Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΉΛΙΟ" !

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΣ… και τα ΕΛΤΑ στο παιχνίδι πωλήσεως για μια θέση στον «Ήλιο» !


Με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ προσλαμβάνεται ορισμένος αριθμός ατόμων που πληρούν τις προϋποθέσεις σε θέσεις της περιοχής Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης . Αυτό πριν δύο, περίπου, έτη . Στην πορεία ασκείται ένσταση από υποψήφιο και κάποιος χάνει τη θέση του.. αμέσως καλείται, η πρώτη επιλαχούσα, μια κοπέλα. Η κοπέλα καταλαμβάνει τη θέση και δουλεύει για μερικούς μήνες.. Ένα ωραίο πρωινό την καλούν στο σπίτι λέγοντάς της να μην έλθει στην εργασία της διότι, ασκήθηκε νέα ένσταση από υποψήφιο και χάνει τη θέση της ! Τι είχε συμβεί ;
Το πρόσωπο που κατέθεσε την ένσταση και είχε απορριφθεί διότι είχε καταθέσει εκπροθέσμως την αίτηση και τα δικαιολογητικά του στο ΑΣΕΠ, (ημερομηνία Ταχυδρομείου) «εμφάνισε» νέα βεβαίωση, μάλλον πρόκειται για «απόδειξη παραλαβής» ή έγγραφο συστημένου ! Πώς γίνεται αυτό ; Πιθανότατα, το «πρόσωπο» αυτό είχε «γνωστό» στα ΕΛΤΑ που πλαστογράφησε ένα τέτοιο έγγραφο! Η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και στα τοπικά ΕΛΤΑ της περιοχής «κάποιοι» άρχισαν να τρέμουν..

Μέχρι, σήμερα, γνωρίζαμε ότι πολλές θέσεις του δημοσίου «πωλούντο» έναντι μεγάλων ποσών από αυτούς που είχαν τη δύναμη να σε «βολέψουν» , (βουλευτές, κριτές σε επιτροπές κτλ.). Τώρα μαθαίνουμε ότι στο «παιχνίδι» της διαφθοράς και της «πωλήσεως» θέσεως στο Δημόσιο, σαν οικόπεδο δηλαδή, μπαίνουν και πρακτικές πλαστογραφήσεως εγγράφων αποστολής των ΕΛΤΑ !

Συνήθεις πρακτικές σε ένα σύστημα τρύπιο πέρα για πέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου