Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

"ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ" κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ! Αφήστε τις "πρόωρες" και σηκώστε τα μανίκια

Με πολύ μεγάλες προσδοκίες εκλέχθηκε, τον περασμένο Οκτώβριο, το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου στην πρωθυπουργία.. και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε όταν επί δύο συνεχόμενα έτη είχαμε έναν πρωθυπουργό (βλ. Καραμανλής) "Κουρασμένο", "αδυνατισμένο" (προσοχή: πολιτικά!!!) και μέχρι το βόθρο βουτηγμένο στα σκάνδαλα και τη διαφθορά...

Οι Έλληνες, ως φιλότιμοι (κάποιοι αυτό το λένε "μα...κας"..) αποδεχθήκαμε τα "Νέα Σκληρά Μέτρα" και το Μνημόνιο για το καλό της πατρίδας, των Ελλήνων και των νεότερων γενεών.. Είπαμε, "θα κάνουμε υπομονή βρε αδερφέ για να βγούμε από το οικονομικό τέλμα και αδιέξοδο..." . Όχι, όμως, έτσι άγαρμπα κι απροκάλυπτα κ. πρωθυπουργέ...

Η άποψη που διατύπωσε ο πρωθυπουργός, στην τελευταία του διακαναλική συνέντευξη, πως : "..ό,τι έγινε, έγινε..!" δε βρίσκει σύμφωνο τον Ελληνικό Λαό και ούτε εκφράζει το δημόσιο αίσθημα δικαίου... Οι Έλληνες, περιμέναμε - μαζί με την οικονομική μας αυτή αφαίμαξη - να βγει η Κυβέρνηση με Μπροστάρη τον Παπανδρέου και να καθαρίσει τον τόπο από τη Μούχλα και τη Βρώμα..

Να μπούνε "πολιτικοί", "δημόσιοι επίορκοι υπάλληλοι" κι "επιχειρηματίες" φυλακή ! Να Δημευθούν περιουσίες που αποκτήθηκαν σε βάρος του Έλληνα και του Κράτους...

Αυτό δεν το έκανε η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κι ο πρωθυπουργός "καυχήθηκε" πως μόνον ένας (1) γιατρός μέχρι σήμερα έχει μπει φυλακή... Τριάντα χρόνια δυσωδίας και μόνον ΈΝΑΣ γιατρός στη φυλακή ;; Αυτό είναι Μεγίστη Κοροϊδία...

Το λέμε συχνά, πυκνά και θα το λέμε διαρκώς μέχρι να το καταλάβει και ο τελευταίος των Ελλήνων...:

Δεν υπάρχει "Παραγραφή" και "Ασυλία" ΚΑΝΕΝΟΣ !

Οι Κοινοτικές Οδηγίες στην ΕΕ είναι ξεκάθαρες για το Μαύρο Χρήμα.. Είτε είναι "πολιτικό" , είτε "άλλο" , αυτές ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ της Εθνικής Νομοθεσίας και μπορεί η Ελληνική Δικαιοσύνη (Δικαιοσύνη;;;;) να τις επικαλεστεί και να στείλει φυλακή τους ΠΑΝΤΕΣ από το 1996 και δώθε... Όλα τ' άλλα είναι απροκάλυπτα ψέματα... 

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.... ! 

Τι σημαίνει "αναδιάρθρωση χρέους";

Αναδιάρθρωση σημαίνει ελεγχόμενη πτώχευση. 
Και ελεγχόμενη πτώχευση σημαίνει πτώχευση προς το συμφέρον των δανειστών. 
Αν πρόκειται να πτωχεύσουμε ας το κάνουμε προς όφελος της χώρας και όχι των δανειστών.
Περιγράφω τι εννοώ παρακάτω.
Στα πλαίσια της σημερινής κατάστασης όπως διαμορφώνεται σήμερα:

• Είναι πλέον αναγκαιότητα η έξοδος από την ευρωζώνη με την παύση πληρωμών του χρέους και την επαναδιαπραγμάτευση του με στόχο την μείωση του στο 30% ή και την διαγραφή του.
• Επιστροφή στην δραχμή (με ισοτιμία 1€=340,75 δρχ) με προθεσμία μετά την οποία θα έπαυε η ισχύς του ευρω στο εσωτερικό της χώρας και την μετέπειτα άμεση υποτίμηση της δρχ. κατά 50% και όσο χρειαστεί για να ισοσκελιστεί το ισοζύγιο πληρωμών .
• Με αυτό τον τρόπο ανεξαρτητοποιούμε την νομισματική μας πολιτική με έκδοση δικού μας χρήματος. Πληρώνουμε μισθούς δημοσίου και συντάξεις και ικανοποιούμε ανάληψη καταθέσεων από τις τράπεζες τις πρώτες ημέρες αναταραχής, αποφεύγουμε τον πανικό, αυξάνουμε άμεσα την ανταγωνιστικότητα (τουρισμός, γεωργία, εξαγωγές κ.ο.κ.).
• Αποπληρωμή του υπολειπόμενου χρέους σε τριάντα χρόνια με πέντε χρόνια χάρη από την πληρωμή τόκων και χρεολυσίων. Αξίζει να αναφερθεί πως με βάση στοιχεία του κρατικού προϋπολογισμού, οι πληρωμές τόκων (12,3 δισ. ευρώ) είναι διπλάσιες από τις πληρωμές συντάξεων (6,4 δισ.), ενώ τα χρεολύσια (29,1 δισ.) ξεπερνούν τις δαπάνες προσωπικού (26,5 δισ.)!....................

Ο κακός δράκος του ΔΝΤ και οι ιππότες που θα μας σώσουν


Το ανάθεμα της κρίσης ρίχνουμε στο ΔΝΤ.
ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΝ και λοιποί αντιμνημονιακοί (περιλαμβανομένων των καλών παραδοσιακών ΠΑΣΟΚΩΝ υψώνουν τα λάβαρα του νέου ανένδοτου αντιμνημονιακόύ αγώνα, συνεγείρωντας τον όχλο.)
Πόσο όμως φταίει για την κατάντα μας το ΔΝΤ;
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει τόση σημασία το ΔΝΤ.
Σημασία έχει πως όταν μάθει κανείς να ζεί σπάταλα με δανεικά και ξαφνικά του κόψει ο δανειστής του το δάνειο, τότε αυτός νοιώθει άβολα (=τέρμα η καλοπέραση).
Όταν του ζητήσει να ξεπληρώσει και τα δανεικά (με μειωμένο πλέον εισόδημα) ...τότε είναι που "ξεσηκώνεται αδικημένος!"...Όταν βεβαίως καλοπερνούσε με τα δανεικά ποτέ δεν του περνούσε από το μυαλό ότι θάρθει ο καιρός να τα επιστρέψει (κι εντόκως).
Το ΔΝΤ χρειάζεται όταν...
κάποια χώρα αποδεικνύεται ανίκανη να χειρισθεί τα του οίκου της (όπως καλή ώρα η δικιά μας) για να προστατέψει (προφανώς) τα συμφέροντα των δανειστών.
Το πρόβλημα μας όμως δεν εστιάζεται στο ΔΝΤ, αλλά στην ανωριμότητα που επιδείξαμε και συνεχίζουμε να επιδεικνύουμε ως λαός.
Ο λαϊκισμός του μετώπου ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΝ που χαιδεύουν τ' αυτιά του όχλου, που κρύβουν την ουσία του προβλήματος και που υποσχόνται εύκολες και ανώδυνες λύσεις, επιτείνει την κυβερνητική ατολμία και ανικανότητα οδηγώντας την χώρα στον γκρεμό.
Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, παρά μόνο η πτώχευση και η έξοδος από το ευρώ που θα σημάνει ΤΟΤΕ το οριστικό ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας στους ξένους (δανειστές) και θα οδηγήσει στη εξαθλίωση τον λαό.
Εκεί ακριβώς μας οδηγούν οι λαϊκιστές, και ίσως αυτή η τύχη μας αξίζει αν τους εμπιστευθούμε.