Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

"Επίκειται σεισμός στην Ελλάδα !", λέει ο σεισμολόγος κ. Τσελέντης .


Τρώγονται οι σεισμολόγοι για επικείμενο σεισμό στην Ελλάδα.. Ο αναπληρωτής καθηγητής κ. Παπαζάχος καταγγέλει τον κ. Τσελέντη ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και καλεί τον Εισαγγελέα να παρέμβει. Άλλοι, πάλι, επιστήμονες που υπερασπίζονται την "επιστημονική έρευνα" υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να ποινικοποιείται η επιστήμη.
Πάντως, αν δούμε το τελευταίο διάστημα την παγκόσμια σεισμική δραστηριότητα, μετά και τους σεισμούς στην Αιτή και τη Χιλή, μιλώντας για το φαινόμενο του "Ντόμινο", δεν αποκλείεται σεισμική δραστηριότητα και στη χώρα μας. 

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ! Τα βατράχια (Ελλάδα) κάνουν στην άκρια !


Ως γνωστόν η Κίνα σήμερα ελέγχει το δημόσιο χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών και στην πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ ο Κινέζος Πρωθυπουργός απήυθυνε "αυστηρές συστάσεις" στον Αμερικανό Πρόεδρο για διόρθωση του, ανεξέλεγκτου, αμερικανικού χρέους ! Το ουσιαστικό πρόβλημα μεταξύ των δύο χωρών δεν αποτελεί το υψηλό δημόσιο χρέος της χώρας, αλλά οι αμερικανοκορεατικές σχέσεις, η Ταϊβάν, το Γουάν - που οι ΗΠΑ θέλουν ανατιμημένο - το Google και ο Δαλάι Λάμα ! Έτσι, οι Σινοαμερικανικές σχέσεις περιέρχονται σε μια νέα εποχή, που θυμίζει ψυχροπολεμικό κλίμα, καθώς ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν είναι  διαθετιμένος να υποκύψει στις "ορέξεις" της Κίνας αμαχητί . Κι επειδή, όταν οι "γίγαντες συγκρούονται τα βατράχια κάνουν στην άκρια".., μάλλον έτσι εξηγείται και το "κάψιμο" της Κινεζικής χρηματοδότησης του Ελληνικού χρέους από τον Οικονομικό γίγαντα.. ! Η πολιτική οδηγεί, αυτό συμβαίνει με τους "υποτελείς", την οικονομία !

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΉΛΙΟ" !

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΣ… και τα ΕΛΤΑ στο παιχνίδι πωλήσεως για μια θέση στον «Ήλιο» !


Με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ προσλαμβάνεται ορισμένος αριθμός ατόμων που πληρούν τις προϋποθέσεις σε θέσεις της περιοχής Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης . Αυτό πριν δύο, περίπου, έτη . Στην πορεία ασκείται ένσταση από υποψήφιο και κάποιος χάνει τη θέση του.. αμέσως καλείται, η πρώτη επιλαχούσα, μια κοπέλα. Η κοπέλα καταλαμβάνει τη θέση και δουλεύει για μερικούς μήνες.. Ένα ωραίο πρωινό την καλούν στο σπίτι λέγοντάς της να μην έλθει στην εργασία της διότι, ασκήθηκε νέα ένσταση από υποψήφιο και χάνει τη θέση της ! Τι είχε συμβεί ;

" ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ " κι εγώ... !


ΠΡΩΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΗΔΟΣ, ΤΑΙΛΑΝΔΟΣ, ΑΓΓΛΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ «ΕΛΛΗΝΑΣ» !

Σήμερα, όλος ο πολιτισμένος κόσμος είναι το «φως» που μεταλαμπάδευσε ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός παγκοσμίως με την έννοια της «Δημοκρατίας» . Ο δε δυτικός πολιτισμός, δεν είναι τίποτε άλλο από το «πάντρεμα» του Ελληνικού πολιτισμού και της Εβραϊκής κεντρικής θρησκευτικής ιδέας.

Στη Αμερική, λοιπόν, ένας Αφροαμερικανός Πρόεδρος δωρίζει σε φιλανθρωπίες όλο το έπαθλο του 1 εκατομμυρίου ευρώ από το Νόμπελ Ειρήνης και τον ζηλεύω γιατί, θέλω κι εγώ, «σαν Έλληνας», τέτοιους πολιτικούς…

Στη Γερμανία, την παραδοσιακή φιλελληνική χώρα της Ευρώπης, το κράτος κυλά ρολόι και οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν την «ελληνική εξουσιαστική» νοοτροπία, ούτε φυσικά λαδώνονται.. Ζηλεύω, λοιπόν, «σαν Έλληνας», τους Γερμανούς…

Στην Αγγλία, που οι πολιτικοί επιστρέφουν στο κράτος τα κλεμμένα κινδυνεύουν να φυλακιστούν για λίγες λίρες αφού, εκεί υπάρχει «τσίπα» και τους κοιτώ και θέλω κι εγώ, «σαν Έλληνας», να έχω τέτοιο πολιτικό σύστημα…

Στην Ταϊλάνδη, όπου οφείλουν την έννοια της Δημοκρατίας στη μικρή Ελλάδα, ο π. Πρωθυπουργός φυλακίζεται και κατάσχεται η περιουσία του (μέχρι του ύψους του 1,5 δις δολάρια!) διότι αυτά είναι κλεμμένα από το κράτος και το λαό.. Υπάρχει Δικαιοσύνη και τους ζηλεύω κι εγώ «σαν Έλληνας»…

Στη Σουηδία, τα προχθές ακόμα, το Κοινοβούλιο αναγνώρισε, μεταξύ των άλλων και, τη Γενοκτονία των Ποντίων από την Τουρκία και «μίλησε» ο Σουηδός μέσα στην Ελληνική ψυχή μου.. Την ίδια στιγμή, που στην πατρίδα μου, δεν τολμούν οι «ηγήτορες» να βγάλουν άχνα καν για κάτι τέτοιο, ο «Σουηδός» μίλησε μέσα μου και μου είπε : «Είμαι κι εγώ Έλληνας.. Πόντιος» !

Έτσι, «σαν Έλληνας» κι εγώ είμαι πρώτα Σουηδός, Ταϊλανδός, Άγγλος, Αφροαμερικανός κι όλα αυτά που θα ήθελα να είμαι και δεν μ’ αφήνουν… Κι όταν γίνομαι «όλα αυτά που θέλω να είμαι» αισθάνομαι πραγματικά ότι είμαι κι εγώ Έλληνας !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Έτσι πεθαίνουν τους πολίτες στην Ελλάδα !

Τι γίνεται εκεί στα Δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη με την ποινική δίωξη, που κατέθεσε πολίτης, για το σκάνδαλο μισού (0,5) δις Ευρώ για τη μίσθωση των σχολικών λεωφορείων ; !

Ο πολίτης, στον οποίο έφτασε το θέμα όταν αγανακτισμένος συμμετέχοντας ιδιοκτήτης επιχειρήσεως μεταφοράς προσωπικού του πήγε όλα τα στοιχεία, που κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου περιμένει ακόμα ! Πρόκειται για σκάνδαλο που ξεπερνά το μισό δις ευρώ, όπου με «στημένους» διαγωνισμούς έπαιρναν τη δουλειά διαρκώς οι «ίδιοι» άνθρωποι. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αφού, πρώτα εξέτασε τα στοιχεία, ζητεί τα λεφτά της πίσω τώρα από την Ελλάδα, αποδεχόμενη ότι μιλάμε για μεγάλο σκάνδαλο . Μιλάμε, για μισό δις ευρώ που απαιτεί μόνον η Ε. Ε. ενώ, για αρκετό διάστημα παραμένουν απλήρωτοι οι οδηγοί (!), σα μοχλός πίεσης στη Δικαιοσύνη για να βάλει το θέμα στο αρχείο.

Απογαλακτίζεται από τον Καραμανλή ο Σαμαράς .


Περισσότερο επικριτικός από κάθε άλλη φορά για τα πεπραγμένα της εξαετίας Καραμανλή εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς το Σαββατοκύριακο. Καταλόγισε «διαχειριστικό κυβερνητισμό» στις κυβερνήσεις του προκατόχου ενώ έστειλε και αυστηρό εσωκομματικό μήνυμα: «Οσοι με τη συμπεριφορά τους προσέβαλαν τον ελληνικό λαό και το φιλότιμό του δεν έχουν θέση στο κόμμα».

Κατά την ομιλία του στο έκτακτο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ το πρωί της Κυριακής, ο κ. Σαμαράς σημείωσε:

«Το Κόμμα μας συνέρχεται από μια πρόσφατη βαριά ήττα. Σε μια εποχή που η Ελλάδα δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή κρίση - Οικονομική και Κοινωνική - είδαμε τα λάθη μας, κάναμε την αυτοκριτική μας. Θα κάνουμε και την αυτοκάθαρσή μας! Όσοι με την συμπεριφορά τους προσέβαλαν τον ελληνικό λαό και το φιλότιμό του, δεν έχουν θέση στο κόμμα μας.