Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

"Να φρενάρει την Γερμανική ανάπτυξη" , προσπαθεί η Κομισιόν !


"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαιτεί από τη Γερμανία να "φρενάρει" την ανάπτυξή της", λένε οι γερμανοί. Υπάρχει προγραμματισμένη έκθεση της Κομισιόν που ζητά από τη Γερμανική Κυβέρνηση να φρενάρει την ανάπτυξη της χώρας διότι, αυτό λειτουργεί αποσταθεροποιητικά για τις άλλες οικονομίες της Ευρωζώνης! Αρκετά κράτη μέλη απαιτούν μια πιο ενισχυμένη γερμανική αγορά εργασίας, με βελτιωμένες ευκαιρίες εργασίας. Κατηγορείται, μάλιστα, από τις άλλες χώρες ότι με την "εξαγωγή" του γερμανικού οικονομικού μοντέλου που επιχειρεί η χώρα δημιουργεί αρκετά προβλήματα στις υπόλοιπες χώρες του ευρώ. Γερμανοί διπλωμάτες σημειώνουν, ότι η ύπαρξη μιας τέτοιας έκθεσης της Επιτροπής και η προτροπή προς τη Γερμανία να μειώσει την ανάπτυξή της, θα είναι "προβληματική" για τη χώρα ! 

14 εκ. περιττώματα ξεχύθηκαν σε τρία τετραγωνικά χιλιόμετρα ! Όχι δεν εξερράγη η Βουλή!

Δύο δεξαμενές με περιττώματα χοίρων εξερράγησαν στην Κολωνία ! Τα περιττώματα πλημμύρισαν περίπου τρία τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης, κοντά στις εγκαταστάσεις που αποθηκεύονταν, και 14 εκατομμύρια "σκατά" χοίρων διεσκορπίστηκαν στην περιοχή. Οι αιτίες της έκρηξης ή της ανάφλεξης ΄δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί αλλά, μάλλον, πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα διαρροής αερίων. Οι δεξαμενές - αποθήκες ήταν υπό σχέδιο μεταφοράς τους σε νέες βιολογικές εγκαταστάσεις. 48 πυροσβέστες απασχολήθηκαν στον καθαρισμό της περιοχής.

(Σχόλιο :Έτσι θα γίνει και στη Βουλή των Ελλήνων άπαξ και εκραγεί τίποτα.. θα γεμίσει ο κόσμος γύρω "περιττώματα" !) .

Μετά τη γιαγιά με το κέρατο στο κεφάλι κι ο Chang αντιμετωπίζει πρόβλημα...

Μετά τη γυναίκα με το "κέρατο" που φύτρωσε στο κεφάλι της, (101 χρονών), ένας ακόμη άνθρωπος στην Κίνα πάσχει από μια παράξενη ασθένεια! Είναι σα να έχει διαρκώς ένα "μαξιλάρι" στο πηγούνι, το οποίο φουσκώνει το στόμα του. Ο Chang ζεί σε ένα χωριό στην Κίνα και για πέντε χρόνια δεν έχει εγκαταλείψει το σπίτι του φοβούμενος ότι αν βγεί στο δρόμο θα προκαλέσει φόβο και αποτροπιασμό. Οι γιατροί δεν μπορούν να βρούν από τί πάσχει ο Chang.

Ποινική δίωξη σε βάρος της Διευθύντριας που "πήρε" όλο το αρχείο "Βατοπεδίου" σπίτι της !

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της υπεξαγωγής εγγράφου σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου ασκήθηκε σε βάρος της κ. Στ. Μαντέλη, πρώην προϊσταμένης της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, και εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση του Βατοπεδίου.

Η δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Εφετών όταν η υπουργός κ. Κατερίνα Μπατζελή ανακάλυψε ότι από το αρχείο του υπουργείου έλειπαν 350 έγγραφα που αφορούσαν τις ανταλλαγές εκτάσεων μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου.

Τελικώς η κ. Μαντέλη παρέδωσε τα έγγραφα και υποστηρίζει ότι τα πήρε στο σπίτι της για να υπερασπιστεί τον εαυτό της καθώς, όπως είπε, της ήταν πρακτικά αδύνατον να φωτοτυπήσει ολόκληρο το υλικό της δικογραφίας.

Εν τω μεταξύ, σήμερα συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία μαρτύρων ενώπιον των μελών της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής. Στη σημερινή συνεδρίαση θα προσέλθει και θα καταθέσει η γυναίκα που συνόδευε τον μ. Αρσένιο στις επισκέψεις του τελευταίου στα γραφεία της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου.

Στη Βουδαπέστη σήμερα ο Πρωθυπουργός .

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα βρεθεί σήμερα στη Βουδαπέστη προκειμένου να ενημερωθεί από τον Ούγγρο ομόλογό του, Γκόρντον Μπάιναϊ, σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση.

Ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Μπάιναϊ θα αποτελέσουν τους κεντρικούς ομιλητές στο Φόρουμ για τη Διαχείριση της Οικονομικής Κρίσης.

Ενώ διαδοχικά θα συναντηθεί, ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της ουγγρικής Βουλής, Μπέλα Κάτονα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργό, Βίκτορ Ορμπάν. Και με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής

Διεθνούς θα πάρει μέρος σε εκδήλωση του ουγγρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος ενόψει των εκλογών της 11ης Απριλίου.

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ !

Κραδασμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εκνευρισμό στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή προκαλεί η ορατή πλέον πορεία αποστασιοποίησης του κ. Αντώνη Σαμαρά από τα πεπραγμένα της περιόδου 2004 - 2009.

Οι κλιμακούμενοι τόνοι αυτοκριτικής, με επίκεντρο την οικονομία και τη διαχειριστική λογική που χαρακτήρισε πτυχές των κυβερνήσεων Καραμανλή, κυριάρχησαν στις τοποθετήσεις του προέδρου της Ν. Δ. το Σαββατοκύριακο. Οπως, επίσης, και η δέσμευσή του για αυτοκάθαρση του κόμματος. «Οσοι με τη συμπεριφορά τους προσέβαλαν τον ελληνικό λαό και το φιλότιμό του δεν έχουν θέση στο κόμμα μας» είπε την Κυριακή στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ενώ μία ημέρα νωρίτερα είχε επισημάνει «δεν χρωστάμε σε κανένα, δεν καλύπτουμε κανένα. Και όταν λέμε κανένα, εννοούμε κανένα».

Οι θέσεις του κ. Σαμαρά πυροδότησαν άμεσα νέο κύκλο ομφαλοσκόπησης στο κόμμα της Ν. Δ., με ζητούμενο τόσο τα πρόσωπα που κρίνεται ότι έχουν πλέον «φθαρεί» όσο και το εύρος της κάλυψης που παρέχεται από τη νέα ηγεσία προς τον πρώην πρωθυπουργό.

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ "ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ" ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!

Όταν αγγίζουμε κάτι δεν αφήνουμε μόνο τα αποτυπώματά μας: αφήνουμε και μια σειρά μικροοργανισμών που «μαρτυρούν» την ταυτότητά μας, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση Αμερικανών επιστημόνων.

Η ερευνητική ομάδα κατόρθωσε να χαρτογραφήσει τη μοναδική «βακτηριδιακή» γενετική υπογραφή εννέα διαφορετικών ανθρώπων, η οποία, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις διαφορές θερμοκρασίας, την υγρασία και την ηλιοφάνεια.

«Καθένας από εμάς αφήνει πίσω του ένα μοναδικό συνδυασμό μικροβίων που μας ακολουθεί στη καθʼ όλη τη διάρκεια της ζωής μας», εξηγεί ο Νόα Φιέρερ, ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο που διενήργησε την έρευνα.