Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...

Ιδού λοιπόν ο ηθικός αυτουργός που ευθύνεται με τις πράξεις, τις αμέλειες και τις παραλείψεις του για την επίθεση στη Marfin Bank και την απώλεια τριών συνανθρώπων μας...

(φώτο : sofoscrete.blogspot.com)

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ... !

Υπερασπίζεται ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς τον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή και το έργο του ενώ, τείνει και χείρα "φιλίας" στον επίτιμο Πρόεδρο την ίδια στιγμή που επιτίθεται με σφοδρότητα στην Ντ. Μπακογιάννη !

Είναι προφανές, νομίζω, πως η περίφημη φράση της κ. Λαιμού-Πατίτσα για τους Έλληνες που χρειάζονται "ψυχολόγο" βρίσκει αποδέκτες και απευθυνόταν μάλλον προς το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως παρά, γενικότερα στους Έλληνες !

Μόνον ένας "παράφρων" ή "πνιγμένος" τη σήμερον ημέρα θα υπερασπιζόταν το έργο ενός Αποτυχημένου  κι Επικίνδυνου Πρωθυπουργού, καθ' ομολογίαν, που οι πράξεις του και οι παραλείψεις του, πέντε έτη τώρα, κατέστρεψαν τη χώρα κυριολεκτικά... Τι να πρωτοθυμηθούμε.. "Κουμπάροι" ; "Δομημένα" ; "Βατοπέδι" ; "Ζήμενς" ; και άλλα πολλά... !

Θυμάστε εκείνο το βίντεο που είχε βγάλει ο Χαρδαβέλας με τον Καραμανλή να "δίνει" οδηγίες στον Εφραίμ και το σινάφι του; Το βίντεο αυτό "τραβήχτηκε" κρυφά με κινητό.. Δίπλα του καθόταν ο Ρουσόπουλος κι έτσι σίγουρα δεν το τράβηξε αυτός ! Το τράβηξε "άλλος" από το στενό περιβάλλον τότε του Καραμανλή (για δική του ασφάλεια), σημερινός βουλευτής μάλλον... Τον "έδωσε" στέλνοντάς του το μήνυμα "κάτσε καλά, εγώ δε θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα σου !".. ! "..Έχω κι άλλα βίντεο, πιο καυτά.." !

Αυτόν τον άνθρωπο υπερασπίζεται σήμερα ο Σαμαράς ; Την προσωποποίηση της καταστροφής της Ελλάδας και των Ελλήνων ; Μάλλον, το 8% που παίρνουνε στις δημοσκοπήσεις καταγράφει τους οργανωμένους οπαδούς.. Σε αντίθετη περίπτωση, στις επόμενες Εθνικές εκλογές, ούτε οι ίδιοι τους δε θα ψηφίσουν τους Εαυτούς τους ! Μπράβο Αντώνη..