Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Κοίτα ποιός Μιλάει...

"Κοίτα ποιος Μιλάει..", από την ομώνυμη ταινία με ήρωα ένα βρέφος.. Οι συνειρμοί δικοί σας...

Διαβάζοντας την απάντηση που έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης "Μαζί για τη Δράμα" κ. Σούτος, σε άρθρο στελέχους της Αριστεράς την Παρασκευή στη Δράμα :


Είδα κάποια πράγματα τα οποία, αναμφισβήτητα, ήταν ορθά... ως απάντηση.. . Από την άλλη, όμως, σε όλο το κείμενο διέκρινα μια "ποιητική" πνοή που παραπέμπει σε αοριστολογίες ("ποιητική αδεία" ;) και ασάφειες.. Θα έλεγα ότι το κείμενο της απάντησης αυτής, εκτός των πρώτων πέντε-δέκα σειρών, ενώ προσπαθεί να καταγγείλει τους ξεπερασμένους τοπικούς άρχοντες - πολιτικούς, ολισθαίνει μέσα από τον ίδιο "πολιτικό" λόγο που χρησιμοποιεί προς την πλευρά όσων επιδιώκει να καταγγείλει.. .

Ο τόπος, η Δράμα, επειδή ακριβώς έχει πληγεί βάναυσα τόσα χρόνια από αυτούς τους πολιτικάντηδες, ένθεν κι ένθεν, έχει ανάγκη από ανθρώπους με φρέσκες και νέες ιδέες, σοβαρά διατυπωμένες, με ισχυρό πρόγραμμα και προσανατολισμό.. Δεν χρειαζόμαστε άλλους "μια απ' τα ίδια".. Εμείς, μέχρι στιγμής, μόνον έναν υποψήφιο γνωρίσαμε με συγκεκριμένο Όραμα και Πρακτικές Ιδέες - Λύσεις για την πόλη μας...

Ιδέες που ο ίδιος διατύπωσε, σε ανύποπτο χρόνο τηλεοπτικά και, την επαύριο αναμασούσαν (τηλεοπτικά επίσης!) όλοι οι υπόλοιποι (Ευμοιρίδης, Σούτος, Μαργαρίτης και Σία ή καλύτερα "Αφοί").. Ιδέες που επαναπροβάλαν δίχως να τις κατανοούν, χωρίς να μπορούν να τις υλοποιήσουν, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να γελοιοποιηθούν..

Εμείς, λοιπόν, ΝΙΚΟ είμαστε ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

Με το Όραμά σου για την πόλη και τη Νέα Ελπίδα που κουβαλάς..