Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ: ΗΜΑΡΤΟΝ ! ! !

Τελευταία άκουγα ότι στις προθέσεις της Κυβέρνησης είναι το κλείσιμο του Νοσοκομείου Δράμας, η μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας και η υπαγωγή των Δραμινών ασθενών στο Νοσοκομείο Καβάλας...

Τί να πω τώρα ; Ότι χαίρομαι ; Όχι, δεν το θέλω έτσι.. Θέλω ένα Νοσοκομείο (όχι τα κτίρια) με γιατρούς πρώτα ανθρώπους και όχι ένα τέλειο κτίριο με γιατρούς - ντουβάρια..

Με αφορμή το περιστατικό του Θανάτου του πατέρα μου, έχω πολλά να πω και να αποδείξω σε βάρος τους... Κι αν ο Διοικητής δεν μπορεί , λόγω αρμοδιοτήτων, να θέσει "εκτός" ή σε "διαθεσιμότητα" τους γιατρούς εκείνους που περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν.. Υπάρχουν και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, που με πολιτικές αποφάσεις, αυτή είναι η δουλειά τους, βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.. Τα Επιλύουν..!

ΥΓ. Ο κ. Διοικητής, που δεν μου φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος -ακόμα όσο ενημερώνεται διότι, απο δω και πέρα θα φανεί αν κάνει για τη δουλειά που τον όρισε η Κυβέρνηση- που δε έχει μαλλιά να τραβήξει, όταν αποδειχθούν κάποια πράγματα, έχει μπόλικο κεφάλι να χτυπά στον τοίχο... .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου