Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Πόσα «πήρε» η Πετρούλα για το ροζ DVD;

Το ακριβές ποσό που πήρε η Πετρούλα Κωστίδου για το «Κama Sutra» δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό. Ωστόσο η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, είπε:

«Ας πούμε απλώς ότι μου έδιναν 'x' χρήματα, τα οποία πάνω στη διαπραγμάτευση έγιναν 'x' επί 2».
Το παζέρεψε, λοιπόν, το πράγμα η Πετρούλα και πήρε τα διπλά (!), αλλά πόσα ακριβώς;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Sirina» έδωσε στην ξανθιά καλλονή κοντά στις 35-40.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό της προβλέπει και ποσοστό κέρδους από τις πωλήσεις.

Όχι και άσχημα...

Πηγή: stakarfia

Ο πρωθυπουργός να δείξει στα εθνικά θέματα κότσια για δύσκολες αποφάσεις

Στην συνέντευξη του στην εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής", ο ακαδημαϊκός κ. Βασίλης Μαρκεζίνης* προτρέπει τον πρωθυπουργό να δείξει και στα εθνικά θέματα τα ίδια κότσια που έδειξε και στη λήψη μερικών οικονομικών αποφάσεων.
 
Ο κ. Μαρκεζίνης αναφέρει ότι οι διαψεύσεις του πρωθυπουργού για τα περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία δεν είναι σαφείς για τον ίδιο, ενώ επισημαίνει ότι τέτοιες συζητήσεις με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνονται υπό το καθεστώς απειλών.

Συμπληρώνει δε ότι «τέτοιες συζητήσεις δεν μπορεί να γίνονται εν κρυπτώ και ότι θα πρέπει η Κυβέρνηση να τα συζητήσει δημόσια σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών».

Ο κ. Μαρκεζίνης επικρίνει όλους αυτούς που προσπαθούν - υπό αμερικάνικη επιρροή- να πείσουν ότι οι Τούρκοι έχουν αλλάξει στάση και ότι είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να μοιράσει την περιουσία της μαζί με τους γείτονες της. ..................

Ηράκλειο: Ο διαρρήκτης έπεσε πάνω στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

O 25χρονος είχε... ειδικευτεί στις διαρρήξεις αυτοκινήτων!


Ο νεαρός συνελήφθη επ' αυτοφώρω το βράδυ των Χριστουγέννων, όταν 61χρονη Ηρακλειώτισσα τον είδε να έχει σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου της και να προσπαθεί να αφαιρέσει από το εσωτερικό του διάφορα είδη. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα με την βοήθεια περίοικων τον ακινητοποίησε και κάλεσε άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ , οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και αντικείμενα που - όπως προέκυψε- είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από άλλο αυτοκίνητο, την διάρρηξη του οποίου είχε καταγγείλει η 54χρονη ιδιοκτήτρια του.

Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς

Την Τετάρτη τα μέσα μεταφοράς θα κυκλοφορήσουν απο τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Μηχανοκίνητη πορεία τη Δευτέρα.


Μετά τη Χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στο χώρο των ΔΕΚΟ και ειδικότερα στις αστικές συγκοινωνίες.

Τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες θα παργματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία απο την πλατεία Κοτζιά προς το Υπουργείο Υποδομών.

Την Τετάρτη τα μέσα μεταφοράς θα κυκλοφορήσουν μόνο απο τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Ανάλογες κινητοποιήσεις, με διαφορετικές ώρες, έχουν προγραμματίσει επίσης και για το νέο έτος και συγκεκριμένα για τις 3, 5 και 10 Ιανουαρίου.

Οι συνδικαλιστές θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη γενική συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Μηνύσεις στο Κερατσίνι μεταξύ παλαιού και νέου δημάρχου

Αλληλομηνύθηκαν ο απερχόμενος δήμαρχος Κερατσινίου Φ. Μελάς και ο νεοεκλεγείς Λ. Τζανής.


Μήνυση για υπεξαίρεση δημοσίων εγγράφων, εναντίον του απερχόμενου δημάρχου Κερατσινίου Φώτη Μελά, κατέθεσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λουκάς Τζανής. Ο κ.Μελάς κατηγορείται από τον κ.Τζανή, ότι το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, επιχείρησε να μεταφέρει με όχημα στο σπίτι του, δεκάδες σακούλες με σημαντικά έγγραφα του δήμου.

Από την πλευρά του ο απερχόμενος δήμαρχος κ.Μελάς που συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα υπέβαλε και αυτός με τη σειρά του μήνυση κατά του Λ.Τζανή για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση και υποστήριξε ότι τα έγγραφά αποτελούσαν προσωπικό του αρχείο.

Η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πειραιά η οποία διέταξε έρευνα για το θέμα.

Καίγεται μία απο τις πιο όμορφες περιοχές της Ευρώπης

Για τέταρτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες που καίνε το θέρετρο της Λίμνης της Κονστάνς.


Για τέταρτο συνεχές 24ωρο οι πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν υπο έλεγχο τυη φωτιά στην περιοχή της Λίμνης της Κονστάνς, κατά πολλούς από τα 10 ειδυλλιακότερα μέρη στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η οποία φωτιά κατέκαψε ήδη και κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό το κάστρο του Μεσαίωνα, από το οποίο και ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά.

Η πόλη της Κονστάνς, στις όχθες της πολύ όμορφης ομώνυμης λίμνης μεταξύ Γερμανίας,Αυστρίας και Ελβετίας, είναι θέρετρο και διατηρεί χάρη σε πάμπολλα κτίσματα τον ιστορικό της χαρακτήρα.

Εγκαύματα από τις φλόγες υπέστησαν τρείς ηλικιωμένοι, ενώ υπέστησαν σημαντικές ζημιές 54 κτήρια.

Κανένας πυροσβέστης δεν συγκαταλέγεται στα θύματα αυτής της πολύ μεγάλης πυρκαγιάς, οι ζημιές της οποίας προϋπολογίζονται στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ερευνα γιά τα αίτια της φωτιάς θα διενεργήσει η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.

Βρήκαν αγγεία της ελληνορωμαϊκής περιόδου στην Αίγυπτο

Αγγεία της ελληνορωμαϊκής περιόδου που φέρουν επιγραφές, οι οποίες αποσαφηνίζουν τις θρησκευτικές πρακτικές της εποχής, ανακαλύφθηκαν περίπου 80 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Καΐρου

από ιταλούς αρχαιολόγους.

Η αρχαιολογική αποστολή βρήκε 150 κομμάτια πήλινων αγγείων, ή άλλως όστρακα, σε περιοχή που βρίσκεται δύο χιλιόμετρα βόρεια της λίμνης Καρούν στην όαση Φαγιούμ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ανώτατου Συμβουλίου Αρχαιοτήτων .

Τα όστρακα αυτά φέρουν επιγραφές στη δημοτική γραφή --μια μορφή απλουστευμένων ιερογλυφικών-- η οποία χρησιμοποιήθηκε κατά τις τελευταίες φαραωνικές δυναστείες στην Αίγυπτο έως την αρχή της ρωμαϊκής εποχής.

Τα όστρακα αυτά κρίνονται ως ιδιαιτέρως χρήσιμα για να αποσαφηνιστούν οι θρησκευτικές πρακτικές, όπως και πτυχές από τη ζωή των κατοίκων της Αιγύπτου κατά την ελληνορωμαϊκή περίοδο, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Ύποπτο αντικείμενο στο γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Νετανιάχου βρισκόταν στο κτίριο όταν εντοπίστηκε το ύποπτο αντικείμενο.

Ένα ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε σήμερα στο κτίριο όπου εργάζεται ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ανακοίνωσαν ισραηλινοί αξιωματούχοι.

"Εξετάζουμε ένα ύποπτο αντικείμενο που βρέθηκε", δήλωσε υπεύθυνος του γραφείου του ισραηλινού πρωθυπουργού χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Σύμφωνα με το δημόσιο ισραηλινό ραδιοσταθμό, το ύποπτο αντικείμενο είναι μία τσάντα, την οποία έχουν πάρει οι υπηρεσίες πυροτεχνουργών για να την ελέγξουν.

Ο στρατός μαζεύει τα σκουπίδια στη Νάπολη

Πενήντα τόνοι σκουπιδιών πνίγουν τους δρόμους της Νάπολης. Ο στρατός ανέλαβε την περισυλλογή τους.


Ο ιταλικός στρατός, κινητοποιήθηκε το πρωί, για να περισυλλέξει περίπου πενήντα τόνους απορριμμάτων, που είχαν συσσωρευτεί σε πολλούς δρόμους της Νάπολης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το αεροδρόμιο Καποντικίνο.

Τα απορρίμματα, πρόκειται να μεταφερθούν στα χώρους ταφής και καύσης σκουπιδιών, που θα ξαναρχίσουν να λειτουργούν από τη Δευτέρα. Μέχρι στογμής έχουν χρησιμοποιηθεί δώδεκα ειδικά οχήματα και τα λεγόμενα μηχανικά φτυάρια του ιταλικού στρατού, υπό τον συντονισμό του στρατηγού Αντόνιο Μόνακο.

Ο δήμος της Νάπολης, ζήτησε από τους πολίτες, να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια στο δρόμο μέχρι τη Δευτέρα, όταν θα ξαναρχίσει να λειτουργεί με κανονικό ρυθμό η δημοτική υπηρεσία απορριμμάτων. Η περιφέρεια της μεγαλούπολης του ιταλικού νότου, συνεχίζει να είναι βυθισμένη στις πλαστικές σακούλες και στα σκουπίδια. Πολλοί σχολιαστές, κατηγορούν τον ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ότι ενδιαφέρεται μόνο για τον καθαρισμό των κεντρικών οδών της πόλης, σε ένα είδος "επιχείρησης βιτρίνας", αδιαφορώντας για τις απόκεντρες, πιο απομονωμένες περιοχές.

Σχέδια επίθεσης του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας

Τηλεγραφήματα που αποκαλύπτονται από το Wikileaks αποδεικνύουν ότι η Συμμαχία εξακολουθεί να έχει στα συρτάρια της επιτελικά σχέδια που προβλέπουν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Wikileaks, τις οποίες δημοσιεύει ο βρετανικός Guardian, το σχέδιο επίθεσης προβλέπει τη χρησιμοποίηση εννέα μεραρχιών από τις ΗΠΑ,τη Βρετανία,τη Γερμανία και τη Πολωνία. Προβλέπονται ακόμη και τα λιμάνια που θα χρησιμοποιηθούν από ναυτικες δυνάμεις σε Γερμανία και Πολωνία.

Πόσο παλιά είναι αυτά τα σχέδια θα πείτε; Καθόλου παλιά. Το τελευταίο τηλεγράφημα που φέρει μάλιστα την υπογραφή της αμερικανίδας ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον, έχει ημερομηνία 26 Ιανουαρίου 2010. Σ’ αυτό η Χ.Κλίντον κάνει αυστηρές συστάσεις στους διπλωμάτες για να παραμείνουν αυτά τα σχέδια απολύτως μυστικά.Η κ.Κλίντον λέει ότι η όποια συζήτηση γι’ αυτά «μειώνει τη στρατιωτική τους αξία» και καλεί τους διπλωμάτες ακόμη και σε περίπτωση διαρροών να πούν ψεμματα προτείνοντας μάλιστα απαντήσεις όπως «τα σχεδια του ΝΑΤΟ δεν στοχεύουν ένα κράτος» κι άλλα τέτοια.

Ο Παπανδρέου στον ΟΗΕ, οι πρόωρες εκλογές, ο νέος πρωθυπουργός και τι πραγματικά κρύβεται από πίσω…

Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός θα «μεταναστεύσει» στη Γενική Γραμματεία του ΟΗΕ το γνωρίζαμε από την πρώτη επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον στις αρχές του 2010 και μάλιστα, ήμασταν το μοναδικό blog που από πολύ νωρίς το είχαμε διαρρεύσει… .

Τα χρονικά πλαίσια, ωστόσο, εκπλήρωσης αυτού του σεναρίου είναι :

Πρόωρες εκλογές είτε το Μάρτιο με λίστα (βουλευτές πιόνια-Μουτζαχεντίν), είτε μέχρι τον Μάιο με σταυρό προτίμησης.. αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων εξουσίας με, πιθανότατα, εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό, όπως επιθυμούν η Τρόικα, η ΕΕ, οι Αμερικανοί και οι Έλληνες επιχειρηματίες.. Ο Παπανδρέου αναλαμβάνει ΓΓ στον ΟΗΕ τέλη Δεκεμβρίου του 2011.

Εμείς μεν αποκαλύψαμε από νωρίς τα σενάρια αυτά, κινδυνεύοντας πραγματικά να καταστούμε γραφικοί όμως, Το ερώτημα που προκύπτει είναι : γιατί τα σενάρια αυτά «παίζονται» τώρα – τόσο νωρίς – στα μεγάλα ΜΜΕ ;

Γιατί, δηλαδή, (πιθανότατα και με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης), «διαρρέεται» η φυγή Παπανδρέου στον ΟΗΕ και επαναδραστηριοποίηση  των δελφίνων στο ΠΑΣΟΚ τώρα;

Η απάντηση είναι απλή…

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο απερχόμενος Δήμαρχος Δράμας…

παραπολιτικά

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται ο απερχόμενος Δήμαρχος Δράμας κ. θωμάς Μαργαρίτης… Απ’ ότι φαίνεται η εκλογική ήττα «στοίχισε» αρκετά στο Δήμαρχο καθώς, η εκλογή του κ. Κ. Χαρακίδη αποτέλεσε πραγματική έκπληξη…

Από την άλλη, οι δικές μας πληροφορίες μας μεταφέρουν ότι, εκτός από την ευθεία στήριξη του τ. νομάρχη κ. Ευμοιρίδη στο πρόσωπο του κ. Χαρακίδη στο δεύτερο γύρο και τη λογική στήριξη που έλαβε ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ από τους ψηφοφόρους του αντάρτη κ. Σούτου, πολλά ευτράπελα από μεριάς της παράταξης της Νέας Εποχής οδήγησαν στην ήττα τον κ. Μαργαρίτη 20 έτη μετά… 

Περιστατικό :  Είκοσι ημέρες πριν τις εκλογές τον κ. Μαργαρίτη επισκέπτονται κάτοικοι του Ξηροποτάμου για τη μεταφορά και ικανοποίηση διαφόρων αιτημάτων.. Οι κάτοικοι περιμένουν έξω από το γραφείο του και αναμένουν την ακρόασή τους αφού, συνεργάτης αναγγέλλει  στο Δήμαρχο την παρουσία τους.. Η πόρτα είναι μισάνοιχτη και στο άκουσμα της αναγγελίας οι Ξηροποταμίτες ακούν έκπληκτοι το Δήμαρχο:

Ισραήλ: Δεν ζητάμε συγγνώμη απο την Τουρκία

Tο Ισραήλ δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη στην Τουρκία"  για τους 9 νεκρούς Τούρκους ακτιβιστές, ξεκαθάρισε ο Ισραηλινός υπουργός εξωτερικών
Ο Αβιγκντορ Λίμπερμαν με αυτόν τον τρόπο απάντησε στον Τούρκο ομόλογό του ο οποίος ζήτησε απο το Ισραήλ "συγγνώμη και αποζημιώσεις" για να συμφιλιωθούν οι δύο χώρες.

"Δεν θα υπάρξει συγγνώμη. Αυτός που θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη είναι η κυβέρνηση της Τουρκίας για υποστήριξη της τρομοκρατίας", σημείωσε ο Λίμπερμαν, αρχηγός υπερεθνικιστικού κόμματος, σε συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ.  Ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών καταφέρθηκε έντονα κατά της Τουρκίας, με όχι και τόσο διπλωματικούς όρους, κάνοντας λόγο για "θρασύτητα" όσον αφορά το αίτημα της Άγκυρας για αίτηση συγγνώμης από το Ισραήλ μετά το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το Μάιο ανοιχτά της Λωρίδας της Γάζας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εννέα Τούρκοι. "Πιστεύω ότι το θέμα της συγγνώμης αγγίζει τα όρια της θρασύτητας ή τα ξεπερνάει", σημείωσε. "Αν μη τι άλλο εμείς περιμένουμε μια συγγνώμη από την τουρκική κυβέρνηση κι όχι το αντίστροφο", προσέθεσε.

Το Σάββατο, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι η χώρα του επιθυμεί να συμφιλιωθεί με το Ισραήλ μετά το επεισόδιο της επιδρομής στο διεθνή στολίσκο για τη Γάζα, αλλά σημείωσε ότι για να γίνει αυτό το Ισραήλ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και να καταβάλει αποζημιώσεις για τους εννέα Τούρκους που σκοτώθηκαν κατά το περιστατικό. Από την επιδρομή των ισραηλινών καταδρομέων στις 31 Μαΐου στο τουρκικό πλοίο Mavi Marmara είχαν σκοτωθεί εννέα Τούρκοι, καθώς το πλοίο βρισκόταν σε διεθνή ύδατα.

Θεσσαλονίκη: Τον βρήκε νεκρό στη μέση του δρόμου, ένας συγγενής του!

Ακόμα ένα πτώμα βρέθηκε το μεσημέρι στην περιοχή της Τούμπας...


και συγκεκριμένα στην οδό Εμπεδοκλέους. Τον 46χρονο βρήκε συγγενικό του πρόσωπο που ειδοποίησε την αστυνομία.
Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι ο 43χρονος που βρέθηκε νεκρός σε αλσύλλιο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας ήταν ο δράστης της δολοφονίας 46χρονου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τις πρωινές ώρες στην οδό Βηθυνίας στην Τούμπα. (διαβάστε αναλυτικά για την υπόθεση και δείτε βίντεο)

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Μετά τις νεότερες εξελίξεις η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
newsit

Ηράκλειο: Η έρευνα της διάρρηξης ξεσκέπασε τον ξάδελφο του θύματος!

Απροσδόκητη τροπή είχε η καταγγελία 25χρονου Ηρακλειώτη για διάρρηξη που είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα στο σπίτι του...


Σύμφωνα με το cretalive.gr, το βράδυ των Χριστουγέννων ο 25χρονος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι έκλεψαν από το σπίτι του 4 κυνηγετικά όπλα. Από αυτά, το ένα ανήκε σε 34χρονο ξάδερφο του, ενώ η κατοχή όλων, όπως προέκυψε ήταν νόμιμη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 25χρονου, άγνωστος δράστης, αφού παραβίασε την πόρτα της εισόδου, αφαίρεσε από την ντουλάπα του υπνοδωματίου του: μία καραμπίνα, μάρκας MOSSBERG MAVERICK διαμετρήματος CAL 12, μία καραμπίνα  μάρκας SAFIR ARMS T 14 CLASSIC διαμετρήματος CAL 36, μία καραμπίνα, μάρκας MOLOT VEPR διαμετρήματος CAL 12 και μία καραμπίνα, μάρκας FABARM SAT διαμετρήματος CAL 12, ιδιοκτησίας του 34χρονου ξαδέρφου του.

Ο τελευταίος, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, συνελήφθη για παράβαση των διατάξεων που αφορούν στην ασφαλή φύλαξη ειδών οπλισμού, ενώ οι δράστες της κλοπής αναζητούνται...

Αθηνά Ωνάση: Αγωνίζεται με τα γαλανόλευκα

Αν και έχει πατέρα Γάλλο με αριστοκρατική καταγωγή, η Αθηνά Ωνάση επέλεξε να κατέβει στους ιππικούς αγώνες CSI (όχι Miami) με τα ελληνικά χρώματα.
 
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη Γενεύη πριν λίγες ημέρες. Αν και δεν κατάφερε να διακριθεί αποσπώντας κάποιο από τα πρώτα βραβεία, η εγγονή του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δηλώσει την ελληνική της ταυτότητα σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα events του πλανήτη, που συγκεντρώνει τους καλύτερους ιππείς από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και την κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, η οποία συμμετείχε με τα χρώματα του πριγκιπάτου.
ΠΗΓΗ: Ciao

Πλήρωσαν 1.000 δολλάρια ταξί για να πάνε από την Αγγλία στις Άλπεις για διακοπές

Μια επταμελής οικογένεια από την Αγγλία ήταν αποφασισμένη να κάνει τη χειμερινή της απόδραση πραγματικότητα ενάντια στο κύμα κακοκαιρίας που έχει σαρώσει τη χώρα.

Ήταν ίσως ο μόνος κερδισμένος από τα προβλήματα που προκάλεσε στις μετακινήσεις των Ευρωπαίων οι σφοδρές χιονοπτώσεις. Ο λόγος για έναν οδηγό ταξί από το Σάουθαμπτον ο οποίος έβγαλε ούτε λίγο ούτε πολύ 1.000 δολάρια οδηγώντας 800 μίλια.

Ο Μπομπ Ράνσλει μετέφερε μια επταμελή οικογένεια από το σπίτι τους στο Χάμπσαϊρ στις Γαλλικές Άλπεις όπου είχαν προγραμματίσει μια χειμερινή εξόρμηση για να κάνουν σκι.

Η οικογένεια είχε μείνει εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο του Χίθροου καθώς η πτήση τους ακυρώθηκε εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας. Ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και ο πατέρας της οικογένειας, Πίτερ Λέλιοτ τηλεφώνησε σε σχετικό τμήμα υπεύθυνο για μεταφορές στο Σάουθαμπτον ζητώντας εάν υπήρχε κάποιος πρόθυμος οδηγός ταξί να τους εξυπηρετήσει για 1.000 δολάρια.

‘Έτσι,...................

Έκανε 6 χλμ. με σκι για να ξεγεννήσει την ετοιμόγεννη

Παραπάνω από 6 χιλιόμετρα διένυσε μία μαία σε νησί της Δανίας, προκειμένου να βοηθήσει μία έγκυο γυναίκα να ξεγεννήσει. Χάος στους δρόμους από την πυκνή χιονόπτωση, με δεκάδες αποκλεισμένους τουρίστες. Κατάφερε να φτάσει αρκετές ώρες μετά. Η γέννα στέφτηκε με επιτυχία.

Μια μαία διένυσε περισσότερα από έξι χιλιόμετρα με σκι ανήμερα των Χριστουγέννων στο νησί της Δανίας Μπόρνχολμ για να βοηθήσει μια ετοιμόγεννη γυναίκα, η οποία είχε αποκλειστεί στο σπίτι της από τα χιόνια.

Η μαία αναγκάστηκε να πάει με χιονοπέδιλα στο χωριό Τετζν, στο βόρειο τμήμα του νησιού, για να βοηθήσει την έγκυο γυναίκα, καθώς μια άλλη μαία, η οποία πήγαινε με τεθωρακισμένο όχημα του στρατού στο σπίτι τους, αποκλείστηκε στο δρόμο.

"Έκανε περίπου έξι με επτά χιλιόμετρα κατ'αυτόν τον τρόπο", σημείωσε ο πατέρας της εγκύου.
Η κόρη του, Γκίτε, κατάφερε εντέλει αργά σήμερα το απόγευμα να ανέβει σε τεθωρακισμένο του στρατού για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο της Ράνε, κύριας πόλης του Μπόρνχολμ, όπου αναμένεται να γεννήσει ένα αγοράκι. "Πάει καλά", σημείωσε ο πατέρας της.................

Τι λέει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το ένα εκατομμύριο υπογραφές

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, προχώρησε στην ανακοίνωση ότι θα χρησιμοποιήσει το νέο "όπλο" που δίδεται στους Ευρωπαίους πολίτες - το δημοψήφισμα- προκειμένου να ζητήσει ορισμένες μεταβολές στη Συνθήκη της Λισαβόνας. Η απόφαση που πάρθηκε όμως την Τρίτη, θέτει επακριβείς όρους για τον τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να εξουδετερωθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Για το λόγο αυτό, ακολουθεί το επίσημο κείμενο που εξέδωσε η Επιτροπή μετά τη λήψη των σχετικών αποφάσεων.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκφράζει τη βαθιά της ικανοποίηση για τη συμφωνία σχετικά με την πρωτοβουλία ευρωπαίων πολιτών (ΠΕΠ), η οποία θα επιτρέψει για πρώτη φορά στους πολίτες να προτείνουν άμεσα νέα νομοθεσία της ΕΕ. Η ΠΕΠ, μια καινοτομία που περιλαμβάνεται στη συνθήκη της Λισαβόνας, θα επιτρέψει σε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πολίτες από το ένα τέταρτο τουλάχιστον των κρατών μελών της ΕΕ να καλέσουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να υποβάλει νομοθετικές προτάσεις σε τομείς της αρμοδιότητάς της.

Οι διοργανωτές της πρωτοβουλίας πολιτών, μια επιτροπή πολιτών αποτελούμενη από τουλάχιστον επτά πολίτες κατοίκους επτά τουλάχιστον διαφορετικών κρατών μελών, θα έχουν στη διάθεσή τους ένα έτος για να συγκεντρώσουν υπογραφές, ενώ η Επιτροπή θα έχει στη διάθεσή της τρεις μήνες για να εξετάσει μια πρωτοβουλία και να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα ενεργήσει.

Κατόπιν αιτήματος του Συμβουλίου, η νομοθεσία της πρωτοβουλίας ευρωπαίων πολιτών θα αρχίσει να εφαρμόζεται μόνο ένα έτος μετά τη δημοσίευσή της στην Επίσημη Εφημερίδα, πράγμα που σημαίνει ότι οι πρώτες πρωτοβουλίες μπορούν να εξεταστούν στις αρχές του 2012.

Έρχονται τα φρουτάκια από το 2011 - Όλες οι αλλαγές στα τυχερά παιχνίδια

Μέχρι τώρα ισχύει η καθολική απαγόρευση, η οποία έχει οδηγήσει στον παράνομο τζόγο με τζίρο άνω των 4 δισεκατομμυρίων ευρώ .

Με το νέο έτος εκτός από τα φρουτάκια που έρχονται, αναμένονται και ριζικές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο για τα τυχερά παιχνίδια, με το υπουργείο Οικονομικών να φιλοδοξεί να βάλει στα κρατικά ταμεία ποσό άνω του ενός δισεκατομμυρίων ευρώ μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Σύμφωνα με το ισχύων καθεστώς, απαγορεύονται τα τεχνικά παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών μέσω διαδικτύου και οποιαδήποτε άλλη παιχνιδομηχανή, κάτι που κρίθηκε παράνομο με την Ελλάδα να καταδικάζεται από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για παραβίαση διατάξεων για τις ελευθερίες κυκλοφορίας των εμπορευμάτων και των υπηρεσιών. .................

"Μαύρη" έκθεση του ΔΝΤ για τους Έλληνες - Μας ζητάνε άλλα 12 δισ μέτρα έως το 2014 - Δείτε αναλυτικά τα μέτρα

- Τα νέα μέτρα που ζητά θα συμφωνηθούν και επίσημα τον Μάρτιο για την 4η δόση
- Νέο μαχαίρι στους μισθούς των δημοσίων και κατάργηση φορέων - Αύξηση ωραρίου εργασίας στο δημόσιο
- Ζητά μέχρι και απολύσεις από τις ΔΕΚΟ αλλά και επιπλέον αύξηση των τιμολογίων
- Φωτιά στις τιμές καθώς ζητούν να βγουν πολλά προϊόντα που υπάγονται στον χαμηλό ΦΠΑ

Έκθεση φωτιά δημοσιεύει το ΔΝΤ με αφορμή την εκταμίευση της τρίτης δόσης του δανείο για την Ελλάδα, μία έκθεση που διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα λεγόμενα του έλληνα πρωθυπουργού, που μιλάει πως το 2013 θα απαλλαγούμε από το Μνημόνιο.

Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, το ΔΝΤ μιλάει ξεκάθαρα για νέα σκληρότερα μέτρα που θα κληθεί να λάβει η ελληνική κυβέρνηση την τριετία 2012 έως το 2014, προκειμένου να εξοικονομήσει 12 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το 5% του ΑΕΠ.

Τα μέτρα αυτά δεν είναι μακριά,....................

Χριστουγεννιάτικη σφαγή στη Νιγηρία

Η σειρά των βομβιστικών επιθέσεων, στη Νιγηρία την παραμονή των Χριστουγέννων, κόστισε τη ζωή περίπου 35 ανθρώπων.

Τουλάχιστον εννιά εκρήξεις έπληξαν διάφορες περιοχές της πολιτείας Πλατό (σ.σ.: στο κεντρικό τμήμα της πολυπληθέστερης χώρας της Αφρικής) - με διαφορά μιάς ώρας η μία από την άλλη - τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Δεκεμβρίου. Αξιωματούχος της αστυνομίας από την πρωτεύουσα της πολιτείας, Τζος δήλωσε ότι "επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν" εκεί.

Τα MME στην Αμπούζα κάνουν λόγο γιά επανάληψη των συγκρούσεων, με θρησκευτικό υπόβαθρο, στην Τζος και σήμερα Κυριακή, με άγνωστο μέχρις ώρας απολογισμό. Ομως, ήδη αναφέρονται ένας νεκρός και "εμπρησμοί σε κτήρια" της πρωτεύουσας της κεντρικής πολιτείας.

"Μέτρα, ώστε τα Χριστούγεννα να μην εορταστούν"...

Νέος απολογισμός από την επίθεση γυναίκας καμικάζι

Τουλάχιστον 46 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση αυτοκτονίας, που πραγματοποίησε καμικάζι, πιθανότατα γυναίκα, σε κέντρο διανομής τροφίμων, του ΟΗΕ.

Η επίθεση αυτή σημειώθηκε στην πόλη Χαρ, τη μεγαλύτερη της περιοχής Μπατζαούρ, όπου οι κυβερνητικές δυνάμεις μάχονται τους ταλιμπάν και τους ενόπλους της Αλ-Κάιντα. Τριακόσιοι άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο διανομής βοήθειας, όταν πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Σύμφωνα με μαρτυρία, μια γυναίκα περίπου 20 ετών, που φορούσε μπούρκα, έρριξε χειροβομβίδες, όταν οι άνδρες ασφαλείας τη σταμάτησαν στην πύλη του κέντρου διανομής τροφίμων. Στη συνέχεια, πυροδότησε τα εκρηκτικά, που έφερε πάνω της, εν μέσω πλήθους της φυλής Σαλαρζάι (η φυλή αυτή υποστηρίζει τις επιχειρήσεις του αφγανικού στρατού κατά των ταλιμπάν και της Αλ-Κάιντα).

Οι ταλιμπάν σήμερα ανέλαβαν την ευθύνη γιά την πολύνεκρη επίθεση, στους συγγενείς των θυμάτων της οποίας έστειλε ήδη τα συλλυπητήριά του ο γγ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι Μουν.

Επίσης, το συμβάν καταδικάστηκε με σθένος από τη Χαβάη όπου περνά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο 84χρονος Mr. Playboy παντρεύται ένα 24χρονο "κουνελάκι"

Η διαφορά ηλικίας είναι 60 χρόνια που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι παππούς της ή και προπαππούς της!

Τρίτο γάμο σκοπεύει να κάνει ο 84χρονος ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ, ο οποίος ανακοίνωσε χθες μέσω του Twitter ότι αρραβωνιάστηκε την 24χρονη Κρίσταλ Χάρις.

"Οταν έδωσα στην Κρίσταλ το δαχτυλίδι των αρραβώνων ξέσπασε σε κλάματα. Ηταν τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου", ανέφερε ο Χέφνερ.

Ο Χιου Χέφρνερ πήρε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του Κίμπερλι Κόνραντ στις αρχές του έτους. Ο πρώτος του γάμος, με την Μίλντρεντ Ουίλιαμς, έληξε το 1959.

Η Κρίσταλ Χάρις ήταν η Playmate του Playboy του Δεκεμβρίου του 2009.

Απορία Βλαξ.... με "ασθενή" μνήμη...........

Το καλοκαίρι του 2009, λίγο πριν τις εκλογές, "άγνωστοι" εισέβαλαν στο γραφείο του Προέδρου Εφετών Αθηνών και διέρρηξαν τον προσωπικό του υπολογιστή..

Το θέμα θάφτηκε ή όπως "λένε" δεν προέκυψαν στοιχεία... Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά...

- τι πήραν οι "άγνωστοι" από τον Η/Υ του Προέδρου;

-τι χρήση έγινε αυτών των πληροφοριών ;

-πόσο "άγνωστοι" ήταν τελικά οι εισβολείς;

Εμείς, σε αυτά τα ερωτήματα προσπαθούμε να απαντήσουμε με παροιμιώδη "αφέλεια".....

1.9 δισ. αγόρασε η Google τα νέα της γραφεία.

Η Google αγόρασε τα νέα της γραφεία στη Νέα Υόρκη για 1.9 δισ δολλάρια.

Το νέο κτίριο που αγόρασε η Google στη Νέα Υόρκη και πρόκειται να βρίσκονται πλέον εκεί τα γραφεία της εταιρείας στην αμερικανική μητρόπολη κόστισε στην εταιρία, κάτι παραπάνω από 1,8 δισ. δολάρια.

Η Google πολλές φορές στο παρελθόν είχε δηλώσει οτι είναι πολύ σημαντικό να έχει μια ισχυρή παρουσία στη Νέα Υόρκη κι έτσι με βάση αυτό αποφάσισε να αγοράσει το κτίριο αυτό.

Το νέο απόκτημα της Google, κτίστηκε το 1932 και βρίσκεται στη συνοικία Chelsea της Νέας Υόρκης έχει έκταση 270.000 τετραγωνικά μέτρα και πρόκειται πλέον να φιλοξενεί τους 2.000 υπαλλήλους της Google καθώς και την Nike USA και το barnesandnoble.com που αποτελεί το online τμήμα του μεγαλύτερης αλυσίδας βιβλιοπωλείων στις ΗΠΑ.

Το lovestory του Β. Κικίλια και της νεαρής φοιτήτριας!

Ερωτευμένος ο Βασίλης Κικίλιας με όμορφη Θεσσαλονικιά φοιτήτρια;

Ο Βασίλης Κικίλιας μπορεί να έχασε στη μάχη των εκλογών αλλά βρήκε τον έρωτα στα μάτια μιας όμορφης Θεσσαλονικιάς.

Ο λόγος για την 23χρονη Νάσια Πασχαλέρη, τελειόφοιτη φοιτήτρια των ΤΕΙ Διατροφολογίας η οποία κάνει την πρακτική της σε νοσοκομείο της πόλης.

Όπως διαβάζουμε στην Reallife ο πρώην υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέπτεται συχνά την Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντά τη Νάσια.
Το προηγούμενο Σάββατο εθεάθησαν να χορεύουν στο bar restaurant Βungalow White ενώ νωρίτερα επισκέφθηκαν το εστιατόριο ''7 Θάλασσες'' μαζί με την αδερφή της Νάσιας, Ειρήνη.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά η μεταξύ τους χημεία καταλήξει σε έναν μεγάλο έρωτα. Προς το παρόν χαίρονται ο ένας την συντροφιά του άλλου. Ωστόσο όποιος τους βλέπει κάνει λόγο για ένα πολύ όμορφο ζευγάρι.
TVlife.gr

Αχαϊα: Πρότειναν σε αστυνομικούς δημόσιο σεξ!

Μπαρ... οργίων, έκανε ακόμα και τους αστυνομικούς να τα χάσουν - Διαβάστε τους διαλόγους και την κατάληξη της υπόθεσης...


Δεν ήταν μία συνηθισμένη υπόθεση μαστροπείας, αφού εκείνο που την έκανε να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες ήταν το γεγονός ότι η ερωτική συνεύρεση πήγε να γίνει... μέσα στο μαγαζί και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των  θαμώνων!

Πρόκειται για μια υπόθεση που εκδικάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο εφετείο πλημμελειοδικών της Πάτρας, με κατηγορούμενες την 45χρονη ιδιοκτήτρια ενός μπαρ στην Όθωνος Αμαλίας και πέντε νεαρές αλλοδαπές, που εργάζονταν στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Η πρώτη κάθισε στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της μαστροπείας, ενώ οι εργαζόμενες αυτήν της ερωτικής συνεύρεσης έναντι αμοιβής. Όμως το... ζουμί, ήταν στο περιεχόμενο του κατηγορητηρίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του dete.gr, οι αστυνομικοί που είχαν την πληροφορία ότι στο εν λόγω μπαρ γινόταν διακίνηση γυναικών έπεσαν από τα σύννεφα όταν στην επιχείρηση που έκαναν ανακάλυψαν ότι όλα συνέβαιναν σε κοινή θέα!......................

Ακόμα και τα Χριστούγεννα στο Μεξικό συνεχίστηκαν οι δολοφονίες

Οι ένδεκα από τις δολοφονίες έγιναν την Παρασκευή και οι υπόλοιπες δύο ανήμερα τα Χριστούγεννα, ανέφεραν οι αρχές στη βόρεια Μεξικανική πολιτεία Τσιουάουα.


Το κύμα βίας στο Μεξικό δεν κάμφθηκε ούτε τις ημέρες των Χριστουγέννων στην λεγόμενη "πρωτεύουσα των φόνων" Σιουδάδ Χουάρες, όπου την Παρασκευή και το Σάββατο δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 13 άνθρωποι, δήλωσαν αξιωματούχοι χθες Σάββατο.

Πάνω από 12.000 δολοφονίας έγιναν εφέτος στο Μεξικό όπου μαίνεται ο λεγόμενος "πόλεμος των ναρκωτικών", η παράλληλη αναμέτρηση μεταξύ συμμοριών για τον έλεγχο των οδών του λαθρεμπορίου ναρκωτικών με προορισμό τις ΗΠΑ αλλά και η απόπειρα των αρχών, με το στρατό σε αστυνομικό ρόλο, να πατάξει το οργανωμένο έγκλημα...................

Ρέθυμνο: Τραγικό θάνατο βρήκε 31χρονος σε τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο, με νεκρό έναν 31χρονο αλλοδαπό, σημειώθηκε τα ξημερώματα, στο 43ο χλμ της εθνικής οδού Χανίων-Ρεθύμνου.

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 31χρονος, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.

Για τον απεγκλωβισμένο του χρειάσθηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Τα αίτια του δυστυχήματος ανέλαβε να εξακριβώσει το τμήμα τροχαίας Ρεθύμνου.

Ορκίζεται αύριο ο Δήμαρχος Δράμας Κ. Χαρακίδης

Ορκίζεται αύριο Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, ο νέος Δήμαρχος Δράμας κ. Κ. Χαρακίδης.

Ο νέος Δήμαρχος, - που έλαβε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, φήμες λένε ύστερα από παρέμβαση του υφυπουργού Χ. Αηδόνη με τη συμπαράσταση του κουμπάρου και Γραμματέα του κόμματος Μ. Καρχιμάκη - , ήδη προσανατολίζεται στην αλλαγή των αμιαντοσωλήνων στην πόλη. Ένα αίτημα χρόνιο πολλών δραμινών πολιτών, που οι προηγούμενες δημοτικές αρχές αγνοούσαν, προχωρά και προγραμματίζεται από τον νέο Δήμαρχο.. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο Δήμαρχος "ξεκινά δυνατά" !

Μάλιστα η εκλογή, του οποίου όπως αναφέραμε "χρεώνεται" στον υφυπουργό, του κ. Χαρακίδη θεωρείται προσωπική "δικαίωση" των επιλογών του κ. Αηδόνη.. 

Ωστόσο,..............................

Ο καιρός τρελάθηκε! Χιόνια στον αμερικανικό νότο!

Οι κάτοικοι νότιων αμερικανικών περιοχών περνούν φέτος σπάνια Χριστούγεννα αφού πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε σε πολλές κατά παράδοση ηλιόλουστες πολιτείες της χώρας.

Για παράδειγμα η Ατλάντα είχε να δεί χιόνια τα Χριστούγεννα εδώ και 128 χρόνια και φέτος το χιόνι που ξεπέρασε τα 10 εκατοστά σε πολλές περιοχές της ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την πλειοψηφία των κατοίκων.

Πάνω από 300 αεροπορικές πτήσεις ακυρώθηκαν και αρκετοί δρόμοι έκλεισαν για προληπτικούς λόγους.

Ο καιρός τρελλάθηκε και στην Αλαμπάμα , στο Τενεσί και την Τζόρζια καθώς και στη Βόρεια και Νότια Καρολίνα όπου σάρωσαν οι ανεμοθυέλες ενώ πολύ κακές καιρικές συνθήκες και χιονόπτωση αναμένονται προσεχώς και για τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη.

Τον έδειραν για να του πάρουν το ρολόι!

Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή Πατησίων και Δεριγνύ.

Αδίστακτοι κακοποιοί έβαλαν στο μάτι έναν άνδρα που περπατούσε στο δρόμο γύρω στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής. Του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν για να του πάρουν το ρολόι που φορούσε.

Τον εγκατέλειψαν δαρμένο στη μέση του δρόμου και έφυγαν τρέχοντας.

Αποκλεισμένο το αεροδρόμιο της Μόσχας λόγω πάγου

Ενας τέτοιος παγετός είναι που οδήγησε, κατ'αρχάς, στη συσκότιση στο αεροδρόμιο της ρωσικής πρωτεύουσας

Βροχή, που πέφτοντας στο έδαφος μετατρέπεται σε πάγο λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, σε όλη την περιοχή της Μόσχας, οδήγησε τελικά σήμερα στη διακοπή της κυκλοφορίας και στο διεθνές αεροδρόμιό της, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο 'Ιντερφάξ'.

Η κατάσταση στους δρόμους της πρωτεύουσας της Ρωσίας εγκυμονεί απίστευτους κινδύνους, δεδομένου ότι "η πόλη μοιάζει πλέον με ένα απέραντο παγοδρόμιο"...Εξάλλου, το πάγωμα των καλωδίων της ηλεκτροκίνησης στην περιοχή της Μόσχας έχει οδηγήσει και στη διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης μαζί της.

Ενας τέτοιος παγετός είναι που οδήγησε, κατ'αρχάς, στη συσκότιση στο αεροδρόμιο της ρωσικής πρωτεύουσας, από διακοπή της ηλεκτροδότησής του, εν συνεχεία δε στη διακοπή κυκλοφορίας σε αυτό, επειδή και οι πίστες του κι οι διάδρομοι προσγειοαπογειώσεων είναι πλέον εξαιρετικά ολισθηροί.

Χρονοδιάγραμμα απεμπλοκής απ αυτήν την κατάσταση δεν υπάρχει μέχρις ώρας.

Τον σκότωσαν έξω από ναό ανήμερα των Χριστουγέννων!

Αστυνομικοί στη Γιούτα πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν άνδρα, ο οποίος ήταν οπλισμένος, έξω από ναό των Μορμόνων την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η τοπική αστυνομία έστειλε άνδρες της στην περιοχή αντιδρώντας σε κλήση για διαπληκτισμό έξω από το ναό στο Σάουθ Τζόρνταν, νότια του Σολτ Λέικ, χθες Σάββατο· οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν άνδρα οπλισμένο με καραμπίνα.

Όταν αρνήθηκε να κατεβάσει το όπλο οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν για να προστατεύσουν άλλους πολίτες που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, ανέφερε η εφημερίδα. Στο αυτοκίνητο του άνδρα βρέθηκε και άλλος οπλισμός.

Παρότι το επεισόδιο σημειώθηκε τα Χριστούγεννα η εκκλησία ήταν κλειστή.

Αυτοκτόνησε αφού είχε στήσει καρτέρι θανάτου σε 47χρονο άνδρα

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές των δύο ατόμων...

Νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη ένας 47χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός 42χρονου, ο οποίος του είχε στήσει καρτέρι θανάτου κάτω από το σπίτι του στην Τούμπα. Ο 42χρονος δράστης χτύπησε το κουδούνι και ζήτησε από τον 47χρονο να κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Εκεί το θύμα δέχθηκε δύο σφαίρες, τη μία στο στέρνο και την άλλη στο μέτωπο και έπεσε νεκρός. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και δείχνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τα πυρά τα δέχθηκε από σταθμευμένο όχημα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, που άρχισε να καταδιώκει τον 43χρονο δράστη, ο οποίος αφού προσπάθησε να ξεφύγει, πέρασε από το σπίτι της μητέρας του και εν συνεχεία κατέληξε στο Σέιχ Σου, όπου και αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για αυτό το περίεργο συμβάν!

Σταμάτησε με το αυτοκίνητο να βοηθήσει και βρέθηκε στο νοσοκομείο

Είναι συχνά τα κρούσματα τον τελευταίο καιρό των οδηγών που πέφτουν θύματα ληστείας επειδή σκέφτηκαν να βοηθήσουν έναν συμπολίτη τους.

Ληστεία σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Λάρισα. Άγνωστος προφασιζόμενος ότι χρειάζεται βοήθεια σταμάτησε ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Σαπφούς.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε για τον βοηθήσει και τότε εκείνος και άλλα δύο άτομα προσπάθησαν να τον ληστέψουν. Στη συνέχεια τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και στο σώμα και του απέσπασαν ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Λάρισας ενώ οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

Τελετές στη μνήμη των θυμάτων του τσουνάμι του 2004

Σιγή δυο λεπτών τηρήθηκε σε ολόκληρη τη χώρα στις 09:25 τοπική ώρα, την ώρα που το φονικό κύμα κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του.

Με θρησκευτικές τελετές τίμησε σήμερα η Σρι Λάνκα τη μνήμη των 40.000 θυμάτων του τσουνάμι που έπληξε τις ακτές της χώρας αυτής στις 26 Δεκεμβρίου του 2004.

Τουλάχιστον 220.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το φονικό τσουνάμι που σάρωσε τις ακτές της Ινδονησίας και άλλων δέκα χωρών της νοτιοανατολικής Ασίας και το οποίο προκλήθηκε ύστερα από ισχυρή σεισμική δόνηση 9,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σιγή δυο λεπτών τηρήθηκε σε ολόκληρη τη χώρα στις 09:25 τοπική ώρα, την ώρα που το φονικό κύμα κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του στις ανατολικές ακτές της χώρας. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έμειναν άστεγοι, ενώ καταστράφηκαν 100.000 σπίτια.

Η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα έχει εγκαταστήσει σε ολόκληρη τη χώρα 50 κέντρα έγκαιρης προειδοποίησης για τσουνάμι.

Συμφωνία ενός εκ. λιρών έκλεισε ο Ασάντζ για τη βιογραφία του!

Ο ιδρυτής του ιστότοπου Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, σε συνέντευξή του που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Sunday Times ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο άνω του ενός εκατομμυρίου λιρών για την αυτοβιογραφία του.

Ο Ασάνζ εξηγεί ότι το ποσό αυτό θα τον βοηθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του έναντι των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση δυο γυναικών στη Σουηδία."Δε θέλω να γράψω αυτό το βιβλίο, αλλά θα το κάνω. Εχω ήδη ξοδέψει 200.000 λίρες για δικαστικά έξοδα και πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να διατηρήσω τον Wikileaks.

Ο Ασάνζ τονίζει στη συνέντευξή του ότι θα λάβει 800.000 δολάρια (600.000 ευρώ) από τον αμερικανό εκδότη του Αλφρεντ. Α. Κνοπφ και 325.000 λίρες (380.000 ευρώ, 500.000 δολάρια) από το βρετανικό εκδοτικό οίκο Canongate. Εξάλλου, άλλα συμβόλαια θα τού αποφέρουν 1,1 εκατομμύρια λίρες......................

Πανικός από φωτιά σε εργοστάσιο με χριστουγεννιάτικα!

Πάνω από 100 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο Μοντεβίδεο, όπου δύο πυρκαγιές ξέσπασαν σε εργοστάσιο όπου παράγονταν χριστουγεννιάτικα στολίδια και έναν τερματικό σταθμό λεωφορείων.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες την ημέρα των Χριστουγέννων, δουλεύοντας ακατάπαυστα από τις πρώτες πρωινές ώρες για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων, που απείλησε τουλάχιστον δέκα καταστήματα, ανέφερε η πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά σήμανε ότι ο τερματικός σταθμός των λεωφορείων δε λειτούργησε τα Χριστούγεννα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να ταξιδέψουν 120.000 επιβάτες. Η πυρκαγιά προκλήθηκε σε εμπορικό κέντρο στον τελευταίο όροφο του κτιρίου όπου βρίσκεται ο σταθμός.....................