Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η γυναίκα «αράχνη», που τσιμέντωνε και κομμάτιαζε ανθρώπους

Αυτή τη γυναίκα πρέπει να στείλουμε στη Βουλή των Ελλήνων να "περιποιηθεί" τους πολιτικούς μας.... Διότι, για "τσιμεντάρισμα" είναι όλοι τους.. όπως κάνει η Μαφία ! (Επειδή απλά, όταν πολεμάς μια "Μαφία"-πολιτική- μόνον με μεθόδους τέτοιους μπορείς να τους ξεκάνεις..!) .

Aπίστευτη αυτή η ιστορία με τη γυναίκα «αράχνη» η οποία και τσιμέντωσε τον άνθρωπο στο Διακοφτό επειδή είχε μαζί του οικονομικές διαφορές. Η κόρη της μάλιστα όπως έγινε γνωστό αυτοκτονησε μη αντέχοντας την κατακραυγή, αφού η μητέρα της στην Αλβανία είχε κομματιάσει...



τον σύζυγό της.Εδώ στην Ελλάδα άρπαζε περιουσίες ηλικιωμένων βάζοντάς τους να τσακώνονται με τους δικούς τους ανθρώπους.

Troktiko

Τέλος Χρόνου για 4 εκ. καρτοκινητά...

Χωρίς... ταυτότητα παραμένουν περισσότερα από 4 εκατομμύρια καρτοκινητά, σχεδόν έναν μήνα πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την υποχρεωτική ταυτοποίηση των συνδέσεων καρτοκινητής.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ενωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, από τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε και ξεκίνησε η διαδικασία, μέχρι και σήμερα ...ονοματεπώνυμο έχει αποκτήσει το 65% των καρτοκινητών, δηλαδή περίπου 7,8 εκατομμύρια. Το σύνολο των καρτοκινητών στη χώρα φτάνει αυτή τη στιγμή περίπου τα 12 εκατομμύρια, δεδομένου ότι τους τελευταίους μήνες η εκκαθάριση των μητρώων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διέγραψε περί το 1-1,5 εκατομμύριο καρτοκινητά.

Η Ενωση εκτιμά ότι όσο πλησιάζουμε προς την εκπνοή της προθεσμίας, η οποία λήγει στις 30 Ιουλίου, όλο και περισσότεροι πελάτες θα προσέρχονται στις εταιρείες προκειμένου να δηλώσουν τα καρτοκινητά τους, αφού βάσει του νόμου, από την 1η Αυγούστου όσα από αυτά δεν έχουν δηλωθεί, θα... σιγήσουν καθώς οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να διακόψουν τις συγκεκριμένες συνδέσεις: