Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

"EUROSTAT" ΚΑΙ "GOLDMAN SACHS" Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !


«EUROSTAT», όπως λέμε «GOLDMAN SACHS»…!

Μάθαμε τον τελευταίο καιρό για τα οικονομικά όργια που έκανε, από εποχής Σημίτη ακόμα, η αμερικανική τράπεζα στη χώρα μας. Τα όργια αυτά «έκπληκτοι» τα ανακάλυψαν και οι Ευρωπαίοι τεχνοκράτες και πολιτικοί λες και ανακάλυψαν την Αμερική, (για πρώτη φορά !).

Δικαίως ο Έλληνας Πρωθυπουργός επιτέθηκε τόσο στον Πρόεδρο της Επιτροπής, όσο και στη Eurostat, με βαριές εκφράσεις και υπονοούμενα συγκάλυψης των πλασματικών στοιχείων που έστελνε η κυβέρνηση Καραμανλή στην Ευρώπη. Άλλωστε, δεν είναι η μόνη φορά που η κυβέρνηση της ΝΔ εξαπατά την Ευρώπη. Η τακτική της αποστολής ψευδών και πλαστών στοιχείων στην Επιτροπή και τη Eurostat δεν ακολουθήθηκε μόνο στον τομέα της οικονομία. Πλαστά στοιχεία έδινε, κατά συρροή η Νέα Δημοκρατία και στο Ευρωκοινοβούλιο για αναφορές πολιτών σε διάφορα θέματα. Ο διασυρμός που υφίσταται η χώρα από τις εγκληματικές αυτές πράξεις της προηγούμενης κυβέρνησης στο εξωτερικό είναι ανυπολόγιστος και συμπαρασύρει όλους τους τομείς, ακόμα και τους υγιείς, της ελληνικής αξιοπιστίας.

Το Ευρωκοινοβούλιο διεξάγει ήδη έρευνες για την αποστολή πλαστών στοιχείων σε αναφορές πολιτών από το 2005 από την ελληνική κυβέρνηση, με δεδομένη πλέον τη δυσπιστία που υπάρχει για τη χώρα μας. Ωστόσο, οι Ευρωπαίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών και θα έπρεπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός να ασκήσει όλα τα δικαιώματά του για να αναζητηθούν και οι «συνεργοί» της προηγούμενης κυβέρνησης στις Βρυξέλλες.

Μια τέτοια εξέλιξη θα απογύμνωνε τον Πρόεδρο Μπαρόσο, ο οποίος φέρει και το κύριο βάρος της υποστήριξης στις πρακτικές συγκάλυψης που εφαρμόζουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ενώ, θα καταδείκνυε περίτρανα τις πολιτικές ευθύνες του «λύκου» που βάλανε να φυλάει τα πρόβατα ! Ήδη, οι έρευνες στην Αμερική προχωρούν κανονικά, λόγω της πανίσχυρης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και αναμένεται να υποδειχθούν άμεσα και ποιοι Ευρωπαίοι γνώριζαν απαρχής τις πρακτικές που ακολουθούσε η Τράπεζα. Ευτυχώς που υπάρχει και η αμερικανική δικαιοσύνη και πέφτει άπλετο φως σε ορισμένους τομείς της ευρωπαϊκής οικονομικής ζωής. Έτσι, φυσικά, έφτασε και το σκάνδαλο της Siemens στη Γερμανική Δικαιοσύνη. Για την Ελληνική Μποτσουάνα.. ούτε λόγος ! Ίδωμεν…

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙΡΟΥΣ..Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ "ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ" ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΑΦΡΩΣΟΥΜΕ !


ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ… ΑΣ ΤΟΥΣ «ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ» ΛΙΓΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ…

ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Η ΒΙΖΑ !


Τι θα γίνει με τη βίζα των Ρώσων πολιτών που ζητά ο Πούτιν να καταργήσει το Ελληνικό Κράτος; Η Τουρκία, ήδη εδώ και μια βδομάδα, την κατάργησε και μπήκε σφήνα στις Ελληνορωσικές σχέσεις, τρεις ημέρες πριν το ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στη Ρωσία.

Θα αφεθεί πάλι το θέμα στην ελληνική «γραφειοκρατική διπλωματία» να χρονίζει με αποτέλεσμα από φέτος το καλοκαίρι τη δραστική μείωση των Ρώσων τουριστών και να βλαστημούν οι ξενοδόχοι μας ;

Αρκετά δεν πλούτισαν κάποιοι εκεί στις πρώην ανατολικές χώρες όταν «ξεπουλούσαν» την ελληνική υπηκοότητα για 3 ως 10 χιλ. ευρώ ;

Ο ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ...


ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ «ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ» ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ν. Δ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ; ; ;

" ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ " !


«ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ..», από την Ελευθεροτυπία προ ημερών.

Με αυτό τον ποιητικό τίτλο προσπάθησε η μεγάλη αυτή και έγκριτη Αθηναϊκή εφημερίδα να καταδείξει τις επώδυνες αλλαγές που έρχονται από την Ε.Ε. για τη χώρα μας. Κυρίως, ο τίτλος αυτός παραπέμπει έμμεσα ή άμεσα σε απώλεια «Εθνικής Κυριαρχίας» και ανάμνηση παλαιών καλών ημερών που έφυγαν ανεπιστρεπτί.

Όμως, εμείς δε γνωρίσαμε, μέχρι και τα 35 μας χρόνια, την Ελλάδα της δημιουργίας, των νέων, του πολίτη, του αγρότη, των ανθρώπων.. Μέχρι τώρα ξέραμε την Ελλάδα των «πολιτικών», της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, των κλεφτών, των δημοσίων υπαλλήλων.. Αυτή, τη δεύτερη Ελλάδα, την «αποχαιρετούμε» ελαφρά τη καρδία και μάλιστα ρίχνουμε και μαύρη πέτρα πίσω μας.. «Στο καλό» (μη πω τίποτα χειρότερο!) "Ελλάδα" των πολιτικών, των κλεφτών και των δημοσίων υπαλλήλων.. Κάντε τόπο λοιπόν στην Ελλάδα της δημιουργίας, των νέων που ποτέ μέχρι σήμερα δεν τους δώσατε την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση της χώρας.. στην Ελλάδα που πάντα στα «δύσκολα» καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα…

Έτσι, δε λυπόμαστε καθόλου για την Ελλάδα που Εσείς ξέρατε κι αποχαιρετάμε και με μεγάλη προσμονή περιμένουμε αυτήν που τόσο καιρό κοιμόταν σαν τη «φαρμακωμένη» πριγκίπισσα..

(άντε στα τσακίδια παλιοκλέφτες… ούστ !)

Η ΠΟΛΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ, τώρα η Μέρκελ ετοιμάζεται και να μας αποτελειώσει !


ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΟΦΑ !

Δεν είναι μια απλή διαπίστωση, αλλά σύνηθες φαινόμενο στα επιστημονικά εργαστήρια κι ανάλογα με το «βάρος» της θεραπείας που εφαρμόζεται να ψοφά το πειραματόζωο πριν καλά, καλά αρχίσουν τα συμπτώματα του φαρμάκου.

Στην περίπτωση της Ελλάδας θεωρούμε δεδομένο ότι ο Πρωθυπουργός γνωρίζει ήδη τις πιθανές παρενέργειες αυτές και την πιθανότητα το «ζωντανό» (ο Έλληνας) να τα τινάξει.. αυτό τουλάχιστον μας έδωσε να καταλάβουμε η γνώση του στην ιατρική επιστήμη και οι συνεχείς αναφορές του στον «ασθενή». Από την άλλη, όμως, ο Γερμανός «πειραματιστής» δείχνει και είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει επάνω μας και τις πιο ραδιενεργής θεραπείες προκειμένου, όχι όπως φαίνεται μόνο να μας γιάνει, αλλά να βρει τη θεραπεία και για τους «άλλους».. Σε αυτό το εργαστήριο της Ε.Ε., λοιπόν, ηθικοί φραγμοί δε χωρούν και οι «παράπλευρες» απώλειες, επιστημονικά και στατιστικά είναι αναγκαίες !

Ποιους άλλους ; μα φυσικά αυτούς που έρχονται με βήμα ταχύ.. Ισπανούς, Πορτογάλους, Ιταλούς, αλλά και τους πολίτες των ισχυρότερων οικονομικά χωρών όπως της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας, όταν η τελευταία αποδειχθεί «έτοιμη» να πορευθεί στο ευρώ, που νομίζουν ότι τα κράτη τους είναι πρόθυμα να στηρίξουν τους λαούς σε βάρος των επιχειρήσεων… Μέχρι τώρα ισχύει το αντίστροφο, όπως απέδειξε και η παγκόσμια οικονομική κρίση.


Η φράση που έχει κάτω από τα χείλη και πολύ σύντομα θα αναφωνήσει στην Ε.Ε. η γιατρός - Μέρκελ για την περίπτωση της χώρας μας, είναι η περίφημη : "..η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε !" .

ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, κατά τα πρότυπα αποφάσεων του ΣΤΕ που "βουλευτοποιούν" θείους-Πρωθυπουργών !



ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ…

Λόγος πολύς γίνεται με την περίφημη παραγραφή, που προήλθε από το κλείσιμο της Βουλής των Ελλήνων από τον τέως Πρωθυπουργό πέρυσι το καλοκαίρι, των ποινικών αδικημάτων πολιτικών προσώπων. Φυσικά, σε νομική βάση πάντα η θέσπιση ενός νέου νόμου δε μπορεί συνταγματικά να έχει αναδρομική ισχύ.. κάτι τέτοιο «επιτρέπεται» από τους δικαστές μόνον όταν αποβαίνει σε βάρος του απλού πολίτη, με αναδρομικές φοροεπιδρομές, αφού έτσι τους «συμφέρει» !

Ωστόσο, επειδή ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών, επί αποδείξει των ιστορικών στοιχείων, αποδείχθηκε ότι καταπατά παράφορα τις, συνταγματικά κατοχυρωμένες, αρχές της ισονομίας και ισοπολιτείας, μπορεί κάλλιστα το ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο της χώρας να κηρύξει, ακόμα και σήμερα, το νόμο ως αντισυνταγματικό και να ισχύσει το προηγούμενο καθεστώς… Έτσι, για να μην προκαλείται το δημόσιο αίσθημα περαιτέρω και για την απόδοση της Δικαιοσύνης, αν έχει μείνει ίχνος αυτής ακόμα και στους φυσικούς δικαστές.

Στην Αγγλία νυν και πρώην βουλευτές κινδυνεύουν με ποινές φυλάκισης πολλών ετών, πέρα από τη βέβαιη επιστροφή των χρημάτων που έλαβαν χωρίς να δικαιούνται και μιλάμε για ποσά μηδαμινά σε σχέση με τη "διατιμημένη" μίζα Έλληνα Βουλευτή ή Υπουργού, βάσει των στοιχείων που ακούγονται για τη Siemens.

Τα δικονομικά μέσα υπάρχουν… ΕΣΕΙΣ της Κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης ΘΕΛΕΤΕ ; ; ; .

ΟΙ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.. αναδημοσίευση


Οι Φρανκενστάιν της διαφθοράς

Αναβιώνουν
εντός και εκτός κράτους - Αποκέντρωση και διάχυση της νόσου στο ΕΣΥ, τις εφορίες, το ΙΚΑ, τις ανεξάρτητες αρχές – Επιθέσεις δέχονται οι έντιμοι ελεγκτές.


Οι ανεξάρτητες αρχές και η διοικητική αποκέντρωση όχι μόνο δεν μας απάλλαξαν από τις πληγές της ανικανότητας και της διαφθοράς του κράτους, αλλά, αντιθέτως, έχουν ανοίξει νέες και τείνουν να εξελιχθούν σε σύγχρονους Φρανκενστάιν. Στο ΕΣΥ, εκατομμύρια ευρώ «διαρρέουν» με διαδικασίες αμφισβητούμενης νομιμότητας από μεγάλα νοσοκομεία, που όμως ούτε καν δημοσιεύουν ισολογισμό.


Στο ΙΚΑ, η μάχη κατά της διαφθοράς διεξάγεται σώμα με σώμα. Οι εφορίες διεκδικούν μία από τις πρώτες θέσεις στον κόσμο με κριτήριο τη διαφθορά, όπως προκύπτει από αποκαλυπτική έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας. Και ο θρασύς (υπό)κόσμος της διαφθοράς, ενίοτε, αποθρασύνεται περαιτέρω: «Έχουμε φτάσει στο σημείο -δηλώνει στην «Κ» ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λ. Ρακιντζής- οι ελεγκτές να συλλαμβάνονται κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, για. ..διατάραξη οικιακού ασύλου. Έτρεχα να τους βγάλω από το κρατητήριο». Δυστυχώς, η διαφθορά έχει αποκεντρωθεί και κοινωνικοποιηθεί.