Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Φ. Σκορδά: "Είναι τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννά μου"!

Η Φαίη Σκορδά μιλάει για την εγκυμοσύνη της, για την επιτυχημένη πορεία της εκπομπή της και για το πώς φαντάζεται τη ζωή της σε έναν χρόνο από σήμερα.

Η Φαίη Σκορδά μιλάει στην εφημερίδα Real life για την εγκυμοσύνη της: ''Δεν το παραδεχόμουν στην αρχή για τους ίδιους λόγους που το αποφεύγουν όλες οι γυναίκες τους πρώτους μήνες. Είναι ίσως τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννά μου. Έχω τον Γιώργο, περιμένουμε το παιδάκι μας και το μόνο που θέλω είναι υγεία για μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Ο Γιώργος δεν με ρωτάει πια τι κάνεις αλλά τι κάνετε; Δεν τον έχω δει πιο ευτυχισμένο. Έχω πάρει γύρω στα 5 κιλά. Πάντα ήμουν λιχούδα αλλά ακόμη δεν μου έχει τύχει να θέλω να φάω κάτι και να το ζητάω επίμονα''...........................

Πάνω από 50% ακρίβυνε από πέρσι η αμόλυβδη

- Η μέση τιμή σήμερα είναι 1,553 ευρώ στη Νομαρχία Αθηνών
- Την ίδια ημέρα πέρσυ κόστιζε 1,015 ευρώ
- Μόνο το τελευταίο τρίμηνο σημειώθηκε αύξηση στις τιμές διυλιστηρίου κατά 18%.
- Οι οδηγοί καταναλώνουν με το σταγονόμετρο και τα πρατήρια βάζουν λουκέτο

 

Οι απανωτές αυξήσεις στους φόρους λόγω τρόικας τρόικας, αλλά και η άνοδος των τιμών στις διεθνείς τιμές πετρελαίου έφτασε τη βενζίνη σε δυσθεώρητα ύψη και τους οδηγούς σε απόγνωση.
 
Οπως αναφέρεται στο Εθνος της Κυριακής οι φόροι, ΕΦΚ και ΦΠΑ, φτάνουν σήμερα στο 1 ευρώ, από 57 λεπτά πέρσι, ενώ η διεθνής τιμή που αγοράζουν τα διυλιστήρια είναι αυξημένη κατά 10 λεπτά περίπου, 0,48 λεπτά από 0,382 λεπτά πέρσι.
 
Στο δεκάμηνο του 2010 εμφανίζεται πτώση στη κατανάλωση της τάξης του 11% συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, με τις πωλήσεις καυσίμων να φτάνουν τους 7,4 εκατ. μετρικούς τόνους.
 
Σύμφωνα με γενικό διευθυντή εταιρείας πετρελαιοειδών τα συνολικά λουκέτα στην αγορά υπολογίζονται γύρω στα 1.100, ενώ ακόμη 500-600 πρατήρια υπολειτουργούν.
 
Μάλιστα, δεδομένης της συνέχισης της οικονομικής κρίσης, εκτιμάται ότι το προσεχές διάστημα ακόμη 1.000 πρατήρια θα αναστείλουν τη λειτουργία τους στον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Αυστηρό μήνυμα ΔΝΤ προς Ιρλανδία: Πάρτε κι άλλα πιο σκληρά μέτρα

Το ΔΝΤ ζητάει από την ιρλανδική κυβέρνηση επιπλέον περικοπές δαπανών ή φορολογικές αυξήσεις...

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη για την κατάσταση της ιρλανδικής οικονομίας και όπως φαίνεται σήμερα αποφάσισε να βάλει βαθιά το μαχαίρι στην πληγή.

Σε έκθεση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή το ΔΝΤ αναφέρει πως τα μέτρα λιτότητας που έχει ήδη προγραμματίσει η Ιρλανδία δεν θα οδηγήσουν στη μείωση του ελλείμματος κάτω από 3% έως το 2015, αλλά στο 4,8%.

Κατόπιν τούτο το ΔΝΤ ζητάει από την ιρλανδική κυβέρνηση επιπλέον περικοπές δαπανών ή φορολογικές αυξήσεις, προκειμένου να φτάσει το έλλειμμα κάτω από το 3%.

Ν. Θεοδωρίδου: Δεν θα μπορούσα να αντέξω έναν άντρα για πάντα. Ούτε εκείνος!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για την καριέρα της, για την προσωπική της ζωή και για τις κόρες της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει στο περιοδικό Big Fish για την πορεία που έχει ακολουθήσει στην καριέρα της μέχρι σήμερα: ''Δύσκολες στιγμές έχω περάσει μόνο με κάποιους συναδέλφους, που απλώς δεν ταιριάζαμε καθόλου σαν χαρακτήρες, είχαμε εντελώς διαφορετική άποψη για την ζωή, αλλά όμως έπρεπε να συνεργαστούμε. Γεννήθηκα για να τραγουδάω. Αυτό μου δίνει δύναμη, χαρά, την ύπαρξή μου την ίδια. ΉΘελα να πάω στην Άνοδο σε έναν πιο μικρό χώρο. Εγώ θα τραγουδάω για όσο αντέχω και όσο μου επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου''.
Η τραγουδίστρια αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή ωστόσο δεν διστάζει να πει πως της αρέσει που είναι single. ''Όταν είμαι single είμαι πιο ελεύθερη, αισθάνομαι πολύ όμορφα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν φλερτάρω, κάτι που το θεωρώ εξίσου πηγαίο και ωραίο όσο ο έρωτας. Δεν θα μπορούσα να αντέξω έναν άντρα για πάντα. Νομίζω ούτε κι εκείνος. Κυρίως εκείνος. Δεν μπορώ την καταπίεση, ζαλίζομαι πονάει το κεφάλι μου. Δεν μπορώ να έχω ωράριο. Δεν κοροϊδεύω, δεν προσποιούμαι, δεν δείχνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι, ούτε παραμυθιάζω κανέναν. Ωστόσο δεν μπορώ την καταπίεση. Θέλω να λειτουργώ ελεύθερα ως καλλιτέχνις'', λέει χαρακτηριστικά.

Ο χιονιάς «καθηλώνει» την Ευρώπη – 17χρονος νεκρός στη Βρετανία

Στο έλεος των ισχυρών χιονοπτώσεων παραμένει η βόρεια Ευρώπη, ένα 17χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του στη Βρετανία.


Ο άτυχος νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε γλίστρησε στον παγωμένο δρόμο και έπεσε σε μια τάφρο. Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να περιορίσουν τα ταξίδια τους ώστε να μην κινδυνεύσουν, ενώ έγινε έκκληση σε έχουν έχουν ομάδα αίματος 0 αρνητικό να δώσου αίμα, καθώς τα νοσοκομεία ξεμένουν από αποθέματα!
Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν στη Βρετανία, εκατοντάδες αυτοκίνητα έμειναν ακινητοποιημένα στη βορειοανατολική Γαλλία.
Η κατάσταση είναι εφιαλτική στη Βρετανία, όπου την Παρασκευή εκατοντάδες σχολεία δε λειτούργησαν εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών. 800 σχολεία στην Ουαλία, 500 στη Σκωτία και 600 στη Βόρεια Ιρλανδία δεν άνοιξαν, την τελευταία ημέρα των μαθημάτων πριν από τη διακοπή των Χριστουγέννων. ................

Παπανδρέου από Βρυξέλλες: "Η θα γράψουμε ιστορία ή η ιστορία θα μας διαλύσει"

«Η Ελλάδα είναι και πάλι αξιόπιστος συνομιλητής», τόνισε ο πρωθυπουργός
Επιτέλους η Ελλάδα δεν ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης
Η ζεστή αγκαλιά από τον Γιούνκερ λίγο πριν την "οικογενειακή φωτογραφία"


Nωρίτερα ο πρωθυπουργός, μετά από ένα διήμερο έντασης στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, φέρεται να είπε σε συνεργάτες του: «Ή θα γράψουμε ιστορία ή η ιστορία θα μας διαλύσει».

Στην κυβέρνηση εκφράζουν αισιοδοξία για την επιμήκυνση αποπληρωμής του δανείου των 110 δις ευρώ.....................

90.000 δολάρια για το φέρετρο του δολοφόνου του JFK

Από την ημέρα που ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ δολοφόνησε τον Τζον Κένεντι έγινε κάτι σαν... μυθικό πρόσωπο. Ίσως έτσι εξηγείται γιατί κάποιος έδωσε σχεδόν 90.000 δολάρια για να αγοράσει το φέρετρό του.


Ο,τιδήποτε άλλωστε σχετίζεται με τον JFK «πουλάει» σαν τρελό! Η δημοπρασία έγινε στο Λος Άντζελες, ξεκίνησε από τα 1.000 δολάρια και δυο άτομα «πάλεψαν» μέχρι τέλος για την πλειοδοσία.

Πρόκειται για το φέρετρο στο οποίο ετάφη αρχικά ο Όσβαλντ, που δολοφονήθηκε λίγο αφότου πυροβόλησε και σκότωσε τον πρόεδρο Κένεντι το 1963. Το 1981 η χήρα του Όσβαλντ ζήτησε την εκταφή της σορού του συζύγου της και την ταφή του σε νέο φέρετρο.

Ο διευθυντής του γραφείου κηδειών στο Τέξας, αποφάσισε να κρατήσει το πρώτο φέρετρο και να πουλήσει σε δημοπρασία.

Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ πυροβόλησε και σκότωσε τον Τζον Κένεντι στις 22 Νοεμβρίου του 1963, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος επισκεπτόταν το Ντάλας. Συνελήφθη μια ώρα μετά και δυο μέρες αργότερα, δέχτηκε δολοφονήθηκε με δυο σφαίρες. Δε δικάστηκε ποτέ.

Η εκταφή του, το 1981, έγινε για να καταρριφθεί η θεωρία που έλεγε πως ο άνδρας που ήταν θαμμένος στον τάφο του Όσβαλντ, ήταν ένας Σοβιετικός κατάσκοπος, που είχε κλέψει την ταυτότητα του Όσβαλντ και είχε δολοφονήσει τον Κένεντι.

Τερματικός σταθμός Εθνική Άμυνα... Παρασκευή και Σάββατο

Λόγω εργασιών στη μπλε γραμμή, οι συρμοί του Μετρό δε θα φτάνουν μέχρι το αεροδρόμιο από τις 23:00 την Παρασκευή και την ίδια ώρα το Σάββατο.


Έτσι, το Μετρό θα σταματάει στο σταθμό της Εθνικής Άμυνας και όσοι θέλουν να μετακινηθούν προς το αεροδρόμιο θα πρέπει να το κάνουν είτε με τον προαστιακό είτε με λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Η τροποποίηση στα δρομολόγια του μετρό γίνεται λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στη μπλε γραμμή ενόψει της έναρξης λειτουργίας του σταθμού στην Αγία Παρασκευή. Ο νέος σταθμός αναμένεται θα δοθεί σύντομα στη διάθεση του επιβατικού κοινού.

"Πόλεμος" κάθε μέρα στην Κερατέα- Επεισόδια και σήμερα μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ

Αυτή την ώρα επικρατεί σχετική ηρεμία αλλά νωρίτερα έγιναν επεισόδια ανάμεσα σε κατοίκους της περιοχής και δυνάμεις της αστυνομίας.


Από το πρωί επικρατεί μεγάλη ένταση στην περιοχή, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων, οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιούν αναίτια βία κατά των συγκεντρωμένων που διαμαρτύρονται για την κατασκευή του Χ.Υ.Τ.Υ. Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι έχουν γίνει καταστροφές σε αυτοκίνητα του δήμου.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, στις 6 το πρωί 3 διμοιρίες των ΜΑΤ προσπάθησαν να διαλύσουν το μπλόκο που έχουν στήσει οι κάτοικοι για να μην περάσουν τα μηχανήματα,.

Κλειστή είναι η λεωφόρος Λαυρίου στην διασταύρωση της ΒΙΟΠΑ.  Κλειστός και ο παλιός δρόμος που συνδέει την Κερατέα με το Λαύριο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (16/12) το Ειρηνοδικείο του Λαυρίου δικαίωσε για μία ακόμα φορά τους κατοίκους της Κερατέας, αποφασίζοντας την προσωρινή άρση των εργασιών, καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί αρχαιολογική μελέτη.

Γιατί δεν κάλεσαν τους Ομπάμα στον γάμο του Πρίγκηπα Γουίλιαμ

Ο αμερικανός Πρόεδρος και η σύζυγός του Μισέλ δεν θα είναι στον γάμο του Πρίγκηπα Γουίλιαμ τον ερχόμενο Απρίλιο.


Δεν πρόκειται για γκάφα ούτε για άμεση προσβολή προς το πρόσωπο του αμερικανού προέδρου. Απλά, όπως λένε από το Μπάκινγχαμ, ο Γουίλιαμ δεν θεωρείται ακόμα διάδοχος του θρόνου και ο γάμος του με την Κειτ Μιντλετον δεν αξιολογείται ως κρατικο γεγονός.

Στην τελετή θα παραβρεθούν 2.000 καλεσμένοι και το ζευγάρι θέλει περισσότερο να κληθούν κοινοί θνητοί παρά αρχηγοί κρατών και άλλοι γαλαζοαίματοι.

Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο οτι στο γάμο θα παραβρεθούν και ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι.

Παρόλα αυτά το γεγονός οτι ο αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του δεν θα ειναι στην λίστα σπάει μια παράδοση δεκαετιών.

Ο Κάρολος και ο Νταϊάνα προσκάλεσαν το 1981 τον τότε πρόεδρο, Ρέϊγκαν και την σύζυγό του Νάνσι. Ομως τότε η κα Ρέϊγκαν είχε πάει μόνη της αφού ο Ρόνι ήταν καταβεβλημένος από την απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει εναντίον του.

'Ολη η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί είναι ένα παράδειγμα για το πόσο ο Γουίλιαμ θέλει να κάνει τον πρώτο βασιλικό γάμο που θα απευθυνεται όμως σε κοινούς θνητούς. Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους θα είναι εθελοντές που έχουν εργαστεί μαζί του σε 21 φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Τι έπαθαν τα μαλλιά του Μπέκαμ;

Toν παλιό...κακό του εαυτό θυμίζει αυτές τις μέρες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος εχει επιστρέψει στο στύλ κουρέματος με την χωρίστρα στη μέση που είχε το 1998, όταν πρωτογνώρισε την Βικτόρια.


Τα βρετανικά μέσα αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον "αστέρα" του ποδοσφαίρου, ο οποίος πάντοτε πρωτοπορούσε με τα κουρέματα του. Μάλιστα, σε πολλά άρθρα τονίζεται ότι το νέο του στυλ έχει προκαλέσει "τρόμο", καθώς πέρα από ντεμοντέ φαίνεται και... σα να μην είναι λουσμένος.

 
Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε ότι έκανε αυτή τη "βουτιά" στο παρελθόν, για να κρύψει το γεγονός ότι τα μαλλιά του έχουν αρχίσει να αραιώνουν επικίνδυνα!

Αμερικανικά Drone σκορπούν το θάνατο στο Πακιστάν – 22 οι νεκροί

Ακόμη μια ημέρα που τα αμερικανικά μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη εξαπολύουν επιθέσεις στο Πακιστάν. Τουλάχιστον 22 τα θύματα τις τελευταίες 24 ώρες.


Οι επιθέσεις γίνονται στην περιοχή του Πακιστάν Κιμπέρ, που συνορεύει με το Αφγανιστάν και έχει στόχο μέλη των Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα που φέρονται να έχουν βρει καταφύγιο εκεί.

Την Παρασκευή, πύραυλοι από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη χτύπησαν σπίτια σε τουλάχιστον δυο χωριά της περιοχής. Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, τα θύματα είναι όλοι μαχητές, αλλά αυτό δε μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Έρευνα των Ηνωμένων Εθνών για την επιδημία χολέρας στην Αϊτή

Να διαψεύσει τις κατηγορίες πως μέλη της ειρηνευτικής δύναμης από την Ασία ευθύνονται για το ξέσπασμα της χολέρας στην Αϊτη προσπαθεί ο ΟΗΕ και ξεκίνησε έρευνα.


Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών όρισε ανεξάρτητη επιτροπή για διερευνήσει την πηγή της εξάπλωσης της νόσου, από την οποία -από τον περασμένο Οκτώβριο- έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 2.000 άτομα, ενώ χιλιάδες άλλοι έχουν μολυνθεί.

«Η έρευνα ήταν απαραίτητη για να βρεθούν οι απαντήσεις που αξίζει ο λαός της Αϊτής», δήλωσε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν.

«Υπάρχουν πολλές θεωρίες για την προέλευση της επιδημίας της χολέρας στην Αϊτή και μέχρι στιγμής οι όλες οι αναφορές που έχουν γίνει, δεν έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα», τόνισε ο γγ του ΟΗΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε την Παρασκευή.

Η επιτροπή θα είναι πλήρως ανεξάρτητη και θα έχει ελεύθερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Πάγκαλος χειροδίκησε σε 72χρονο ανάπηρο;;; Αίσχος!!!

αναδημοσίευση από τις 10/12/2010
Στη λίμνη της Βουλιαγμένης, κάποιοι από τους λουόμενους, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, του επιτέθηκαν φραστικά, με χυδαίες εκφράσεις, όπως «γουρούνι», «μαλάκα» και άλλες χυδαιότητες. Η ώρα ήταν 2.45 και τον ρωτούσαν, γιατί είναι εκεί, για μπάνιο στη Λίμνη και όχι στο γραφείο του εργαζόμενος, όπως θα έπρεπε κατά τη γνώμη των υβριστών λουομένων. Μάλιστα στις ύβρεις πρωτοστατούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα που όπως μάθαμε απολαμβάνει τη μεγάλη σύνταξη του μακαρίτη και τα ενοίκια από 15 διαμερίσματα. Ο Θ.Πάγκαλος δεν αντέδρασε στις ύβρεις (!!!) και αποχώρησε από τη Λίμνη. Ζήτησε όμως τον Διευθυντή και επειδή αυτός απουσίαζε, σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε  ΧΕΙΡΟΔΙΚΩΝΤΑΣ , στον πρώτο υπάλληλο που βρήκε μπροστά του, ένα άνθρωπο 72 ετών με σοβαρά προβλήματα υγείας (αναπηρία). Ο κ. Αντιπρόεδρος ζητούσε ευθύνες από τον υπάλληλο, διότι επέτρεψε στην κυρία να μπει στην Λίμνη!!!
Και η απάντηση του υπαλλήλου ήταν διότι πλήρωσε εισιτήριο…

Η υγεία δεν μένει πια εδώ!

Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς Διδάκτωρ Πανεπιστημίου UNI.NA. Federico II Ειδικός στα Χρόνια Νοσήματα και στις Μεταβολικές Διαταραχές  American College for the Advancement in Medicine
Στις 13-12-10 ο υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου σχετικά με την κατάσταση του συστήματος υγείας στη χώρα μας. Στην συζήτηση λάμβαναν μέρος και επικεφαλής σωματίων εργαζομένων στο χώρο της υγείας αλλά και ειδικοί στα οικονομικά της υγείας.

Το τελευταίο που θα θέλαμε να μας συμβεί σε αυτές τις συνθήκες θα ήταν να αρρωστήσουμε! Η όλη εικόνα έχει οδηγήσει σε ένα αδιέξοδο το οποίο ήταν αναμενόμενο από το 2001, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχω αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα ότι η ιατρική αλλάζει παγκόσμια και αυτά που βιώνουμε είναι μέρος αυτής της αλλαγής. Ή θα την κατανοήσουμε και θα δράσουμε ανάλογα ή μπορούμε να παραμείνουμε κολλημένοι σε καταστάσεις και προβλήματα του παρελθόντος και να υποστούμε τις συνέπειες. .................

Η Υγεία δεν μένει πια Εδώ!
Το 2001 ο Paul Zane Pilzner, καθηγητής οικονομικών στις ΗΠΑ και σύμβουλος δύο προέδρων της Αμερικής, είχε αναλύσει ότι το υπάρχων σύστημα υγείας δεν έχει μέλλον γιατί δεν μπορεί να σταθεί οικονομικά. Τα κόστη της υγείας στις ΗΠΑ ανέρχονται σε 2,5 $ τρις  ανά έτος, δύο φορές το ακαθάριστο εθνικό προϊόν της Ρωσίας! Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η ΗΠΑ έχουν από τους χειρότερους δείκτες υγείας μεταξύ των ανεπτυγμένων χωρών.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη χώρα μας. Η συνολική δαπάνη υγείας ανέρχεται στα 25 δις και αντιστοιχεί στο 10% περίπου του ΑΕΠ (συνολικό εισόδημα της χώρας). Οι δαπάνες υγείας συνεχώς αυξάνονται (από 7,8% του ΑΕΠ το 2000) ενώ η ποιότητα υπηρεσιών συνεχώς φθίνει. Το μόνο όμως που ακούμε ως πολίτες, είναι ότι δεν φτάνουν τα χρήματα για την υγεία και θα πρέπει να αυξηθούν οι δαπάνες. Μα αυτό συμβαίνει ήδη και δεν επιφέρει καμία λύση, αντιθέτως βλέπουμε επιδείνωση της κατάστασης!

Είναι λοιπόν ευνόητο ότι θα πρέπει να δοθεί μια διαφορετική λύση, προς άλλη κατεύθυνση, γιατί η συγκεκριμένη πορεία κάνει κακό στην υγεία μας, στην τσέπη μας και έχει εξαντλήσει την υπομονή μας.

Νόσος ή Υγεία;
Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές το υπάρχον σύστημα υγείας αναπαράγει νόσο. Όποιος εισέρχεται στο σύστημα «υγείας» δεν θεραπεύεται, αλλά εμπλέκεται σε ένα σύστημα αναπαραγωγής νόσου δίχως τέλος. Εισέρχεται στο σύστημα χωρίς να εξέρχεται ποτέ. Ανακαλέστε στην μνήμη σας πότε ήταν η τελευταία φορά που επισκεφτήκατε οποιαδήποτε δομή «υγείας». Το πιθανότερο ήταν να ασχολήθηκαν μόνο με την νόσο σαςκαι κανείς να μην ασχολήθηκε με την υγείας σας!

Είναι βέβαια απαραίτητο σε επείγοντα ή οξέα περιστατικά να ασχοληθούμε με τη νόσο ή το πρόβλημα υγείας. Ατυχήματα, πνευμονίες, οξέα χειρουργικά περιστατικά πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά. 

Το 80% όμως των περιστατικών αφορά χρόνια προβλήματα υγείας και σε αυτά η απλή διαχείριση των συμπτωμάτων δεν επιφέρει ίαση σε καμία περίπτωση.  

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με τη διαχείριση της νόσου και μόνο, είναι περιορισμένα και μπορούν να ανακουφίσουν περιστασιακά κάποια συμπτώματα.

Η μόνη πραγματική λύση θα ήταν παράλληλα με την διαχείριση των συμπτωμάτων που βασανίζουν τον ασθενή να ενισχύσουμε το επίπεδο υγείας του.


Το συμπέρασμα που έβγαζε οποιοσδήποτε παρακολουθούσε τη συζήτηση ήταν, ότι παρά τις καλές προθέσεις του υπουργού και όποιων άλλων η κατάσταση είναι απελπιστική. Διαφθορά, ανεπάρκειες σε προσωπικό και προμήθειες. Μια εικόνα που μόνο ασφάλεια δεν μπορεί να εμπνεύσει.

Η οργή θα μεγαλώνει όσο οι νόμοι δέν ισχύουν γιά όλους…



Οποιος έχει πάει στρατό γνωρίζει πώς τό πιό σπαστικό δέν ήταν να μένεις μέσα γιά υπηρεσία αλλά να βλέπεις τό βύσμα να βγαίνει έξω καμαρωτός καμαρωτός και να σού πουλάει και μούρη απο πάνω…
Ξέρει επίσης πώς οι τρόποι να αντιμετωπίσεις αυτήν την κατάσταση δέν είναι πολλοί…
Η θα έβαζες και εσύ το δικό σου βύσμα ή θα οργάνωνες τούς υπόλοιπους και θα έκανες τό βύσμα να μετανιώσει πικρά γιαυτό πού έκανε…

Αρα πιστεύουμε εμείς ότι το πρόβλημα, δέν είναι πλέον, και εδώ πού φτάσαμε, η λιτότητα και η φτώχεια αλλά τό ότι οι νόμοι δέν ισχύουν για όλους…

Ζητούν από τον Βενιζέλο … να κάνει κάτι!

Σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» έχει κηρύξει το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ την ίδια στιγμή κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. 
 
Όλοι πλέον, ακόμα και αυτοί που σιωπούσαν, θεωρούν ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει σχέση με τις ρίζες και την ιστορία του ΠΑΣΟΚ
 
Του αποδίδουν αλαζονική συμπεριφορά ενώ αρκετοί βουλευτές υποστηρίζουν ότι...

Καταλάβατε κυρία Μπιρμπίλη τι γράφαμε λίγο πριν;

Αν δεν καταλάβατε τι σας γράψαμε εδω>>
Διαβάστε την παρακάτω είδηση...είναι μόνο η αρχή...
Σε λίγο αντίστοιχα αιτήματα θα έρχονται από Λήμνο, Παξούς, Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την χώρα!)
Είπαμε! Ξέρουμε πολύ καλά τι γράφουμε... η κυρία Μπιρμπίλη αυξάνει την ισχύ της.

Tο Νομαρχιακό Συμβούλιο Λευκάδας Ζητά Την Άμεση Ανάκληση Της Κ.Υ.Α. 168040
ΘΕΜΑ 1ο ΕΗΔ : Απόφαση για την Κ.Υ.Α. 168040 ( ΦΕΚ 15528 Β΄ / 07-09-2010 ) « Καθορισμός κριτηρίων με τα οποία διαβαθμίζεται η αγροτική γη σε ποιότητες και κατατάσσεται σε κατηγορίες παραγωγικότητας » .....

Nα απαλλαγεί η Ελλάδα από ένα μεγάλο κομμάτι του χρέους της, των F.W Steinmeier και P.Steinbruck


Την «περιορισμένη εισαγωγή ευρωομολόγων» ζητούν σε άρθρο τους στην εφημερίδα Financial Times ο πρώην υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας και αρχηγός σήμερα του SPD, Frank Walter – Steinmeier, και ο πρώην υπουργός οικονομικών της Γερμανίας από το 2005 – 2009, Peer Steinbruck. Οι Γερμανοί πολιτικοί τασσόνται επίσης υπέρ ενός «έξυπνου κουρέματος» με αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας. 
 
Ακόμα, ζητούν ηγετικό ρόλο για τη Γερμανία στην προσπάθεια για μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ενσωμάτωση και στήριξη του ευρώ, ενώ διαφοροποιούνται από τη στάση της Angela Merkel που αντιτίθεται στην έκδοση ευρω-ομολόγου. Σύμφωνα με τους ίδιους, η «περιορισμένη εισαγωγή ευρωομολόγων»είναι επιθυμητή, με στόχο να σταλεί ένα σαφές πολιτικό σήμα περί του μη αναστρέψιμου χαρακτήρα της οικονομικής και νομισματικής ένωσης.
 
Επιπλέον τάσσονται υπέρ ενός «έξυπνου κουρέματος» με αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας αλλά και υπέρ της εξασφάλισης εγγυήσεων για το χρέος των «σταθερών» μελών της ευρωζώνης, με στόχο να παρεμποδιστεί η περαιτέρω εξάπλωση του φαινομένου.
 
Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα του άρθρου:

Λεφτά να φάνε κι οι κότες


4 σαχινιδοδιαμαντοπούλειες αποφάσεις, δημοσιευόμενες στο υπ’ αριθμ. 1883 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 2ας Δεκεμβρίου 2010 (τεθέντος εν κυκλοφορία μόλις την 16η του αυτού μηνός – ήγουν ακριβώς στον απόηχο της «ψηφίσεως» των κατεπειγόντων μέτρων «σωτηρίας» της ελληνικής οικονομίας και του συνακόλουθου βουλευτικού ξυλοδαρμού), χορηγούν «για το έτος 2010 εφ’ άπαξ αμοιβή» στο διοικητικό προσωπικό: (α) των Γενικών Αρχείων του Κράτους [145.500 €], (β) της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς [86.500 €], (γ) της Σιβιτανιδείου Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων [44.500 €], και (δ) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης [53.500 €], «για την αποδεδειγμένη συμμετοχή του στη διεξαγωγή και υποστήριξη των Γενικών Εξετάσεων Εισαγωγής στην Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση»!!! Είτε πρόκειται για καταβολή πραγματικών δεδουλευμένων, είτε πρόκειται για οφθαλμοφανώς δεδουλευμένη «ικανοποίηση δίκαιου αιτήματος», δεν αντιλαμβάνονται άραγε οι παρακοιμώμενοι της Υψηλότητας του, του Πρίγκηπος και Αυθέντου μας, του Γοδεφρείδου Ρανταπλάν, ότι «μ’ αυτά και μ’ αυτά» υπούλως διαβιβρώσκονται τα θεμέλια της κυριαρχίας του;
από ANTINEWS.gr

NewsIt άποψη: Περνάει πολιτικός

newsit Άποψη

Το αιρετικό σχόλιο του Τ. Γιαλίδη για την επίθεση στον Κ. Χατζηδάκη

Η φράση ακούστηκε σαν προειδοποίηση, αναγγελία, σύνθημα, «στα όπλα», «σύρμα», «γρηγορείτε», όταν στην πορεία εμφανίσθηκε ο Κ. Χατζηδάκης. Μετά άρχισαν τα όργανα.

Παρένθεση. Εξαιρετικές οι δηλώσεις του για το ότι χρειάζεται να ξανασκεφτούμε τα πράγματα. Μέχρι που ακραία μπορείς να πεις «έχει κι ένα καλό που τις έφαγε γιατί ακούστηκαν αυτές οι δηλώσεις», μήπως και συνέλθουμε λιγάκι.

Περνάει πολιτικός. Οι λεπροί είχαν καμπανάκια για να φεύγει ο κόσμος όταν πλησίαζαν. Στους πολιτικούς, ο νόμος του όχλου κρεμάει κουδούνια για να μαζεύεται ο κόσμος και να λιντσάρει.

Δυο παρατηρήσεις. Η πρώτη αφορά σε κάτι ιερατεία κομματικά, που μέσα στη Βουλή πριν μια βδομάδα εξηγούσαν αυτολεξεί πως «ο λαός πρέπει να πάρει την κυβέρνηση με τις πέτρες». Χωρίς βαρύγδουπα κλισέ πως τάχα όπλισαν το χέρι αυτών που βιαιοπράγησαν, καλά θα κάνουν να ξανασκεφτούν για τη φωτιά και το λάδι. Εκτός αν ισχύει το άλλο γνωμικό πως στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.

Είναι λύκοι;...................................

Οι δέκα βουλευτές που τα "βάζουν" με τον πρωθυπουργό

Οι δέκα βουλευτές κάνουν λόγο για έλλειψη ισχυρής διεύθυνσης και σταθερής γραμμής και εξέπεμψαν σήμα κινδύνου για τις συνέπειες.

Δέκα βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης με συνεντεύξεις τους στην εφημερίδα Real News που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή αφήνουν σοβαρότατες αιχμές κατά της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και της ικανότητας του πρωθυπουργού να διευθύνει την κυβέρνηση.

Οι δέκα βουλευτές κάνουν λόγο για έλλειψη ισχυρής διεύθυνσης και σταθερής γραμμής και εξέπεμψαν σήμα κινδύνου για τις συνέπειες, ανοίγοντας έτσι ξανά τον κύκλο των σεναρίων για πρόωρες εκλογές.

Μερικοί από τους συγκεκριμένους βουλευτές χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση “φτερό στον άνεμο” κι άλλοι κάνουν λόγο για έλλειμμα σοσιαλισμού και εσωκομματικής δημοκρατίας, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς τους πρωτοκλασάτους της κυβέρνησης.

Το κλίμα αυτό υπάρχει ήδη μέσα στο ΠΑΣΟΚ, με το Μέγαρο Μαξίμου να κάνει λόγο ακόμα και για προσπάθεια υπονόμευσης της κυβέρνησης, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο, στην οποία παραδοσιακά μιλάει ο πρόεδρος του κόμματος πριν την κατάθεση του προϋπολογισμού.

Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt κανένα μέλος της Κοινοβουλευτικής ομάδας δεν έχει ζητήσει τον λόγο στη συνεδρίαση του Σαββάτου, αλλά αναμένεται με ενδιαφέρον εάν κάποιος πάρει τον λόγο τι θα πει για την κυβερνητική πολιτική και ποιά θα είναι η αντίδραση του πρωθυπουργού.

Ικανοποιημένη η ελληνική πλευρά στη Σύνοδο Κορυφής - Παραμένουν τα "αγκάθια" όμως

Σε γενικές γραμμές η ελληνική πλευρά δηλώνει ικανοποιημένη από την έκβαση των διαπραγματεύσεων που αφορούν στο μηχανισμό, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.
 

Η λειτουργία του μελλοντικού μηχανισμού στήριξης της ευρωζώνης, η αντιμετώπιση της πίεσης των αγορών και τα προβλήματα που δημιουργούν σε χώρες του ευρώ και οι αρνητικές αντιδράσεις των οίκων αξιολόγησης, ήταν τα βασικά θέματα τα οποία, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, έθιξε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη σύντομη συνομιλία που είχε με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της σημερινής Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ανάλογες συνομιλίες είχε ο πρωθυπουργός και με τους Προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΕ, Ζοζέ Μ. Μπαρόζο και Χέρμαν Βαν Ρόμπαι.

18χρονη σκότωσε 62χρονο γιατί ήταν ομοφυλόφιλος

Θα περάσει το υπόλοιπο της ζωή της πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Ακριβώς την στιγμή που θα άρχιζε η κανονική της ζωή. Όμως η ίδια έγινε δολοφόνος και πήρε αυτό που τις αξίζει.

Είναι νέα και όμορφη. Και μόλις 18 ετών. Όμως η Ruby Thomas, δεν τα σκέφτηκε αυτά όταν επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα σε έναν 62χρονο ομοφυλόφιλο δημόσιο υπάλληλο, απλά επειδή περπατούσε στο δρόμο, χέρι-χέρι με έναν άλλο άντρα.
Όλα έγιναν στις 25 Σεπτεμβρίου του 2010. Η νεαρή κοπέλα και ο φίλος της επέστρεφαν από ένα πάρτι όταν είδαν, στην Trafalgar Square, τον άτυχο Ian Baynham.
Μεθυσμένη η Ruby..................

Ποιο είναι το ακριβότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου

Σίγουρα μιλάμε για χλιδή. Σίγουρα είναι εντυπωσιακό και είναι και το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου...

 

Σωστά σκεφτήκατε πολλοί. Το ακριβότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται σε μία εκ των χωρών με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα λοιπόν, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Emirates Palace στο Abu Dhabi, βρίσκεται το ακριβότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο. 

Το δέντρο έχει ύψος 13 μέτρα και είναι διακοσμημένο με δεκάδες πανάκριβα κοσμήματα, ένα εκ των οποίων κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια!
 
Η συνολική αξία του δέντρου φτάνει τα 11 περίπου εκατομμύρια δολάρια!!!

Επίθεση ιάπωνα “σαμουράι” σε σχολικό λεωφορείο

13 τραυματίες από την επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι στους επιβάτες σχολικού και αστικού λεωφορείου έξω από το Τόκιο.


Ένας 27χρονος άνεργος επιτέθηκε με μαχαίρι στα παιδιά που επέβαιναν σε σχολικό λεωφορείο και σε επιβάτες αστικού λεωφορείου, σε προάστιο του Τόκιο, τραυματίζοντας 13 άτομα πριν συλληφθεί.
 
Ο δράστης της επίθεσης δήλωσε στην αστυνομία ότι ήθελε να θέσει τέρμα στη ζωή του, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.
 
Σύμφωνα με τα ιαπωνικά Μέσα Ενημέρωσης ο άνδρας επιβιβάστηκε σε σχολικό λεωφορείο στο προάστιο Τορίντε, βορειοανατολικώς του Τόκιο, μαχαιρώνοντας κάποιους μαθητές, πριν επιτεθεί στους επιβάτες ενός αστικού λεωφορείου. Από τα χτυπήματα του 27χρονου τραυματίσθηκαν τέσσερα άτομα και οι υπόλοιποι χτύπησαν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.
 
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι κανένας από τους τραυματίες δεν κινδυνεύει. Μεταξύ των τραυματιών είναι επτά μαθητές γυμνασίου και τέσσερις μαθητές δημοτικού.
 
Ο 27χρονος ακινητοποιήθηκε από επιβάτες του δεύτερου λεωφορείου στο οποίο επιβιβάστηκε, οι οποίοι και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Ηλεία: Έκθεση - κόλαφος για το Κέντρο Περίθαλψης Παίδων Λεχαινών! Παιδιά κλεισμένα σε ξύλινα κλουβιά!

Eθελοντές από χώρες της Ε.E. καταγράφουν ως αυτόπτες μάρτυρες την κατάσταση αποτροπιασμού που βίωσαν για 7 μήνες στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών...

Σε μια πολυσέλιδη έκθεση οι 5 εθελοντές, όλοι τους επιστήμονες που το αντικείμενό τους σχετίζεται με την παροχή φροντίδας και περίθαλψης σε ανθρώπους, καταγράφουν την πραγματικότητα, όπως οι ίδιοι την βίωσαν στο ίδρυμα για παιδιά με σοβαρές χρόνιες παθήσεις.

Μια από τις παρατηρήσεις τους, που φέρνει στο φως το iliatora.gr, αποτυπώνει με λίγα λόγια τις συνθήκες περίθαλψης για τα παιδιά  του ιδρύματος: «Όχι μόνο απαράδεκτες, αλλά και κατακριτέες…»..................

Κάνει “ανασχηματισμό” ο Σαμαράς – Φεύγουν οι μισοί τομεάρχες

Εκτός από το lifting σε γραφεία, ιστοσελίδα, ακόμη και στο λογότυπο του κόμματος ο επόμενος χρόνος φαίνεται ότι θα βρει τη Νέα Δημοκρατία

και με ανανεωμένο πρόσωπο σε πολλούς τομείς. Οι πληροφορίες λένε ότι αλλάζει το 50% των τομεαρχών και γραμματέων του κόμματος.

Μπέσα στις γιορτές θα αποφασιστούν τα νέα πρόσωπα. Προς αντικατάσταση, αυτή τη στιγμή, φέρονται οι κύριοι Δαβάκης, Κασσαπίδης, Χαλκίδης και η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Μεγάλο βάρος “θα πέσει” στα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης όπου ο ίδιος ο αρχηγός θα συνεχίσει να κρατάει τα ινία ενώ τη θέση τους φαίνεται ότι θα διατηρήσουν και οι κύριοι Σταϊκούρας και Μηταράκης.

Η παρουσία του κ. Χατζηδάκη στο δείπνο με τον όλι Ρεν φαίνεται πως δεν ήταν τυχαία καθώς ο πρώην υπουργός φέρεται ως βασικός υποψήφιος να αναλάβει δράση στο χώρο της ανάπτυξης.
Σε ρόλο αντίβαρου στην όποια διεισδυτικότητα της Ντόρας Μπακογιάνη χώρο της Ν.Δ. Φαίνεται ότι μπαίνουν οι κύριοι Κεφαλογιάννης και Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ λόγω καταγωγής και περιφέρειας παραμένουν στην πρώτη γραμμή κρούσης η Ο. Κεφαλογιάννη και ο Γ. Πλακιωτάκης.

ΔΝΤ: Πρώην υπουργός “ξεπλένει” ακίνητα

“Αίμα στην αρένα” ζητάει το ΔΝΤ για να καμφθούν οι αντιδράσεις του κόσμου και συμβουλεύει να
“καρφωθούν” όλοι οι πρώην και νυν πολιτικοί που πλούτισαν οδηγώντας τη χώρα στο γκρεμό.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Ημερησία” πηγή του ΔΝΤ κάνει λόγο για πρώην υπουργό που φέρεται να έχει δεκάδες ακίνητα, το οποία σχετική έρευνα έδειξε ότι δεν ανήκουν σε αυτόν. Ο πρώην υπουργός φέρεται να παίζει ρόλο αχυράνθρωπου πρώην αξιωματούχων.

Οι ίδιες πηγές από το ΔΝΤ κάνουν μάλιστα λόγο για “εκπλήξεις” που περιμένουν τους Έλληνες καθώς τουλάχιστον 100 πρώην και νυν υπουργοί και βουλευτές δεν έχουν μπει καν στον κόπο να υποβάλουν δήλωση “πόθεν έσχες”.

Οι ερωτικές επιστολές του Mr Wikileaks σε μια 19χρονη - Την κυνηγούσε με μανία!

Το 2004, ο Julian Assange, 33 χρονών τότε, έστελνε απελπισμένα ερωτικά γράμματα σε μια 19χρονη φοιτήτρια με την οποία είχαν ανταλλάξει ένα φιλί.


Σήμερα, 6 χρόνια μετά το site Gawker δίνει στην δημοσιότητα τα e-mail που έστελνε το αφεντικό του Wikileaks. Αξίζει να σημειωθεί οτι τότε δεν είχε καν φτάξει το περιβόητο site του το οποίο έχει προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση.

Τίτλος του δημοσιεύματος: "Τα ανατριχιαστικά, εμετικά e-mail του Julian Assange'.......................

Το βρώμικο παιχνίδι των οίκων αξιολόγησης

- Τεράστια υποβάθμιση στα Ιρλανδικά ομόλογα από τη Moody΄s - Την προειδοποίηση της Moody΄s πλήρωσε πανάκριβα με αύξηση επιτοκίων η Ισπανία
- Ο οίκος Standard and Poor's προειδοποίησε για τον κίνδυνο υποβάθμισης και του Βελγίου
- Έστω και καθυστερημένα η Ε.Ε βάζει φρένο στην ασυδοσία των κερδοσκόπων

Πριν από λίγες ώρες η Moody΄s υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση των κυβερνητικών ομολόγων της Ιρλανδίας κατά πέντε ολόκληρες βαθμίδες ενώ χθες η Ισπανία πούλησε 10ετή ομόλογα με μέσο επιτόκιο 5,44%, από 4,61% στην αντίστοιχη προηγούμενη έκδοση και 15ετή ομόλογα με επιτόκιο 5,95% αντί 4,54% στην προηγούμενη έκδοση εξαιτίας της προειδοποίησης του οίκου Moody's.......................

Το πολύ σεξ βλάπτει σοβαρά την υγεία των ανδρών;

Τελικά πόσο σεξ πρέπει να κάνουμε για να είμαστε υγιείς; Λίγο ή πολύ; Κάθε μέρα δύο με τρεις φορές ή μερικές μέρες μέσα στην βδομάδα; Μπέρδεμα μεγάλο. Οι επιστήμονες δίνουν τις δικές τους απαντήσεις.

Μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο στον προστάτη έχουν οι άνδρες με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα στην ηλικία των 20 και των 30 χρόνων. Η πρώτη έρευνα που υποστηρίζει ότι το πολύ σεξ μπορεί να βλάψει την υγεία οφείλεται στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, επιστημονική ομάδα του οποίου εξέτασε 800 άνδρες σχετικά με το πόσο συχνά έκαναν έρωτα ή αυνανίζονταν.
 
Οι μισοί από αυτούς είχαν προσβληθεί από καρκίνο του προστάτη, ενώ οι υπόλοιποι δεν είχαν εμφανίσει αυτή την ασθένεια.
 
Η επιστημονική ομάδα του πανεπιστημίου με επικεφαλής την Πολυξένη Δημητροπούλου εξέτασε διάφορες παραμέτρους στους 800 άνδρες, όπως τις σεξουαλικές τους συνήθειες, τον αριθμό των συντρόφων τους και αν είχαν προσβληθεί από κάποιο αφροδίσιο νόσημα. Περίπου και στις δύο ομάδες, το 59% δήλωσε ότι έκανε σεξ 12 φορές τον μήνα στην ηλικία των 20 ετών.
 

Φθιώτιδα: Την έδεσαν στο κρεβάτι και ξεψύχησε από το κρύο!

Μαρτυρικός θάνατος για μια 88χρονη γυναίκα που βρέθηκε αντιμέτωπη με αδίστακτους ληστές...


Σοκαρισμένοι ακόμη και οι αστυνομικοί από τις εικόνες που αντίκρισαν. Μια 88χρονη γιαγιά, βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, δεμένη πισθάγκωνα! Όπως φαίνεται, οι άγνωστοι δράστες που μπήκαν στο σπίτι της για να κλέψουν, την έδεσαν και την παράτησαν, με αποτέλεσμα η άτυχη γριούλα να ξεψυχήσει από το κρύο.
Το χρονικό της φρίκηςΗ άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της σε μονοκατοικία στον Δομοκό και γείτονές της, ανησύχησαν που δεν την είχαν δει καθόλου χθες (16-12-2010) και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγο μετά τις 21.00, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Οι ληστές είχαν πετάξει κάτω στρώματα, τα ρούχα από τις ντουλάπες, είχαν αδειάσει συρτάρια και γενικά είχαν κάνει άνω-κάτω όλο το σπίτι για να βρουν χρήματα. Όπως φαίνεται έφυγαν όταν τα βρήκαν και άφησαν τη γριούλα δεμένη και αβοήθητη.

Την ακριβή ημέρα και ώρα θανάτου θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr  η 88χρονη είχε τουλάχιστον 36 ώρες νεκρή...

Θράκη: Έκλεβαν στην Καβάλα και τα πουλούσαν στην Ξάνθη!

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε στις προθήκες ενός κοσμηματοπωλείου, τα χρυσαφικά που σας έκλεψαν από το σπίτι;


Κι' όμως! Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί σε 6 ζευγάρια από τη Χρυσούπολη, τα κοσμήματα των οποίων κατέληγαν σε κοσμηματοπωλεία της Ξάνθης. Δράστες δύο άνδρες και μία γυναίκα, που είχαν βρει τον τρόπο να κερδίζουν χρήματα, προωθώντας στην αγορά τα κλοπιμαία.

Σύμφωνα με το xanthipress.gr, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Τετάρτη (15-12-2010) όταν συνελήφθη στη Χρυσούπολη μια 26χρονη μετά από ληστεία. Ο 44χρονος συνεργός της κατάφερε αρχικά να ξεφύγει. Μετά από έρευνες της Ασφάλειας Ξάνθης όμως, ο καταζητούμενος δράστης βρέθηκε τελικά στο Δροσερό.

Αν και αρνήθηκε τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη ληστεία η 26χρονη είχε προλάβει να δώσει αρκετά στοιχεία για τη δράση της σπείρας που είχαν συστήσει σε συνεργασία και με έναν 30χρονο από την Κομοτηνή.

Οι τρεις τους είχαν διαπράξει τουλάχιστον 6 κλοπές σε κατοικίες της Χρυσούπολης, στο διάστημα από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, από τις οποίες αποκόμισαν χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 17.000 ευρώ, κατά δήλωση των παθόντων....................

Οι δικαστές θα παραπέμπουν τους υπουργούς

Αλλαγές που έρχονται να δώσουν ένα πιο “καθαρό” τοπίο στην πολιτική προωθεί η κυβέρνηση, στον νόμο περί ευθύνης υπουργός ο οποίος θα είναι και στο επίκεντρο της συνταγματική αναθεώρησης.

Μάλιστα όπως γράφει η εφημερίδα το “Βήμα”, αυτό συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών Παπανδρέου και Σαμαρά, και ήδη το θέμα αυτό βρίσκεται μέσα στην πρόταση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία γίνεται δεκτή από το υπουργείο Δικαιοσύνης.
 
Το θέμα απασχόλησε πρόσφατα και «κλειστή» επιτροπή που συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου με εντολή του Πρωθυπουργού, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως κ. Θ.Πάγκαλου και με τη συμμετοχή των υπουργών Επικρατείας κ. Χ.Παμπούκη, Αμυνας κ. Ευ.Βενιζέλου , Δικαιοσύνης κ. Χ.Καστανίδη και του προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κ. Μιλτ.Παπαϊωάννου .............................
 

Γιατί έλειπε απ' την ψηφοφορία ο Κ. Καραμανλής;

Μην ψάχνετε για εσωκομματικές κόντρες ή άλλους πολιτικούς λόγους που στάθηκαν ικανοί να βάλουν σε δεύτερη μοίρα το πολυνομοσχέδιο

Μπορεί να έχει ακούσει πολλά επικριτικά σχόλια για τη στάση του, όμως ποτέ ως σήμερα δεν έχει λείψει σε καμιά σημαντική συζήτηση ή ψηφοφορία στη Βουλή.

Σύμφωνα με τη Real News ο πρώην πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει ταξίδι στο Λονδίνο για να περάσει μερικές ημέρες με τη σύζυγό του Νατάσα που μόλις ολοκλήρωσε την ιατρική της έρευνα στη Βρετανική Πρωτεύουσα.

Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο μια μέρα μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, όμως την ίδια ημέρα ήταν προγραμματισμένη και η πανελλαδική απεργία στην οποία συμμετείχαν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, έτσι ο Κ.

Καραμανλής αποφάσισε να ταξιδέψει την Τρίτη και να στείλει επιστολή στη Βουλή.
Το ταξίδι εκτός από μυστικό όλα δείχνουν ότι θα έχει και μικρή διάρκεια, καθώς αυτή τη φορά δεν ακολούθησαν τα παιδιά.

Στρος Καν: οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται τα μέτρα

Δεν παύει να επαναλαμβάνει εντός και εκτός ελληνικών συνόρων το επικεφαλής του ΔΝΤ τη φράση ότι θα διαδήλωνε και ο ίδιος για τα μέτρα

όμως αυτή τη φορά μιλώντας σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο πρόσθεσε ότι οι αντιδράσεις προέρχονται μάλλον ... από τη μειοψηφία, αφού μπορει όπως είπε οι Έλληνες να βρίσκουν τα μέτρα άδικα όμως... "από την άλλη, οι περισσότεροι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, πρέπει να το κάνουν. Οι δεκαετίες κακοδιαχείρισης πρέπει να αντιμετωπιστούν με επανορθωτικές κινήσεις μέσα σε μερικά χρόνια"

Διαβάστε σήμερα στο OnAlert.gr: Δύο συλλήψεις για τον εκβιασμό του αρχηγού ΓΕΣ!

Σε συλλήψεις δύο ατόμων ενός άνδρα, απόστρατου αξιωματικού του Στρατού και μίας γυναίκας κόρης απόστρατου της αστυνομίας, προχώρησε πριν από λίγο η αστυνομία!


Και οι δύο κατηγορούνται για τις υβριστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο εναντίον του αρχηγού ΓΕΣ και της κόρης του, αλλά και για τον τηλεφωνικό εκβιασμό που ακολούθησε τις αναρτήσεις.

Τα καγκουρό πάνε οδοντίατρο!

Μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά και τα αξιαγάπητα ζώα της Αυστραλίας δέχονται οδοντιατρική περίθαλψη! Δείτε το βίντεο.

 
Τα καγκουρό που φιλοξενούνται σε ένα πάρκο στο Ισραήλ... πήγαν οδοντίατρο! Κι αυτό γιατί υποφέρουν από μια στοματική ασθένεια που μπορεί να είναι και αιτία θανάτου.
 
Η ασθένεια αυτή προσβάλει τους σιαγόνεςτους και χάνουν την όρεξη τους με αποτέλεσμα να πεθαίνουν από ασιτία. Έντονα περιστατικά της ασθένειας εμφανίστηκαν πριν από 4 χρόνια σε πάρκο της Αυστραλίας όπου πέθανε το 40% των μαρσιποφόρων ζώων που ζούσαν εκεί.

Ερευνητές από πανεπιστήμιο Hebrew του Ισραήλ έχουν εφεύρει μια οδοντόκρεμα που επιβραδύνει τα συμπτώματα της ασθένειας. Η κτηνίατρος δρ. Maytal Bakal-Weiss, επικεφαλής του πάρκου στο Ισραήλ δήλωσε ότι θέλουν να γίνει ευρύτερα γνωστή η συγκεκριμένεη θεραπεία καθώς έτσι μπορούν όλα τα καγκουρό να γίνουν καλά!

Εδώ αποθηκεύονται τα δεδομένα του Facebook!

Δείτε μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τους κεντρικούς server του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δουν το μέρος που αποθηκεύονται τα δεδομένα του Facebook αλλά και πως μπορεί να είναι οι server του μεγαλύτερου site κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.


270.000 σκλάβες του σεξ στην Ευρώπη

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής με 180 πόρνες άνοιξε τις πύλες του στην Ισπανία. Η μεγάλη ντροπή της Γηραιάς Ηπείρου είναι εδώ! Τι έγραψαν οι εφημερίδες και πως γίνεται τελικά το εμπόριο!


«Η οικονομική κρίση θέλει καλοπέραση»! Με τέτοιους χυδαίους τίτλους υποδέχθηκε μερίδα του ευρωπαϊκού Τύπου τα εγκαίνια του μεγαλύτερου οίκου ανοχής στη Γηραιά Ηπειρο πριν από ενάμιση μήνα. Βρίσκεται στην Ισπανία, στην πόλη Χιρόνα της Καταλονίας, και διαθέτει 180 πόρνες. Ο ιδιοκτήτης του Club Ρaradise Χοσέ Μορένο έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε δίκτυο παράνομης διακίνησης γυναικών από τη Βραζιλία. Τυχαίο;
 
Το 39% των Ισπανών έχει χρησιμοποιήσει τις «υπηρεσίες» μιας ιερόδουλης τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του- και αυτοί είναι μόνο όσοι το παραδέχονται ανοιχτά. Η ντροπή της Ευρώπης του 21ου αιώνα είναι εδώ. Τουλάχιστον 270.000 γυναίκες, ανυποψίαστα θύματα τράφικινγκ, πίστεψαν ψεύτικα λόγια, δόλιες υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή. Και βρέθηκαν να «εργάζονται» διά της βίας ως σκλάβες του σεξ.............................................................
 

Νικ Κλεγκ προς τράπεζες: Κόψτε τα μπόνους και χορηγήστε τις μικρές επιχειρήσεις

Η μία κυβέρνηση μετά την άλλη ζητάει από τις τράπεζες να κόψουν τα μπόνους των μεγαλοστελεχών τους και να βοηθήσουν όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη σε αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο.


 Έτσι μετά την Ιρλανδία ήρθε η σειρά της Βρετανίας να βάλει “χέρι” στις τράπεζες. O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βρετανίας προειδοποίησε τις τράπεζες της χώρας ότι η κυβέρνηση δεν θα παραμείνει αδρανής εάν δεν καταφέρουν να μειώσουν τα μπόνους που δίνουν στα στελέχη τους και δεν αυξήσουν τα δάνεια προς τις μικρές επιχειρήσεις.
 
Ο Νικ Κλέγκ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Financial Times, αναφέρει ότι "οι τράπεζες δεν θα πρέπει να έχουν αυτή την αυταπάτη, αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να μένει αδρανής", αλλά αποφεύγει να διευκρινίσει τις ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσεις η κυβέρνηση Κάμερον.
 
"Είναι απολύτως μη υπερασπίσιμο να έχεις εκατομμύρια ανθρώπους που κάνουν θυσίες από το επίπεδο της διαβίωσής τους και συγχρόνως να βλέπεις τις τράπεζες να ξοδεύουν ατιμώρητα", προσθέτει ο Νικ Κλεγκ, αναφερόμενος στα μπόνους που δίνουν οι τράπεζες.
 
Ο Κλεγκ επισημαίνει επίσης στη συνέντευξή του ότι οι τράπεζες θα πρέπει να υλοποιήσεις τις δεσμεύσεις τους για αύξηση των χορηγήσεων στις μικρές επιχειρήσεις. "Δεν λειτουργούν σε ένα κοινωνικό κενό", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κλεγκ για τις τράπεζες.