Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΦΕΝΕΙΟ...ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

SIEMENS


IΔΟΥ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...

"ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ"..; ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ MR. SIEMENS ;

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ..

Από τη Γερμανία όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο υπόλογος στην Ελληνική Δικαιοσύνη κ. Χριστοφοράκος, διαμηνύει ότι η ευχαριστήρια επιστολή του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή είχε να κάνει με την εισροή στα ταμεία του κόμματος μαύρου χρήματος από τη Siemens Hellas.

Στο φώς της δημοσιότητας ήρθαν πολλά ονόματα, όλων των ελληνικών κομμάτων, γνωστών βουλευτών και ηγετικών στελεχών τα οποία «δεξιωνόταν» ο άλλοτε ισχυρός άντρας της Siemens. Όλοι τους, φυσικά, διαψεύδουν τις «περί ου ο λόγος» συναντήσεις τους με τον Χριστοφοράκο , θυμίζοντάς μας το ρητό «δρυός πεσούσης πάς ανήρ…».

Άραγε, όλοι αυτοί που διαψεύδουν σήμερα τις συναντήσεις τους με τον κ. Χριστοφοράκο, όταν συντρώγανε σε γνωστά εστιατόρια των Αθηνών, θα τους θυμούνται οι εστιάτορες ;;

Εγώ μια φορά πριν από δύο χρόνια «εξυπηρέτησα» σαν σερβιτόρος στενό συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού στον Έβρο, όντας οπλίτης, κι ακόμα το θυμάμαι…

ΒΑΤΟΠΕΔΙ-GATE.. Ο (ΠΡΟ)ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ !

«..Μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση !», λέει στη Real News ο (Προ) Ηγούμενος Εφραίμ !

Αύριο Δευτέρα ξεκινά τις συνεδριάσεις της η Νέα Εξεταστική των πραγμάτων Επιτροπή που συστήθηκε για το Βατοπέδι. Σε δηλώσεις του σε εφημερίδες ο πρώην Ηγούμενος της Μονής αναφέρει ότι θα μιλήσει, επιτέλους, για όλους και για όλα.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι το σκάνδαλο του Βατοπεδίου δεν ξεκινά επί διακυβέρνησης Ν.Δ. αλλά έχει τις ρίζες του από πιο παλιά, από τις κυβερνήσεις ακόμα του Σημίτη. Η διαχρονική και διακομματική αυτή διαπλοκή σηματοδοτεί ότι οι «γνωριμίες» της Μονής ήταν Υψηλές.. Κύκλοι αναφέρουν ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Άγιο Όρος και ειδικά τη Μονή έχουν επιδείξει και επιδεικνύουν διαχρονικά ο Πρίγκιπας της Αγγλίας Κάρολος και ο Ρώσος Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος κ. Β. Πούτιν.

Σε κάθε περίπτωση η αποκάλυψη του σκανδάλου δεν ξεκίνησε το 2008 επί Ν.Δ. αλλά από το 2005 υπάρχουν σχετικά ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθεροτυπίας για το θέμα. Τότε, αρμόδιοι για το μεγαλύτερος μέρος των ανταλλαγών ήταν η Νομαρχία και η ΔΟΥ Ξάνθης. Στα πλαίσια αυτά έπρεπε να κληθούν και από την πρώτη Εξεταστική οι ρεπόρτερ της Ελευθεροτυπίας που πρωτοδημοσίευσαν το θέμα καθώς και «αρμόδιοι» ιθύνοντες της Ξάνθης.

Για την αποκάλυψη της αλήθειας ευχόμαστε η Νέα Εξεταστική να καλέσει ΟΛΟΥΣ όσους γνωρίζουν και να μην «καταπιεί» πάλι το θέμα.

"ΙΚΑ ΔΡΑΜΑΣ", ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΤΟ 2005 !

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.. ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

Γολγοθάς είναι για τους ασφαλισμένους του IKA στον Nομό Δράμας η εξέταση μαγνητικής τομογραφίας, αφού αναγκάζονται να μετακινηθούν έως την Kαβάλα. Tο πρόβλημα γίνεται οξύτερο για τους κατοίκους των ορεινών χωριών, λόγω έλλειψης συγκοινωνίας.

Oδύσσεια ταλαιπωρίας για τους ασφαλισμένους του IKA στη Δράμα. Αναγκάζονται να πραγματοποιήσουν… ταξίδι μέχρι την Kαβάλα, προκειμένου να υποβληθούν σε εξέταση μαγνητικής τομογραφίας, αφού στην πόλη τους δεν υπάρχει ούτε μαγνητικός τομογράφος ούτε αρμόδια επιτροπή για να εγκρίνει την εν λόγω εξέταση.
Aν πάλι χρειαστούν ηλεκτρονιογράφημα, το ταξίδι επιμηκύνεται κατά… 130 χιλιόμετρα, αφού το μόνο εξειδικευμένο κέντρο με το οποίο είναι συμβεβλημένο το IKA βρίσκεται στη… Θεσσαλονίκη. Το πρόβλημα γίνεται οξύτερο για τους ασθενείς των ορεινών χωριών, τα οποία συνδέονται με τη Δράμα μέσω της δημόσιας συγκοινωνίας μία φορά την εβδομάδα.
Σε περίπτωση ανάγκης οι κάτοικοι μετακινούνται με ταξί και η μαγνητική τομογραφία τούς κοστίζει τελικά μέχρι και… 100 ευρώ.
«O “Γολγοθάς” ξεκινά από τη στιγμή που τηλεφωνούμε για να κλείσουμε ραντεβού στο IKA, λέει ο Στέλιος Iωαννίδης, κάτοικος Δράμας. O χρόνος αναμονής για εξέταση στα εξωτερικά ιατρεία είναι για αρκετές ειδικότητες παρατεταμένος: 14 ημέρες για παθολόγο, 31 για διαβητολόγο και ένας μήνας για οφθαλμίατρο. «Tηλεφώνησα την 1η Mαρτίου ψάχνοντας ορθοπεδικό και το ραντεβού κλείστηκε για τις 28 του μήνα›, λέει ο κ. Iωαννίδης, καταθέτοντας την προσωπική του εμπειρία.
«Σε περίπτωση που ο γιατρός σε παραπέμψει για μαγνητική τομογραφία, θα πρέπει να φύγεις, να επανέλθεις στο IKA Δράμας την ημέρα που πηγαίνει ο ελεγκτής και στη συνέχεια να επισκεφτείς τη Δευτεροβάθμια Eπιτροπή, η οποία όμως εδρεύει στην Kαβάλα.
Kαι η αναμονή συνεχίζεται… «Tο IKA είναι συμβεβλημένο μόνο με ένα κέντρο μαγνητικής τομογραφίας και αυτό καθυστερεί την εξέταση μήνες.

H απόσταση, όμως, των σαράντα χιλιομέτρων που χωρίζει τη Δράμα από την Kαβάλα φαντάζει μάλλον μικρή σε σχέση με την ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών του νομού. «Eάν το ραντεβού σου ορίζεται για ημέρα κατά την οποία δεν περνάει λεωφορείο, μετακινείσαι έως τη Δράμα με ταξί, διαδρομή που κοστίζει από 40 μέχρι 90 ευρώ.
Kαι ύστερα χρησιμοποιείς συγκοινωνία για άλλα 40 χιλιόμετρα, ώσπου να φτάσεις στην Kαβάλα. Kαταλαβαίνετε πόσο χρόνο αλλά και κόπο σπαταλά κάποιος που πρέπει να βγάλει μαγνητική τομογραφία, ενώ μένει στο Παρανέστι, το οποίο απέχει 60 χιλιόμετρα από τη Δράμα και 90 χιλιόμετρα από την Kαβάλα›, λέει ο κ. Iωαννίδης.
O αρμόδιος διευθυντής για τις υπηρεσίες Yγείας του IKA Δράμας, κ. Γιοβανόπουλος, επιβεβαιώνει την κατάσταση και δηλώνει πως σύντομα, κατά την εκτίμησή του, θα επιλυθεί το πρόβλημα. «Aυτό συνέβαινε μέχρι τώρα επειδή δεν υπήρχε μαγνητικός τομογράφος στην πόλη της Δράμας.
Πριν από περίπου έναν μήνα ιδιώτης κατέθεσε σχετική αίτηση για απόκτηση μαγνητικού τομογράφου. Tο IKA σκοπεύει να συμβληθεί μαζί του και σε αυτήν την περίπτωση θα εξεταστεί το ενδεχόμενο σύστασης Δευτεροβάθμιας Eπιτροπής Eλέγχου και στην πόλη μας›.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Γράφει η Κ .Pοββά
ΕΘΝΟΣ 7-3-2005

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΦΑΝΤΟΜΑΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ! ! !

ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ…

Ο Κώστα Καραμανλής του έστειλε ευχαριστήρια επιστολή για τη «συμβολή» του στον αγώνα της Ν.Δ. να καταλάβει την εξουσία το 2004, όντας ήδη εκλεγμένος Πρωθυπουργός, αν αυτό λέει κάτι για τη σημειολογία των πράξεων του καθενός…
Στο ημερολόγιο της γραμματέως του φέρονται γνωστοί Έλληνες πολιτικοί, από όλους τους πολιτικούς χώρους, να «συντρώγουν» μαζί του…
Άλλοι πάλι, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, της γνωστής οικογενείας, λαμβάνουν «δώρα» από αυτόν και την εταιρεία του…
Πολλοί πρώην και νυν βουλευτές έχουν ωφεληθεί από τη «βοήθειά» του, με διάφορα μέσα, στους προεκλογικούς τους αγώνες…
Είναι ο Μέγας Χορηγός των Ελληνικών κομμάτων και Μέγας Ευεργέτης των «Αναξιοπαθούντων» Βουλευτών…
Κάποιος κύριος Ζαγοριανός, ο Έλληνας «αστυνόμος Σαίνης», ο Εισαγγελέας – «Λουί ντε Φινές» τον αναζητά ματαίως και πέφτει από γκάφα σε γκάφα.

Κανείς, όμως, δεν τον γνωρίζει..! Κανείς τους δεν τον έχει δει ποτέ από κοντά..! Κανένας Έλληνας πολιτικός δεν είχε οιασδήποτε μορφής «δοσοληψίες» με τον εν λόγω κύριο…! SIEMENS ; Ποια Siemens ;…

Είναι ο γνωστός μας Κύριος Χριστοφοράκος, εφεξής ο «ΦΑΝΤΟΜΑΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

Σε σκηνοθεσία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΝ ΚΑΙ ΛΑΟΣ...
Με την Ευγενική Χορηγία του Γερμανικού Κράτους
Χορηγός Επικοινωνίας η Γερμανική Δικαιοσύνη

Υ.Γ. Για γέλια και για κλάματα…
(φέρτε τον πίσω πριν μας τον "αρπάξουν" οι Αμερικανοί στο ΜΙΤ σα "Διάνοια"..)