Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Φρίκη στην Πάτρα – Άγρια δολοφονημένος άνδρας τυλιγμένος σε κουβέρτα στη μέση του δρόμου

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσαν περαστικοί στην οδό Πατρών Κλάους.

Ένας μεγάλος μπόγος ακουμπισμένος στο οδόστρωμα κίνησε την περιέργεια των πολιτών που περνούσαν από εκεί. Όταν άνοιξαν την κουβέρτα βρήκαν μέσα το κατακρεουργημένο πτώμα ενός νεαρού άνδρα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να είναι αλλοδαπός. Συγκεκριμένα, το πτώμα εντόπισαν διερχόμενοι οδηγοί από την οδό Πατρών - Κλάους, κοντά στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Πατρών έφθασαν στην περιοχή.

Ο άνδρας βρήκε φρικτό θάνατο από μαχαίρι, ωστόσο το έγκλημα δείχνει ιδιαίτερο μίσος καθώς συνέχιζαν να του καταφέρουν μαχαιριές σε πολλά σημεία του σώματος, ενώ είχε ήδη ξεψυχήσει. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας, δεν αποκλείεται οι δράστες της εγκληματικής ενέργειας να δολοφόνησαν τον νεαρό σε άλλο σημείο και στην συνέχεια να μετέφεραν το πτώμα κοντά στον Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Η Ασφάλεια προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για την ταυτότητα του θύματος, κάτι που θα βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Παράλληλα επιπλέον στοιχεία αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής, που θα διενεργηθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου