ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ... Με τί ΄"μούτρα" απαιτείτε θυσίες από το Λαό, όταν κάποιοι χτίζουν βίλες με τα κλεμμένα ; Για πόσο ακόμα ;; !

Από το 1973 και μετά, τη μεταπολίτευση, μέχρι και το 2004 το χρέος της Ελλάδας ήτανε 140 δις ευρώ.. Δηλαδή, παρά τα όσα μοιράσανε όλες οι κυβερνήσεις του Πασόκ τις πρώτες δύο τετραετίες, την καταστροφική περίοδο '90-93 Μητσοτάκη και όλες τις κυβερνήσεις Σημίτη, (με τεράστια έργα, αλλά και μεγάλο φαγοπότι...), ο Καραμανλής παρέλαβε χρέος, ξαναλέμε, 140 δις ευρώ το 2004 !

Στην πορεία, με πεντέμιση έτη διακυβέρνησης, (σχετικό αυτό ??? εγώ θα έλεγα κυβερνούσε η Sony..δηλαδή, το Playstation..), "Καραμανλή", το χρέος, δίχως κανένα αξιόλογο έργο πνοής για τη χώρα, εκτοξέυθηκε στα 300 δις ευρώ ! Φανταστικό έτσι; 160 δις ευρώ φαγώθηκαν, σπαταλήθηκαν, εξαφανίστηκαν από τον "Kostas Koperflid Karamanlis".. Τον μεγαλύτερο "Μάγο" όλων των Εποχών.. !

Οι μισθοί και τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων αυξήθηκαν με, δραματικούς για το χρέος, ρυθμούς, ενώ και ο αριθμός τους στο δημόσιο αυξήθηκε τόσο όσο δικαιολογεί η λειτουργία μιας χώρας 120 εκ. πολιτών.. Το πιο θαυμαστό όλων, όμως, είναι ότι εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά μέσα σε πέντε χρόνια 160 δις ευρώ, δίχως κανείς να μπορεί να πει πώς και πού πήγαν..

Φυσικά, αν ΘΕΛΕΙ ο Πρωθυπουργός, σήμερα, μπορεί κάλλιστα να ακολουθήσει το "δρόμο του χρήματος" και να βρει μερικά δις σε λογαρισμούς Υπουργών, Βουλευτών και, ποιός ξέρει και π. Πρωθυπουργών (;), σε Ελβετία και Λίχτενστάιν.. Το "ηθικό" πλεονέκτημα του Γιώργου Παπανδρέου για "θυσίες" του Ελληνικού Λαού, για το καλό της πατρίδας, εξανεμίζεται μέρα με τη μέρα και για όσο δεν πηγαίνουν κάποιοι φυλακή.. Το αίτημα της κοινωνίας είναι απλό και σύνθετο.. " Φέρτε πίσω τα κλεμμένα! Βάλτε τους κλέφτες φυλακή! " .

Έτσι, με τί "μούτρα", λαϊκιστί, θα απαιτεί το Κράτος κι ο Πρωθυπουργός "θυσίες" από τους Έλληνες όταν κάποιοι σήμερα κάνουν ζωή χαρισάμενη εις υγείαν των κορόιδων ; Αυτό ΔΕΝ είναι "Κράτος Δικαίου" !

(Μια χαρά έβαλε ο Παπαδάκης την "πινακίδα" κάθε μέρα πρωί - πρωί να τη βλέπουν : "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ" ! Ας ακολουθήσουμε κι εμείς..) .