Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

" ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ", λένε οι Ευρωπαίοι ανεπίσημα .

Σε απεργιακό κλοιό ξανά σήμερα η χώρα.. Αυτά δεν είναι τίποτα, έρχονται «αναταραχές» και «εξεγέρσεις» λένε στην Ευρώπη !

Σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο, τη Δράμα, τη Θεσσαλονίκη, ως την Αθήνα και την Κρήτη, οι δημόσιοι υπάλληλοι και πολύς κόσμος ακόμα, (οικοδόμοι, τεχνίτες κτλ), βγήκαν στους δρόμους διαδηλώνοντας κατά των νέων μέτρων, της 3ης Μαρτίου, και των περικοπών στους μισθούς.

Το ερώτημα που προκύπτει, μετά και την τρίτη αυτή πανελλήνια απεργία των εργαζομένων, είναι πόσο ακόμα θα αντέξει η Ελληνική Οικονομία τις απεργιακές κινητοποιήσεις… Πάντως, για μια ακόμη φορά, θεωρούμε χρέος μας να κάνουμε γνωστό στον κόσμο ότι, μέχρι τον Ιούνιο – Ιούλιο η ανεργία στην Ελλάδα θα εκτοξευθεί, με τη συμμετοχή και συμβασιούχων του Δημοσίου – οσονούπω έρχονται οι απολύσεις – ενώ, στις Βρυξέλλες και τη Γερμανία, υπάρχουν ήδη επιστημονικές μελέτες για «αναταραχές» και εξεγέρσεις στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.. Αυτό το θεωρούν βέβαιο οι ξένοι και η μόνη αμφιβολία που έχουν είναι ως προς το χρόνο.. δηλαδή, πότε θα ξεκινήσουν οι εξεγέρσεις!

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ακόμα δυναμικότερους αγώνες, αλλά λυπηθείτε, όμως, «βολεμένοι» του Δημοσίου λίγο και τον απλό Έλληνα πολίτη. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του.. τα λόγια τα χορτάσαμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου