Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

BILD : " Η Πτώχευση.. πτώχευση, αλλά για υποβρύχια έχουνε χρήματα ! " .

Με αυτό τον τίτλο έχει ρεπορτάζ η Γερμανική εφημεριδά σήμερα τα σχόλιά της για την ελληνική κρίση και το θέμα των υποβρυχίων. " Είμαστε ένα βήμα από τη χρεοκοπία" , λέει ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου και ακούγονται θρήνοι στην Ελλάδα.. Σύντομα η χώρα δεν θα μπορεί να δανείζεται ! "Αλλά για να αγοράζουν υποβρύχια, φαίνεται ότι, οι Έλληνες έχουν ακόμα χρήματα !" . Η εφημερίδα αναφέρει τη συμφωνία που έγινε μεταξύ των δύο χωρών προκειμένου να "ξεμπλέξει" το θέμα των υποβρυχίων "Παπανικολής" τα οποία δεν παραλάμβανε το πολεμικό ναυτικό σαν προβληματικά. Η αρχική συμφωνία ήταν της τάξεως των 2,85 δις ευρώ, εκ των οποίων το 80% έχει εξοφληθεί από το 2000, ενώ υπολοίπονται άλλα 500 εκ. ευρώ για την εξόφληση της παραγγελίας. Η απεμπλοκή από το θέμα αυτό επετεύχθη ταυτόχρονα με τη συμφωνία για την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και ανακοινώθηκε προχθές από τον Υπουργό Άμυνας κ. Ε. Βενιζέλο .

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιθυμεί νέο σύστημα στήριξης !


Ο Μπαρρόσο επιθυμεί ένα νέο σύστημα στήριξης της Ελλάδας, με διμερείς δανειακές συμφωνίες, ούτως ώστε να χρησιμοποιηθεί αν παραστεί ανάγκη στην περίπτωση μας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να χρησιμοποιείται αυτό το σύστημα από τις χώρες της Ευρωζώνης για τη διάσωση των εθνικών οικονομιών. Έτσι, μια σύγκρουση, την ερχόμενη εβδομάδα στη Σύνοδο Κορυφής, Μπαρρόσο με την Ανγκέλα Μέρκελ θεωρείται σίγουρη. Το Βερολίνο θεωρεί ότι δεν υπάρχει ανάγκη για δράση στην ελληνική κρίση και αντιδρά με προσοχή στις κινήσεις Μπαρρόσο.
BILD

Διαδικτυακό φιάσκο για τη CIA !

O αμερικανικός στρατός έκλεισε ιστοσελίδα - «δόλωμα», που είχε φτιάξει η CIA για να προσελκύσει ισλαμιστές εξτρεμιστές, επειδή εκτίμησε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον σχεδιασμό τρομοκρατικών πράξεων.

Ο στρατός εξασφάλισε τη σύμφωνη γνώμη της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας (NSA) και κατέβασε τους διακόπτες, παρά τις διαμαρτυρίες της CIA. Όμως, στην προσπάθειά τους να διαλύσουν το φόρουμ, οι ειδικοί του στρατού σε θέματα πληροφορικής προκάλεσαν την κατάρρευση 300 διακομιστών στη Σαουδική Αραβία, τη Γερμανία και το Τέξας. Η Αμερικανική κυβέρνηση αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τις κυβερνήσεις των δύο χωρών.

Το περιστατικό έγινε το 2008 και ήλθε τώρα στο φως από την εφημερίδα Washington Post. Μέχρι στιγμής ούτε το Πεντάγωνο ούτε και η CIA έχουν κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. 
(πηγή Ελευθεροτυπία) 

ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ !

Θλίψη έχει σκορπίσει στους παλαιούς ακροατές του ραδιοφώνου ,το τραγικό τέλος της Καλλιόπης Παϊσίου, 84 ετών, η οποία υπήρξε εκφωνήτρια της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στα τέλη της δεκαετίας του '50.

Τη σκότωσε λίγο πριν από τις εννιά το πρωί ο 90χρονος σύζυγός της Δημήτρη, προκειμένου, όπως αναφέρει σε σημείωμα που άφησε, να την λυτρώσει από τα βάσανά της, ενώ ο ίδιος λίγο μετά αυτοκτόνησε?

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Κύπρου 26Α στα Βριλήσσια και αποκαλύφθηκε από τους γείτονες.

Στο σημείωμα που άφησε ο δράστης και αυτόχειρας γράφει ότι στην απόφασή του τον οδήγησε «η απελπισία, η θλίψη και η αγάπη για τη γυναίκα του».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η 84χρονη είχε υποστεί εγκεφαλικό και είχε λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν από τέσσερις ημέρες. Το εγκεφαλικό που είχε υποστεί ήταν βαρύ, με συνέπεια να μείνει κατάκοιτη χωρίς ελπίδα να συνέλθει.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αντέξει ο 90χρονος σύντροφός της και αφού την σκότωσε φράζοντας της αναπνευστικές τις οδούς με μαξιλάρι, αυτοκτόνησε με ένα μαχαίρι που πήρε από την κουζίνα του σπιτιού τους.

Οπως έγινε γνωστό, ο δράστης και αυτόχειρας περίμενε να φύγει η κόρη τους, η οποία διέμενε μαζί τους εδώ και καιρό, για να πάει την εγγονή τους στο σχολείο και τότε προχώρησε στην πράξη που είχε σχεδιάσει.

Μόλις σκότωσε την γυναίκα του έσπευσε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και στη συνέχεια, πριν οι αστυνομικοί φτάσουν στο σπίτι, έδωσε και αυτός τέλος στη ζωή του.

ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 12% ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ! Οι αισιόδοξες προβλέψεις την ανεβάζουν στο 20% τέλη του έτους .

Την πρόβλεψη για αύξηση της ανεργίας διατύπωσε χθες στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας το σχετικό ποσοστό στο 12% κατά το τέλος Μαρτίου.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, προανήγγειλε παράλληλα πως αμέσως μετά το Πάσχα η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή σχέδιο νόμου που θα ρυθμίζει τις ελαστικές σχέσεις εργασίας. «Αποτελούν εγγενή ανάγκη της αγοράς καθώς χιλιάδες πολίτες επιθυμούν να ασχοληθούν με καθεστώς μερικής απασχόλησης», υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης, ο πρώην υφυπουργός Εργασίας Γερ. Γιακουμάτος ζήτησε εκ νέου την επαναφορά της μοριοδότησης μέσω ΑΣΕΠ των συμβασιούχων και των stagiers, αφού προηγουμένως κατέθεσε στην επιτροπή πρόσφατη απόφαση δικαστηρίου που δικαιώνει υπάλληλο με καθεστώς stage.

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ", λέει ο Παπανδρέου .

Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει θέμα χρεοκοπίας της Ελλάδας έδωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Παπανδρέου παράλληλα διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή της στην ΕΕ και την ευρωζώνη και αποκάλεσε άσχετους όσους υποστηρίζουν κάτι τέτοιο.

Ο πρωθυπουργός, τόνισε ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει η κυβέρνηση πρέπει να δουλέψουν σκληρά όλοι μαζί, πριν από όλα για να διασωθεί η οικονομία και να σωθεί η χώρα από τη χρεοκοπία και την καταδίκη της σε βαθιά ύφεση και παρακμή.

Αυτό τον αγώνα, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, δεν μπορούμε να τον δώσουμε μόνοι μας και πρέπει να πείσουμε εταίρους και διεθνείς συνομιλητές μας, ότι εάν δεν μπουν κανόνες στις αγορές και περιορισμοί στους κερδοσκόπους που τζογάρουν κυριολεκτικά σε βάρος ολόκληρων κοινωνιών, το θύμα αύριο δεν θα είναι μόνο η Ελλάδα, αλλά κάθε χώρα που θα βρεθεί σε οικονομική δυσκολία, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη.

Η Ελλάδα, όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, ζητεί από τους εταίρους της να δημιουργηθεί από τώρα ο μηχανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να μπορεί να παρέμβει στις αγορές και να στηρίξει τη σταθερότητα στην Ευρωζώνη.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο και τον Βέλγο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρομπέι

Από φέτος, την καλοκαιρινή σεζόν (να), "απεργούμε" όλοι...

Για τους φίλους Γερμανούς, και κυρίως τις συμπαθέστατες (κι όμορφες) Γερμανίδες, από φέτος δηλώνουμε ότι τέρμα η "υποτέλεια" και η αγγαρεία ! Αν δεν "πιέσετε" την κυβέρνησή σας να μας δανείσει φέτος "κοκό γιόκ".. Απεργούμε, όπως όλη η Ελλάδα.. "Να φύγετε, να πάτε αλλού.." . Απέναντι ίσως ; Αλλιώς, θα βολευτείτε με το δώρο της ελληνικής κυβέρνησης προς τους Έλληνες.. Το "Πουλονήσι" του Λάκη.. Ελάτε να το πάρετε... !
Προειδοποίηση για τους Γερμανούς : Σκεφτείτε πόσο πιο "κοπιαστικές" θα είναι οι διακοπές σας στην Ελλάδα αν δεν σας "βοηθήσουμε" να "ξεκουραστείτε" κι εμείς... !

Επί Τουρκοκρατίας, οι "Γεννίτσαροι" ήταν οι πιο φανατικοί Τούρκοι... ! Έχουμε κι εμείς σήμερα τέτοιους ;


Έχω ένα συγγενή, όπως όλη η Ελλάδα φυσικά, που είναι "φανατικός" Νεοδημοκράτης.. Χρόνια δημοσιογράφος στην Ακρόπολη , την παλιά.. Σύνεδρος του κόμματος στο συνέδριο που εξέλεξε τον Κώστα Καραμανλή Πρόεδρο.. Για να φανταστείτε, είχε τακτική αλληλογραφία με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή ! Οπωσδήποτε, λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός γνώριζε-ει καλύτερα από εμάς, τους μη "κομματικοποιημένους" πολίτες, τα πράγματα στο κόμμα αυτό.. 

Μετά τη διαγραφή του Καρατζαφέρη από τη ΝΔ και την ίδρυση του ΛΑΟΣ μου έλεγε πάντα : "..μη τον πιστεύεις ότι και να λέει.. ο άνθρωπος έχει Τουρκικές ρίζες ! " . Δεν ξέρω αν είναι έτσι.. άλλωστε φαντάζομαι, σε τριακόσια χρόνια σκλαβιάς όποιος ισχυρίζεται ότι είναι "καθαρόαιμος" απατάται ! Ο σκύλος μου είναι πιο "καθαρόαιμος".. Λέτε, όμως, να...   

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗ ΤΖΑΚΑΡΤΑ .

Ένα νεαρό αγόρι, άτακτο, που περιβάλλεται από φίλους στη Τζακάρτα . Ο Hadi Surya Dharma, φίλος του Ομπάμα όταν ήτανε παιδί ακόμα έχει στο άλμπουμ του πλειάδα φωτογραφιών του Προέδρου, τις οποίες τώρα δημοσιεύει. Όταν ο Ομπάμα ήταν έξι ετών μετακόμισαν με τη μητέρα του στη Τζακάρτα της Ινδονησίας, από όπου καταγόταν ο πατριός του και πήγε εκεί σχολείο από το 1971 . Στην αρχή είχε προβλήματα με τη γλώσσα, αλλά γρήγορα άρχισε να μαθαίνει, λέει ένας γείτονας της οικογένειας. Περισσότερες φώτο...

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΡΟΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

Η γερμανική κυβέρνηση φαίνεται να προκρίνει ένα σχέδιο στήριξης της Ελλάδας στο οποίο εκτός από την Ε.Ε. θα έχει ενεργό συμμετοχή -τεχνική αλλά και οικονομική- το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ). Η καγκελάριος Μέρκελ πιστεύει ότι το ΔΝΤ πρέπει να εμπλακεί σε οποιοδήποτε σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, που ενδέχεται να περιλαμβάνει επίσης διμερή δανεισμό από τη Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει χρησιμοποιηθεί στη Λεττονία και την Ουγγαρία το 2008, σημειώνει η Wall Street Journal επικαλούμενη Γερμανούς αξιωματούχους. Οι Financial Times σημειώνουν ότι παρ' όλο που το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών είναι αντίθετο με τέτοιο ενδεχόμενο, οι νομικοί σύμβουλοι της Γερμανίδας καγκελαρίου επιμένουν ότι οποιασδήποτε άλλης μορφής διάσωση, μόνο ευρωπαϊκή και χωρίς το ΔΝΤ θα παραβιάζει την κοινοτική και εθνική νομοθεσία.

ΣΤΟ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ .

Στα 971 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη της Εθνικής Τράπεζας το 2009 (μειωμένα κατά 37%). Μετά την έκτακτη φορολογική εισφορά, τα κέρδη φτάνουν στα 923 εκατ. ευρώ.

Η ΕΤΕ πέτυχε ρυθμό πιστωτικής επέκτασης πέρυσι 10%, χορηγώντας 3 δισ. ευρώ σε νέα στεγαστικά (αντιπροσωπεύουν το 38% των συνολικών εκταμιεύσεων της αγοράς). Οι χορηγήσεις προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις έφτασαν τα 5 δισ. ευρώ, ενώ οι εκταμιεύσεις μέσω του ΤΕΜΠΜΕ ήταν 1,7δισ. ευρώ και αφορούν 18.000 επιχειρήσεις (το 34% στο σύνολο του προγράμματος).

Τα καταναλωτικά δάνεια εμφάνισαν 10% άνοδο σε ετήσια βάση, ενώ τα δάνεια προς μεγάλες επιχειρήσεις κατά 6%. Επίσης οι καταθέσεις σημείωσαν άνοδο 3%.

Τα δάνεια προς καταθέσεις διαμορφώνονται στο 97% και ο δείκτης μη εξυπηρετούμενων δανείων στο 5,4%.

Στην ανακοίνωση της ΕΤΕ τονίζεται ότι τα αποτελέσματα επιβαρύνονται από τις αυξημένες προβλέψεις συνολικού ύψους 1,057 δισ.ευρώ και τις απομειώσεις του χαρτοφυλακίου ομολόγων και μετοχών συνολικού ύψους 238 εκατ. (οι συσσωρευμένες προβλέψεις προσεγγίζουν ήδη τα 2,5 δισ. ευρώ).

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" .

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 08:46 το πρωί στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής" στην οδό Σωκράτους στην Ομόνοια.

Είκοσι δύο λεπτά νωρίτερα, στις 08:24, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" και είπε: "Έχει τοποθετηθεί βόμβα στην οδό Σωκράτους 48, στον πέμπτο όροφο στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής". Θα εκραγεί σε 25 λεπτά. Να εκκενωθεί το κτίριο, όλος ο δρόμος της οδού Σωκράτους και το ξενοδοχείο".

Ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή και απομάκρυνε τον κόσμο και η έκρηξη σημειώθηκε σε 22 λεπτά προκαλώντας ζημιές στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής", στο κτήριο, ενώ έσπασαν τζάμια και σε γύρω κτήρια.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν ωρολογιακός, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, και είχε τοποθετηθεί στο διάδρομο του πέμπτου ορόφου.

Στον τόπο της έκρηξης βρίσκονται πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας και αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, οι οποίοι ερευνούν το χώρο.
Μέχρις στιγμής, καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.

ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ! ! !

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ! Εμείς φωνάζουμε τρεις μήνες τώρα : «..προσοχή στις αυτοκτονίες των ανέργων και των χρεωμένων!». Ας κάνουμε κάτι όλοι μας… !

Προχθές, όπως μετέδωσε γνωστή ιστοσελίδα και συζητήθηκε σήμερα σε μεσημεριανή εκπομπή, ένας ακόμη επιχειρηματίας αυτοκτόνησε στην Αθήνα λόγω χρεών. Η απονενοημένη αυτή πράξη του αυτόχειρα συντελέστηκε, όπως έγινε γνωστό, κάτω από την ισχυρή πίεση που ένιωθε λόγω των χρεών και των υποχρεώσεών του. Ο επιχειρηματίας, 42 ετών, ήταν πατέρας που άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά και μια νέα γυναίκα χήρα.

Η ιστοσελίδα μας, εδώ και τρεις περίπου μήνες, σε συχνά άρθρα, ρεπορτάζ και έρευνες, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τις Αρχές και το Υπουργείο Εργασίας και να τους επιστήσει την προσοχή στα φαινόμενα των αυξημένων αυτοκτονιών στη χώρα μας λόγω οικονομικής ανέχειας, ανεργίας και χρεών. Δυστυχώς, μέχρι τώρα η Ελληνική Πολιτεία δεν επιδεικνύει την πρέπουσα προσοχή στο πρόβλημα αυτό, το οποίο τους επόμενους μήνες θα είναι πιο έντονο. Σήμερα, περίπου κάθε δεύτερη μέρα κάποιος άνθρωπος αυτοκτονεί στη χώρα μας λόγω φτώχειας και χρεών. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο για μια Ευρωπαϊκή χώρα και μια πολιτισμένη πολιτεία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όπως, προείπαμε, τα φαινόμενα αυτά θα οξυνθούν στο άμεσο μέλλον καθώς η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας, τους επόμενους μήνες, διαγράφεται ζοφερή. Κάνουμε έκκληση στην Ελληνική Πολιτεία και τους αρμόδιους Υπουργούς να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα . Κάνουμε και επίκληση σε όλα τα Blogs να προωθήσουν το θέμα γιατί η φτώχεια και η δυστυχία χτυπά την πόρτα μας.. την πόρτα του διπλανού μας και δεν θα αργήσει να έλθει και σε εμάς.. Ας πιέσουμε, να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.. !

ΠΟΙΑ ΜΑΙΜΟΥ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΖΕΙ" ; ; ; !


ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ «ΕΓΛΕΙΦΕ» ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι τόσο απλή, όσο φαντάζεστε, ούτε και μονοσήμαντη.. Στο ερώτημα τούτο πολλοί «μεγαλο-δημοσιογράφοι» καλύπτουν τα κριτήρια που το ερώτημα θέτει… Ωστόσο, και λίγη τσίπα δε βλάπτει… Άδικο έχουν τα παιδιά που τους επιτίθενται και τους γιουχάρουν στο δρόμο;.. Ε, λοιπόν, ο δημοσιογράφος που τόσο καιρό έκανε τουμπεκί ψιλοκομμένο, σε αντίθεση με την προηγούμενη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, επί Σημίτη, που τους είχε ξεσκίσει, δεν είναι άλλος από τον «Νέστορα» της Ελληνικής «τελεοπτικο-δικαστικής» εκπαραθύρωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.. Ο δημοσιογράφος που μονολογεί και μονολογεί καθιστώντας τις «γλάστρες» καλεσμένους του να γίνουν «δέντρα» με ρίζες! Ποιος να’ ναι.. Ποιος να’ ναι;…

ΕΚΚΛΗΣΙΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ... !


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ;

Το 2001 ζήσαμε όλοι μας συγκλονισμένοι το χτύπημα των δίδυμων πύργων από την Αλ Κάϊντα υπό το «κάλυμμα» της θρησκευτικής «εντολής» άνωθεν. Η επικάλυψη αυτή για ειδεχθείς και αποτροπιαστικές πράξεις, με τη διαβεβαίωση ότι ο θύτης γίνεται «μάρτυρας» του Θεού, φονταμενταλιστές, οδηγεί αναμφισβήτητα σε «ξεπεσμό» της θρησκείας στα μάτια του δυτικού κόσμου.

ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ .


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΩΝ…

Με τροπολογίες της τελευταίας στιγμής η κυβέρνηση βάζει ταμιακές μηχανές σε κλάδους και επαγγελματίες που μέχρι τώρα, ήταν βέβαιο, ότι φοροδιέφευγαν ασύστολα. Μέχρι σήμερα ποτέ δεν είχε προταθεί και ψηφισθεί ένα φορολογικό νομοσχέδιο που να αποπνέει το αίσθημα δικαίου σε αυτούς που πάντα καλούνται να σηκώσουν τα φορολογικά βάρη, δηλαδή τους μισθωτούς και συνταξιούχους. Αν τελικά το νομοσχέδιο αυτό επιτύχει το σκοπό του, θα σωθεί η Ελληνική Οικονομία από την πτώχευση και θα φανεί φως στο τούνελ της δημοσιονομικής πειθαρχίας. Το πιο ελπιδοφόρο είναι ότι, από την αναμενόμενη επιτυχία του νέου νομοσχεδίου είναι πως όταν αποδώσει και κριθεί «επιτυχημένο», θα μπορούμε να μιλάμε για ένα «σταθερό» φορολογικό σύστημα, που είναι βασική αρχή μιας ανεπτυγμένης οικονομίας και απαραίτητη προϋπόθεση για ιδιωτικές επενδύσεις.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ;


ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… Μια «Ρώσικη» ρουλέτα Made in Greece !

«’Έχουμε βάλει το πιστόλι στο τραπέζι..!», αυτό είπε ο Παπανδρέου, αναμένοντας την «κοινοτική αλληλεγγύη», για πρώτη φορά στη συνάντησή του με τον Σαρκοζί… Αυτό τόνισε προχθές και ο Υπουργός Οικονομικών, θέλοντας να καταδείξει περίτρανα ότι : «..να κύριοι, εμείς κάνουμε ότι μπορούμε.. τώρα είναι η σειρά σας..!». Η πολυπόθητη «αλληλεγγύη», όμως, δεν έρχεται καθόσον ο γερμανικός «γάιδαρος» στύλωσε τα πόδια κι αρνείται να περπατήσει…