Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Επείγουσα η σύγκλιση του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας

Με επιστολή της η ΓΣΕΕ ζήτησε από την υπουργό Εργασίας την επείγουσα σύγκλιση του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας για να κηρυχθούν υποχρεωτικές οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας (ΣΣΕ) και οι αποφάσεις της διαιτησίας του 2010, που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, λόγω της εκπνοής του έτους.
 
Η Συνομοσπονδία ζητεί επίσης από την Λούκα Κατσέλη κ και την άμεση έκδοση των αντίστοιχων Υπουργικών Αποφάσεων, με ισχύ από τον χρόνο υποβολής των αιτήσεων επέκτασης εφαρμογής.

Οι υποθέσεις αυτές εκκρεμούν εδώ και αρκετούς μήνες στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας (ΑΣΕ) και όσο οι συμβάσεις δεν κηρύσσονται υποχρεωτικές δεν μπορούν να ωφεληθούν από αυτές οι εργαζόμενοι που είτε δεν ανήκουν στα οικεία σωματεία είτε εργάζονται σε επιχειρήσεις εκτός εργοδοτικών ενώσεων.

newsbeast.gr

1 σχόλιο:

  1. γεια σε όλους
    Σας προσφέρουμε την καλύτερη διαδικτυακή υπηρεσία προσφοράς δανείου χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψετε. Μαζί μας, πάρτε ένα δάνειο χρημάτων σε λίγες ώρες για να εξοφλήσετε τα χρέη σας, να επενδύσετε στα έργα σας ή να πληρώσετε για ένα σπίτι και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, viber ή whatsapp.

    E-mail: simondurochefort@gmail.com
    Whatsapp ή Viber: +33752366330

    Χαιρετισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή