Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.. ΣΤΑ "ΠΛΑΙΣΙΑ" ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ; ; ! ! ! Σίγουρα λεφτά..!

Βούλγαροι συνωστίζονται, μέρες τώρα, στις Νομαρχίες της Μακεδονίας και της Θράκης καταθέτοντας τις αιτήσεις τους στα γραφεία της Πρόνοιας για το επίδομα...στα "πλαίσια" των κοινοτικών οδηγιών όπως τις εννοούν οι καρεκλοκένταυροι δημόσιοι λειτουργοί !
Βούλγαροι λαμβάνουν αναπηρικές συντάξεις - μαϊμού, ύψους άνω των 486 ευρώ η κατώτατη, με δύο έτη εργάσιμα στη χώρα, με την "αμέριστη" συνδρομή μετά σχετικής "αποζημιώσεως" (φακελάκι - μίζα) των ασφαλιστών, δικηγόρων και διοικητικών υπαλλήλων των ασφαλιστικών ταμείων, εις βάρος των πραγματικών δικαιούχων...στα "πλαίσια" των κοινοτικών οδηγιών και όπως τις ΕΝΝΟΟΥΝ οι υπεύθυνοι της "πάρτης" τους...
Το είπε και ο υπουργός εργασίας προχθές αλλά, ουδείς έδωσε σημασία...
Από το πρωί βουίζει όλη η Ελλάδα για το γεγονός ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε να πάρουν το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης μόνον όσοι άνεργοι είναι στα μητρώα του ΟΑΕΔ πριν τις 3 Νοεμβρίου 2008.. Περίπου 200 χιλ. και πλέον δικαιούχοι θα χάσουν το επίδομα..
Η προηγούμενη κυβέρνηση, που προς Θεού, ήταν η χειρότερη που πέρασε από την Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση, έδωσε το επίδομα θέρμανσης σε δικαιούχους που ήταν μόλις τρεις μήνες εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ ! Ο Πρωθυπουργός, τότε, είχε "πάρει" επάνω του το θέμα και το αποφάσισε!.. Αν αυτό λέει κάτι ας το σκεφτεί ο σημερινός Υπουργός και ο Πρωθυπουργός.
Πάντως, Έλληνες άνεργοι αν δεν πάρετε το επίδομα αυτό μη στεναχωριέσθε.. Πάρτε τη ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ υπηκοότητα και πηγαίνετε στην ΠΡΟΝΟΙΑ.. Θα σας το δώσουν σίγουρα..
Σίγουρα λεφτά ! ! !
Υ.Γ. Μήπως θέλει κανείς να μας αφελληνίσει ;;. Να μας Βουλγαροποιήσει ;;.