Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ: ΗΜΑΡΤΟΝ ! ! !

Τελευταία άκουγα ότι στις προθέσεις της Κυβέρνησης είναι το κλείσιμο του Νοσοκομείου Δράμας, η μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας και η υπαγωγή των Δραμινών ασθενών στο Νοσοκομείο Καβάλας...

Τί να πω τώρα ; Ότι χαίρομαι ; Όχι, δεν το θέλω έτσι.. Θέλω ένα Νοσοκομείο (όχι τα κτίρια) με γιατρούς πρώτα ανθρώπους και όχι ένα τέλειο κτίριο με γιατρούς - ντουβάρια..

Με αφορμή το περιστατικό του Θανάτου του πατέρα μου, έχω πολλά να πω και να αποδείξω σε βάρος τους... Κι αν ο Διοικητής δεν μπορεί , λόγω αρμοδιοτήτων, να θέσει "εκτός" ή σε "διαθεσιμότητα" τους γιατρούς εκείνους που περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν.. Υπάρχουν και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, που με πολιτικές αποφάσεις, αυτή είναι η δουλειά τους, βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.. Τα Επιλύουν..!

ΥΓ. Ο κ. Διοικητής, που δεν μου φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος -ακόμα όσο ενημερώνεται διότι, απο δω και πέρα θα φανεί αν κάνει για τη δουλειά που τον όρισε η Κυβέρνηση- που δε έχει μαλλιά να τραβήξει, όταν αποδειχθούν κάποια πράγματα, έχει μπόλικο κεφάλι να χτυπά στον τοίχο... .  

"Περίεργα" πράγματα ; ; ; Καθόλου ! Απλά πράγματα...

Σχόλιο

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη

«Περίεργα» πράγματα λένε συμβαίνουν στη Δράμα με τις «Στηρίξεις» και τα «Χρίσματα» τον τελευταίο καιρό με αφορμή τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Το «περίεργο», λοιπόν, δεν αφορά μόνον το κυβερνών κόμμα αλλά και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Το τελευταίο, μάλιστα, κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές διασπασμένο αφού, το επίσημο χρίσμα έχει ήδη λάβει και επισήμως ο νυν Δήμαρχος κ. Θωμάς Μαργαρίτης. Ωστόσο, ο «εσωκομματικός» του αντίπαλος, ο σημερινός Νομάρχης κ. Κ. Ευμοιρίδης, κατεβαίνει ως «αντάρτης» υποψήφιος για το Δήμο.

Από το Πασόκ έχουν ήδη βάλει υποψηφιότητα για τη στήριξη τέσσερα τοπικά στελέχη και μέλη. Οι κύριοι Σούτος, Χαρακίδης, Τερζής και Πολυμενέρης. Το κόμμα δεν έχει εκφράσει επίσημα ακόμα τη στήριξή του, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Το σχόλιό μας σήμερα είναι μια απλή σκέψη…........