Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Σχόλια αναγνωστών από το Blog Troktiko

Σε λίγο θα μας πούνε ότι το κάνε και η 17Ν. Έλεος Θεέ μου! Τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε σήμερα. Μα καλά τόσο πολύ υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας; Αίσχος!

--------------------

ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥ-ΜΑΧΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΦΑΝΗ.ΜΙΑ ΟΡΦΑΝΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΚΤΙΚΟYS ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.ΚΑΙ ΝΑΣΟΥ ΤΩΡΑ Η ΣΕΧΤΑ.ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝ ΖΩΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.Θ! Α ΒΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Ο

ΚΑΙΣΑΡΑΣ-ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.....ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕ.ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ.

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗ.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ.ΕΣΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ.ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ.......ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕ.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΕ ΣΩΚΡΑΤΗ

Σχόλια από αναγνώστες του Blog Troktiko

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.

Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ

ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ; Η ΜΗΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ;

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΝ

ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια από Αναγνώστες του Blog Troktiko

"Μια λέξη μόνο θα πω ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.

Ποια σέχτα και πα@@@@@

Τα δεδομένα έχουν ως εξής...

1) Έχεις ένα blog με εκατομμύρια επισκεπτών ημερησίως

2) Αυτό το blog είναι ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο και θεωρείται (από τον κόσμο) το μοναδικό ανεξάρτητο ΜΜΕ

3) Η σέχτα στις προκηρύξεις της ΈΔΕΙΧΝΕ το είδος των δημοσιογράφων που απειλούσε.....και ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ήταν μέσα σε αυτούς

4)Οι τρομοκράτες μπορεί να είναι πολλά χαζοί όμως δεν είναι , με το να το έκαναν αυτό ήξεραν ότι θα έστρεφαν την κοινή γνώμη ενάντιων τους , κάτι που σίγουρα δεν θέλουν όταν λένε ότι κάνουν το αντάρτικο πόλης για την απελευθέρωση του λαού από το σύστημα.(παραδείγματά πολλά για αυτό, το μεγαλύτερο οι εκτελέσεις τις 17Ν στους βασανιστές της χούντας)

5) Λένε για απειλές στον ΣΩΚΡΑΤΗ σε se blogs αντιεξουσιαστων , άμα τις δεις όντος αυτές τις απειλές καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ικανές να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή.

ΆΡΑ άμα τα δεις όλα αυτά καταλήγεις σε ένα συμπέρασμά

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣ τη φωνή του λαού, ο λαός πνίγεται και του κόβουν την ελευθερία αρα κατεβαίνει να επαναστατήσει,δημιουργώντας τις οποιεσδήποτε συνέπειες για την χωρα στην ΔΕΔΟΜΕΝΗ χρονικη στιγμη......

Για αυτό καταλήγω στην λέξη ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΩΠΟΙΗΣΗ

Ούτε σεχτες ούτε παρακράτος ούτε συμβόλαια ούτε τίποτα από αυτά η αλήθεια πιστεύω βρίσκεται άλλου μακριά.... η όχι και τόσο... [Αλήθεια μάθαμε ποτέ ποιος διέταξε (επί της ουσίας) τους παρακρατικούς στη δολοφονία Λαμπράκη?]

Πλήρωσε ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ τα σχέδια άλλον... κατά τη γνώμη μου

Για αυτό ας είμαστε προσεχτικοί αυτές τις μέρες αξίζει κάθε τιμή στον ΣΩΚΡΑΤΗ αλλά με προσοχή να μην γίνουμε παιρετερω πιόνια...."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ; Και τώρα τί ;

Ένα είναι σίγουρο με τη στυγνή δολοφονία του Σωκράτη.. ότι δεν έγινε από ομάδα "τρομοκρατών" με την έννοια που την αντιλαμβάνεται ο μέσος Έλληνας πολίτης . Και εξηγούμαι..

Αν πράγματι, λοιπόν, τα αληθινά ευρήματα - κάλυκες "δείχνουν" τη ΣΕΧΤΑ τότε είναι βέβαιο ότι αυτή είναι παρακλάδι μυστικών και παρακρατικών οργανώσεων στην Ελλάδα. Οι "Τρομοκράτες" - "Αντιεξουσιαστές" με τίποτα δεν θα δολοφονούσαν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ δημοσιογράφο Πανελλαδικά που έβγαζε τα άπλυτα των πολιτικών-επιχειρηματιών στη "φόρα".. !

Μεγάλη "πρεμούρα" είχαν από χθες το πρωί όλα τα μεγάλα ΜΜΕ να μας "πείσουν" ότι τον δημοσιογράφο τον "έφαγαν" οι "τρομοκράτες" όμως... όλοι μας γνωρίζουμε ότι τον δολοφόνησαν "αυτοί που κυνηγούσε" .. !

Θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να γνωρίζαμε τί ερευνούσε ο ατυχής δημοσιογράφος τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες, τον τελευταίο μήνα.. . Είναι υποχρέωση των συνεργατών του, αν γνωρίζουν, να το μεταδώσουν στην κοινή γνώμη, στον κόσμο, πριν μιλήσουν στις "Αρχές" που κουκουλώνουν τα πάντα.. .