πύλης του Βρανδεμβούργου.

Η συνέχεια έπεται ενδιαφέρουσα αν λάβουμε υπόψη μας ότι η συμμετοχή των Γερμανών σε πολλά εθνικά έντυπα και κανάλια στη χώρα μας είναι αξιόλογη. Έτσι, ενδιαφέρων παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει τελικά, στην ελληνογερμανική αυτή σύρραξη, το τηλεοπτικό κανάλι Alpha που ανήκει στον όμιλο RTL. Ήδη, οι δημοσκοπήσεις που διεξαγάγουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, με προδήλως σκόπιμες ερωτήσεις, δημιουργούν αρνητικό «κλίμα» στη Γερμανία για την Ελλάδα.
Αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις ενδεχόμενες «προθέσεις» της Γερμανικής Κυβέρνησης της κα Μέρκελ για βοήθεια προς τη χώρα μας.

Η υπόθεση θυμίζει «Οικονομικά Ίμια» μεταξύ Ελλάδα και Βρυξελλών… με προβοκάτορες τους Γερμανούς δημοσιογράφους!

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ : " ΤΟ 78% ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ! ".

Griechenland-Pleite
Bis zu 25 Mrd. EU-Hilfe für Bankrott-Staat?
Finanzkrise
Pleite-Griechen gehenauf Deutschland los
Drohende Staats-PleiteMüssen die Griechenraus aus dem Euro?


Με πέντε (5) δις ευρώ σκέπτεται η Γερμανική Κυβέρνηση να συμβάλει στα 25 δις που θα ανέλθει η "βοήθεια" των Ευρωπαίων προς τη χώρα μας. Ωστόσο, η Γερμανική Κυβέρνηση είναι ακόμα υπό σκέψη καθώς δεν έχει ληφθεί ακόμα καμία απόφαση. Αυτά υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "BILD". Σε έρευνα, όμως, που διεξάγει η εφημερίδα στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα το ποσοστό των Γερμανών που δεν θέλουν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη ανέβηκε στο 78% από 53% που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.

"ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ ΘΕΣΗ" ! Η ΝΕΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.


Αυτό θα πετύχει το δημιούργημα της συγχώνευσης "Ολυμπιακής" με "Aegean" στην ελληνική αγορά αερομεταφορών. Πρώτα, όμως, θα πρέπει η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να δώσει το οριστικό "οκ" για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Οι εκτιμήσεις, με βάση προηγούμενες συγχωνεύσεις άλλων ευρωπαϊκών εταιρειών, είναι θετικές και αναμένεται εκτός απροόπτου η νέα εταιρεία να είναι έτοιμη σε λίγο καιρό.


Ο Πρόεδρος της Μarfin πάντως εχθές, από την εκπομπή του Ν. Χ"Νικολάου, διαβεβαίωσε ότι οι τιμές δεν θα πάρουν την ανιούσα, αλλά απεναντίας ένας από τους σκοπούς του εγχειρήματος είναι η διασφάλιση της χαμηλής τιμολογιακής πολιτικής στις ελληνικές αερομεταφορές. Η ίδρυση της εταιρείας "κολοσσού" θα ενισχύσει περαιτέρω τον ελληνικό τουρισμό με ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών για τις αερομεταφορές, σημείωσε ο κ. Βγενόπουλος.