Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΧΕΣ .............

Η ιστοσελίδα μας Σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα

Με υγεία και Αγάπη για όλο τον κόσμο.

Εμείς αντί για δεντράκι, στολίζουμε σήμερα το ελληνικότατο καραβάκι κι αφήνουμε το "αμερικανόφερτο" δεντράκι για τον "Γιωργάκη"...

"..ένα δεντράκι για τον Γιωργάκη!"..  

Η σελίδα θα παραμείνει ανενεργή την ημέρα των Χριστουγέννων και συνεπής στην ενημέρωση των πολιτών θα λειτουργεί κανονικά από την Κυριακή 26.12.2010 το πρωί (7:00πμ) .

Σας υποσχόμαστε ότι απο το νέο έτος θα τους "ψήσουμε το ψάρι στ' αχείλι" με πολλές, πολλές αποκαλύψεις... τόσο που ο πρωθυπουργός θα φύγει συντομότερα για "Νέα Υόρκη" ! 

Καλές Γιορτές

Γιουχαϊσματα σε Καραμανλή απο οργισμένους πολίτες!

Την έντονη αποδοκιμασία δεκάδων ομογενών δέχτηκαν τα ζεύγη Καραμανλή και Βαληνάκη στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Τα ζεύγη που είχαν ως τελικό προορισμό το Λονδίνο, περίμεναν τις βαλίτσες τους όταν πολλοί εκνευρισμένοι ταξιδιώτες άρχισαν να «κοσμούν» τον πρώην πρωθυπουργό με πολλά επίθετα όπως… «λαμόγιο» και «απατεώνα»!

Το επεισόδιο πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και η γερμανική αστυνομία αναγκάστηκε να φυγαδεύσει τα δύο ζεύγη, απομακρύνοντάς τους από τους οργισμένους πολίτες. (πηγή: http://www.protothema.gr/)

Το σχόλιό μας : ...όπου και να πάνε, με τέτοιες φάτσες, δεν μπορούνε πια να κρυφτούνε....

Θεσσαλονίκη: Εισβολή κουκουλοφόρων στα ΕΛ.ΤΑ.

To χτύπημα των 2 δραστών κράτησε λίγα δευτερόλεπτα...


Η ένοπλη ληστεία έγινε το πρωί σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Δύο άτομα, με καλυμμένα πρόσωπα, ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, προχώρησαν στα ταμεία και απέσπασαν 1.337€.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι δράστες που κρατούσαν όπλα διέφυγαν πεζή. Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους δεν έχουν αποφέρει καρπούς...

Λάρισα: Για ένα μήνα σταματούσαν και ''έγδυναν'' οδηγούς!

H σκληρή συμμορία των 4 Αλβανών στρατοπέδευε στην ευρύτερη περιοχή του ΟΣΕ...


Μέσα σε ένα μήνα είχαν καταφέρει να ακινητοποιήσουν 5 αυτοκίνητα. Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες ήταν ιδιαίτερα σκληροί και μάλιστα όχι μόνο λήστευαν αλλά τραυμάτιζαν τα θύματά τους. Η δράση της τετραμελούς συμμορίας ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη και σύμφωνα με την αστυνομία, το τελευταίο χτύπημα έγινε στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της 2 από τους 4 της συμμορίας. Έναν 18χρονο και έναν 19χρονο, που παραδέχτηκαν τις πράξεις τους. Οι άλλοι δύο, που για την ώρα διαφεύγουν, είναι ένας 15χρονος - που είχε προφυλακιστεί για άλλα ποινικά αδικήματα - και ένας 17χρονος.

Τα 5 χτυπήματα της συμμορίας...............

Κων. Μητσοτάκης: "Η Ελλάδα θα τα βγάλει πέρα"... Ωχ! άμα το λέει ο Μητσοτάκης τότε: "δυστυχώς, επτωχεύσαμεν" !

Τη βεβαιότητα ότι «η Ελλάδα θα τα βγάλει πέρα» εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, ο πρόεδρος του οποίου του είπε μία μαντινάδα: «Εσύ τα έλεγες από τα παλιά πρόεδρε και αναρωτιόμουν γιατί να είσαι δυσάρεστος».

«Δεν τα λέγαμε μόνο. Ως κυβέρνηση τα κάναμε, αλλά δεν μας αφήσανε. Δεν πειράζει. Τουλάχιστον έχουμε την ικανοποίηση ότι τα λέγαμε σωστά. Η Ελλάδα θα τα βγάλει πέρα. Έχει περάσει και χειρότερα» του απάντησε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ λίγο πριν είχε ακούσει την ακόλουθη μαντινάδα: «Νέστορα της πολιτικής, ο κόσμος περιμένει, πάντα με στόμα ανοικτό και όταν μιλείς πομένει. Πείτε ακόμη μια φορά να καταλάβουν όλοι, πως μπήκαν μέσα οι οχτροί και πήρανε την πόλη. Σιγά σιγά οι δανειστές αλώσανε τη χώρα, η τυπική παράδοση απλά συμβαίνει τώρα. Όταν μιλούσατε σκληρά και κάνατε εκκλήσεις, όλοι τα αυτιά τους κλείνανε και αλλού ζητούσαν λύσεις».

Επίσης, ο πρόεδρος του ομίλου βρακοφόρων είπε στον κ. Μητσοτάκη και την ακόλουθη μαντινάδα για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη: «Το νέο κόμμα εύχομαι να αλλάξει τον κανόνα, να φέρει στην πολιτική, άνοιξη το χειμώνα».

Στο ίδρυμα "Μαζί για το παιδί" πήγε ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του Αντα βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Ίδρυμα "Μαζί για το Παιδί" στην Παλλήνη, όπου τα παιδιά που φιλοξενούνται σ' αυτό έψαλαν κάλαντα των Χριστουγέννων και τραγούδια.


Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Μπαρτζιώκας, ο οποίος επισήμανε πως πρώτη φορά επισκέπτεται το Ίδρυμα πρωθυπουργός της χώρας.

Από τη μεριά του ο κ. Παπανδρέου έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό και τους νοσηλευτές του Ιδρύματος για την προσφορά τους, τονίζοντας ότι είναι μία πολύ σημαντική δουλειά σε μία δύσκολη εποχή, που η Ελλάδα χρειάζεται αυτές τις προσπάθειες και αυτή την αλληλεγγύη.

Αποχωρώντας ο κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε πολύ τα παιδιά και το προσωπικό για τη χαρά, όπως είπε, που έδωσαν, επισημαίνοντας ότι είναι μία αχτίδα φωτός ,για τη χώρα μας, που τη χρειαζόμαστε.

ΑγιοΒασίληδες έκλεψαν όπλο στα ανάκτορα της Σουηδίας

Το βασιλικό ανάκτορο της Στοκχόλμης φυλάσσεται από στρατιώτες, όμως η βασιλική οικογένεια ζει σε ένα άλλο μέγαρο, το Ντρότινσχολμ, στα προάστια της πρωτεύουσας.


Ένας από τους φρουρούς του βασιλικού ανακτόρου της Στοκχόλμης δέχτηκε επίθεση από δύο... Αγιοβασίληδες οι οποίοι του έκλεψαν το όπλο του τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τη σουηδική αστυνομία.

Λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) οι δύο δράστες, που φορούσαν μάσκες και τη χαρακτηριστική κόκκινη στολή του Άγιου Βασίλη, διείσδυσαν στη ζώνη γύρω από το φυλάκιο, χτύπησαν το στρατιώτη φρουρό και, αφού του πήραν το όπλο του, διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει λίγο πιο πέρα.

Ένας άλλος στρατιώτης που είδε τη συμπλοκή έτρεξε για να βοηθήσει τον συνάδελφό του αλλά δεν πρόλαβε να σταματήσει τους δράστες, όπως εξήγησε ο αστυνομικός Άντερς Κρουκ.

Το όπλο που έκλεψαν οι δυο Αγιοβασίληδες ήταν μια γεμάτη αυτόματη καραμπίνα ΑΚ-5.

Ο Κρουκ εκτίμησε ότι οι δύο άνδρες είχαν προσχεδιάσει την ενέργειά τους, δεν θέλησε όμως να κάνει κανένα σχόλιο για το πώς ένας εκπαιδευμένος, ένοπλος στρατιώτης μπορεί να χάσει το όπλο του από δύο άοπλους πολίτες.

Κινδυνεύει να καταρρεύσει το στέγαστρο του αεροδρομίου Σαρλ ντε Γκολ από το πολύ χιονι - Χάος στα δρομολόγια με 60.000 εγκλωβισμένους

- Ακυρώθηκαν 400 πτήσεις - 2.000 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο του Παρισιού
- Καραμπόλα 51νος αυτοκινήτων στη Γερμανία - Δεν έγιναν αναχωρήσεις τρένων
- Χιόνι και χαλάζι προκάλεσαν τεράστια προβλήματα στο Βέλγιο
- Εκλεισε η αρτηρία που συνδέει τις Βρυξέλλες με το Λουξεμβούργο

Το χιόνι και το ψύχος προκάλεσαν την ακύρωση 400 από τις 1.160 προγραμματισμένες πτήσεις στο αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ στο Παρίσι, όπου 2.000 επιβάτες πέρασαν καθηλωμένοι την περασμένη νύκτα.

Υπολογίζοντας ότι κάθε πτήση περιλαμβάνει περί τους 150 επιβάτες, η ακύρωση 400 πτήσεων αφορά 60.000 ανθρώπους. Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε ότι "η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει αρνητικές θερμοκρασίες για σήμερα το πρωί και το αεροδρόμιο Ρουασί συναντά προβλήματα στην τροφοδοσία σε αποψυκτικό για τα αεροπλάνα υγρό (γλυκόλη)".

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΟΙ ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ !

Ποτέ ξανά, από τον καιρό της Ελληνικής Επανάστασης-189 χρόνια μετά-, οι Έλληνες δεν αισθανθήκαμε  την ανάγκη να ξαναφτιάξουμε μια "Νέα Φιλική Εταιρεία"... 

Μια "επαναστατική" συνάθροιση που θα μας απελευθερώσει από το ζυγό.. Τον πολιτικό - οικονομικό που στην ουσία ποτέ δεν είχαμε απελευθερωθεί..

Τώρα Αδέλφια, που πέσαν οι μάσκες και, γνωρίζουμε ότι όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες - βουλευτάδες, υπουργοί και πρωθυπουργοί - έχουνε από γεννησιμιού τους την ψυχή τους πουλημένη στο Διάολο..

Τώρα είναι η Ώρα να Επαναστατήσουμε Αληθινά και να Απελευθερωθούμε από τον πραγματικό Ζυγό που ποτέ ΔΕΝ αποτινάξαμε από τη χώρα !

Η Τουρκοκρατία ήτανε καλύτερη από την Κομματοκρατία των σημερινών και χθεσινών Αρχιλησταρχών που μας κυβερνούνε... Με βίλες, κότερα, ασυλίες, παραγραφές και δισεκατομμύρια στην Ελβετία ! 

Γερμανία: Καραμπόλα 51 οχημάτων – Ακινητοποιήθηκαν πέντε τρένα λόγω χιονιού

Σαρώνει η κακοκαιρία την κεντρική και βόρεια Ευρώπη δημιουργώντας τεράστια προβλήματα ακόμη και στους πιο σύγχρονους αυτοκινητόδρομους.

Στη Γερμανία, στον αυτοκινητόδρομο Α9, ο οποίος συνδέει το Βερολίνο με το Μόναχο, λόγω πάγου προκλήθηκε καραμπόλα 51 οχημάτων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός ενός και να τραυματιστούν σοβαρά άλλα δέκα άτομα.

Τη νύχτα μεταξύ Ανόβερου-Βερολίνου ακινητοποιήθηκαν πέντε τρένα λόγω του χιονιού με αποτέλεσμα τουλάχιστον 700 άτομα να περάσουν δύσκολες ώρες μέσα στα βαγόνια.

Ηράκλειο: Του πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα!

Ένας άνδρας έγινε κλέφτης για μία τυρόπιτα στο κέντρο της πόλης...


Με άδεια χέρια και φυσικά με άδειο στομάχι έμεινε ένας Ηρακλειώτης το μεσημέρι της Πέμπτης (23-12-2010).  Όπως γράφει το cretalive.gr, ο άνδρας είχε μόλις αγοράσει από ταχυφαγείο μία λαχταριστή τυρόπιτα, την οποία όμως δεν πρόλαβε να χαρεί!

Σαν σίφουνας πέρασε από μπροστά του ένας άνδρας, που... ως άλλος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, εξαφάνισε σε κλάσματα του δευτερολέπτου την τυρόπιτα, την άρπαξε κι έγινε καπνός! Το περιστατικό καταδεικνύει γλαφυρά την εξαθλίωση που ήδη βιώνουν κάποιοι άνθρωποι, ακόμα και αυτές τις Άγιες μέρες...

Λάρισα: Για ένα μήνα σταματούσαν και ''έγδυναν'' οδηγούς!

H σκληρή συμμορία των 4 Αλβανών στρατοπέδευε στην ευρύτερη περιοχή του ΟΣΕ...


Μέσα σε ένα μήνα είχαν καταφέρει να ακινητοποιήσουν 5 αυτοκίνητα. Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες ήταν ιδιαίτερα σκληροί και μάλιστα όχι μόνο λήστευαν αλλά τραυμάτιζαν τα θύματά τους. Η δράση της τετραμελούς συμμορίας ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη και σύμφωνα με την αστυνομία, το τελευταίο χτύπημα έγινε στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της 2 από τους 4 της συμμορίας. Έναν 18χρονο και έναν 19χρονο, που παραδέχτηκαν τις πράξεις τους. Οι άλλοι δύο, που για την ώρα διαφεύγουν, είναι ένας 15χρονος - που είχε προφυλακιστεί για άλλα ποινικά αδικήματα - και ένας 17χρονος.

Τα 5 χτυπήματα της συμμορίας

Στο Τελωνείο Λάρισας χτύπησαν έναν 53χρονο και του έκλεψαν το κινητό και το αυτοκίνητό του.

Στην πλατεία Ανθούπολης χτύπησαν έναν 60χρονο και στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους μεταφέρει σε ερημική περιοχή όπου του έκλεψαν 770€.

Στην ευρύτερη περιοχή του Ο.Σ.Ε. τραυμάτισαν με μαχαίρι έναν 39χρονο και του έκλεψαν 30 ευρώ, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, ένα κινητό τηλέφωνο, τα γυαλιά ηλίου και τα γυαλιά μυωπίας του αξίας 250 ευρώ

Στη συνέχεια στην ίδια περιοχή ακινητοποίησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος. Τον απείλησαν με μαχαίρι και τον ανάγκασαν να οδηγήσει σε ερημική περιοχή. Εκεί του πήραν 400€ και το κινητό του τηλέφωνο.

Στο τελευταίο τους χτύπημα, πάλι στην περιοχή του ΟΣΕ, οι δράστες χτύπησαν με ρόπαλο έναν 40χρονο και του πήραν τα χρήματα και τα κινητά του τηλέφωνα.

Λεωφορείο έπεσε στη χαράδρα και παρέσυρε στο θάνατο 30 άτομα

Το λεωφορείο, που κατευθυνόταν προς την πρωτεύουσα Κουίτο, ξέφυγε από την πορεία του κοντά στο παραθαλάσσιο χωριό Φλάβιο Αλφάρο της επαρχίας Μαναμπί.


Τριάντα τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 32 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα στο νοτιοδυτικό Ισημερινό, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της επαρχίας Μαναμπί Ντιέγκο Ινίγκεζ.

Ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί, διότι έξι άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί κάτω από το λεωφορείο που μετέφερε περισσότερους επιβάτες απ' όσους επιτρεπόταν, πρόσθεσε.

Το ατύχημα οφείλεται "προφανώς" σε "μηχανικό πρόβλημα", δήλωσε ο Ινίγκεζ, επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης Ελ Κάρμεν της επαρχία Μαναμπί στο τηλεοπτικό δίκτυο Ecuavisa.

Την ώρα του δυστυχήματος είχε ομίχλη και έβρεχε, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένα μέλος του Ερυθρού Σταυρού, σύμφωνα με το οποίο ανάμεσα στα θύματα είναι και πολλά παιδιά.

Αχαϊα: 30 Αφγανοί πήραν στο κυνήγι έναν αστυνομικό!

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στην εθνική οδό, κοντά στο ύψος του Διγενή Ακρίτα...


Αστυνομικοί... στο έλεος των Αφγανών! Σύμφωνα με το dete.gr, λίγες μέρες μετά το... κυνήγι αστυνομικών από αλλοδαπούς στην οδό Κανελλοπούλου, ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην εθνική οδό στο ύψος της Διγενή Ακρίτα.

Η Άμεση Δράση είχε ειδοποιηθεί για δεκάδες νεαρούς Αφγανούς που κάθονταν σε ένα πεζοδρόμιο και δόθηκε εντολή σε περιπολικό να σπεύσει στο σημείο. Αστυνομικοί έφθασαν εκεί, κατέβηκαν από το όχημα, αλλά οι αλλοδαποί τους κοιτούσαν... απαθείς!

Μάλιστα, ορισμένοι αγρίεψαν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, με σίδερα και πέτρες. Ο αστυνομικός, που είχε βγει από την πόρτα του συνοδηγού έκανε πίσω! Μπήκε αμέσως μέσα στο περιπολικό και όπως γράφει το dete.gr εγκατέλειψε την αποστολή του φοβούμενος για τα χειρότερα!

Ο χιονιάς σφυροκοπά τη Γερμανία - Χιλιάδες προβλήματα στις μετακινήσεις

Δεκάδες δρόμοι και σιδηροδρομικές γραμμές έχουν κλείσει στη Γερμανία εξαιτίας του χιονιού και του πάγου

ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει για το σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων και νέες, σφοδρές χιονοπτώσεις.

Στα βόρεια και τα ανατολικά της χώρας κυρίως, η σιδηροδρομική σύνδεση έχει διακοπεί λόγω του πάγου που έχει σχηματιστεί στις γραμμές. Σε ανακοίνωσή της η Ντόιτσε Μπαν, ο γερμανικός οργανισμός των σιδηροδρόμων, προειδοποίησε τους επιβάτες ότι θα υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις, ενδεχομένως και ματαιώσεις ορισμένων δρομολογίων.

Το χιόνι και ο πάγος προκάλεσαν επίσης δεκάδες ατυχήματα στους δρόμους. Ο αυτοκινητόδρομος Βερολίνου-Αμβούργου έκλεισε σήμερα το πρωί λόγω των ατυχημάτων.

Σκότωσε και έθαψε την κόρη του για να μην κάνει επίθεση αυτοκτονίας

Ομολόγησε ότι την σκότωσε όταν έμαθε ότι δούλευε για την Αλ Κάιντα και ήθελε να ανατιναχτεί.

Ένας Ιρακινός σκότωσε και έθαψε την έφηβη κόρη του όταν έμαθε ότι εκείνη σκόπευε να εκτελέσει αποστολή αυτοκτονίας για λογαριασμό της Αλ Κάιντα, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις ιρακινές υπηρεσίες ασφαλείας.

Ιρακινοί αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι της οικογένειας, στο Μαντίλι, που απέχει 100 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Βαγδάτης, αναζητώντας τη Σάχλα Νατζίμ αλ-Ανμπάκι, καθώς είχαν πληροφορίες πως η κοπέλα διατηρούσε δεσμούς με μια σουνιτική ισλαμιστική οργάνωση. Αντί γι' αυτήν όμως συνέλαβαν τον πατέρα της, Νατζίμ Αμπντ αλ-Ανμπάκι, ο οποίος ομολόγησε ότι την σκότωσε, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας Ντιγιάλα, Γκαλίμπ αλ-Τζουμπούρι.

"Ομολόγησε ότι την σκότωσε όταν έμαθε ότι δούλευε για την Αλ Κάιντα και ήθελε να ανατιναχτεί", είπε ο εκπρόσωπος.

Ο αλ-Ανμπάκι υπέδειξε στις αρχές το σημείο όπου είχε θάψει το παιδί του, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του.

Καλόγριες βρήκαν το θάνατο σε τροχαίο ενώ πήγαιναν να προσκυνήσουν

Οι δύο από τις καλόγριες σκοτώθηκαν επί τόπου ενώ μια τρίτη ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Τρεις Ιταλίδες καλόγριες σκοτώθηκαν και άλλες δύο τραυματίστηκαν σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα, στο βόρειο Ισραήλ.

Οι πέντε μοναχές είχαν πάει στους Άγιους Τόπου για προσκύνημα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ, Μάγκεν Νταβίντ Άντομ, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με κολόνα κοντά στο Μπέιτ Σέαν, στα σύνορα με την Ιορδανία.

Εμπιστεύονται την Πετρούλα οι γονείς της

Τους πραγματικούς λόγους που αποφάσισε να κάνει ένα τόσο τολμηρό dvd αποκαλύπτει η Πετρούλα.
 
«Αρχικά, θα δείτε μια πολύ ωραία και αισθησιακή φωτογράφηση στην οποία είμαι μόνη μου -χωρίς παρτενέρ- και στη συνέχεια τις στάσεις kama sutra στις οποίες είμαι μαζί με κάποιον. Όλα τα κείμενα είναι δικά μου» λέει με περηφάνια η εκρηκτική ξανθιά ενώ συνεχίζει μιλώντας για τον παρτενέρ της: «Είναι Έλληνας μπασκετμπολίστας. Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλήσαμε πολύ».

Πάντως, η Πετρούλα δεν αισθάνθηκε καθόλου άβολα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων καθώς όπως λέει: «Δεν αισθάνθηκα καθόλου άβολα. Το γύρισμα του DVD ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα. Κράτησε δύο μέρες και ο χρόνος κυλούσε σαν νεράκι. Ούτε που το κατάλαβα».

Επίσης προσθέτει: «Δεν υπήρχε καμία δυσκολία να εκτελέσω τα καθήκοντά μου. Όλες έχουν τη μαγεία τους, όλες πρέπει να γίνονται, ανάλογα βέβαια και με τη στιγμή, το πού, το πώς και το γιατί».

Όσο για το πώς αντέδρασε η οικογένειά της όταν έμαθε τι σκόπευε να κάνει η Πετρούλα;

«Η αλήθεια είναι ότι, όπως κι εγώ, στην αρχή τρομοκρατήθηκαν, αλλά όταν στη συνέχεια τους ξεκαθάρισα πώς ακριβώς θα είναι τα πράγματα, μου είπαν ότι μου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Έτσι κι αλλιώς, με αυτόν τον τρόπο λειτουργούσαμε πάντα μέσα στην οικογένειά μου. Συναποφασίζαμε για όλα».
Πηγή: zougla.gr

Έκλεψαν πανάκριβο πίνακα του Warhol από μεγιστάνα

Την ώρα που ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ήταν εκτός, άγνωστοι εισέβαλλαν και άρπαξαν πανάκριβους πίνακες του Andy Warhol και του Roy Lichtenstein. Σύμφωνα με την αστυνομία οι κλέφτες τον προηγούμενο μήνα πήραν πέντε έργα τους και δύο αυθεντικές ελαιογραφίες του όπως επίσης και Rolex και Cartier ρολόγια αλλά και αρκετά κοσμήματα από άλλα διαμερίσματα στο Μανχάταν. Κάτι που έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους διάσημους που ζουν στο Μανχάταν. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα έργα που εκλάπησαν άξιζαν περίπου 750,000 δολάρια. Τα έργα τέχνης ανήκαν στον Robert Romanoff, πρόεδρο του Nebraska Meat Corp.
gossip-tv.gr

Δούκας κατά Πετσάλνικου για τα ομόλογα

Σκληρή επίθεση κατά του προέδρου της Βουλής εξαπολύει ο Πέτρος Δούκας αναφέροντας σε επιστολή του πως ο Πετσάλνικος θα προβεί σε κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος αν ζητήσει την παραπομπή προσώπων στην πολύκροτη υπόθεση.
 
Η σημερινή Βουλή δεν έχει καμία τέτοια αρμοδιότητα σημειώνει και εξηγεί αναλυτικά στην επιστολή του προς τον Πετσάλνικο τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε..................

Σε γραμμή Σαμαρά ο Στυλιανίδης

Πλήρως εναρμονισμένος με την επιχειρηματολογία του Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα της οικονομίας είναι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Λίγες μόλις μέρες μετά το σύνθημά του «το μέλλον ανήκει στους Έλληνες» για το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού από βουλευτές τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ για πολλούς και διαφόρους λόγους, χθες, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υπεραμύνθηκε των οικονομικών προτάσεων της ΝΔ.

«Η αναπτυξιακή λογική η οποία υποστηρίζεται από τη ΝΔ, είναι μία συνταγή η οποία θα έπρεπε να έχει προηγηθεί της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση απεγνωσμένα να περικόψει μισθούς και συντάξεις.

Το τελικό όφελος για την οικονομία θα ήταν πολύ μεγαλύτερο» υποστήριξε ο βουλευτής Ροδόπης, χωρίς να αρνηθεί παράλληλα πως και στο δικό του κόμμα αντιστοιχεί μερίδιο ευθυνών για πράγματα που δεν έγιναν.

«Υπάρχουν μία σειρά από μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να τρέξουν και δεν έτρεξαν. Δεν λέω ότι δεν έχουμε και εμείς ευθύνη. Δεν έχουμε όμως στο μέγεθος στο οποίο προσπαθούν να μας την επιρρίψουν» ήταν τα λόγια του.

«Αλλαγή του προφίλ της φτώχειας» διακρίνει ο Γιάννης Δραγασάκης

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίασε χθες και μέσω του Ράδιο 9 ο οικονομολόγος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης. «Η έρευνα διαπιστώνει ορισμένες μετατοπίσεις, αλλαγή του προφίλ της φτώχειας.

Ενώ μέχρι τώρα θεωρούσαμε ότι φτωχός είναι αυτός που δεν εργάζεται, τώρα διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μια αυξανόμενη κατηγορία των λεγόμενων «εργαζόμενων φτωχών»..

Δηλαδή εργάζεται αλλά λόγω της πολύ χαμηλής αμοιβής ή της μερικής απασχόλησης είναι κάτω από το όριο της φτώχειας όπως αυτό ορίζεται στατιστικά, το οποίο είναι και χαμηλό, είναι μετριοπαθές» υποστήριξε το στέλεχος της Αριστεράς που άλλες χρονιές θα είχε σημαίνοντα ρόλο στις συζητήσεις της βουλής με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο κ. Δραγασάκης, «η φτώχεια αφορά ακόμα και νέους επιστήμονες, εφόσον μένουν παρατεταμένα άνεργοι ή εφόσον ετεροαπασχολούνται».

Αποτυχία Ντόρας στην νεολαία

Δεν έχει τέλος ο πολιτικός κατήφορος της Ντόρας. Η πρώην υπουργός χάνει συνεχώς υποστηρικτές, αφού είναι πλέον ηλίου φαεινότερον πως το εγχείρημ'α της αντιμετωπίζεται με δυσπυστία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το γεγονός ότι ελάχιστοι από τους ΟΝΝΕΔίτες που την στήριζαν τον καιρό που ήταν στην ΝΔ, την ακολουθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία.

Μάλιστα, το μεγαλύτερο φοιτιτικό κάστρο της, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φιλοσοφικής, αλλά και το σημαντικό κομμάτι των ΤΕΙ που... "ήλεγχαν" οι άνθρωποι της "'Ψηλής", δεν δείχνουν καμία διάθεση προσχώρησης στον νέο πολιτικό φορέα.

Αισιόδοξος ο Γιώργος Κουτρουμάνης

Μπορεί η ηγεσία του υπουργείου να έχει αλλάξει δις, ωστόσο, ο ίδιος παραμένει αμετακίνητος. Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, ο οποίος παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία εμφανίζεται αισιόδοξος αναφορικά με τους δείκτες της ανεργίας.

«Είναι ενθαρρυντικό ότι με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ μπορέσαμε να συγκρατήσουμε την αύξηση της ανεργίας, να συγκρατήσουμε το ρυθμό αύξησης. Είναι ένα σημαντικό θετικό αποτέλεσμα» τόνισε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα των συντάξεων.

«Ξέρουμε ότι δεν λύνεται το πρόβλημα με το να δώσεις 100 ή 300 ευρώ σε ένα χαμηλοσυνταξιούχο αλλά ήταν και αυτό μία ανάσα σε εκείνους που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση τα τελευταία 2 χρόνια» επεσήμανε. Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το μέλλον των Ταμείων.

«Τα οικονομικά των ταμείων είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι πριν από 1 χρόνο και δεν αναμένεται να υπάρξει μείωση στις συντάξεις.

Οι μελέτες δείχνουν ότι σε ένα μεγάλο βαθμό τα πράγματα έχουν ισορροπήσει. Με την προσπάθεια μας περιορισμού της σπατάλης, τα έχουμε καταφέρει σε ένα βαθμό» υπογράμμισε.

Ο Λοβέρδος και η σημασία του συμβιβασμού

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την κυβέρνηση, πολλά είναι τα κυβερνητικά στελέχη που αποφεύγουν τις δημόσιες τοποθετήσεις φοβούμενα την έκθεση.

Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για την περίπτωση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Σε ένα ξέσπασμα ειλικρίνειας δήλωσε χθες στο ραδιόφωνο του Flash πως «θα στήριζα την κυβέρνηση και από τα έδρανα της Βουλής.

Σ' αυτή τη φάση της μεγάλης κρίσης το πιστεύω, δεν κάνω κάτι επειδή πρέπει. Ίσως συμβιβάζομαι με ορισμένες κομματικές καταστάσεις αλλά ο συμβιβασμός στην πολιτική είναι ένα καλό εργαλείο, ειδικά στα μεγάλα κόμματα.

Με πολύ μεγάλη ένταση, για να μην πω φανατισμό στηρίζω την κυβερνητική πολιτική». Μάλιστα, ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας της Αθήνας δε δίστασε να κάνει επίθεση και σε κάποιους συναδέλφους του στη συμπολίτευση.

«Γι' αυτό και διαφωνώ με συναδέλφους μου οι οποίοι εμφανίζονται σα βρεγμένες κότες, δηλαδή κάνω κάτι αλλά ντρέπομαι γι' αυτό. Γιατί ντρέπεσαι γι' αυτό; κάνεις κάτι που βοηθάς τη χώρα. Αυτό που κάνουμε είναι υπέρ της Ελλάδας, είναι υπέρ των πολιτών» επεσήμανε.

Νέα σενάρια για πρόωρες εκλογές

Σενάρια για πρόωρες εκλογές διακινούνται στον κυριακάτικο τύπο που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα λόγω των Χριστουγέννων.

Οι πιο πιθανές ημερομηνίες είναι λίγο πριν ή λίγο μετά την 4η Απριλίου και ως εκ τούτου δεν είναι γνωστό αν θα γίνουν με λίστα ή με σταυρό προτίμησης.

Κατά τις ίδιες πηγές ο Παπανδρέου φέρεται να έχει πει σε συνεργάτες του πως αν φύγουν τρεις ακόμη βουλευτές και ο αριθμός της κοινοβουλευτικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ υποχωρήσει στους 153 (σς έχουν ήδη διαγραφεί 4) θα πάει αμέσως σε πρόωρες κάλπες.
parapolitika

Κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω

Θέλησαν να σβήσουν μόνοι τους τη φωτιά που ξέσπασε μέσα στο στο διαμέρισμά τους και λίγο έλειψε να καούν ζωντανοί

Το ζευγάρι είδε ξαφνικά τις φλόγες να ξεπηδούν. Πίστεψαν ότι μπορούν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο μόνοι τους. Δυστυχώς μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα η φωτιά άρχισε να τους ζώνει με αποτέλεσμα ο άνδρας και η γυναίκα να υποστούν εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια.

Ευτυχώς οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει την πυροσβεστική που έσπευσε με πέντε οχήματα και 13 άνδρες.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν το ζευγάρι και μετά από σχεδόν δύο ώρες μάχης με τις φλόγες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά χωρίς αυτή να επεκταθεί σε άλλα διαμερίσματα.

Έκλεψαν την Πόρσε του Ομπράντοβιτς!

Ληστές διέρρηξαν το σπίτι του προπονητή του Παναθηναϊκού, πήραν διαμάντια αξίας 50.000 ευρώ, ενώ άρπαξαν και την ολοκαίνουργια Πόρσε από το γκαράζ του διαμερίσματος.


“Πλούσια” Χριστούγεννα θα κάνουν οι ληστές που διέρρηξαν το σπίτι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού η αξία της λείας τους ξεπερνά τις 300.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία” τα ξημερώματα της Πέμπτης ληστές διέρρηξαν την οικεία του προπονητή του Παναθηναϊκού στο Παλαιό Ψυχικό.
 
Ο Ζοτς διασκέδαζε με φίλους του μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο και στο σπίτι του δεν βρισκόταν κανείς. Στον προαύλιο χώρο είχε παρκαρισμένη μία Πόρσε, τελευταίο μοντέλο την οποία είχε παραλάβει πρόσφατα και η αξία της οποίας ξεπερνά τις 200.000 ευρώ. Οι ληστές, αφού παραβίασαν την πόρτα, αφαίρεσαν διαμάντια αξίας 50.000 ευρώ και μετρητά ύψους 45.000 ευρώ. Παράλληλα, ανακάλυψαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και διέφυγαν με αυτό.

Όπως είναι λογικό, ο Ομπράντοβιτς σοκαρίστηκε όταν γύρισε σπίτι του και κάλεσε άμεσα την Αστυνομία. Από τη σήμανση πραγματοποίησαν λεπτομερή έλεγχο προκειμένου να συλλέξουν όποια στοιχεία υπάρχουν και άρχισαν τις έρευνες. Τουλάχιστον το αυτοκίνητο είναι πιο εύκολο να εντοπιστεί, διότι δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, ο Ζοτς ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Θεσσαλονίκη: δυο συλλήψεις για παιδική πορνογραφία

Ένας 41χρονος κάτοικος της οδού Μπιζανίου και ένας 23χρονος από την Περαία έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας

Ο 41χρονος πιάστηκε με 3.000 αρχεία αποθηκευμένα στον υπολογιστή του τα οποία περιείχαν υλικό σκληρού πορνό με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά, ενώ ήταν έτοιμος να επεξεργαστεί άλλα 3.800 αρχεία.

Ο 23χρονος απ' την Περαία είχε στον υπολογιστή του 150 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

17χρονος με... πλήρη εξάρτηση παρίστανε τον αστυνομικό

Ήθελε τόσο πολύ να γίνει αστυνομικός (όταν μεγαλώσει) που μπήκε στο... “πετσί” του ρόλου από τα 17 του χρόνια

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν χθες να πάνε σε super market της Λαμίας καθώς οι υπάλληλοι είχαν εντοπίσει έναν νεαρό να κινείται ύποπτα έμειναν άφωνοι όταν πλησίασαν τον... ύποπτο.
Τον άκουσαν να τους λέει: "και εγώ αστυνομικός είμαι ρε παιδιά" και τους έδειξε το πορτοφόλι του όπου είχε βάλει ένα σήμα της αστυνομίας.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπως γράφει το Lamiareport όπως ήταν φυσικό του έκαναν πλήρη έλεγχο και τότε διαπίστωσαν ότι είχε μαζί του και ένα ψεύτικο πιστόλι, έναν ασύρματο που ήταν συντονισμένος στη συχνότητα της αστυνομίας, ένα ζευγάρι χειροπέδες ως και ζώνη της αστυνομίας!
Όπως ήταν φυσικό ο... “θέλω να γίνω αστυνομικός” 17χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα απ' όπου αφέθηκε ελεύθερος όταν υποσχέθηκε ότι θα περιμένει να μεγαλώσει να δώσει εξετάσεις και να ... ξαναπαίξει τον αστυνομικό όταν περάσει στη σχολή της αστυνομίας.

Νέα σκληρά μέτρα και... στο βάθος εκλογές;

- Εισηγήσεις για εκλογές την Άνοιξη
- Οι ημερομηνίες που εισηγούνται στον Γ. Παπανδρέου οι συνεργάτες του
- Οι αντιδράσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα φέρνουν... λίστα

“Δεν θα γίνω όμηρος” φέρεται να λέει στους στενούς του συνεργάτες ο Πρωθυπουργός και όλα δείχνουν ότι μετά τις τελευταίες αντιδράσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ με τους βουλευτές να θέτουν “κόκκινες γραμμές” έχει μπει... όριο.

Πιθανή μη ψήφιση των επόμενων σκληρών νομοσχεδίων από κάποιους βουλευτές θα φέρει και νέες διαγραφές. Το όριο που φέρεται να βάζει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είναι οι πλειοψηφία των 154 βουλευτών. Αν το ΠΑΣΟΚ οδηγηθεί σε αυτό τον αριθμό τότε πάμε σε εκλογές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου εισηγούνται δυο ημερομηνίες. Την 20η Μαρτίου ή την 3η Απριλίου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Πρωθυπουργό να παίρνει τις αποφάσεις του εντός των επόμενων ημερών. Ο Πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα να πάει στις επόμενες εκλογές με λίστα...............

Φόβοι για τρομοκρατικά χτυπήματα στο Μουμπάι

Η πόλη της Ινδίας Μουμπάι βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά την προειδοποίηση της αστυνομίας ότι μία ένοπλη οργάνωση σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις την ερχόμενη εβδομάδα, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα.

Η αστυνομία έχει λάβει πληροφορίες από την υπηρεσία αντικατασκοπείας ότι τέσσερα μέλη της εδρεύουσας στο Πακιστάν ένοπλης οργάνωσης Λασκάρ-ε-Τάιμπα (LeT) βρίσκονται στην πόλη με στόχο να πραγματοποιήσουν επιθέσεις, μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο NDTV.

Οι τέσσερις άνδρες είναι ηλικίας από 20 έως 30, είπε αργά χθες Πέμπτη στους δημοσιογράφους ο επίτροπος της αστυνομίας της Μουμπάι Χιμάνσου Ρόι.

Ο ίδιος έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι γι αυτούς, τα ονόματα των οποίων είναι Αμπντουλ Καρίμ Μούσα, Νουρ Αμπντουλ Ιλάχι, Γουαλίντ Τζινά και Μαφούζ Αλάμ, να ενημερώσει την αστυνομία.

Τα μέτρα ασφαλείας ενισχύθηκαν .......................