Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ..

"Ελάτε να Ματώσουμε", είχε πει ο σημερινός Πρωθυπουργός στον προκάτοχό του πέρυσι στη Βουλή προκειμένου να διαλευκανθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο του πολιτικού χώρου της Ελλάδας, αυτό της Ζήμενς..

"Φέρτε πίσω τα κλεμμένα", δήλωνε ο σημερινός Πρωθυπουργός σε μια κρίση ειλικρίνειας για την πρόθεσή του, που άφηνε να εννοηθεί, αν αναλάβαινε τη διακυβέρνηση της χώρας..


"Θα διερευνήσουμε εκ νέου όλα τα σκάνδαλα..", έλεγε προεκλογικά υποσχόμενος να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όλοι όσοι καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού.. Ιδού η Ρόδος..


Τελικώς, το μόνο που έχει απόλυτη "συνέχεια" σε αυτό το Κράτος είναι η διαφθορά που βαραίνει αυτή τη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας ακόμα κι από το Δημοσιονομικό. Αν δεν χτυπηθεί η διαφθορά σε όλους τους τομείς, από τον πιο κατώτατο δημόσιο υπάλληλο μέχρι τους "υψηλά" ιστάμενους κρατικούς λειτουργούς, θα δούμε σε λίγα χρόνια να κυβερνούν τη χώρα.. Γερμανός Πρωθυπουργός, Ιταλοί δικαστές και Άγγλοι αστυνομικοί...


Κάποιοι μάλιστα, απογοητευμένοι Έλληνες, περιμένουν από καιρό να υποδεχθούν τους ξένους σωτήρες μετά Βαίων και κλάδων και σημαιών...

ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Η Ε.Ε.

Σενάρια για τη στήριξη της Ελληνικής Οικονομίας εκπονούνται στις Βρυξέλλες υπό την προϋπόθεση ότι η χώρα δεν θα μπορέσει να καλύψει τις αυξημένες δανειακές της ανάγκες, ειδικά τους μήνες Απρίλιο - Μάιο όπου απαιτούνται 22δις ευρώ για την αποπληρωμή παλαιοτέρων εκδόσεων ελληνικών ομολόγων.

Η κίνηση αυτή των Βρυξελλών κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη για την προστασία της Ελληνικής Οικονομίας από τις επιθέσεις που δέχεται από κερδοσκοπικά κέντρα και συνεπώς την προστασία της Ευρωζώνης.


Ίδια σχέδια πάντως εκπονούνται για την Ισπανική και την Πορτογαλική οικονομία.. Εάν, μάλιστα, παραστεί ανάγκη για την πρώτη, η Ισπανική κρίνεται ως ο πιο αδύναμος και "επικίνδυνος" κρίκος της Ευρωζώνης.