Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ "ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ" ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ...


ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ;

Πολλά παράπονα από τους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος άρχισαν να ακούγονται για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της επαρχίας. Πολλοί από αυτούς, με νωπή ακόμα τη λαϊκή εντολή, έχουν «μεταναστεύσει» κυριολεκτικά στην Αθήνα και δεν πατούν καθόλου το πόδι τους στις εκλογικές τους περιφέρειες. Ο κόσμος, που στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία, χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά το βουλευτή του για να του συμπαρασταθεί. Όχι κατ’ ανάγκην με τη, γνωστή μας πελατειακή, ρουσφετολογία αλλά έστω και με την απλή συμπαράσταση στο να βρει οπουδήποτε μια δουλειά..

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν να φανούν στον τόπο τους πάνω από μήνα και αναμένεται να επιστρέψουν μετά από μήνες.. Ο κόσμος μιλά ήδη για νοοτροπίες του παρελθόντος που πλήγωσαν την παράταξη κι ακόμα χειρότερα υιοθετούνται από νέους ανθρώπους – βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Οι βουλευτές από την πλευρά τους επικαλούνται φόρτο εργασίας, με τις νέες επιτροπές και ειλημμένες υποχρεώσεις στο εξωτερικό.. Ωστόσο, η παρουσία πολλών εξ’ αυτών σε βραδινές τηλεοπτικές εκπομπές περισσότερο εξοργίζουν τον πολίτη που θέλει το βουλευτή δίπλα του, παρά αναδεικνύουν τα τοπικά προβλήματα των νομών που εκπροσωπούν. Άλλωστε, είναι ευρέως γνωστό ότι, η παρουσία των βουλευτών στα κανάλια πλέον έχει να κάνει με την προσωπική τους προβολή και την «αγορά» δημοσιότητας ως προσόν δήθεν Υπουργοποίησης !

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές δεν είναι μακριά..

"MANAHOPOLY" REAL ESTATE ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...


ΟΥΤΕ ΔΝΤ, ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Ε.Ε. … ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΠΟΥΛΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ… !

Ούτε προσφυγή στο ΔΝΤ χρειάζεται η χώρα μας, όπως διακηρύττει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ούτε και οποιασδήποτε μορφής βοήθεια από την Ε. Ε. . Η Μονή Βατοπεδίου, όπως αποκάλυψε σε παλαιότερες εκπομπές του ο δημοσιογράφος κ. Κ. Χαρδαβέλας, πουλά σε ξένους μοναχούς το κάθε κελί στην τιμή του 1 εκ. ευρώ. Από τη φορολόγηση μόνον των ακινήτων που σκοπεύουν οι επιχειρηματίες – μοναχοί να εμπορευθούν μπορεί το κράτος να εξοικονομήσει εκατοντάδες εκ. ευρώ που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τα δημοσιονομικά μας προβλήματα…


Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ : "MANOHOPOLY" !

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!


ΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» , ποιοι γνώριζαν από νωρίς όλο το σχέδιο συνενώσεων των Δήμων ;

Κάτω Νευροκόπι τους τελευταίους μήνες, γνωστό στο πανελλήνιο από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν το χειμώνα, ο Δήμαρχος, γνώριμος επίσης στο πανελλήνιο από τη δραστηριότητα του στην ΕΥΠ (παλιά ΚΥΠ), κ. Γιαννόπουλος έχει «καταληφθεί» από «μανία» προσλήψεων στο Δήμο επιστημονικού προσωπικού. Οι δημότες αρχίζουν να «μουρμουράνε» και να σχολιάζουν δυσμενώς τις προσλήψεις αυτές του Δημάρχου.. «..τί τους θέλει τόσους μηχανικούς εδώ πάνω;..», «..οι δικοί μας δεν έχουνε δουλειές κι αυτός προσλαμβάνει πτυχιούχους..» κτλ. .

Η Ελληνική Κυβέρνηση γνωστοποιεί το τελικό σχέδιο «Καλλικράτης» για τις περαιτέρω συνενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων στη χώρα. Ο Δήμος Προσοτσάνης, λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω προς τα πεδινά για τη Δράμα κινδυνεύει να συγχωνευτεί με τη Δράμα σε ένα Δήμο.. Οι άρχοντες της Προσοτσάνης προσπαθούν να διατηρήσουν την ανεξαρτησία του Δήμου, κάτι που περνά μόνο μέσα από την Ένωση με το ακριτικό Νευροκόπι..

Αγνοούν, όμως, ότι πέρα από τον πληθυσμό του Δήμου μεγάλο ρόλο, ως κριτήριο, για την ανεξαρτησία του Δήμου θα παίξει η ποσόστωση του «επιστημονικού προσωπικού» που εργάζεται στον εκάστοτε Δήμο ως προς τους κατοίκους του. Ο Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου το είχε μυριστεί ; Είναι Προφήτης ; Λόγω των «γνωριμιών» του, από την προηγούμενη εργασία του, προφανώς γνώριζε εκ των προτέρων τι έπεται στο σχέδιο «Καλλικράτης» ! Έτσι, εξηγείται η πρόσληψη τόσου, άνευ ουσιαστικού έργου λένε κάποιοι, επιστημονικού προσωπικού στο Δήμο.

Ο Δήμος Προσοτσάνης έχασε τη μάχη πριν καν το παιχνίδι αρχίσει..

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ : Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ψηφίστε πρώην πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών.. Για το καλό σας ! «Ξέρουν για σας, πριν από σας..!»

(Υ.Γ. Δείτε δύο παγκόσμια παραδείγματα.. «Πούτιν» και «Γιαννόπουλος» ).

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ "ΜΙΖΕΣ" ? ? ?


ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ;

Τρέχει μέρες τώρα η δημοσιοποίηση του βίντεο με τον κ. Χριστοφοράκο να ομιλεί για χρηματισμό «υψηλών» πολιτικών προσώπων ακόμα και αυτού του Πρωθυπουργού τότε… Για άλλη μια φορά, κάτι που είχαμε ξαναγράψει σε παλαιότερο άρθρο, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι ανάμεσα στην «ειλικρίνεια» ενός φυγόδικου κι ενός έλληνα πολιτικού, (κυρίως «υψηλά ιστάμενου»), είναι προφανές ότι για εμάς ο φυγόδικος είναι πιο πιστευτός. Με την ίδια ευκολία, μάλιστα, και ο ελληνικός λαός είναι πρόσφορος να αποδεχθεί όλα όσα καταμαρτυρεί ο κ. Siemens στο ελληνικό πολιτικό σύστημα εφόσον, οι πολίτες «τους έχουν πάρει χαμπάρι».

Κι επειδή όλη αυτή η ιστορία ξεκινά από τη Γερμανία, σε όλα τα επίπεδα, - πολιτικό, οικονομικό, δικαστικό - , θα προτείναμε να τελείωνε και με τις Γερμανικές «μεθόδους» !

Πληρώστε χάκερς να σπάσουν τα αρχεία όλων και να μας τους καταδώσουν.. Δώστε ποινική αμνηστία στους κλέφτες πολιτικούς αρκεί να φέρουν τα λεφτά πίσω.. Στείλτε μερικούς πράκτορες της ΕΥΠ να βάλουν καμιά βόμβα στη Γερμανική Πρεσβεία στο Σεράγεβο για να μας δώσουν κι άλλα στοιχεία.. (Έτσι έκανε πρόπερσι η Γερμανία για άλλο θέμα Γερμανικών συμφερόντων στο Σεράγεβο.. έστειλε, μη διαπιστευμένους, Γερμανούς πράκτορες που βάλανε βόμβα σε κτίριο για να ενοχοποιήσουν τους Σέρβους αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς τους τσάκωσαν..) . Κι επειδή ένα τέτοιου επιπέδου «Σχέδιο» απαιτεί και «Υψηλή Νοημοσύνη» ραδιουργίας υπάρχει Έλληνας που γνωρίζει από:

Γερμανούς, γερμανικές μεθόδους, καταδώσεις, προβοκάτσιες, έχει σχέσεις με τη Siemens οικογενειακώς και γνωρίζει τα «πράγματα» από μέσα… Εκμεταλλευτείτε τον.. !