Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

"Άλλος Γαλλία κι άλλος Κορυδαλία"....

Χωρίς λόγια.....








Το Ισραήλ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η καλύτερη εγγύηση για την Ελλάδα

Στον "απόηχο" της επίσκεψης στο Ισραήλ του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου, επαναδημοσιεύουμε το παρόν κείμενο της 1/5/2010 .

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ… Ξυπνήστε ή βουλιάζουμε !



Ο Παπανδρέου βιάζεται να επικυρώσει τη συμφωνία του «Μηχανισμού Στήριξης» κι αυτό όσο γίνεται πιο γρήγορα.. Μη τυχόν και «σκάσει» στα χέρια του σα χειροβομβίδα η χώρα που έπεται, δηλαδή η Πορτογαλία και, αρνηθούνε μετά οι Γερμανοί να «σκάσουν» το παραδάκι.. .

Βέβαια, Πορτογαλία και Ισπανία δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα τους, αυτό αναμένεται να γίνει στους επόμενους μήνες – τέλη του έτους με αρχή του 2011. Και τότε, είναι σίγουρο ότι «έντρομη» η Γερμανία θα «καταγγείλει» το μηχανισμό στήριξης για να αποφύγει τα χειρότερα. Έτσι, η Ελλάδα θα βρεθεί στα «κρύα του λουτρού» το 2011 και «ώ, του θαύματος» θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη Ευρωζώνη για να μπορέσει να πληρώσει τα χρέη της.. .

Αυτό είναι το σενάριο που μόλις αρχίσουν οι τριγμοί στην Ισπανική οικονομία θα έχει άμεση εφαρμογή για τη χώρα μας. Τα πράγματα είναι απλά.. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι το «Μεγάλο Παζάρι» που εξυπηρετεί μόνον Εθνικά και επιχειρηματικά μεγάλα συμφέροντα. Καμία σχέση δεν έχει με την «Ευρώπη των λαών» , των πολιτών και άλλα ευφάνταστα. Ούτε και φυσικά υπάρχει «πολιτική» ένωση έτσι όπως κάποιοι τη φαντάζονται ή τη θέλουνε.

Δυστυχώς, σήμερα στην ΕΕ εκτός από τον Γάλλο Πρόεδρο, όλοι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ηγέτες είναι ρηχοί τεχνοκράτες – πολιτικάντηδες. Δίχως όραμα, προοπτική, πολιτική και ανάσα.. χωρίς ψυχή. Ο μόνος, λοιπόν, τρόπος να ωθήσουμε τα πράγματα άμεσα σε μια πιο ουσιαστική «Ένωση» στην Ευρώπη σε όλους τους τομείς - πολιτική, οικονομική, στρατιωτική, σύνορα, εξωτερική πολιτική - , είναι η άμεση και γρήγορη εισδοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση του Ισραήλ.

Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα θα διασφαλίσει την πολιτική της ύπαρξης μέσα στην Ευρώπη και την παραμονή της στην Ευρωζώνη χωρίς, πισώπλατα και δόλια Γερμανικά, παιχνίδια. Με αυτή την συμμετοχή, του Ισραήλ, θα παύσει η αδράνεια και θα δοθεί ώθηση στην ΕΕ για την πραγματική της Ολοκλήρωση.. ! Αλλιώς, "πάμε" (τί μου θυμίζει;) για "Ολοκαύτωμα" δίχως Εβραίους αλλά με Έλληνες, Πορτογάλους, Ισπανούς.. και άλλους πολλούς.

Μήπως είναι ψέμματα ; ; ;


http://www.trupokarudos.blogspot.com/