Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ :Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ... ! ! !

Κοντεύουν τα 190 χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους και κράτος ακόμα δεν έχουμε. Οι Ευρωπαίοι, κάνοντας το ολέθριο γι' αυτούς σφάλμα μας ενέταξαν στην ΕΟΚ, την ΕΚ, την Ε. Ε. και την ΟΝΕ, μόλις πρόσφατα άρχισαν να κατανοούν τι σημαίνει Ελλάδα. Μου θυμίζει λίγο την Επαναστατική Ελλάδα η κατάσταση όπου το ελληνικό κράτος απελευθερώθηκε, όχι λόγω της ανδρείας και των αγώνων των γενναίων εκείνων Ελλήνων, όπως, όχι λανθασμένα αλλά με ελλείψεις, διδάσκουν στα σχολεία αλλά διότι, την είχαν "πατήσει" οι Αγγλογαλλικές τράπεζες και μας είχαν δανείσει, με δυσμενείς και επαχθείς όρους, χρήματα για τον αγώνα με εγγύηση τις εθνικές γαίες. Χωρίς Έθνος και δίχως Κράτος γαίες δε λογίζονται..η Ελλάδα έπρεπε πάση θυσία να απελευθερωθεί !
Η Ελλάδα, λοιπόν, δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει παραδέχθηκαν οι "κύριοι" των Βρυξελλών με καθυστέρηση εβδομάδων, όπου εν τω μεταξύ το Ελληνικό κράτος και κατά συνέπεια οι Έλληνες φορολογούμενοι είχαν πληρώσει ήδη πολλά δις ευρώ τις δηλώσεις και την μέχρι πρότινος "απραξία" των κυρίων αυτών. Πάλι η κατάσταση μου θύμισε την Επανάσταση.
Είναι αλήθεια, πάλι, ότι στη χώρα αυτή του από ιδρύσεως νεοελληνικού κράτους είχαμε αρκετές "επαναστάσεις". "Επαναστάσεις" , όμως, που πάντοτε γινόταν στο όνομα του Λαού, για το Λαό μα δίχως το Λαό.. . Ο Ελληνικός Λαός, αυτός ο κυρίαρχος μισοκοιμισμένος γίγαντας, ποτέ δεν επαναστάτησε από Επαναστάσεως πλην της περιόδου της κατοχής .
Κι αυτό είναι που φοβούνται οι φίλοι Ευρωπαίοι και οι ημεδαποί ηγήτορες. Μην, τελικώς, ο Ελληνικός Λαός ξυπνήσει κι επαναστατήσει. Μη συμπαρασύρει και τους ευρωπαϊκούς λαούς και γίνει ένας νέος Διαφωτισμός .
Γι' αυτό κι ο μονόδρομος του Έλληνα Πρωθυπουργού συναντιέται με την αγωνία των Ευρωπαίων ομολόγων του. Όλη η Ευρώπη, λοιπόν, σήμερα κρίνεται, εξαρτάται, αθωώνεται κι ενοχοποιείται, χτίζεται και γκρεμίζεται από τη μικρή μας Ελλάδα. Τούτη την τόσο μικρή μα και ταυτόχρονα μεγάλη χώρα..αυτή την υπερδύναμη του κόσμου που, για πρώτη φορά στην ιστορία της. κρατά στα χέρια της τις τύχες όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.
Από αυτή την "εξουσία" ο Έλληνας Πρωθυπουργός σήμερα είναι ο πιο ισχυρός ηγέτης του κόσμου..ο αληθινός Πλανητάρχης.