Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Το πετρέλαιο απειλεί με νέα κρίση την παγκόσμια οικονομία

Η ραγδαία αύξηση της τιμής μπορεί να βάλει βόμβα στα θεμέλια κρατικών και οικογενειακών προϋπολογισμών.

Η παγκόσμια υπηρεσία ενέργειας κάλεσε τον ΟΠΕΚ να αυξήσει άμεσα την παραγωγή καθώς το ράλι της τιμής, ειδικά το μήνα Δεκέμβριο, δείχνει ότι οι 34 πιο αναπτυγμένες χώρες του κόσμου στην περίπτωση που δεν ανακοπεί η κάθετη άνοδος στις τιμές θα χρειαστούν μέσα στον επόμενο χρόνο 150 δισεκατομμύρια περισσότερα μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν την ομαλή τους λειτουργία.
Ήδη το πετρέλαιο προσεγγίζει το φράγμα των 100 δολαρίων και η λειτουργία της αγοράς δείχνει ότι σύντομα θα το φτάσει και θα το ξεπεράσει.

Η πρώτη άμεση επίπτωση θα είναι η εκτίναξη των τιμών σε μια σειρά από αγαθά και υπηρεσίες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση του πληθωρισμού και κατά συνέπεια νέες περιπέτειες στις ευάλωτες οικονομίες που προσπαθούν να συνέλθουν από την κρίση.

Ο ΟΠΕΚ πάντως έχει πρόσφατα αποφασίσει να μην αυξήσει την παραγωγή. Άμεσο αποτέλεσμα της απόφασης αυτής ήταν η αύξηση του πληθωρισμού στην ευρωζώνη που έφτασε το Δεκέμβριο στο 2,2% στα επίπεδα του 2008.

Μιλήστε για το στοματικό σεξ και σώστε ζωές

Αυτό είναι το πλάνο της νέας σειράς του BBC με την εικονιζόμενη πρωταγωνίστρια την Τζέιμι Γουίνστοουν, νεαρή σταρ με παρελθόν σε ερωτικές ταινίες.

Η 25χρονη ηθοποιός έχει παίξει ακόμα και σε βίντεο κλιπ ποπ τραγουδιού σε μια σκηνή οργίου και τώρα δηλώνει έτοιμη να ασχοληθεί με κάτι πιο σοβαρό.
 
Το βρήκε λοιπόν αυτό που έψαχνε στο νέο ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «Είναι ασφαλές το στοματικό σεξ;»
 
Σύμφωνα με το Βήμα το πρόγραμμα εντάσσεται στη σειρά BBC «Επικίνδυνες Απολαύσεις» και έχει ως αφορμή μια σπάνια μορφή καρκίνου που σχετίζεται με το στοματικό σεξ, από τον οποίο πέθανε ένας φίλος της πρωταγωνίστριας.

Ευχές...............

Το Blog εύχεται σε όλους τους Έλληνες Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη

Υπομονή για τις δύσκολες μέρες που έρχονται και να θυμόμαστε ότι μόνον όλοι μαζί ενωμένοι, όπως κάνουμε πάντα στις δύσκολες ώρες τις πατρίδας, μπορούμε να βγούμε σύντομα από την Κηδεμονία των ξένων Οικονομικών και Πολιτικών Κατακτητών μας...

Δε θα σκύψουμε το Κεφάλι...

Το Blog σεβόμενο την αργία για όλο τον κόσμο (ας ξεκουραστούμε και λίγο...) για αύριο θα παραμείνει ανενεργό.. θα λειτουργεί κανονικά από τις 7:00 το πρωί της Κυριακής 2/1/2011.. Εκτός κι αν έρθουν οι Εξωγήϊνοι...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ