Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΟΥΖΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΙΑΣ... !

Το ότι με "παρακολουθούσαν" το γνώριζα από καιρό, περίπου από τα μέσα του 2007. Την "ανησυχία" μου αυτή επιβεβαίωσαν αργότερα "φίλοι" στρατιωτικοί, ανώτεροι και ανώτατοι, με πλάγιους τρόπους και εμμέσως πλην σαφώς.. Άλλωστε, η "δραστηριότητά" μου στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Επιτροπή, Ευρωκοινοβούλιο και Συμβούλιο της Ευρώπης) είχε πλειστάκις δημιουργήσει "δυσεπίλυτα" προβλήματα στην Ελληνική Κυβέρνηση τότε και ίσως και σήμερα... Για θέματα "υψηλής" οικονομικής και πολιτικής σημασίας (ασφαλιστικό, εκτελωνισμός αυτοκινήτων, Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα, εφαρμογή του κοινοτικού δικαίου κα) είχα υψώσει το ανάστημά μου απέναντι στο πιο "Διεφθαρμένο" (κι επικίνδυνο λέω εγώ) Κράτος της Ευρώπης.. .

Έτσι, ήταν "ευνόητο" να μπω στη μαύρη λίστα των απλών Ελλήνων πολιτών που το Κράτος και το Παρακράτος θέτει σε καθεστώς "παρακολουθήσεως" για το "εθνικό καλό" (?)... Στις αρχές του 2009 τα "σημάδια", ίσως λόγω της προχειρότητας των "Κλουζό" των Ελληνικών υπηρεσιών και αρχών, άρχισαν να γίνονται εμφανή.. Φάκελοι με έγγραφα που μου έστελνε το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (τότε) και σημερινού Γραμματέα του κόμματος για επερωτήσεις με θέματά μου στη Βουλή των Ελλήνων, έφταναν στο σπίτι μου άλλοτε ανοιχτά, άλλοτε δίχως σφραγίδα ταχυδρομείου (από το εξωκοινοβουλευτικό του πολιτικό γραφείο - έχει σημασία αυτό) και μερικές φορές και τα δυο.. Ενημέρωσα, από τότε, την Αντιεισαγγελέα Δράμας, η οποία σήκωσε τους ώμους ψηλά.. η δύσμοιρη.. Εγώ αποδέχομαι ότι οι Έλληνες δικαστικοί γνωρίζουν τις παράνομες "μεθόδους" που χρησιμοποιεί το "Παρά-Κράτος".. .

Αποκορύφωμα, φέτος τον Φεβρουάριο επιστολή μου προς την Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με έγγραφο νομικού περιεχομένου, δεν φτάνει ποτέ στα χέρια της Επιτροπής ! Κι ενώ την ίδια επιστολή παραλαμβάνουν το Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού και ο Υπουργός Εργασίας, πράγμα για το οποίο μου αποστέλλουν έγγραφο κοινοποιήσεως/επιβεβαίωσης της παραλαβής, στην Ευρώπη δεν φτάνει ποτέ ! Δεν συνέφερε κάποιους.. .

Δύο μήνες νωρίτερα δέχομαι τηλεφωνική κλήση στο κινητό μου από συγκεκριμένο αριθμό όπου, αυτό μου έδωσε να καταλάβω, με ρωτούσαν για τα στοιχεία μου κι αν τελικά το καρτοκινητό αυτό τηλέφωνο μου ανήκει (δεν είχε εφαρμοστεί ακόμα ο νόμος για τη Δήλωση των Καρτοκινητών).. Όταν προσπάθησα αργότερα να καλέσω πίσω το νούμερο αυτό, ώ του θαύματος (!), δεν υπήρχε ! Την επομένη καλέσαμε το ίδιο τηλεφωνικό νούμερο από ένα γραφείο φίλου μου γιατρού.. πάλι, ο αριθμός αυτός ήταν "ανύπαρκτος"... Τη μεθεπόμενη ο φίλος μου "δέχτηκε" κλήση από το συγκεκριμένο αριθμό στο γραφείο του αλλά δεν ήταν εκεί για να το σηκώσει, το είδε στην αναγνώριση κλήσεων.. Εγώ μία Εθνική Υπηρεσία στην Ελλάδα γνωρίζω που έχει αυτήν την τεχνολογία.. Ένα μόνο Μαγαζί.. Και ήταν προφανές ότι είχαν "αλλάξει" κάποιοι στην Υπηρεσία (ναι, ναι κάτι είχε γίνει στην υπηρεσία με τον Χρυσοχοΐδη....) και οι "νέοι" ψάχνανε να δούνε τι γίνεται.. .

Για όλα αυτά κατέθεσα μήνυση τελικά φέτος τον Αύγουστο στον Εισαγγελέα... ο οποίος ενημέρωσε τα ΕΛΤΑ , μεταξύ άλλων, ζητώντας ενημέρωση και έρευνα... Δεν με κάλεσε ακόμα, μπορεί και να μη με καλέσει ποτέ - μπορεί να το κουκουλώσουν, όπως κάνουνε πάντα.. Πού βρίσκεται, άραγε, εκείνη η υπόθεση των υποκλοπών ; Και το πιο βασικό, ποιοι παραβίασαν τελικά το γραφείο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, όπου βρίσκονται οι "εντολές" παρακολουθήσεως Απλών Ελλήνων Πολιτών και τι χρήση κι από ποιους έγινε αυτών των στοιχείων ;;;;......

Μπορείτε, όμως, να φανταστείτε την έκπληξή μου όταν είδα μπροστά στο σπίτι μου την προϊσταμένη του τμήματος διανομής των ΕΛΤΑ να φωτογραφίζει με το κινητό της το γραμματοκιβώτιό μου ; Πέθανα στα γέλια.. Τι νόμιζε ότι θα "αποδείκνυε" μ' αυτή τη φωτογράφηση το "σαΐνι" των ΕΛΤΑ ; Άσε που η πράξη της ήταν πέρα για πέρα παράνομη... 

Γι' αυτό σας λέω.. έχουμε να κάνουμε με το "Παρα-Κράτος των Κλουζό".. ! Με Ηλίθους ! Και όπως έλεγε κι ο Νίτσε : "...οι Ηλίθιοι είναι πάντοτε πιο επικίνδυνοι απ' τους λογικούς.." !  

(Κι αυτό είναι που με "τρελαίνει".. τόση βλακεία μαζεμένη;)