Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Κων. Μητσοτάκης: "Η Ελλάδα θα τα βγάλει πέρα"... Ωχ! άμα το λέει ο Μητσοτάκης τότε: "δυστυχώς, επτωχεύσαμεν" !

Τη βεβαιότητα ότι «η Ελλάδα θα τα βγάλει πέρα» εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, ο πρόεδρος του οποίου του είπε μία μαντινάδα: «Εσύ τα έλεγες από τα παλιά πρόεδρε και αναρωτιόμουν γιατί να είσαι δυσάρεστος».

«Δεν τα λέγαμε μόνο. Ως κυβέρνηση τα κάναμε, αλλά δεν μας αφήσανε. Δεν πειράζει. Τουλάχιστον έχουμε την ικανοποίηση ότι τα λέγαμε σωστά. Η Ελλάδα θα τα βγάλει πέρα. Έχει περάσει και χειρότερα» του απάντησε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ λίγο πριν είχε ακούσει την ακόλουθη μαντινάδα: «Νέστορα της πολιτικής, ο κόσμος περιμένει, πάντα με στόμα ανοικτό και όταν μιλείς πομένει. Πείτε ακόμη μια φορά να καταλάβουν όλοι, πως μπήκαν μέσα οι οχτροί και πήρανε την πόλη. Σιγά σιγά οι δανειστές αλώσανε τη χώρα, η τυπική παράδοση απλά συμβαίνει τώρα. Όταν μιλούσατε σκληρά και κάνατε εκκλήσεις, όλοι τα αυτιά τους κλείνανε και αλλού ζητούσαν λύσεις».

Επίσης, ο πρόεδρος του ομίλου βρακοφόρων είπε στον κ. Μητσοτάκη και την ακόλουθη μαντινάδα για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη: «Το νέο κόμμα εύχομαι να αλλάξει τον κανόνα, να φέρει στην πολιτική, άνοιξη το χειμώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου