Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΔΙΑΒΑΖΕΙ" ΤΟ BLOG ΜΑΣ ! Διαβάστε, όμως, γιατι !

Ίσως, το "Antartisgr" είναι το μοναδικό ελληνικό Blog αυτή τη στιγμή που διαθέτει στις "σημαίες" επισκεψιμότητάς του την "Ευρωπαϊκή" σημαία.. Τι σημαίνει αυτό ; Ότι το Blog μας επισκέφθηκαν η "Ευρωπαϊκή Επιτροπή" από τα τερματικά Η/Υ της Επιτροπή στις Βρυξέλλες !
Γιατί, όμως, η Ε. Ε. "δείχνει" αυτό το ενδιαφέρον για ένα ελληνικό Blog και το "επισκέπτεται" διαβάζοντάς το;

Μα φυσικά, για το θέμα της αποστολής των "πλαστών" και "ψευδών" στοιχείων που έστελνε η χώρα στην Επιτροπή, όχι μόνο για τα στοιχεία της Ελληνικής Οικονομίας, αλλά και για "απλές" αναφορές Ελλήνων πολιτών που "ενοχλούσαν" την Ελληνική Κυβέρνηση (ΝΔ) τότε ! Το θέμα, όπως προ ημερών δημοσιεύσαμε, στέλνεται, με αίτημα του "αναφέροντα", στο Δικαστήριο των Κοινοτήτων και θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη "γροθιά" στο στομάχι των "Ελλήνων Απατεώνων", όπως τους χαρακτηρίζουν ήδη στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σκεφτείτε, πόσο πιο ντροπιαστικό και ιταμό είναι να στέλνει η Ελληνική Κυβέρνηση "ψευδή" στοιχεία για Έλληνες πολίτες στην Ε. Ε. και πόσο, μεγαλύτερου μεγέθους σκάνδαλο είναι αυτό, όταν επί πολλά χρόνια ακολουθείται η πρακτική αυτή για τα στατιστικά της Οικονομίας μας ! Αυτό, λοιπόν, είναι το ενδιαφέρον της Επιτροπής για το Blog μας, πράγμα για το οποίο μπορούμε να "καμαρώνουμε", καθώς είναι σίγουρο ότι οι ενέργειές μας "ενόχλησαν" και την Επιτροπή, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από το "Μεγάλο Παζάρι" της Ένωσης σήμερα... "Την κουρτίνα ένα ή το πακέτο δύο;"... !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου