Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ...



Ο Χ. Κίσσινγκερ, ο αποκαλούμενος "Μάγος" της διπλωματίας παγκοσμίως, και "τσιράκι" των οίκων Ροκφέλερ και Ρότσιλντ, το είχε πει από το 2000 σε διάλεξή του σε γνωστό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης..


"...Τους Έλληνες πρέπει να τους χτυπήσουμε στη γλώσσα, τη θρησκεία, τον πολιτισμό, την οικονομία και την ιστορία τους διότι, είναι λαός ΑΤΙΘΑΣΟΣ και ΔΥΣΤΡΟΠΟΣ.. Μόνον έτσι, θα μπορέσουμε να τους υποτάξουμε και να τους έχουμε του χεριού μας.. !" .


Ανάμεσα στο ακροατήριο του κυρίου Κίσσινγκερ, τότε, ήταν και πολλοί υψηλόβαθμοι Έλληνες πολιτικοί που την κάναν "γαργάρα" όλη τη διάλεξη του "Μάγου".. κι απλώς έσκυψαν το κεφάλι.. !


Δυστυχώς, αυτά δεν είναι "συνωμοσιολογικά".. συνωμότες ήταν οι Έλληνες πολιτικοί που παραβρέθηκαν εκεί..

ΕΛΑΣ κι όποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ

(ΩΧ!, συγνώμη κύριε έναν υδραυλικό ήθελα να πετύχω...)

ΕΛΑΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ !

Με επτά σφαίρες πισώπλατα εκτέλεσαν το νεαρό υδραυλικό οι αστυνομικοί όταν ο τελευταίος, κατά τύχη ή καλύτερα ατυχία του, βγήκε ανάμεσα στη συμπλοκή των αστυνομικών με οπλισμένους κλέφτες. Τραγική εντύπωση προκαλεί, όχι μόνο το «μένος» των αστυνομικών (7 σφαίρες !), αλλά και το γεγονός ότι οι ένοπλοι κλέφτες σεβάστηκαν την ανθρώπινη ζωή σε αντίθεση με τους ανθρώπους που ορίζει η πολιτεία να μας φυλάει..

Το ερώτημα ποιος θα μας φυλάει από «τέτοιους» φύλακες επανέρχεται κάθε φορά που ανεκπαίδευτοι αστυνομικοί, και άρα άκρως επικίνδυνοι, βγαίνουν στους δρόμους οπλισμένοι για να διαφυλάξουν το δημόσιο αγαθό και δη το μεγαλύτερο αυτό της ζωής!

Η πράξη αυτή των εν λόγω αστυνομικών μόνο με ακραία εγκληματική ενέργεια μπορεί να χαρακτηριστεί αφού, όπως οι ίδιοι κατέθεσαν, «πέρασαν» για κλέφτη το νεαρό υδραυλικό λόγω του σωματότυπού του, σκέψη που οδηγεί σε ακόμη χειρότερα συμπεράσματα για την Ελληνική Αστυνομία.

Τραγικές φιγούρες, οι συγγενείς, μάνα, πατέρας, αδελφή του νεαρού και κυρίως η σύζυγος και το μόλις ενάμισι έτους αγοράκι του. Μπροστά στον πόνο αυτών των ανθρώπων ότι και να πει ο Υπουργός, όσο και να ξεμπροστιάσουμε την ΕΛΑΣ (Ελληνική Απάνθρωπη Συμμορία), κανείς δε μπορεί να φέρει τον νεαρό πίσω…

Αυτή την Αστυνομία κύριε Χρυσοχοίδη έχουμε ! Αυτή θέλετε ;

ΣΩΘΗΚΑΜΕ ! ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΛΛΑ...


«ΓΕΜΑΤΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ» ! δε μπορούμε να το βγάλουμε λόγω Τουρκίας.. (ή μήπως Αμερικής ;).

Αυτό ειπώθηκε, περίπου, στη χθεσινή εκπομπή του κου Χαρδαβέλα. Μέχρι και το 40% των αναγκών της χώρας μπορεί να καλύψει μόνο το κοίτασμα «Μπάμπουρας», το οποίο βρίσκεται στα οχτώ ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της νήσου Θάσος. Δυστυχώς, η εκμετάλλευση του πετρελαϊκού πλούτου της Ελλάδας αποτελεί «αιτία πολέμου» για την Τουρκία, υπό το φόβο της οποίας καμία ελληνική κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν αξιοποίησε σοβαρά τις ενεργειακές δυνατότητες αυτές.

Η «συνεκμετάλλευση» με τη γείτονα είναι αυτή που προωθείται από τον αμερικανικό παράγοντα και τις πολυεθνικές επιχειρήσεις πετρελαίου, οι οποίες ακολουθούν το πετυχημένο ρητό «διαίρει και βασίλευε», στην τακτική τους για τη μελλοντική εξόρυξη των κοιτασμάτων αυτών.