Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η ΠΟΛΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ, τώρα η Μέρκελ ετοιμάζεται και να μας αποτελειώσει !


ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΟΦΑ !

Δεν είναι μια απλή διαπίστωση, αλλά σύνηθες φαινόμενο στα επιστημονικά εργαστήρια κι ανάλογα με το «βάρος» της θεραπείας που εφαρμόζεται να ψοφά το πειραματόζωο πριν καλά, καλά αρχίσουν τα συμπτώματα του φαρμάκου.

Στην περίπτωση της Ελλάδας θεωρούμε δεδομένο ότι ο Πρωθυπουργός γνωρίζει ήδη τις πιθανές παρενέργειες αυτές και την πιθανότητα το «ζωντανό» (ο Έλληνας) να τα τινάξει.. αυτό τουλάχιστον μας έδωσε να καταλάβουμε η γνώση του στην ιατρική επιστήμη και οι συνεχείς αναφορές του στον «ασθενή». Από την άλλη, όμως, ο Γερμανός «πειραματιστής» δείχνει και είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει επάνω μας και τις πιο ραδιενεργής θεραπείες προκειμένου, όχι όπως φαίνεται μόνο να μας γιάνει, αλλά να βρει τη θεραπεία και για τους «άλλους».. Σε αυτό το εργαστήριο της Ε.Ε., λοιπόν, ηθικοί φραγμοί δε χωρούν και οι «παράπλευρες» απώλειες, επιστημονικά και στατιστικά είναι αναγκαίες !

Ποιους άλλους ; μα φυσικά αυτούς που έρχονται με βήμα ταχύ.. Ισπανούς, Πορτογάλους, Ιταλούς, αλλά και τους πολίτες των ισχυρότερων οικονομικά χωρών όπως της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας, όταν η τελευταία αποδειχθεί «έτοιμη» να πορευθεί στο ευρώ, που νομίζουν ότι τα κράτη τους είναι πρόθυμα να στηρίξουν τους λαούς σε βάρος των επιχειρήσεων… Μέχρι τώρα ισχύει το αντίστροφο, όπως απέδειξε και η παγκόσμια οικονομική κρίση.


Η φράση που έχει κάτω από τα χείλη και πολύ σύντομα θα αναφωνήσει στην Ε.Ε. η γιατρός - Μέρκελ για την περίπτωση της χώρας μας, είναι η περίφημη : "..η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε !" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου