Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΕΝΑ ΖΕΡΒΑ


ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΕΝΑ ΖΕΡΒΑ


Ονομάζομαι Μιχαηλίδη Μαρία και γεννήθηκα στο Γαλάτσι στις 22 Μαρτίου το 1992. Φοίτησα διαδοχικά στο 11ο Δημοτικό σχολείο Γαλατσίου, στο 5ο Γυμνάσιο Γαλατσίου και τελείωσα τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Γαλατσίου το 2010. Πλέον είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων στην Καλαμάτα (ΤΕ.ΤΡΟ.).
Οι γονείς μου Μιχαηλίδης Γεώργιος, συνταξιούχος (πρώην δημόσιος υπάλληλος) και Παπαλεξοπούλου Χρυσούλα, ιδιωτικός υπάλληλος ζουν στο Γαλάτσι από το 1985. Πέραν από τους γονείς μου, έχω μια μικρότερη αδερφή, την Μιχαηλίδη Αγγελική, η οποία φοιτάει στο τελευταίο έτος του Λυκείου.
Υπήρξα Ενωμοτάρχης για 2 χρόνια στους Προσκόπους του 1ου Συστήματος Γαλατσίου. Είμαι πτυχιούχος της Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας.
Είμαι 18 χρονών και συζητώντας με τους συνομήλικούς μου, διαπίστωσα κοινές ανησυχίες για τα προβλήματα της πόλης μας. Έτσι με στόχο να αγωνιστώ για τα προβλήματα που απασχολούν εμάς τους νέους, αποφάσισα να κατέβω Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό Πράσινο Γαλάτσι με επικεφαλή την Υποψήφια Δήμαρχο την Έλενα Ζέρβα .
Όσοι είναι νέοι σε ηλικία και κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές, η ιστοσελίδα προτίθεται να δημοσιεύει τα βιογραφικά όλων... Για να ξεβρωμίσει ο τόπος χρειαζόμαστε νέα παιδιά..

Μαρία. Μαζί σου... Καλή Επιτυχία .

πηγή : http://politikienimerosi.blogspot.com/2010/09/blog-post_1259.html