Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Σε γραμμή Σαμαρά ο Στυλιανίδης

Πλήρως εναρμονισμένος με την επιχειρηματολογία του Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα της οικονομίας είναι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Λίγες μόλις μέρες μετά το σύνθημά του «το μέλλον ανήκει στους Έλληνες» για το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού από βουλευτές τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ για πολλούς και διαφόρους λόγους, χθες, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υπεραμύνθηκε των οικονομικών προτάσεων της ΝΔ.

«Η αναπτυξιακή λογική η οποία υποστηρίζεται από τη ΝΔ, είναι μία συνταγή η οποία θα έπρεπε να έχει προηγηθεί της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση απεγνωσμένα να περικόψει μισθούς και συντάξεις.

Το τελικό όφελος για την οικονομία θα ήταν πολύ μεγαλύτερο» υποστήριξε ο βουλευτής Ροδόπης, χωρίς να αρνηθεί παράλληλα πως και στο δικό του κόμμα αντιστοιχεί μερίδιο ευθυνών για πράγματα που δεν έγιναν.

«Υπάρχουν μία σειρά από μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να τρέξουν και δεν έτρεξαν. Δεν λέω ότι δεν έχουμε και εμείς ευθύνη. Δεν έχουμε όμως στο μέγεθος στο οποίο προσπαθούν να μας την επιρρίψουν» ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου