Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ο προσωπικός γιατρός του Πρωθυπουργού...

Μετά τις σημερινές διαδηλώσεις στην Αθήνα και τις απεργιακές κινητοποιήσεις, που όπως όλα δείχνουν θα έχουν και συνέχεια, ο Πρωθυπουργός "επισκέφθηκε" τον "προσωπικό" του ιατρό για να τον "καλμάρει"... Σε πολύ λίγο καιρό ακόμα, αν δεν κάνει κάτι ο "ασθενής" ο γιατρός του μάλλον θα τον "αποτελειώσει σε ένα "πείραμα" που ξεκινά "απ' τα παλιά" !
(Ευχαριστούμε το "hakis" για την έμπνευσή του...).

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ !




Η Χιλή συνεχίζει να "χορεύει" στο ρυθμό των ρίχτερ!

Σαντιάγο, Χιλή (CNN) - Τρεις ισχυροί σεισμοί έπληξαν με σφοδρότητα τη Χιλή την Πέμπτη το πρωί, την ώρα ακριβώς που στη χώρα ήταν σε εξέλιξη η ορκωμοσία νέου προέδρου.
Ένας σεισμός μεγέθους 6,9 ρίχτερ έπληξε στις 11:39 π.μ., τοπική ώρα, ακολουθούμενος από σεισμό μεγέθους 6,7 ρίχτερ 16 λεπτά αργότερα, οι οποίοι καταγράφηκαν στις ΗΠΑ από το Geological Survey. Ένας τρίτος, μετρούμενος σε μέγεθος 6,0 ρίχτερ ήρθε 27 λεπτά αργότερα! Ήταν από τους ισχυρότερους σεισμούς στη χώρα μετά τον κύριο σεισμό των 8,8 ρίχτερ που έπληξε τη Χιλή στις 27 Φεβρουαρίου. Οι σεισμολόγοι εκφράζουν ανησυχίες και για άλλους σεισμούς.

Ο άνθρωπος που εκθρόνισε τον Μπιλ Γκέιτς !

Carlos ποιος; Είναι ο άνθρωπος που εκθρόνισε τον Μπιλ Γκέιτς από την πολύχρονη πρωτοκαθεδρία του στο Θρόνο του πλουσιότερου ανθρώπου του πλανήτη. Σήμερα και επίσημα το αμερικανικό περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τη λίστα με τους πλουσιότερος ανθρώπου του κόσμου και ο Carlos Slim Helu (70) είναι, σύμφωνα με τον κατάλογο Forbes , ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Με περιουσία, περίπου, 53 δις δολάρια και ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας επικοινωνιών του Μεξικού. Ο πατέρας του μετανάστευσε αρχικά από το Λίβανο στο Μεξικό πριν πολλά χρόνια και το όνομά του ήταν Yusef Salim Haddad. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός και από τα δώδεκά του έμεινε ορφανός από πατέρα .

Η Bild συνεχίζει το βιολί της !

Εκτενή αναφορά στα σημερινά γεγονότα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας κάνει η Γερμανική "Λαϊκίστικη" Bild. "Ενώ την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός κάνει προσπάθεια, με την αύξηση της φορολογίας και άλλα μέτρα, οι Έλληνες διαδηλώνουν κατά των μέτρων αυτών που τους προκάλεσαν σοκ !", λέει η εφημερίδα. Αναφορές για τραυματίες, σπάσιμο μαγαζιών, αλλά και χρήση χημικών από την αστυνομία.


Σε άλλο ρεπορτάζ η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν ο "ιός" (virus) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης με την Ελληνική Σημαία, το "άρρωστο" Ευρώ και τα "μικρόβια" πρώτο φόντο. Η εφημερίδα δίνει συνέχεια σε έναν ακήρυχτο πόλεμο εντυπώσεων των ΜΜΕ, κάτι που είχαμε αναφέρει ότι θα συμβεί προ μηνός περίπου και πριν την "περίφημη" Αφροδίτη του Focus, αφού είχαμε διαβλέψει τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος μας. Ποιόν εξυπηρετούν πια αυτά τα δημοσιεύματα σήμερα ; Περισσότερα για την επιθετική πολιτική της γερμανικής εφημερίδας απέναντι στην Ελλάδα θα έχουμε σύντομα καθώς, αναμένεται, τις επόμενες μέρες να ενταθούν οι επιθέσεις αυτές προς τη χώρα μας για κερδοσκοπικούς λόγους.. !

Η Σάλκε θέλει Misimovic αλλά..

Misimovic: " θα ήθελα πολύ να παίξω στη Σάλκε, η οποία είναι ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό σωματείο κι ο Fellix Magaht αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προπονητές ". Η ομάδα του ζητά 20 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει ενώ, η Σάλκε είναι υπερχρεωμένη και μπορεί μέχρι στιγμής να προσφέρει μόνο 1ο εκ. ευρώ . Η Σάλκε θέλει τον παίκτη αλλά δεν διαθέτει την οικονομική άνεση για να τον πάρει. Έτσι, θα πρέπει προς το παρόν να βολευτεί με άλλους παίκτες και μέχρι να έρθει ο Misimivic στην ομάδα μπορεί ο Magath να έχει φύγει... (ρεπορτάζ από την Bild).

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Αυτή τη φορά σε σχολείο - οικοτροφείο .

Γερμανία. Άλλη μια περίπτωση σεξουαλικών κακοποιήσεων έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά όμως όχι στους κόλπους της κοαθολικής εκκλησίας. Στο σχολικό οικοτροφείο του Odenwald του Heppenheim (Hessen) ο δάσκαλος της μουσικής κακοποιούσε σεξουαλικά τους φοιτητές - τρεις της σχολής. Συνολικά 33 φοιτούντες ανέφεραν σεξουαλική κακοποίηση κακοποίηση από το δάσκαλο, ο οποίος διέπραττε τις αρρωστημένες του διαστροφές ακόμα και στο σπίτι του όπου "παρέσερνε" υποχρεωτικά τους μαθητές! Η ιστορία ξεκινά από τις αρχές της δεκαετίας του '70 ενώ, η Διευθύντρια του σχολείου ζήτησε δημόσια, με δάκρυα στα μάτια, συγνώμη από τα θύματα λέγοντας : "..ζητώ συγνώμη από τα θύματα, αν και γνωρίζω ότι αυτό δεν είναι αρκετό !".

"Δεν είναι στις προθέσεις μας η περικοπή του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα !", όταν το λέει, όμως, αυτό ο Υπουργός..:Έλληνες να φοβάστε !

Νέα διαβεβαίωση ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η περικοπή του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα έδωσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας κ. Α. Λοβέρδος αποδίδοντας τη σχετική φημολογία «σε κέντρα εκτός πολιτικής με επιρροές στον χώρο του Τύπου», δίχως να τα κατονομάσει. «Παρ΄ ότι το διαψεύδουμε κατηγορηματικά, γίνεται συζήτηση χωρίς να υπάρχει θέμα και χωρίς λόγο, που προκαλεί όμως θέμα» πρόσθεσε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι θέμα κατάργησης του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα «δεν θέτει ούτε η κυβέρνηση ούτε οι επιτηρητές ούτε ο επίτροπος κ. Ολι Ρεν».
Μάλιστα ο υφυπουργός Εργασίας κ. Γ.Κουτρουμάνης υπογράμμισε ότι η περικοπή του λεγόμενου 14ου μισθού θα ήταν καταστρεπτική για το ασφαλιστικό σύστημα, καθώς τα σχετικά επιδόματα-«δώρα» που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι συνεισφέρουν στα Ταμεία 2 δισ. ευρώ ετησίως. Έτσι, όπως ξεκαθάρισε, τυχόν περικοπή του 14ου μισθού θα είχε ως αποτέλεσμα «να τιναχθεί στον αέρα το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης».

Έτσι, όμως, λέγανε και για όλα τα άλλα και τελικά βρέθηκε ο Υπουργός "ξεκρέμαστος" να ψάχνεται να δει από πού του ήρθε! Αν κρίνουμε, επομένως, από τη μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι όταν διαβεβαιώνει - διαψεύδει ο Υπουργός για κάτι, το πράγμα είναι "επίφοβο" !

" ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ", λένε οι Ευρωπαίοι ανεπίσημα .

Σε απεργιακό κλοιό ξανά σήμερα η χώρα.. Αυτά δεν είναι τίποτα, έρχονται «αναταραχές» και «εξεγέρσεις» λένε στην Ευρώπη !

Σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο, τη Δράμα, τη Θεσσαλονίκη, ως την Αθήνα και την Κρήτη, οι δημόσιοι υπάλληλοι και πολύς κόσμος ακόμα, (οικοδόμοι, τεχνίτες κτλ), βγήκαν στους δρόμους διαδηλώνοντας κατά των νέων μέτρων, της 3ης Μαρτίου, και των περικοπών στους μισθούς.

Το ερώτημα που προκύπτει, μετά και την τρίτη αυτή πανελλήνια απεργία των εργαζομένων, είναι πόσο ακόμα θα αντέξει η Ελληνική Οικονομία τις απεργιακές κινητοποιήσεις… Πάντως, για μια ακόμη φορά, θεωρούμε χρέος μας να κάνουμε γνωστό στον κόσμο ότι, μέχρι τον Ιούνιο – Ιούλιο η ανεργία στην Ελλάδα θα εκτοξευθεί, με τη συμμετοχή και συμβασιούχων του Δημοσίου – οσονούπω έρχονται οι απολύσεις – ενώ, στις Βρυξέλλες και τη Γερμανία, υπάρχουν ήδη επιστημονικές μελέτες για «αναταραχές» και εξεγέρσεις στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.. Αυτό το θεωρούν βέβαιο οι ξένοι και η μόνη αμφιβολία που έχουν είναι ως προς το χρόνο.. δηλαδή, πότε θα ξεκινήσουν οι εξεγέρσεις!

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ακόμα δυναμικότερους αγώνες, αλλά λυπηθείτε, όμως, «βολεμένοι» του Δημοσίου λίγο και τον απλό Έλληνα πολίτη. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του.. τα λόγια τα χορτάσαμε !

Γυναίκες οι τέλειοι οδηγοί !

Οδηγώντας το ασθενές φύλο είναι ισχυρό ! Το "European Automobile Club Auto Club Europa" (ACE) διεξήγαγε μελέτη σχετικά με το θέμα των διαφορών φύλου στο στυλ της οδήγησης. Οι γυναίκες οδηγοί αποδείχθηκαν λιγότερο επιθετικές, πιστές στους κανόνες οδήγησης και σπάνια κάθονται στο τιμόνι όταν είναι μεθυσμένες. Οι γυναίκες οδηγοί, φροντίζουν και ενδιαφέρονται περισσότερο, από τους άντρες, για τον συνεπιβάτη και τις επιπτώσεις της οδήγησής τους σε αυτόν .

Τρεις ανεμοστρόβιλοι έπληξαν το Αρκάνσας των ΗΠΑ εχθές .

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις ανεμοστρόβιλοι έπληξαν εχθές το Αρκάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών αφήνοντας πίσω τους 31 κατεστραμμένα ολοσχερώς σπίτια. Οι ανεμοστρόβιλοι που ξέσπασαν με διαφορά ωρών ο ένας από τον άλλο και σε διαμετρικά απομακρυσμένες περιοχές της Πολιτείας ανησυχούν ιδιαιτέρως τους επιστήμονες καθώς, τα καιρικά αυτά φαινόμενα εντείνονται τον τελευταία καιρό στη χώρα, δίχως ενδείξεις, λέει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι αρχές καταβάλλουν προσπάθειες να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Η μικρότερη "DJ" στον κόσμο, ετών 2 !

Αυτή είναι η μικρή Michi από τη Γερμανία, είναι μόλις 2 ετών και είναι ο νεαρότερος "DJ" στον κόσμο ! Η μικρή "ανακατώνει" τα τραγούδια ακριβώς όπως ένας ενήλικας Dj και προσφέρει μουσική, σε όσους τους επισκέπτονται στο σπίτι, όπως ακριβώς σε μια Disco! Φοβερή η πιτσιρίκα, το μέλλον της οποίας προδιαγράφεται, μάλλον, από πολύ νωρίς ! Στον παππού της μικρής έχουνε γίνει προτάσεις να παίζει σε Γερμανικά μαγαζιά, για λίγη ώρα, στο Βραδενμβούργο, με μεροκάματο 100 ευρώ!

Στη Νότιο Κορέα παντρεύονται "Μαξιλάρια" και στην Ελλάδα "Σαμπάνιες" !

Κορέα. Νοτιοκορεάτες παντρεύονται ότι βρουν ! Νεαρός Νοτιοκορεάτης "παντρεύτηκε" προχθές το "μαξιλάρι" του σε κανονική κι επίσημη τελετή με παπά και με κουμπάρο ! Μια άλλη Νοτιοκορεάτισα παντρεύτηκε το "Γαμπρό" που "μεγάλωνε" σε ηλεκτρονικό παιχνίδι. Έχει "ξεφύγει" εντελώς ο κόσμος κι απ' ότι φαίνεται, με τη φτώχεια, την ανεργία των νέων και όλα τα σχετικά κι εδώ στην Ελλάδα.. στο τέλος, θα παντρευόμαστε κι εμείς την "οδοντόβουρτσά" μας, το "πάπλωμα" (κάποιοι ήδη το έχουν "παντρευτεί" θάβοντας τα λεφτά τους στο "πάπλωμα" !) και οι πιο "τυχεροί" θα παντρεύονται "Σαμπάνιες" !
Όλα καλά και "φυσιολογικά...

Ανθρωπόμορφο τέρας βίαζε τις κόρες του στην Αγγλία .

Πριν από χρόνια η περίπτωση του Άγγλου αιμομίκτη Γιόζεφ Φριτσλ (74) είχε συγκλονίσει την Αγγλία όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητα ότι για 24 χρόνια βίαζε την κόρη του Ελίζαμπεθ ! Το ανθρωπόμορφο τέρας βίασε την κόρη του πάνω από 3000 φορές και απέκτησε 7 παιδιά μαζί της. Σήμερα, τη χώρα συγκλονίζει ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό από το Σέφιλντ. Ένας 54 χρονος άντρας βίαζε τις δύο του κόρες επί 25 χρόνια και τις είχε σεξουαλικές σκλάβες! Οι κόρες του, όπως αποκαλύπτεται, έμειναν 18 φορές έγκυες και γέννησαν 9 παιδιά καθώς τα υπόλοιπα πέθαναν.
Το τραγικό είναι ότι ο αιμομίκτης θα μπορούσε να είχε σταματήσει πριν χρόνια καθώς είχανε γίνει καταγγελίες για αιμομιξία εναντίον του αλλά, τότε, η αστυνομία δεν έδωσε βάση σε αυτές!

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ! (Πρωτότυπο;;) .

Πρόκειται για διευθυντή χειρουργικής κλινικής του Ασκληπιείου Βούλας, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, με την κατηγόρια ότι κάθε φορά που χειρουργούσε συγκεκριμένο ασθενή, του ζητούσε «Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο γιατρός είχε ζητήσει 1.200 ευρώ από την κόρη 44χρονη ασθενή του, τον οποίο είχε χειρουργήσει πριν από λίγες ημέρες πριν.
Η γυναίκα του είχε δώσει πριν από την επέμβαση 200 ευρώ ,αλλά, στη συνέχεια, γιατρός της ζητούσε άλλα 1.000.
Όπως είπε, ο χειρουργός την πίεζε να του δώσει τα χρήματα και, μην αντέχοντας τις συνεχείς οχλήσεις του για το θέμα αυτό, τον κατήγγειλε στην αστυνομία.
Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τους αριθμούς των χρημάτων και όταν η 44χρονη παρέδωσε στον χειρουργό τα 1.000 ευρώ, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.
Σύμφωνα με την γυναίκα, ο γιατρός που συνελήφθη είχε χειρουργήσει και πάλι τον πατέρα της, τον Οκτώβριο του 2009, και τότε, όπως είπε, του είχε δώσει 600 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Πέμπτη το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. φακελάκι». ΕΘΝΟΣ

ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΔΙΑΒΑΖΕΙ" ΤΟ BLOG ΜΑΣ ! Διαβάστε, όμως, γιατι !

Ίσως, το "Antartisgr" είναι το μοναδικό ελληνικό Blog αυτή τη στιγμή που διαθέτει στις "σημαίες" επισκεψιμότητάς του την "Ευρωπαϊκή" σημαία.. Τι σημαίνει αυτό ; Ότι το Blog μας επισκέφθηκαν η "Ευρωπαϊκή Επιτροπή" από τα τερματικά Η/Υ της Επιτροπή στις Βρυξέλλες !
Γιατί, όμως, η Ε. Ε. "δείχνει" αυτό το ενδιαφέρον για ένα ελληνικό Blog και το "επισκέπτεται" διαβάζοντάς το;

Μα φυσικά, για το θέμα της αποστολής των "πλαστών" και "ψευδών" στοιχείων που έστελνε η χώρα στην Επιτροπή, όχι μόνο για τα στοιχεία της Ελληνικής Οικονομίας, αλλά και για "απλές" αναφορές Ελλήνων πολιτών που "ενοχλούσαν" την Ελληνική Κυβέρνηση (ΝΔ) τότε ! Το θέμα, όπως προ ημερών δημοσιεύσαμε, στέλνεται, με αίτημα του "αναφέροντα", στο Δικαστήριο των Κοινοτήτων και θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη "γροθιά" στο στομάχι των "Ελλήνων Απατεώνων", όπως τους χαρακτηρίζουν ήδη στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σκεφτείτε, πόσο πιο ντροπιαστικό και ιταμό είναι να στέλνει η Ελληνική Κυβέρνηση "ψευδή" στοιχεία για Έλληνες πολίτες στην Ε. Ε. και πόσο, μεγαλύτερου μεγέθους σκάνδαλο είναι αυτό, όταν επί πολλά χρόνια ακολουθείται η πρακτική αυτή για τα στατιστικά της Οικονομίας μας ! Αυτό, λοιπόν, είναι το ενδιαφέρον της Επιτροπής για το Blog μας, πράγμα για το οποίο μπορούμε να "καμαρώνουμε", καθώς είναι σίγουρο ότι οι ενέργειές μας "ενόχλησαν" και την Επιτροπή, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από το "Μεγάλο Παζάρι" της Ένωσης σήμερα... "Την κουρτίνα ένα ή το πακέτο δύο;"... !