Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Απορία Βλαξ.... με "ασθενή" μνήμη...........

Το καλοκαίρι του 2009, λίγο πριν τις εκλογές, "άγνωστοι" εισέβαλαν στο γραφείο του Προέδρου Εφετών Αθηνών και διέρρηξαν τον προσωπικό του υπολογιστή..

Το θέμα θάφτηκε ή όπως "λένε" δεν προέκυψαν στοιχεία... Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά...

- τι πήραν οι "άγνωστοι" από τον Η/Υ του Προέδρου;

-τι χρήση έγινε αυτών των πληροφοριών ;

-πόσο "άγνωστοι" ήταν τελικά οι εισβολείς;

Εμείς, σε αυτά τα ερωτήματα προσπαθούμε να απαντήσουμε με παροιμιώδη "αφέλεια".....

- τι πήραν οι "άγνωστοι" από τον Η/Υ του Προέδρου;

Ο Πρόεδρος Εφετών Αθηνών έχει όλη τη λίστα των εγκεκριμένων και νομίμων παρακολουθήσεων που εκτελούν οι δημόσιες αρχές (αστυνομία, ΕΥΠ), μεταξύ αυτών και απλών πολιτών... τα στοιχεία αυτά αποτελούν "μεγάλο μοχλό" πίεσης σε πολιτικό επίπεδο κατά της εκάστοτε κυβερνήσεως !

-τι χρήση έγινε αυτών των πληροφοριών ;

Με βάση την πολιτική διάσταση του θέματος και το αντικείμενο των στοιχείων που εκλάπησαν από το γραφείο του Πρόεδρο είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, βέβαιο ότι έγινε "πολιτική χρήση" των αρχείων αυτών.. λίγο πριν τις εκλογές ! (εκβιάστηκε η Κυβέρνηση τότε Καραμανλή;;;)...

-πόσο "άγνωστοι" ήταν τελικά οι εισβολείς;

Ο πιο "επίδοξος" ληστής, ακόμα κι αν υπηρετούσε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, δεν θα τολμούσε να διαρρήξει το γραφείο του Προέδρου Εφετών.. Μάλλον, η δουλειά έγινε από "μέσα" που σημαίνει, είτε από υπαλλήλους της Εφετείας που υπηρετούν τα κομματικά τους συμφέροντα, είτε από τη μοναδική υπηρεσία που μπορεί στην Ελλάδα να το κάνει... !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου