Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

«Βγήκε από τα ρούχα της» για τις γυμνές φωτογραφίες

Την ισπανική έκδοση του γνωστού περιοδικού GQ, απειλεί με μηνύσεις η 24χρονη ρωσίδα καλλονή Irina Shayk, καθώς όπως ισχυρίζεται, το περιοδικό δημιούργησε ψηφιακά και δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της.

Το διάσημο μοντέλο και κοπέλα του άσσου της μπάλας Cristiano Ronaldo, όπως δήλωσε, στην αρχική φωτογράφηση φορούσε κανονικά τα εσώρουχά της, ενώ το περιοδικό την έγδυσε με τη βοήθεια του υπολογιστή.

Το περιοδικό αρνείται κάθε κατηγορία και επιμένει ότι η 24χρονη Irina έβγαλε τα ρούχα της χωρίς κανένα δισταγμό. Μάλιστα απειλούν και εκείνοι με την σειρά τους με μηνύσεις το πρακτορείο της Irina, «Elite».

Σύμφωνα με την Gael Marie, υπεύθυνη του πρακτορείου «Elite» στην Ισπανία, το μοντέλο έπεσε θύμα ρετούς και… αμέλειας από το ισπανικό GQ. «Δεν ήταν προγραμματισμένο να φωτογραφηθεί στο περιοδικό γυμνή» είπε.

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Javier Fernandez de Angulo, από την πλευρά του, ο οποίος βρισκόταν στη φωτογράφηση, επιβεβαιώνει τα όσα υποστηρίζει το περιοδικό. «Το μοντέλο έβγαλα τα ρούχα της πολύ φυσικά».

«Ίσως είναι ενοχλημένη επειδή γράψαμε στο εξώφυλλο ότι είναι το κορίτσι του Cristiano Ronaldo, ενώ μας είχε ζητήσει να μην κάνουμε κάτι τέτοιο» λέει ο Angulo. Για να δούμε αν τελικά θα τα βρουν…

Ασπιρίνη κατά καρκίνου και καρδιοπάθειας

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την ασπιρίνη. Έρευνα Βρετανών επιστημόνων υποστηρίζει πάντως ότι η κατανάλωση μιας ασπιρίνης τη μέρα σε ανθρώπους άνω των 45 ετών μπορεί να αποτελέσει ασπίδα προστασίας για τις καρδιοπάθειες και τον καρκίνο.

Σε πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγαν και την παρουσίασαν στο συνέδριο της Βασιλικής Ακαδηµίας Ιατρικής τόνισαν πως τα οφέλη που έχει η χρήση ασπιρίνης μετά τα 40 ξεπερνούν τις παρενέργειες και ότι η προληπτική κατανάλωσή μπορεί να προστατεύσει τον οργανισμό από άτομα που έχουν προδιάθεση σε καρδιοπάθειες και καρκίνο.

Τον Οκτώβρη στο περιοδικό Lancet, δημοσιεύτηκε πόρισμα στο οποίο αναφέρεται πως... το 1/4 της ασπιρίνης μειώνει κατά 25% τον κίνδυνο εµφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου και κατά 1/3 τους θανάτους από αυτό.

Ετησίως, 39.000 άνθρωποι στη Βρετανία εμφανίζουν το συγκριμένο τύπο καρκίνου και 16.000 πεθαίνουν από αυτό. Ωστόσο, επισημαίνεται πως η ασπιρίνη μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά και για άλλες μορφές καρκίνου. Ο επικεφαλής της έρευνας για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, Πίτερ Ρόθγουελ, δοκίμασε την ασπιρίνη στον εαυτό του.

Την ευθύνη για τα δέματα - βόμβες

Με προκήρυξή της στο διαδίκτυο η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για τα παγιδευμένα δέματα που εστάλησαν σε πρεσβείες και γραφεία πολιτικών προσώπων. Στην προκήρυξη αναφέρουν πως η οργάνωση δεν θα συλληφθεί ποτέ.

Όπως αναφέρουν στην προκήρυξη τους που ανάρτησαν στο δικτυακό τόπο athens.indymedia.org, «η Συνωμοσία δεν πρόκειται να συλληφθεί ποτέ, γιατί δεν είναι απλά μία οργάνωση, είναι ένα ρεύμα ιδεών και οι ιδέες είναι πάντα ασύλληπτες», αναφέρεται στο κείμενο της προκήρυξης.

Η δικογραφία για την υπόθεση των παγιδευμένων δεμάτων με κατηγορούμενους τους Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμο Τσάκαλο, περνάει στους εφέτες ειδικούς ανακριτές μετά την δημοσιοποίηση επιστολής στην οποία και οι δύο δηλώνουν μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Μάλιστα, στην επιστολή τους οι δύο κατηγορούμενοι δηλώνουν «αιχμάλωτοι του επαναστατικού πολέμου, περήφανα μέλη της επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Σε παράταση η Εξεταστική για τη Siemens

Σε νέα παράταση, λίγων ακόμη ημερών, με την επιδίωξη να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση στην έκδοση πορίσματος, προσανατολίζεται η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens. Σε μία ακόμη συνεδρίαση επί των διαδικαστικών, ο πρόεδρος Σήφης Βαλυράκης παρέδωσε σήμερα στους βουλευτές, αφενός το σύνολο των 17 ομόφωνων αποφάσεων, τις οποίες έχει λάβει κατά τους τελευταίους δέκα μήνες η εξεταστική και οι οποίες κατά τον ίδιο «είναι πορισματικού χαρακτήρα και κομμάτι του πορίσματος». Αφετέρου θα τους δοθεί και μία πρόταση- κωδικοποίηση των πραγματικών περιστατικών, όπως προκύπτει από τα έγγραφα της δικογραφίας και τις καταθέσεις της επιτροπής.

Ο κ. Βαλυράκης θεωρεί ως μείζονος σημασίας την επίτευξη συμφωνίας σε αυτά τα πραγματικά περιστατικά, γιατί με τον τρόπο αυτό θα προσωποποιούνται πράξεις σε συνδυασμό με τις πληροφορίες περί ροής μαύρου χρήματος στην αντίστοιχη χρονική περίοδο. Οι βουλευτές καλούνται να μελετήσουν τα στοιχεία αυτά το Σαββατοκύριακο και να προσέλθουν σε νέα συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη και αν χρειαστεί και σε άλλες συνεδριάσεις για να καταλήξουν -ή να μη καταλήξουν- αξιολογώντας τα πραγματικά περιστατικά, που κατά την αντιπολίτευση «μπορεί και να μην είναι και τόσο αντικειμενικά, αλλά να ερμηνεύουν κατά το δοκούν τα γεγονότα». Κατά τον κ. Βαλυράκη στην έκθεση αυτή των πραγματικών περιστατικών δεν υπάρχουν κρίσεις ούτε συνιστούν με κανένα τρόπο αξιολόγηση ή πορισματική πρόταση.
Πάντως στα επίμονα ερωτήματα δημοσιογράφων, αν επιβεβαιώνει την εκτίμηση που έχει κάνει δύο φορές στο παρελθόν, ότι θα υπάρξει προκαταρκτική εξέταση, ο κ. Βαλυράκης αρνήθηκε να το επαναβεβαιώσει επαναλαμβάνοντας ότι προέχει να υπάρχει σύμπτωση στην εκτίμηση των πραγματικών περιστατικών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επτά "φάκελοι" που αφορούν στην καταγραφή των πραγματικών περιστατικών είναι για τις συμβάσεις της Siemens με τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τα νοσοκομεία, τους εξοπλισμούς, το υπουργείο Πολιτισμού και το C4 I, ενώ ο έβδομος φάκελος αφορά την συγκάλυψη της υπόθεσης. Ειδικά για το τελευταίο ο κ. Βαλυράκης μιλώντας το πρωί στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είπε ότι τιμή του πολιτικού κόσμου έχει να κάνει «με τη διαχείριση της συγκάλυψης, την ίδια ώρα που ζητούμενο είναι να αποζημιωθεί η χώρα από τη Siemens, όπως έγινε με τις ΗΠΑ, την Αργεντινή, την Ουρουγουάη και τη Νιγηρία».

Η εκτίμηση του βουλευτή του ΚΚΕ μέλους της εξεταστικής επιτροπής Θανάση Παφίλη είναι ότι η στρόφιγγα της πληροφόρησης έχει κλείσει κι ότι το βασικό είναι να διαπραγματευθεί η κυβέρνηση με τη Siemens. Ταυτόχρονα χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του είπε ότι έχει προχωρήσει ήδη σε σύνταξη ξεχωριστού πορίσματος, το οποίο σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες θα είναι καταγγελτικό κατά των κυβερνήσεων των δύο μεγάλων κομμάτων που υπέγραψαν ή διαχειρίστηκαν συμβάσεις με τη Siemens. Κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη «με όσα λένε και όσα κρύβουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ φαίνεται ότι μεθοδεύεται από κοινού το σενάριο της συγκάλυψης και του συμψηφισμού».

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης γνωστοποίησε ότι δεν θα καταθέσει πόρισμα, αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να εξεταστούν από την επιτροπή όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι «ο ίδιος δεν θα συμμετάσχει σε καμία συγκάλυψη προσώπων ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων ακόμη κι αν αυτό σημάνει το τέλος της πολιτικής του καριέρας». Πάντως οι πληροφορίες φέρουν κυβερνητικούς βουλευτές να είναι προβληματισμένοι για τη πορεία των ερευνών, ύστερα μάλιστα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την υπόθεση του Βατοπεδίου. Αυτός είναι και ο λόγος που ζητείται η μεγίστη δυνατή συναίνεση.

ΑΠΕ

Σε διαθεσιμότητα οι Στρατηγοί στην Τουρκία

«Σεισμό» προκαλεί στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας η κίνηση της κυβέρνησης Ερντογάν να θέσει σε διαθεσιμότητα τρεις ανώτατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο της υπόθεσης «Βαριοπούλα». Πιστεύεται ότι είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της Τουρκίας που εκλεγμένη κυβέρνηση θέτει σε διαθεσιμότητα στρατιωτικούς τόσο υψηλής βαθμίδας (δύο υποστράτηγους και έναν αρχιπλοίαρχο).

Το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (αξιωματική αντιπολίτευση) κατηγόρησε την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν για «πραξικόπημα» και «αυταρχικότητα», ενώ από πλευράς τους οι στρατιωτικοί φέρεται να έχουν προσφύγει σε στρατιωτικό δικαστήριο για την ανάκληση της απόφασης, όπως μεταδίδει το BBC.......

Η Ν(τώρα) και το ΔΥ.ΣΗ. Η ανορθογραφία μας, δίνει την αλήθεια.

Θέλοντας να σχολιάσει κάποιος τα πολιτικά γεγονότα μετά την παρουσίαση του νέου κόμματος πρέπει να προσέξει τα παρακάτω.
Σήμερα έχουμε συνωστισμό στα δεξιά με ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗ.ΣΥ. Αυτά, πλην της ΝΔ που έχει διαφοροποιηθεί, είναι υπέρ του μνημονίου.
Η πολυδιασπασμένη ανανεωτική αριστερά διαφωνεί με το ΠΑΣΟΚ μόνο για να δηλώσει την παρουσία της. Το μόνο καθαρά αντιμνημονιακό κόμμα είναι το ΚΚΕ που αρνείται πεισματικά να προτείνει λύσεις για τα προβλήματα της χώρας ταμπουρωμένο πίσω απ’ το ιδεολόγημα «πρέπει να αλλάξουμε το καπιταλιστικό σύστημα» και ως δια μαγείας θα λυθούν όλα τα προβλήματα.
Η ίδρυση του κόμματος της Ντόρας θα αναγκάσει τους δημοσκόπους να το συμπεριλάβουν στις έρευνές τους. Η δημοσκοπική δύναμη του  ΔΗ.ΣΥ θα είναι όπως αναμένεται διψήφια (δυστυχώς η εκλογική θα μετρηθεί μόνο όταν γίνουν εκλογές). Αυτό θα δώσει στην κυβέρνηση και τις δυνάμεις του μνημονίου τη δυνατότητα αθροίζοντας τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και ΔΗ.ΣΥ να προπαγανδίζουν ότι η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται υπέρ του μνημονίου. Φυσικά μόνο η εκλογική διαδικασία μπορεί να αποτυπώσει με ακρίβεια την θέληση του λαού, επικοινωνιακά όμως θα χρησιμοποιηθεί το ανωτέρω άθροισμα.
Η δημοσκοπική δύναμη της ΝΔ θα είναι μικρότερη απ’ το πραγματική της με επακόλουθο το υπέρ μνημονίου μέτωπο να πανηγυρίζει...........

Σαν απλός πολίτης για την εισήγηση της κ. Μαίρης Σαρπ στο ΣτΕ.

Φιλικά Ιδεοπηγή

Ο Κλεισθένης γράφει

Δημοσιεύτηκαν αποσπάσματα της εισήγησης στο ΣτΕ όσο αφορά προσφυγή κατά του μνημονίου. Χωρίς να είμαι νομικός αλλά σαν απλός πολίτης θα διατυπώσω κάποιες σκέψεις.

Απόσπασμα 1ο) "Το μειονέκτημα της μερικής απώλειας αποδοχών ή συνταξιοδοτικών παροχών, ως μέρος των μέτρων που επέτρεψαν στην Ελλάδα να ενταχθεί στο μηχανισμό στήριξης, αντισταθμίζεται από το πλεονέκτημα της αποφυγής της χρεοκοπίας της χώρας και της συνέχισης καταβολής μισθών και συντάξεων" ......................................

"ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", λέξη άγνωστη για τη Γερμανία

Ο καθηγητής Max Otte του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Worms και συγγραφέας του βιβλίου "Το δυστύχημα είναι" σε σημερινή συνέντευξή του στη γερμανική Bild Zeitung υποστηρίζει ότι το Ευρώ είναι μια "παραφροσύνη". Όπως επισημαίνει το είχε πει ξανά σε δημόσια διάλεξή του το 1998. Δίνει, μάλιστα, "μερικά" ακόμα έτη ζωής στο κοινό νόμισμα λέγοντας πως η Γερμανία δεν μπορεί πλέον να πληρώνει τα ελλείμματα των "άτακτων" χωρών της Ευρωζώνης.

Η αλήθεια όμως είναι πως η Ευρώπη σύσσωμη συνέβαλε στην "ανώδυνη" για τη Γερμανία ενοποίηση του 1990 με πολλά τρισεκατομμύρια ευρώ και το κυριότερο όλα τα ευρωπαϊκά κράτη τότε υπέγραψαν Σύμφωνο Παραίτησης των αξιώσεών τους για τις πολεμικές επανορθώσεις που έπρεπε η Ενοποιημένη Γερμανία να καταβάλει στους θιγόμενους. Έως εκείνη τη χρονική περίοδο η Αν. Γερμανία δεν ικανοποιούσε καμία τέτοια αξίωση με το πρόσχημα ότι η χώρα ήταν διχασμένη και επικαλείτο τη διχοτόμηση αυτή προκειμένου να αποφεύγει την ικανοποίηση αυτών των αιτημάτων.

Όταν ήλθε όμως η ώρα, της Ενοποίησης της Γερμανίας, ο Κόλ "φρόντισε" και όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ υπέγραψαν το Σύμφωνο Παραίτησης.. Εκτός, λοιπόν, από το γεγονός ότι τα πλεονάσματα της χώρας οφείλονται στα ελλείμματα των φτωχών της ΕΕ.. Η αλήθεια είναι ότι την Ενοποίηση της Γερμανίας την πληρώσαμε πολύ ακριβά κι εμείς οι Έλληνες.. !

Όταν δηλαδή εμείς οι Έλληνες, και όλη η υπόλοιπη Ευρώπη, δείχναμε έμπρακτα την Αλληλεγγύη μας στους φίλους Γερμανούς είμασταν καλοί... τώρα η λέξη "Αλληλεγγύη" είναι άγνωστη για την κα Μέρκελ και το Λαό της ;

Η VODAFONE ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ...

Η VODAFONE ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ...


Η VODAFONE η μεγάλη Εταιρία Κινητής Τηλεφωνίας θα είναι φέτος ο μέγας χορηγός της Ονειρούπολης της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιείται στην χώρα μας.

Σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Δράμας κ.Θωμάς Μαργαρίτης ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της εταιρίας για την συμβολή τους στην φετινή Ονειρούπολη.
Όπως ανέφερε:

"Κάναμε μια τιτάνια προσπάθεια να έχουμε την καλύτερη Ονειρούπολη των τελευταίων χρόνων και σε ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και σε δωρεάν δράσεις οι οποίες θα είναι περισσότερες, την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν φέτος και άλλοι ανταγωνιστές. Η Ονειρούπολη προετοιμάζεται
ολόκληρο το χρόνο. Στόχευσή μας ήταν να βρούμε και χορηγούς οι οποίοι θα χρηματοδοτήσουν αυτήν την προσπάθεια, για να μην βαρύνουν όλα τα έξοδα, τον Δήμο. Στην κατεύθυνση αυτή, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, ότι επίσημος και μέγας χορηγός την φετινής δράσης, θα είναι η μεγάλη εταιρία κινητής Τηλεφωνίας VODAFONE".

Από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Μίχας Περιφερειακός Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της VODAFONE για την Βόρεια Ελλάδα ανέφερε: "Η Ονειρούπολη που δημιούργησε ο Δήμος Δράμας στοχεύει στην προσφορά στο παιδί αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας. Η διαρκώς αυξανόμενη σημασία της Ονειρούπολης, άλλωστε, με τη σημαντική της επιρροή...
 ...στην περιοχή, δεν θα μπορούσε να αφήσει αμέτοχη τη VODAFONE. Το γεγονός και μόνο ότι μια τόσο σημαντική διοργάνωση που συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμο πραγματοποιείται στην Δράμα συμφωνεί απόλυτα με τη στρατηγική της VODAFONE να έχει ενεργό παρουσία σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και να υποστηρίζει ενέργειες που ενισχύουν και αναπτύσσουν την πολιτική ζωή των τοπικών κοινωνιών.Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι στο περίπτερο του Αρκτούρου στο πλαίσιο της Ονειρούπολης θα ενημερώνεται το κοινό για το πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο αξιοποιεί την τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας για την προστασία της καφέ αρκούδας και του οικοσυστήματός της. Το πρόγραμμα αυτό το έχουμε δημιουργήσει σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση Αρκτούρος.Είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή διοργάνωση θα έχει την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη απήχηση από πέρυσι και αποτελεί χαρά η συμμετοχή από κοινού με το Δήμο Δράμας για την υλοποίηση της Ονειρούπολης."

από Karakaxadra.blogspot.com

Ερώτηση: Γιατί δεν απευθύνθηκαν στην Siemens Hellas που είναι και ο Μέγας Χορηγός του Ελληνικού πολιτικού συστήματος; ..

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ …….

 Γράφει η Ρούλα Τάκη

Μπορεί το γεγονός ότι σε ένα ανάπηρο κορίτσι  έκοψαν  το ΕΚΑΣ να μην ενδιαφέρει και πολλούς από εσάς, όμως θα σας αφηγηθώ τι έγινε χθες που πήγε ο αδερφός του κοριτσιού στο ΙΚΑ με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Λοιπόν πήγε στις 9.00 πμ και για να έρθει η σειρά του πήρε νούμερο 385. Κάθισε μαζί με όλους τους άλλους και περίμενε , όμως είναι τυχαίο που όλοι οι άνθρωποι γύρω του, σημειωτέον οι περισσότεροι ηλικιωμένοι,  είχαν το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή τους είχαν κόψει το ΕΚΑΣ.  ΄Ενας ένας πέρναγαν από το γκισέ, εξηγούσαν το πρόβλημα, άφηναν τα δικαιολογητικά και στην ερώτηση πότε θα πάρω το ΕΚΑΣ έπαιρναν την ανάλγητη απάντηση , μα κύριε ή κυρία μου θα εξετασθεί το θέμα και περίπου μετά από τέσσερεις με πέντε μήνες . Κάποιοι σχεδόν έκλαιγαν γιατί έλεγαν ότι με 400 ή 500 ευρώ σύνταξη δεν μπορούν να ζήσουν και τι θα απογίνουν. Δηλαδή ας βρεθεί κάποιος αρμόδιος να μου απαντήσει, όταν ο υπάλληλος βλέπει την φορολογική δήλωση ή την εκκαθάριση δεν ξέρει αν ο συνταξιούχος δικαιούται το........
 
ΕΚΑΣ? Γιατί η διαδικασία πρέπει να πάρει τέσσερεις  με πέντε μήνες.  Προκαλώ όλους εσάς που στο χθεσινό δημοσίευμα με κράξατε να πάτε στο ΙΚΑ να δείτε  με τα μάτια σας τι συμβαίνει. Γιατί προφανώς δεν έτυχε στην μάνα σας ή στον πατέρα σας ή σε κάποιον δικό σας κάτι τέτοιο και εύχομαι να μην σας τύχει. Όμως αν ήταν ένας δικός σας άνθρωπος δεν θα βγαίνατε από τα ρούχα σας? Και είναι τόσο τυχαίο που συμβαίνει αυτό σε χιλιάδες ανθρώπους ή μήπως το κράτος για κάποιο λόγο θέλει να εξοικονομήσει για την ώρα αυτά τα  χρήματα και να τα δώσει αργότερα? Το κράτος το ανάλγητο που την πέφτει σε όσους δεν μπορούν να αντιδράσουν, τους ηλικιωμένους και τους ανάπηρους. Το κράτος που δεν μπορεί να διαχωρίσει  την ήρα από το σιτάρι και την πληρώνουν όλοι.  
ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΡΓΑΣΙΑΣ είστε γνώστης του τι  γίνεται με το ΕΚΑΣ ?  Και πείτε μου αν ήταν η μάνα σας ή ο πατέρας σας σε αυτή την θέση τι θα κάνατε?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.