Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ έεερχεταιιι !


Και για να μη "ξεχνιόμαστε".. Όσο ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν ξεκινά να "καθαρίσει" τον κόπρο του Οίκου του, της πολιτικής, τόσο τα μέτρα που προσπαθεί να περάσει στην Ελληνική Κοινωνία θα είναι αίολα και απαράδεκτα.. Η φωνή του λαού έχει αρχίσει να "ακούγεται" προς τα "επάνω" και να διατρανώνεται : "ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ" ! Όσο, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός αργεί.. "κοιμάται" τον ύπνο του "δικαίου" - όχι μόνος του όπως βλέπετε, αλλά με "συντροφιά" - , τόσο η φωνή του λαού θα μεγαλώνει.. Κι ως γνωστόν : " Φωνή Λαού, Οργή Θεού " !

Κι επειδή τη Φωνή του Λαού την ακούτε.. Αν κλείσετε, πάλι, ως συνήθως τ' αφτιά σας, θα νιώσετε και την "Οργή Θεού" ! Προετοιμαστείτε γι' αυτό που προτιμάτε αγαπητέ Γιώργο... Πόσο ακόμα θα "καλύπτετε" ο ένας τον άλλο ;;; Ως πότε ;

Αλλάζει στάση τώρα η Μέρκελ :" Να πάτε στο ΔΝΤ ! ". ("..Να φύγετε! Να πάτε αλλού !") .

Αλλαγή στάσης επιλέγει η Γερμανίδα Καγκελάριος σήμερα, με την προτροπή να απευθυνθεί η χώρα μας στο ΔΝΤ αν χρειαστεί, μετά την άρνηση του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών κ. Σόϊμπλε να λάβει την "ευθύνη", έστω και διμερής, βοήθειας προς τη χώρα μας, κάνοντας επίκληση στο Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο ! Μπροστά στο ενδεχόμενο πτώχευσης, δηλαδή "Στάσης Πληρωμών" , της Ελλάδας η Ε. Ε. προτείνει το εργαλείο των "διμερών" συμφωνιών δανεισμού καθώς, η Συνθήκη απαγορεύει, δια ροπάλου, την οποιαδήποτε βοήθεια σε κράτος μέλος. Αυτό, μάλλον, πρέπει να αλλάξει...

" Ή ΤΑΝ, Ή ΕΠΊ ΤΑΣ ", Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .

Κάποιοι στην Αμερική , (μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και funds), έχουν ποντάρει στην υποτίμηση του ευρώ κατά περίπου 30% μέχρι το τέλος του 2010 και την εξίσωσή του με το δολάριο. Μιλάμε για για "παιχνίδι" εκατοντάδων δισεκατομμυρίων κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας, του Ευρώ και συνεπώς της Ε. Ε. ! Με τη συνεχόμενη άρνηση της η Γερμανία να καλύψει τη χώρα μας, και αργότερα κάθε άλλη εβρισκόμενη σε "κλοιό" χώρα της Ευρώπης, (βλ. Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία), αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, τι ακριβώς συμβαίνει στην Ευρώπη ! Μέχρι στιγμής, ήμασταν και παραμένουμε - σημ. η Ε. Ε. - τα "τσιράκια" των Αμερικανών. Η Ε. Ε. αν δεν προχωρήσει ταχέως σε μια πιο ουσιαστική και πραγματική ολοκλήρωση κινδυνεύει να διαλυθεί, υπό την πίεση των αγορών, και να αποτελέσει ένα μακάβριο αστείο στην Ιστορία των Λαών μας.. Αν οι Γερμανοί αφήσουν να υποτιμηθεί το Ευρώ οι πρώτοι που θα πληγούν θα είναι οι ίδιοι τους..

Και σε μια τέτοια περίπτωση, οι "χαμένοι" της υπόθεσης δε θα είναι ούτε η Ελλάδα, ούτε οι μικρές χώρες.. θα είναι η Γερμανία και η Αγγλία πρωτίστως . Αυτοί θα πληρώσουν τα σπασμένα και καλά θα πάθουν, από την αναβλητικότητα και την εθελοτυφλία τους . Έτσι, πρέπει ο Πρωθυπουργός να αρχίσει να σκέφεται σοβαρά, όχι μόνο την προσφυγή στο ΔΝΤ, αλλά και άλλες λύσεις όπως αυτή της "Ευρωδραχμής" ή ακόμα και της "Στάσης Πληρωμής" για να ταρακουνήσει και να ωθήσει την Ευρώπη στην "Επιθυμητή" και πραγματική της υπόσταση.." Ή ΤΑΝ, Ή ΕΠΊ ΤΑΣ.." , λέγαν οι αρχαίοι και γνωρίζαν πολύ καλά τί λέγανε.  

ΛΙΑΠΗΣ, ΒΕΡΕΛΗΣ, ΡΟΒΛΙΑΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ . Στελέχη του ΟΣΕ δίνουν ονόματα για τη Siemens .

Την «αδιάρρηκτη» σχέση μεταξύ της Siemens, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., που επιβίωνε κατά την εναλλαγή τους στην εξουσία και σ' ότι αφορά τον προαστιακό, ανέδειξε χθες κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην εξεταστική επιτροπή ο αρχιμηχανικός του ΟΣΕ και πρώην αναπληρωτής διευθυντής συστημάτων σήμανσης και ασφάλειας του οργανισμού, Μ. Παναγιώτου.


Μ. Παναγιώτου: Εδωσε ονόματα και δέχθηκε μηνύσεις

Προχώρησε μάλιστα στην «ονομαστικοποίηση» των στελεχών των δύο κομμάτων, αναφέροντας σύμφωνα με πληροφορίες τους Χρ. Βερελή και Ντ. Ρόβλια από το ΠΑΣΟΚ και τον Μ. Λιάπη από τη Ν.Δ. ως τους πολιτικούς που επί των ημερών τους η Siemens κινούσε όλα τα νήματα, ώστε να παίρνει τα έργα με προκλητικό και παράνομο τρόπο.

Ο κ. Παναγιώτου υπενθύμισε ότι για τη «νοσηρή» αυτή κατάσταση είχε ενημερώσει με επανειλημμένα σημειώματα (Μάρτιος 2004 - Δεκέμβριος του 2005) τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών Αν. Νεράντζη και τον τότε διευθυντή της Ν.Δ. Κ. Σταϊκούρα.

ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ "ΚΑΛΥΨΕΙ" Η Ε. Ε. !

Με τον πλέον σαφή τρόπο έθεσε χθες ο πρωθυπουργός τους Ευρωπαίους ομολόγους του προ των ευθυνών τους σε περίπτωση που στην επικείμενη σύνοδο κορυφής δεν συναποφασίσουν απτή στήριξη της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του οικονομικού της αδιεξόδου. «Στις 25 και 26 Μαρτίου η Ενωση θα λάβει πολύ σημαντικές αποφάσεις, αλλά το ίδιο θα πράξει και η Ελλάδα, η οποία θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της, συνεκτιμώντας τις αποφάσεις αυτές» τόνισε χαρακτηριστικά κ. Γ. Παπανδρέου από την Ουγγαρία, όπου βρίσκεται. Υπονόησε έτσι ευθέως ότι σε άλλη περίπτωση το αργότερο σε δέκα ημέρες η χώρα μας θα αναζητήσει άμεση δανειακή υποστήριξη από το ΔΝΤ για να αποφύγει τα ληστρικά επιτόκια των αγορών, με όποιες συνέπειες μπορεί να επιφέρει η ελληνική αυτή επιλογή στη Ζώνη του Ευρώ.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της συγκυρίας είναι ότι ο κ. Παπανδρέου αποφάσισε εκτάκτως να μεταβεί σήμερα από τη Βουδαπέστη στις Βρυξέλλες προκειμένου να έχει συνάντηση το απόγευμα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ. Μπαρόζο, ενώ αύριο θα μιλήσει στην Ειδική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για την Οικονομική και Κοινωνική Κρίση.