Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ! ! ! Όσο συνεχίζεται η ατιμωρησία και η ανομία , τόσο επιθυμώ διακαώς έναν Μεσσία....

Δεν έχει πολύ καιρό που ιδρύσαμε τούτο το "blog" , ακριβώς δέκα μήνες τώρα ενώ , ποτέ δεν προσπαθήσαμε να παίξουμε το "παιχνίδι" της δημοσιότητας , όπως το κάνουν πολλοί άλλοι για διάφορους λόγους ... Ένα μικρό μόνον διάστημα , είναι αλήθεια αυτό , προσπαθήσαμε να το μετατρέψουμε σε "ειδησεογραφικό" αλλά.. δεν μας έκατσε ! Πολλές οι απαιτήσεις , ο χρόνος , τα άτομα κι η δουλειά ενώ δεν υπάρχουν τα "κεφάλαια" για κάτι τέτοιο.. Σε αντίθεση με τους "άλλους"...

Πλην όμως , πρέπει να πούμε ότι μέχρι τη σήμερον πορεία μας...

- πρώτοι αναφερθήκαμε στο θέμα των "Κινεζικών" δανείων και του "καψίματος" από την Κυβέρνηση της προοπτικής αυτής λόγω... (άνωθεν εντολής ; ) ,

- πρώτοι μιλήσαμε για το μηχανισμό στήριξης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το παιχνίδι των Γερμανών - εκβιαστών ,

-πρώτοι μιλήσαμε για το "Κατοχικό Δάνειο" και τις "Γερμανικές Αποζημιώσεις" , (γι' αυτό το θέμα πρέπει να πω ότι πήρα προσωπικά συντέντευξη από υψηλότατο διπλωμάτη το 1996  στη Γερμανία , μετέπειτα Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας αργότερα -όχι του Παπούλια - και στην ουσία το μόνον που δε μου είπε ήταν ότι ο γέρος ο Καραμανλής "ξεπούλησε" τις Αποζημιώσεις στον Σμίτ τότε για να κάμψει τις Γερμανικές αντιρρήσεις για εισδοχή της Ελλάδας στην ΕΕ "off the record".. τι να πω , δεν ξεύρω...)

- πρώτοι αναφερθήκαμε , εν μέσω πολλών δυσχερειών , από τις αρχές του έτους και αργότερα  το Μάιο πάλι , την ίδια στιγμή που όλοι μιλούσαν για το Μηχανισμό Στήριξης και την Τρόικα ΕΕ-ΔΝΤ , για την επιτακτική ανάγκη προσέγγισης του Ισραήλ από την Ελλάδα διότι , τούτο επιτάσσει το Εθνικό Συμφέρον.. .

Σήμερα , λοιπόν, δίχως κομπασμούς και άλλα (..η αναγνωσιμότητά μας δε μας το επιτρέπει !) , σας λέμε ευθαρσώς και με παρρησία ότι το ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ που θα συζητείται στην Ελληνική Επικράτεια είναι η "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ! ! !

Μια κάρτα , λοιπόν , θα εκδοθεί από το Ελληνικό Κράτος το πρώτο εξάμηνο του 2011 και θα εμπεριέχει όλα του τα στοιχεία.. Στοιχεία ταυτότητας , ΑΦΜ , ΑΜΚΑ κτλ . Σκοπός ; Η μη έκδοση αποδείξεων αρχικά... (Το θέμα πέρασε στα "ψιλά" των εφημερίδων...) .

Η γνώμη μας ; Το μέτρο είναι όχι μόνον σωστό αλλά , απεναντίας είναι και "πτωχό".. Στο βωμό της ασφάλειας του Έλληνα Πολίτη , της καταπολέμησης της Τρομοκρατίας , της φοροδιαφυγής και πολλών ακόμα δεινών των Ελλήνων και του Ελληνικού Κράτους..

ΕΜΕΙΣ , θα βάζαμε και τσιπάκι σε όλους τους Έλληνες Πολίτες προκειμένου να διασφαλιστεί το Έθνος και το Δημόσιο Αγαθό.. . Η Τεχνολογία σήμερα υπάρχει για να υποβοηθεί και όχι να αντιστρατεύεται τον άνθρωπο.. Όλα τα "άλλα" είναι ιστορίες για μαϊμούδες.. που επικαλούνται τα λαμόγια , οι κλέφτες και απατεώνες για να εξαπατούν το Λαό...

ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ - ΚΛΕΦΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ... Τ Ω Ρ Α ! ! !

ΥΓ. Θυμηθείτε μας σε εννιά μήνες από σήμερα...