Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

6 ΦΕΒΡΟΥΡΙΑΟΥ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΜΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ..

3 εκατομμύρια γυναίκες κάθε χρόνο υπόκεινται στις χώρες του τρίτου κόσμου σε αυτή τη βάρβαρη και απάνθρωπη διαδικασία. Η Unicef καθιέρωσε τη σημερινή ημέρα παγκοσμίως για να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα σε αυτό το θέμα. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε ο κόσμος μας θα πάψει να αποτελείται από "πολιτισμένα" ζώα - ανθρώπους και θα εδραιωθεί ο ανθρώπινος "πολιτισμός".. Ότι κάποια στιγμή θα λαμβάνουμε την παιδεία εκείνη που θα μας επιτρέπει να απελευθερωθούμε από δεισιδαιμονίες θρησκευτικές, πολιτικές , πολιτισμικές..

ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΚΕΡ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ... ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ !

Επιτέλους, μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, οι Έλληνες αγρότες αντιλήφθηκαν την πραγματική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και αποφάσισαν, από προχθές, να ανοίξουν τους δρόμους επιφυλασσόμενοι για περαιτέρω κινητοποιήσεις αργότερα.

Ο Πρωθυπουργός, που αφορμή του διαγγέλματος του στάθηκαν οι επαφές του στο Νταβός, φαίνεται ότι "άργησε¨κι αυτός τρεις μήνες να καταλάβει την πραγματική κατάσταση της οικονομίας..


Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε.. Αν οι κινητοποιήσεις των αγροτών στοίχισαν στη χώρα και την ελληνική κυβέρνηση, οι αγώνες που έρχονται , αν όπως όλα δείχνουν, οι άνεργοι στη χώρα μας φτάσουν το 1εκ. στο τέλος του χρόνου, θα μοιάζουν με ¨παιδική χαρά"..


Σκεφτείτε, 1 εκ. ανέργους, στην πλειοψηφία τους μανάδες και πατεράδες, με χρέη και δάνεια, να μην έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους.. Να μην έχουν να τα σπουδάσουν και να μην έχουν δουλειά..


Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Υπουργού Εργασίας κ. Ανδρέα Λοβέρδου... Τα χειρότερα έπονται, λοιπόν...

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΤΗ ΓΟΥΟΛ ΣΤΡΗΤ..


"ΒΙΑ", αντί για CIA, Business Intelligence Advisors, λέγεται η επιχείρηση που ίδρυσαν πρώην στελέχη της διάσημης μυστικής υπηρεσίας και στοχεύει στην παροχή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Τα στελέχη, στην πλειονότητά τους συνταξιούχοι της υπηρεσίας, αποφάσισαν να συμπληρώσουν το εισόδημά τους με αυτό τον τρόπο..


Περίπατο, λοιπόν, πάει η Βιομηχανική κατασκοπεία... Ξέρετε τι έχει να γίνει με τόσους "ειδικούς" επί του συγκεκριμένου τομέα; ΧΑΜΟΣ...