Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ, ΜΑ ΤΙ ΤΡΥΠΑ !!!

Πως μια προεξοχή φρεατίου έγινε ολόκληρη τρύπα, σε σενάριο Δήμου Δράμας..

Η λακκούβα που βλέπετε έχει ιστορία δύο ετών επιδιορθώσεων, χωρίς να καταφέρουν, ακόμα και σήμερα, τα συνεργεία του Δήμου Δράμας να τη φτιάξουν... Το "κακό" ξεκινά από το καλοκαίρι του 2008 όταν οδηγοί διαμαρτύρονται ότι το φρεάτιο αυτό προεξείχε και δημιουργούσε ζημιές στα διερχόμενα οχήματα.. Από τότε, τα συνεργεία του Δήμου και σχεδόν κάθε μήνα "επισκέπτονται" την τρύπα για να την "επιδιορθώσουν" .. Προφανώς, όμως, επειδή όλοι τους είναι άσχετοι με οικοδομικές και τεχνικές εργασίες δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν το πρόβλημα.. Η πίσσα που έριξαν στο φρεάτιο υποχωρεί συνεχώς, αφού δεν γνωρίζουν πώς πρέπει να την υποστυλώσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια τεράστια τρύπα στην οποία τα οχήματα πλέον δεν προσκρούουν αλλά πέφτουν μέσα.. Το κακό δεν αργεί να γίνει και φοβούμαστε ότι θα θρηνήσουμε θύματα αν πέσει μέσα κάποιος διερχόμενος μοτοσικλετιστής.


Και μετά μου λέτε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι, μεταξύ αυτών και οι δημοτικοί, είναι άεργοι... Όχι, λοιπόν, δεν είναι άεργοι.. Είναι ΑΣΧΕΤΟΙ !

Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Η ΝΤΟΡΑ...

Στη Νέα Δημοκρατία η εδραίωση της αποδοχής του νέου Προέδρου δημιουργεί ακόμα τρικυμίες.. Κάποιοι ξύνουν παλιές πληγές ενώ, άλλοι αρνούνται, με διπλωματικό τρόπο, να στηρίξουν τις επιλογές του Προέδρου που προάγουν έναν "νέο-ελληνικό" πολιτικό πολιτισμό.. Από τις Εξεταστικές μέχρι την άσκηση αντιπολιτευτικής τακτικής, την άρνηση "άφεσης" αμαρτιών της προηγουμένης διακυβέρνησης υπό τον Κ. Καραμανλή και την ηγετική του ομάδα, ορισμένοι δεν θέλουν να αποδεχτούν με μεγάλη ευκολία την νέα τακτική του Προέδρου.. Είναι και παραμένουν προσκολλημένοι στις "παλιές" μεθόδους και μεθοδεύσεις..

Ή μήπως λέω, ακόμα δεν εκλέχθηκε ο "Πρόεδρος" και άρχισε ο ανταρτοπόλεμος..; Μέσα σ' αυτό το κλίμα η κα Μπακογιάννη άρχισε να καταλαβαίνει γιατί έχασε την Προεδρία...

Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

Λέγεται, με αφορμή και τη στάση του πρώην Πρωθυπουργού στα όσα του καταλογίσθηκαν για την περίφημη "ευχαριστήρια" επιστολή στον Χριστοφοράκο, αλλά και όσοι γνωρίζουν καλά τον Καραμανλή, ότι ουσιαστικά δεν έχει παραιτηθεί από την ενεργό πολιτική.

Περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες για τη δυναμική Επιστροφή... Ίδομεν..