Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Προχθές με Μέρκελ, σήμερα Σαρκοζί, μεθαύριο Ομπάμα... Το "κρομμυδο - καθάρισμα" και η "σαπωνοποίηση" της Ελλάδας.

Τι κέρδισε, μέχρι τώρα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός και συνεπώς η χώρα από τις συναντήσεις με τους ξένους ηγέτες της Ευρώπης; Εκτός από τις "φραστικές" κορώνες στήριξης και τα ενδεχόμενα μαθήματα διπλωματίας για την επικείμενη επίσκεψη στην Αμερική, ποιο είναι το πραγματικό όφελος της χώρας;

Αποτρέψαμε, σε συνεννόηση με τους ξένους, τα σκληρά και επώδυνα μέτρα ; Μας βοήθησαν έμπρακτα να λάβουμε "ήπιες" αποφάσεις που θα μας βγάλουν από το πηγάδι της φτώχειας και της πτώχευσης; Τίποτα απ' όλα αυτά..

Στον Έλληνα Πρωθυπουργό ανατέθηκε το "κρομμυδοκαθάρισμα" της φτωχολογιάς στην Ελλάδα με ανοιχτή προοπτική να χρησιμοποιηθεί ευρέως και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο Παπανδρέου, λοιπόν, κάνει την "αγγαρεία" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Γερμανών σήμερα, σε ένα ακόμα "χημικό πείραμα αερίων" με προέλευση την Bundestag . Κι αν δεν "ξεχρεώσει" με τα "κρεμμύδια" θα αρχίσει και τη "σαπωνοποίηση" του Ελληνικού Πληθυσμού, όπως πολύ καλά γνωρίζουν να κάνουν οι Γερμανοί !

Πότε, επιτέλους, θα κληθεί να απαντήσει ο Καραμανλής για την κατάσταση της χώρας ;

Το πότε θα "νιώσει" την ανάγκη να βγει και να μιλήσει για την κατάντια της χώρας, που μας έφερε, ο πρώην Πρωθυπουργός και οι κυβερνήσεις του, αναρωτιέται ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου...

Η απάντηση είναι απλή : Είτε ποτέ ! Είτε θα βγει και θα αρχίσει να μας κοροϊδεύει, για μια ακόμη φορά, κατάμουτρα λέγοντάς μας.. " εγώ σας τα 'λεγα προεκλογικά ! ". Λες και αυτό τον απαλλάσσει από τις κακουργηματικές ευθύνες του !

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ . (Ποιός από τους δύο θα φύγει, ποιός θα μείνει ;).

Μετά το περίφημο "..άντε και γ.. ", που φέρεται να είπε η Ντόρα στον πρώην Πρόεδρο και Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή, για τη μη στήριξη στις εσωκομματικές εκλογές, οι δυο τους συναντήθηκαν προχθές προκειμένου να "σπάσει" ο πάγος. Αυτό αναφέρθηκε επισήμως όπου στα λεχθέντα της συναντήσεων φέρεται να ήταν και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις Εξεταστικές Επιτροπές. Το "κοινό μέτωπο", που φαινομενικά, σχηματίζουν ο πρώην Πρωθυπουργός και η υποψήφια Πρόεδρος της ΝΔ δεν υπαγορεύεται μόνον από τις εξελίξεις στα σκάνδαλα της Σήμενς και του Βατοπεδίου, αλλά και στην πολιτική που ασκεί ο σημερινός Πρόεδρος του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς φαίνεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την κ. Μπακογιάννη και τις κινήσεις της, τόσο στο θέμα των εξεταστικών, όσο και στη γραμμή που ακολουθεί γενικότερα. Σε ότι αφορά τον πρώην Πρωθυπουργό, ήδη ο Πρόεδρος της ΝΔ άρχισε να παίρνει αποστάσεις τόσο για την πολιτική που άσκησαν οι κυβερνήσεις του κ. Καραμανλή, όσο και από τον ίδιο προσωπικά.

Κάτι τέτοιο μπορεί να ερμηνευτεί και σαν την απόλυτη θέληση του Προέδρου της ΝΔ να ριχτεί "άπλετο φως" σε όλα και για όλους εφόσον, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κάτι τέτοιο και η κατρακύλα σε αυτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωθούν τον Πρόεδρό της σε "θεαματικές" κινήσεις αυτοκάθαρσης !

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ "ΗΘΙΚΟ" ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ !

Μειωμένο το "ηθικό" των μελών της Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν εντοπίζει έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών. Το γεγονός αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Το ιδιαίτερα "βαρύ" πρόγραμμα που καλούνται καθημερινά να αντεπεξέλθουν τα μέλη της αμερικανικής αποστολής στη χώρα συμπεριλαμβάνει τις, πολλές, επισκέψεις επισήμων που πρέπει να εξυπηρετούν καθώς και τις ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί πολίτες στη χώρα. Το πράγμα "χειροτερεύει" , όπως λέει η έκθεση, και η πολιτική που θέλει να ασκήσει στο Αφγανιστάν ο Αμερικανός Πρόεδρος. Αποδίδοντας "σημαντική" θέση στην περιοχή για τα συμφέροντα της χώρας του και της πολιτικής που θέλει να ασκήσει, ο Αμερικανός Πρόεδρος, "φορτώνει" με πολλές υποχρεώσεις και αρμοδιότητες το, ήδη καταβεβλημένο, διπλωματικό προσωπικό της Πρεσβείας.

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ .

Κάθε χρόνο και λιγότερες επιθέσεις καρχαριών σε ανθρώπους καταγράφονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2009 είχανε σημειωθεί 28 επιθέσεις, σε σύγκριση τις 41 το 2008 και 50 το 2007, αναφέρουν τα στατιστικά στοιχεία του Διεθνούς "Shark Attack" που κυκλοφόρησε τα στοιχεία. Το γεγονός αυτό μπορεί να οφείλεται στην "αδύναμη" οικονομία και τη συσχέτισή της με τον τουρισμό καθώς, κάθε χρόνο όλο και λιγότερα άτομα πάνε διακοπές, με συνέπεια ο κόσμος που βρίσκεται στο νερό να είναι κάθε χρόνο και λιγότερος.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΛΕΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ !

Βροντερό "Όχι", λέει η Βόρεια Κορέα στα σενάρια αφοπλισμού της από τα πυρηνικά όπλα, στα πλαίσια του αφοπλισμού των ΗΠΑ που ανακοίνωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος. Η Βόρεια Κορέα ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα υποδαυλίζουν την ειρήνη στην περιοχή ετοιμάζοντας κοινές στρατιωτικές ασκήσεις. Η χώρα θα αποσυρθεί από τις συνομιλίες τόσο με τη Νότια Κορέα, όσο και τις ΗΠΑ, θεωρώντας ότι οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στρέφονται κατά της ακεραιότητας της.

Ληστεία σε διεθνές τουρνουά πόκερ στο Βερολίνο .

Γερμανία. Τουλάχιστον 4 μασκοφόροι ένοπλοι λήστεψαν διεθνές τουρνουά πόκερ στο Βερολίνο το Σάββατο και διέφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό, δήλωσε η γερμανική αστυνομία. Η αστυνομία είπε ότι οι ένοπλοι είχαν πιστόλια κι ένα μαχαίρι εισέβαλαν στο Grand Hyatt Hotel, όπου διεξάγεται το τουρνουά, και ανάγκασαν τους διοργανωτές να τους δώσουν τα χρήματα. Ένα μέλος του προσωπικού ασφαλείας τραυματίστηκε ελαφρά καθώς προσπάθησε να εμποδίσει τους ληστές. Το European Poker Tour, το οποίο διοργάνωσε το τουρνουά, επιβεβαίωσε την ληστεία σε ένα βίντεο - ανακοίνωση στο Web site του.

Η εισφορά των 1000 ευρώ συμμετοχής ακυρώθηκε ενώ, τουλάχιστον 7 συμμετέχοντες τραυματίστηκαν ελαφρά στην προσπάθειά τους να φύγουν την ώρα που εκδηλωνόταν η ληστεία. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώνεται σήμερα. Περίπου 20 παίκτες παρέμειναν στο παιχνίδι το Σάββατο, κάτω από έναν αριθμό περίπου 400 παικτών.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ .

Ψηφίσαν σήμερα οι Ιρακινοί αντιμέτωποι με τον τρόμο των επιθέσεων. Μέχρι στιγμής οι νεκροί από τις επιθέσεις ανέρχονται σε 25 με σκοπό την αποτροπή του κόσμου στη συμμετοχή της διαδικασίας.

Παρόλα αυτά, αρκετοί Ιρακινοί προσήλθαν στις κάλπες προκειμένου να εκλέξουν την νέα πολιτική τους ηγεσίας που θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, στην αποστρατικοποίηση της χώρας από τις ξένες ειρηνευτικές δυνάμεις. Το έργο της νέας κυβέρνησης δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς οι εξτρεμιστές, μετά την αποχώρηση των Νατοϊκών στρατευμάτων θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν σαφώς πιο "αποδιοργανωμένο" ιρακινό στρατό.. .

ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ !

Πολωνία. Η αφίσα με το πρόσωπο του Χίτλερ επιλέχθηκε από την πρωτοβουλία "Διαμαρτυρία" κατά των αμβλώσεων ! Το επιχείρημα, ότι ιστορικά ο Χίτλερ επέβαλε τις αμβλώσεις στις Πολωνέζες υποχρεωτικά το 1943 . Με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας και την "τακτική" που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ για τις αμβλώσεις στις "κατώτερες φυλές", η πρωτοβουλία προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη χώρα.
Οι αμβλώσεις στην Πολωνία επιτρέπονται μόνον για λόγους βιασμού και επισήμως ανέρχονται σε 200 με 300 ενώ, ανεπίσημες πηγές κάνουν λόγο για 180.000 παράνομες αμβλώσεις.

Όσοι επιθυμούν να "νομιμοποιηθούν" οι αμβλώσεις στη χώρα έχουν ξεπεράσει τα όρια, λέει ένας καθολικός ιερέας. Η Πολωνία έχει μια από τις αυστηρότερες νομοθεσίες για τις αμβλώσεις στην Ευρώπη.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ; Αναρωτιέται η Γερμανική Bild !

"Μετά τις κερδοσκοπικές επιθέσεις στην Ελλάδα σειρά έχει η Βρετανία ;" , αναρωτιέται η Γερμανική εφημερίδα Bild η οποία σημειώνει την "αδύναμη" λίρα και το υπέρογκο δημόσιο χρέος της χώρας. Το γεγονός είναι ότι ο κρατικός προϋπολογισμός της Βρετανίας είναι σε "αθλιότητα" και μια έξοδος από αυτή την κατάσταση δε φαίνεται στον ορίζοντα.

Το έλλειμμα υπολογίζεται σε 12,9% ενώ το ελληνικό είναι πιο μειωμένο σε 12,7% ! Το Βρετανικό δημόσιο χρέος εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 965 δις ευρώ ή 88,2% του ΑΕΠ. Το χρέος της Ελλάδας κρίνεται ως "γελοίο" μπροστά στις γιγάντιες υποχρεώσεις της Αγγλίας, από την εφημερίδα. Υπεύθυνος για την εκτίναξη του χρέους στη Βρετανία είναι η παγκόσμια οικονομική κρίση καθώς, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να χρηματοδοτήσει το χρεοκοπημένο τραπεζικό σύστημα της χώρας με πολλά δις ευρώ.

Μια "υποτίμηση" της λίρας κρίνεται απαραίτητη για να δώσει ώθηση στην οικονομία ενώ, για το λόγο αυτό αναμένεται να ασκηθούν ιδιαίτερα σκληρές κερδοσκοπικές πιέσεις στο νόμισμα από τις αγορές.

Στο "CLUB" της Ελλάδας, λοιπόν, η Βρετανία !

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ, ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ BILD .

Ο Γερμανός τεχνικός έδωσε συνέντευξη σήμερα στην "Bild" . Σε ερώτηση για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και την παροχή βοήθειας, ο Γερμανός τεχνικός απάντησε ότι ο "μισθός" του μπαίνει κανονικά και στην ώρα του !

Σε ερώτηση, πάλι, αν σταματήσει τη συνεργασία του με την Ελλάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του (72), ο Γερμανός τεχνικός απάντησε ότι : "..Δε νομίζω ότι θα εγκατελείψω. Έχω μια δουλειά να κάνω και όσο έχω δουλειά.. Άλλωστε, γεννήθηκα με το ποδόσφαιρο και θα πεθάνω με αυτό !" .

" Όμως, οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να εργάζονται πια.. (για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο...)" , αντέτεινε ο δημοσιογράφος. Η απάντηση του τεχνικού : "..Αυτό είναι αλήθεια. Όμως, οι Έλληνες μου παρείχαν απόλυτη ελευθερία. Και όταν είμαι στην Αθήνα κάθομαι στην ταράτσα και απολαμβάνω την Ακρόπολη. Η ζωή είναι μοναδική και σε ότι με αφορά, θα ήθελα να συμμετάσχουν.." .
Στο ενδεχόμενο να πάει σε γερμανική ομάδα προπονητής είπε ότι στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν αποκλείεται.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ! ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ !

H απάτη και η διαφθορά στη φροντίδα της υγείας στη Γερμανία. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας ζημίες ύψους έως 13,5 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως προέρχονται από τη διαφθορά.

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό «Focus», αναφερόμενο στο βελγικό Paul Vincke, το ποσό των 13,5 δις ευρώ αντιπροσωπεύει το άθροισμα των μόλις σε έξι τοις εκατό των 240 δισεκατομμυρίων ευρώ, συνολικής δαπάνης για την υγεία στη Γερμανία. Το Vincke οδηγεί στις Βρυξέλλες, το "Δίκτυο κατά της απάτης και της διαφθοράς στον τομέα της υγείας", το θέμα.
Ο Peter Scherler, ο οποίος είναι επικεφαλής της ομάδας έρευνας για την AOK Lower Saxony μιλά για χειραγώγηση διακανονισμού.
Ο υπεύθυνος της ασφάλειας Jörg Engelhard, ο οποίος ηγείται ως ειδικός στο Βερολίνο της υπηρεσίας "Commissariat Medicus", κατονομάζει το γερμανικό σύστημα υγείας στο "Focus" ως "απίστευτα διεφθαρμένο."

Ο ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ : " ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ 11ής ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ !" .

Ο πρόεδρος του Ιράν επιμένει ότι πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου δεν κρύβεται η Αλ - Κάϊντα, αλλά οι ίδιοι οι Αμερικανοί ! Η κατάρρευση των δίδυμων πύργων ήταν η αφορμή για την εισβολή των Αμερικανών στο Αφγανιστάν, δήλωσε ο Ιρανός ηγέτης. Σαν τον "τρελό" της Μέσης Ανατολής παρουσιάζουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης τον Πρόεδρο του Ιράν και οι ΗΠΑ ετοιμάζονται αυτή την εβδομάδα να ψηφίσουν τις κυρώσεις κατά του Ιράν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας.

ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ DVD ; ; ; !

Όπως ακούγεται ένα εκατομμύριο προκαταβολή πήρε η Τζούλια Αλεξανδράτου για να γυρίσει την 1η τσόντα. Όμως ακούγεται ότι έγιναν γυρίσματα και 2ης τσόντας που είναι πολύ πιο σκληρή από την 1η και που έχει πιο καυτές σκηνές και σαδομαζοχιστικά βίτσια. Από αυτή τη δουλειά το αφεντικό της εταιρείας (Sirina) που τράβηξε τις τσόντες 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Το 1,000,000 το πήρε η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν απ' τα γυρίσματα. Το ΣΔΟΕ μπήκε στα γραφεία του, αλλά αυτός ήδη βρισκόταν στο Μονακό. Οι τσόντες γυρίστηκαν στα ξενοδοχεία InterContinental, Plaza (Συντάγματος) και στο Brasil Suites (Γλυφάδα). Ο Σειρηνάκης από 5 πορνό ταινίες που είχε γυρίσει πριν είχε κερδίσει το ποσό των 200.000. Ενώ από τη μία της Τζούλιας, 5,5 εκατομμύρια και έπεται και συνέχεια.Να σημειωθεί ότι ήδη στα Sex shops, εκτός από τη 2η τσόντα έχουν αρχίσει και πουλιούνται μπουκάλια-ερωτικά βοηθήματα με τη μορφή της Τζούλιας. Και μη χειρότερα… !
(πηγή : Sprotime)

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και ένα ακόμα τραυματίστηκε σοβαρά, σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί στην εθνική οδό Πατρών -Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέϊκων, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ βαριά τραυματισμένο ανασύρθηκε τέταρτο άτομα, που μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Λόγω του δυστυχήματος, έκλεισε για αρκετή ώρα η εθνική οδός, μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ "ΟΡΓΑΝΑ" ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ "ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ".. !

Σε οριακό σημείο βρίσκονται πλέον οι σχέσεις της Ρηγίλλης με την Αραβαντινού, όπως παραδέχονται ακόμη και βουλευτές της ΝΔ που συνομιλούν τακτικά με τον κ. Αντώνη Σαμαρά.

Η διαφοροποίηση της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στο θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής, ο ηπιότερος πολιτικός της λόγος ως προς τα κυβερνητικά μέτρα για την οικονομία, αλλά και το ταξίδι της στην Κύπρο, λίγα 24ωρα μετά την επίσημη επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νησί, έχουν επιδεινώσει το ήδη αρνητικό κλίμα που επικρατεί στο εσωκομματικό πεδίο.

Εμπειρα κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ, που από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για μια εξαιρετικά δύσκολη «συγκατοίκηση», τώρα δεν αποκλείουν ακόμη και τη μετωπική σύγκρουση, η οποία, επισημαίνουν, μπορεί μεν να καθυστερήσει, αλλά αυτό θα συμβεί κυρίως επειδή οι εξελίξεις στην οικονομία είναι ραγδαίες και κανείς στη Ρηγίλλης δεν θέλει να εκπέμψει το μήνυμα της εσωστρέφειας σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.

Ωστόσο, αποτελεί κοινό μυστικό ότι το κλίμα στο εσωτερικό της ΝΔ θυμίζει «ψυχρό πόλεμο» και πως ανά πάσα στιγμή οι ευαίσθητες ισορροπίες μπορεί να διαταραχθούν. Ο κ. Σαμαράς και οι συνεργάτες του προσπερνούν μέχρι στιγμής τις διαφοροποιήσεις της κυρίας Μπακογιάννη και περιορίζονται στην έκφραση δυσαρέσκειας για τις κινήσεις της.

Από την πλευρά της, η τέως υπουργός Εξωτερικών αποφεύγει συνειδητά να καταγράψει επισήμως τις διαφωνίες της, αλλά κι όταν αυτό συνέβη (έγινε ήδη μία φορά στο θέμα της Εξεταστικής), έσπευσε να διευκρινίσει ότι παρά τις ενστάσεις της, θα στηρίξει την επίσημη «κομματική γραμμή».

Ακόμη και τα πιο μετριοπαθή στελέχη της ΝΔ, όμως, θεωρούν ότι το διάστημα που απομένει έως το συνέδριο του καλοκαιριού είναι εξαιρετικά κρίσιμο και δεν αποκλείουν να υπάρξει μέχρι τότε «ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών».
(πηγή: Έθνος)

" ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΗ ΒΟΥΛΗ " ! Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 11 Μαρτίου .

Με νέα γενική απεργία, την ερχόμενη Πέμπτη, τα συνδικάτα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους κατά των μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση με στόχο τον περιορισμό του δημόσιου ελλείμματος.

Οι διοικήσεις της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν να δοθεί συνέχεια στις χθεσινές κινητοποιήσεις, με νέα απεργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε θα έχουν παραμείνει νωπές και οι πρώτες έντονες αντιδράσεις από την επιβολή των μέτρων και θα διατηρηθεί η εικόνα της δυναμικής αντίδρασης στα μέτρα.

Η ΓΣΕΕ προκήρυξε 24ωρη γενική απεργία την Πέμπτη 11 Μαρτίου και συγκέντρωση στις 11.00 π.μ. στο Πεδίον του Αρεως, ενώ, από την πλευρά της ΑΔΕΔΥ, η οποία είχε προγραμματίσει αρχικά απεργία στις 16 Μαρτίου, έγινε γνωστό ότι θα μεταφερθεί η απεργία για τις 11 Μαρτίου, οπότε θα απεργήσουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Στην περιφέρεια, οι κινητοποιήσεις και οι συγκεντρώσεις θα γίνουν με οργάνωση των Εργατικών Κέντρων στις έδρες των Νομών.
(πηγή : Ναυτεμπορική)