Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ "ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΕΤΕ" ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !

Είναι αλήθεια ότι δεν επικροτούμε τη "Στήριξη Χαρακίδη" από το ΠΑΣΟΚ για τη Δράμα, αυτό είναι εμφανές από τα σχόλιά μας, πλην όμως, το θέμα είναι πάντα πολιτικό και ποτέ "προσωπικό"... Στο συνδυασμό του κ. Χαρακίδη, είναι αλήθεια, συμμετέχουν πολλά αξιόλογα άτομα της τοπικής κοινωνίας.. Όμως, κι ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μίλησε για "..εξαπατηθέντες Υπουργούς.." λες και οι τελευταίοι ήσαν "μωροί" ή "ανίδεοι" ή και "ηλίθιοι"... Και οι "κρίνοντες κρίνονται..." !

Έτσι, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι, χαιρόμαστε όταν "κάποιοι" ενοχλούνται και μας βρίζουν στην προσπάθειά τους να αρθρώσουν "πολιτικό λόγο" , αυτό σημαίνει πως κάνουμε καλά τη δουλειά μας... Η "λασπολογία" δεν μας αγγίζει όταν στον "πολιτικό σχολιασμό" ο αναγνώστης είναι ελεύθερος να κρίνει.. Αν έτσι ξεκινά την "προεκλογική του εκστρατεία" ο Συνδυασμός του "Εκλεκτού" του ΠΑΣΟΚ, από τώρα, τότε γνωρίζουμε και πως θα καταλήξει... (υπό την προϋπόθεση ότι οι σχολιάζοντες, είναι προφανές, στηρίζουν το συνδυασμό αυτό...). Ωστόσο, οι "γνωρίζοντες" καλά τα πράγματα θα ήταν φρόνιμο να μη προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και δη του Δραμινού πολίτη με άλλες "βλακείες" διότι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΑΜΠΕΙ !

Σε ό,τι αφορά τη φώτο του υποψηφίου... ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ! (αυτή η φώτο σας αρέσει ;)

Εμείς, σεβόμενοι πάντα, την αντίθετη άποψη και το Δικαίωμα του άλλου να εκφράζει τη γνώμη του (διαβάστε και λίγο Βολταίρο...) δεν θα βάλουμε "αράχνη" ή "φραγή" στη δημοσίευση σχολίων αναγνωστών... Προωθήστε το διάλογο με επιχειρήματα κι αφήστε τις "άναρθρες" κραυγές.. ! Η δημοσίευση της αντίθετης άποψης δεν μας βρίσκει αντίθετους... απεναντίας !