Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΖΩΗ

Το κοινωνικό πρόσωπο της παράταξης ‘πόλη+ζωή’ ανέδειξε με την ομιλία του στο Προάστιο ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης.Μιλώντας στους κατοίκους τόνισε ότι η ‘πόλη+ζωή’ έχει άλλες προτεραιότητες διαφορετική φιλοσοφία.«Για μας πρώτα είναι ο άνθρωπος και μετά όλα τα άλλα. Θα είμαστε δίπλα στους ανήμπορους και αναξιοπαθούντες συνδημότες μας με πρόγραμμα βοήθειας όλο τον χρόνο και όχι αποσπασματικά και επιλεκτικά σε κάποιες οικογένειες το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, ακόμα-ακόμα και τις εκλογές. Θα είμαστε η Δημοτική Αρχή που αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους Δραμινούς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.Η στάση μας απέναντι στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας θα είναι, αυτή που αρμόζει στους γονείς μας» είπε
.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η πολιτική για την μείωση του νερού στις ευπαθείς ομάδες, που θα φθάσει το 50%, το πάγωμα των δημοτικών τελών και η μείωση κατά 50% των οφειλών στον Δήμο αυτών των ομάδων. Στην συγκέντρωση έγινε αναφορά στις ελλείψεις, τις παραλήψεις, τις κακοτεχνίες και τα προβλήματα της περιοχής, που παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις παραμένουν ως έχουν. Η ‘πόλη+ζωή’ σε συνεργασία με τους κατοίκους είχε καταγράψει εγκαίρως τα σημαντικότερα προβλήματα, η επίλυση των οποίων θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών του Προαστίου. Χθες έγινε η ιεράρχηση και ο Κυριάκος Χαρακίδης κάλεσε τους πολίτες να συμπορευτούν μαζί του ώστε «όλοι μαζί να αλλάξουμε το Προάστιο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Γραφείο Τύπου

Κοινοβουλευτικός κρετινισμός....

Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, η δημαγωγία, οι διαξιφισμοί δίχως περιεχόμενο και οι αντιπαραθέσεις μακριά από τα πραγματικά προβλήματα δίνουν και παίρνουν. Επίδικο ζήτημα, η ψήφος των «αναποφάσιστων»
Η πολιτική επιβίωση των κομμάτων σε πρώτο πλάνο. Όχι μόνο για τα κόμματα της κυβερνητικής εναλλαγής, αλλά και για τα κόμματα της επίσημης Αριστεράς, που αποδείχτηκαν οργανικό μέρος του όλου προβλήματος.
Για όλους η ψήφος είναι χρήμα, η εγγύηση της αναπαραγωγής των μηχανισμών τους, η εξασφάλιση ότι θα συνεχίσουν να πολιτεύονται ερήμην της κοινωνίας και σε βάρος της. 
Γι' αυτό οι εκλογές για όλες τις ηγεσίες των επίσημων κομμάτων της Δεξιάς και της Αριστεράς αποτελούν τον κυρίαρχο λόγο της ύπαρξής τους................................
 

Η κόρη του Δράκουλα δεν το βάζει κάτω! Θέλει να μας κυβερνήσει!


Στις 21 Νοεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη, κόρη του Δράκουλα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τού τέως πρωθυπουργού ιδρύει ένα νέο κόμμα.
 
Αν και είναι αντιπαθής στους Έλληνες, και ως πολιτικός και ως άνθρωπος, δεν το βάζει κάτω η κυρά και επιμένει να θέλει να μας κυβερνήσει, ακόμη και όταν φτάσει σε βαθιά γεράματα, ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα της.
 
56 ετών σήμερα εκείνη, 91 ο Δράκουλας. Και οι δύο κρατιούνται γερά και αλληλοϋποστηρίζονται. Η λεβεντογέννα Κρήτη με το αγνό παρθένο ελαιόλαδο ευθύνεται για το τσαγανό της, ή το ότι ο Δράκουλας της έχει διδάξει όλα τα μυστικά και το γεγονός ότι το αίμα νερό δεν γίνεται; Μάλλον το δεύτερο! Και η αλήθεια είναι πως όσο και να προσπαθεί η κυρά Ντόρα να μας κάνει να ξεχάσουμε ποιος είναι ο πατέρας της, με διάφορους τρόπους, ακόμη και κρατώντας το επώνυμο "Μπακογιάννη" χρόνια μετά το θάνατο του πρώτου της συζύγου και το δεύτερο της γάμο, κανείς δε ξεχνά πως η Ντόρα είναι κόρη του Μητσοτάκη- γεγονός που την κάνει ακόμη πιο αντιπαθή στο ευρύ κοινό!
 
Ωστόσο επιμένει! Και αφού απέτυχε να ανέβει στο θρόνο της Ν.Δ και από εκεί να γίνει βασίλισσα μας, δεν το βαλέ κάτω! Ο στόχος της ήταν εξαρχής αυτός, για αυτό και έγινε βουλευτής, μετά δήμαρχος , έπειτα υπουργός εξωτερικών... Μόνο που μέχρι εκεί μπορούσε να φτάσει. Ως εκεί! Μετά άρχισαν οι συνεχόμενες ήττες και η Ντόρα πείσμωσε περισσότερο, μια και θεωρούσε δεδομένο πως θα ανέβει στο θρόνο.
Ντόρα ξύπνα! Σταμάτα όσο είναι καιρός!
Δε θα γίνεις ποτέ πρωθυπουργός!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ : Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας .



Ονομάζομαι Αλέξανδρος Δαμιανίδης του Φιλοκλή και είμαι τριαντατρία χρονών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Δράμα και από την παιδική μου ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα με τον στίβο ενώ, ήμουν στον Γυμναστικό σύλλογο Δράμας. Τελείωσα το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Δράμας. Υπηρέτησα  στον Ελληνικό Στράτο ως έφεδρος αξιωματικός του Μηχανικού και έκτοτε δραστηριοποιούμαι στο χώρο των επιχειρήσεων. Ασχολούμαι  με το εμπόριο και με τον  τομέα των κατασκευών (ξύλινων κατοικιών).

Είμαι παντρεμένος με την Στέλλα Μελαδίνη και έχω μια κόρη 13μηνων. Με την πολιτική ασχολούμαι πρώτη φορά έχοντας την πίστη ότι μπορώ να προσφέρω από τη θέση του συμβούλου στο Δήμο Δράμας για την πόλη  μας. Για το λόγο αυτό, ως νέος, θέλω να ευχαριστήσω την παράταξη "Πόλη και Ζωή" και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακακίδη για την ευκαιρία που μου δίνει να προσφέρω στην πόλη μου.