Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ο Λοβέρδος και η σημασία του συμβιβασμού

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την κυβέρνηση, πολλά είναι τα κυβερνητικά στελέχη που αποφεύγουν τις δημόσιες τοποθετήσεις φοβούμενα την έκθεση.

Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για την περίπτωση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Σε ένα ξέσπασμα ειλικρίνειας δήλωσε χθες στο ραδιόφωνο του Flash πως «θα στήριζα την κυβέρνηση και από τα έδρανα της Βουλής.

Σ' αυτή τη φάση της μεγάλης κρίσης το πιστεύω, δεν κάνω κάτι επειδή πρέπει. Ίσως συμβιβάζομαι με ορισμένες κομματικές καταστάσεις αλλά ο συμβιβασμός στην πολιτική είναι ένα καλό εργαλείο, ειδικά στα μεγάλα κόμματα.

Με πολύ μεγάλη ένταση, για να μην πω φανατισμό στηρίζω την κυβερνητική πολιτική». Μάλιστα, ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας της Αθήνας δε δίστασε να κάνει επίθεση και σε κάποιους συναδέλφους του στη συμπολίτευση.

«Γι' αυτό και διαφωνώ με συναδέλφους μου οι οποίοι εμφανίζονται σα βρεγμένες κότες, δηλαδή κάνω κάτι αλλά ντρέπομαι γι' αυτό. Γιατί ντρέπεσαι γι' αυτό; κάνεις κάτι που βοηθάς τη χώρα. Αυτό που κάνουμε είναι υπέρ της Ελλάδας, είναι υπέρ των πολιτών» επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου